Multi Platform Lies of P

سازنده
Round 8 Studio
تاریخ انتشار
2023
ناشر
Neowiz Games
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
thumb-1920-1186444.jpg

Lies of P

ناشر: NEOWIZ
سازنده: NEOWIZ
پلتفرم:Xbox Series X/S, Playstation 5, Microsoft Windows, Playstation 4, Xbox One
ژانر: Action RPG
تاریخ عرضه: 2023
Lies of P یک بازی اکشن نقش آفرینی سولزلایک است که با الهام از داستان کلاسیک معروف پینوکیو ساخته شده است و در جهانی بسیار شبیه به عصر طلایی اروپا ( نیمه دوم قرن نوزدهم تا پایان دهه دوم قرن بیستم) روایت خواهد شد.

- شما در نقش پینوکیو باید به دنبال خالق خود یعنی پدر ژپتو بگردید.
- دروغ هایی که به ان پی سی‌های بازی می‌گویید در پیشبرد داستان و پایان آن تاثیر خواهند داشت.
- ساکنان شهر از انسان نبودن شما آگاه نیستند.

این بازی در روز عرضه بر روی ایکس باکس گیم‌پس نیز قابل تجربه خواهد بود

:Screenshots
205085.jpg 205083.jpg

آخرین ویرایش:
View attachment 323297
این هم پایان داستان من با این بازی!
نکته ای که برای من در مورد این بازی جلب توجه کرد، این بود که Lies of P راه خودش را در میان این شلوغی های بازی های بزرگ آخر سال خوب پیدا کرد، گم نشد و درخشید و این هم نتیجش. ~o)
بنظر من P از اون بازیها بود که اومدنش روی گیم پس خیلی به بیشتر دیده شدنش کمک کرد.
طوری که من فقط برای تجربه این بازی بالاخره گیم پس خریدم.(البته تقریبا همزمانیش با موتوراسپورت هم مزید بر علت شد)

تو این سبک از الان دوتا DLC خوب تو 2024 داریم ، یکی این و یکی هم الدن رینگ معظم .
حدس میزنم احتمال داره که LOTF هم یک سورپرایز داشته باشه برامون.
(کلا 2024 سال DLCهاست ، تو هر سبک بازیی کلی اکسپنشن/DLC خفن داریم امسال)

امیدوارم استودیو سر DLC وقت کافی بزاره ، همه جوره براش سنگ تموم بزاره و بودجه بیشتری هم سرش خرج کنن.

LoP برای من یکی از بهترین های این نسل بود و بیش از هر بازی دیگه ای تو این نسل سر این وقت و انرژی گذاشتم و ارزشش رو هم داشت. داستان و موسیقی عالی + گیم پلی گلچینی از بهترین فیچر های سولزبلادسیکرو. فقط اگه از لحاظ فنی و گرافیک بهتر عمل میکردن و بازی رو کاملا نسل نهمی عرضه میکردن با گرافیکی درحد ریمیک دیمنز سولز و همینطور موقع لانچ هم اندازه الان بالانس میبود، خیلی راحت متای 90+ میگرفت. امیدوارم دی ال سیش هم مثل دی ال سی های فرام سافتور بترکونه و باس های خفن تر از بازی اصلی داشته باشه

خب اینم از جناب nameless puppet \m/
دو تا استراتژی مختلف در دو فازش اجرا کردم که موفق شدم از پسش بربیام
در فاز اول ترجیح دادم اول حرکاتش رو اجرا کنه بعد برم سمتش و ضربه بزنم و در
فاز دوم بیشتر از نزدیک باهاش مبارزه کردم و زمانی که قاطی میکرد سعی میکردم برم سمت راست و بعد پشتش
و از اونجا ضربه بزنم
در مجموع سختیش قابل قبول و جذاب بود و حدود یکساعت و نیم هم مبارزمون طول کشید
توی نیو گیم به ترتیب
nameless puppet
Laxasia
Green Monster
سخترین ها بودن و بقیه شون همون بار اول دخلشون اومد

فاز دوم بیشتر از نزدیک باهاش مبارزه کردم و زمانی که قاطی میکرد سعی میکردم برم سمت راست و بعد پشتش
و از اونجا ضربه بزنم
توی نیو گیم به ترتیب
nameless puppet
Laxasia
Green Monster
افرین منم دقیقا NP رو همینطور زدم که گفتی (نیوگیم پلاس)

دقیقا اگه پلیر بتونه یاد بگیره، واقعا خیلی راحت میشه از ضرباتش جاخالی داد یعنی بدون حتی یک دونه پری هم میشه زدش، اما قطعا پری هم متد جواب و خوبیه...

من حقیقتا راحت میتونم تا نیوگیم پلاس +5 برم (الان اخرای +2 هستم) اما چون دوست دارم بازی رو رو پلی استیشن پلت کنم، دیگه گفتم خیلی توش نکنم تا تازگیش خیلی برام از بین نره، که در اینده رو پلی استیشن هم منفجرش کنم تا پلت شه...

