Multi Platform Lies of P

سازنده
Round 8 Studio
تاریخ انتشار
2023
ناشر
Neowiz Games
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
thumb-1920-1186444.jpg

Lies of P

ناشر: NEOWIZ
سازنده: NEOWIZ
پلتفرم:Xbox Series X/S, Playstation 5, Microsoft Windows, Playstation 4, Xbox One
ژانر: Action RPG
تاریخ عرضه: 2023
Lies of P یک بازی اکشن نقش آفرینی سولزلایک است که با الهام از داستان کلاسیک معروف پینوکیو ساخته شده است و در جهانی بسیار شبیه به عصر طلایی اروپا ( نیمه دوم قرن نوزدهم تا پایان دهه دوم قرن بیستم) روایت خواهد شد.

- شما در نقش پینوکیو باید به دنبال خالق خود یعنی پدر ژپتو بگردید.
- دروغ هایی که به ان پی سی‌های بازی می‌گویید در پیشبرد داستان و پایان آن تاثیر خواهند داشت.
- ساکنان شهر از انسان نبودن شما آگاه نیستند.

این بازی در روز عرضه بر روی ایکس باکس گیم‌پس نیز قابل تجربه خواهد بود

:Screenshots
205085.jpg 205083.jpg

آخرین ویرایش:
یه آپگرید p organ هست که مدت زمان fable art رو زیاد می کنه ، این رو چه سلاح هایی اثر داره؟
روی azure dragon glaive اثر داره؟
چه آپگریدهایی برا این سلاحی که گفتم خوبه؟

• Like
Reactions: reza8
دوستان من برگشتم به بازی
هیچ راهنمای ندارید برای زدن Puppet-Devouring Green Monster
لول 70 هستم HP و استامینا و وزن و قدرت رو به ترتیب زیاد کردم
دسته تا لول اخر هست
از این اتشی ها هم میزنم
مشکلم فاز دومش هست فاز اول راحت میزنمش
من دقیق یادم نیست چجوری زدمش ولی آیتم پرتابی و سامن کمک نمی کنه؟

• Like
Reactions: Paradise Lost
دوستان من برگشتم به بازی
دسته تا لول اخر هست
از این اتشی ها هم میزنم
یار کمکی هم می‌بری ؟
فاز دومش سعی کن ۱کم ازش دور وایسی ضرباتش رو هم جاخالی بده بعدش بپر سمتش و ضربه بزن اسلحه هم ۱چیز سرعتی بردار

من دقیق یادم نیست چجوری زدمش ولی آیتم پرتابی و سامن کمک نمی کنه؟
یار کمکی هم می‌بری ؟
فاز دومش سعی کن ۱کم ازش دور وایسی ضرباتش رو هم جاخالی بده بعدش بپر سمتش و ضربه بزن اسلحه هم ۱چیز سرعتی بردار
هم یار کمکی دارم، به خاطر همونه تا فاز دوم وسط HP میزنمش
اسلحه هم شمشیر سبک و لول 8 هست با دمیج +250
ولی امان نمیده یک ضربه میزنه میمیرم
میگم چیزی تو لول اپ ها هست که باعث بشه دمیج دریافتی کمتر بشه؟

هم یار کمکی دارم، به خاطر همونه تا فاز دوم وسط HP میزنمش
اسلحه هم شمشیر سبک و لول 8 هست با دمیج +250
ولی امان نمیده یک ضربه میزنه میمیرم
میگم چیزی تو لول اپ ها هست که باعث بشه دمیج دریافتی کمتر بشه؟
آیتم های پرتابی تو این بازی خیلی قوی ان. فاز اولش رو که میگی راحت می زنی با شمشیر بزن بعد اول فاز دوم تا جایی که می تونی آیتم پرت کن سمتش.
دمیج دریافتی رو باید موقع لول آپ از روی defense نگاه کنی ببینی کدوم افزایشش می ده. صفحه رو ببر روی Defense و قسمت physical یا fire یا... رو نگاه کنن ببین کدوم یکی افزایشش می ده احتمالا همونی که hp می بره بالا افزایش می ده.

• Like
دوستان من برگشتم به بازی
دسته تا لول اخر هست
از این اتشی ها هم میزنم
تا وسط