آخرین ویرایش:
و از اونجا ضربه بزنم
توی نیو گیم به ترتیب
nameless puppet
Laxasia
Green Monster
من 3 بار تموم کردم و پلت کردم
نیملس پاپت و اکاسیا رو هردوش رو تو فاز اول راحت با دیفلکت زدم ( بعد کلی تمرین و زمانبندی) و فاز دوم رو با ایتم های پرتابی راحت میشه زد، از هرنوع نارنجک که 8 تا برمیداری، با این تعداد کاملا میشه تموم جونش رو خالی کرد

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

امروز نزدیک بود دسته ایکس باکس سریز ایکس رو با تمام قدرت پرت کنم تو مانیتور و با خاک یکسانش کنم .... یادم نمیاد تو یک بازی این قدر اعصابم خراب بشه، حتی برای اولین باری که DS 1 رو بازی کردم، حتی اولین باری که بلادبورن رو بازی کردم حتی دی ال سی هاشون که خون ادم رو میکردن تو شیشه مثل باس های مثل سیستر فرد و غیره ....این بازی هیچ منطقی پشت سختی اش نیست هیچی...لول 70 هستم هر کاری میکنم این گرین مانستر رو نمیتونم بزنم هر طوری جا خالی میزنم منو میزنه....:/

امروز نزدیک بود دسته ایکس باکس سریز ایکس رو با تمام قدرت پرت کنم تو مانیتور و با خاک یکسانش کنم .... یادم نمیاد تو یک بازی این قدر اعصابم خراب بشه، حتی برای اولین باری که DS 1 رو بازی کردم، حتی اولین باری که بلادبورن رو بازی کردم حتی دی ال سی هاشون که خون ادم رو میکردن تو شیشه مثل باس های مثل سیستر فرد و غیره ....این بازی هیچ منطقی پشت سختی اش نیست هیچی...لول 70 هستم هر کاری میکنم این گرین مانستر رو نمیتونم بزنم هر طوری جا خالی میزنم منو میزنه....:/
یه چیزی رو درست انجام نمیدی وگرنه این باس اصلا سخت نیست (جلوتر بری میخوای چیکار کنی؟ :D) یا بیلدت مشکل داره و درست لول آپ نکردی و تجهیزات رو درست ارتقا ندادی. یا هم از قابلیت های بازی استفاده نمیکنی و مثلا از آتش استفاده نمیکنی (پرتابی یا grindstone) که نقطه ضعف اون باسه! اتفاقا با این آپدیت های اخیر که دادن الان در حد بازی های فرام سافتور بالانسه و تنها فرقش اینه که یکمی جون باس ها بیشتره ولی انقدر آیتم و قابلیت و p organ در اختیارت هست که از بازی های FS هم راحت تر میشه

یه چیزی رو درست انجام نمیدی وگرنه این باس اصلا سخت نیست (جلوتر بری میخوای چیکار کنی؟ :D) یا بیلدت مشکل داره و درست لول آپ نکردی و تجهیزات رو درست ارتقا ندادی. یا هم از قابلیت های بازی استفاده نمیکنی و مثلا از آتش استفاده نمیکنی (پرتابی یا grindstone) که نقطه ضعف اون باسه! اتفاقا با این آپدیت های اخیر که دادن الان در حد بازی های فرام سافتور بالانسه و تنها فرقش اینه که یکمی جون باس ها بیشتره ولی انقدر آیتم و قابلیت و p organ در اختیارت هست که از بازی های FS هم راحت تر میشه
هیچ کدوم از باس های بازی اصلا منو درگیر نکردن، حتی همون بار اول تنهایی همشون رو زدم تا رسیدم به این...حتی دو نفره هم نمیتونم بزنمش، قابلیت های بازی هم دسته اش رو تا اخر لول اپ کردم (اتش) سلاح هم +7 هست خودم هم لول 70 ...
طراحی این باس خیلی بیشعوره، هر طوری جاخالی میزنم منو میزنه....

من 3 بار تموم کردم و پلت کردم
نیملس پاپت و اکاسیا رو هردوش رو تو فاز اول راحت با دیفلکت زدم ( بعد کلی تمرین و زمانبندی) و فاز دوم رو با ایتم های پرتابی راحت میشه زد، از هرنوع نارنجک که 8 تا برمیداری، با این تعداد کاملا میشه تموم جونش رو خالی کرد

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

من اصلا دیفلکت کردن رو یاد نگرفتم و تمرین هم نکردم واقعا تمرکز بالایی میخواد
تو فاز اول الگوی حرکاتش کاملا قابل پیش بینیه و میشه بعد از حرکاتش ضربه زد
تو فاز دوم هم اصلا احتیاجی به آیتم پرتابی نداره ، فقط کافیه زیاد ازش دور نشی و اونوقت که میبینی حرکاتش
محدود به دو سه حرکت میشه و خیلی راحت میشه جاخالی داد و رفت پشتش و ضربه زد

داداش این چیزی نیست جلوتر یعنی بعد این باس ادم دهنش سرویس میشه از دست باس walker of illusions

متاسفانه بازى شيلد نداره،سيستم ديفلكت خوبى هم نداره و داجينگ مناسبيم نداره.
اينجاس كه فرق بازياى فرام سافتور با بقيه خودشو نشون ميده.

داداش این چیزی نیست جلوتر یعنی بعد این باس ادم دهنش سرویس میشه از دست باس walker of illusions
دقیقا دو روزه اینجا گیر کردم
اصلا نمی‌ذاره جون بگیرم
خیلی سریع و خشنه
جونشم خیلی زیاده
جیغ های بدی هم می‌کشه سرم درد گرفت 😁

• Like
Reactions: hancock shadow
متاسفانه بازى شيلد نداره،سيستم ديفلكت خوبى هم نداره و داجينگ مناسبيم نداره.
اينجاس كه فرق بازياى فرام سافتور با بقيه خودشو نشون ميده.
اینکه شیلد نداره که لزوماً بد نیست، سبکشه دیگ
مثل بلادبورن
دیفلکتش رو قبول دارم خیلی رو مخه
اما جا خالی دادنش خوبه، فقط باید بیاد دستت
طراحی دشمن های بازی هم میتونست بهتر باشه ولی واقعا نزدیک ترین بازی به ساخته های فرام سافتور همینه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or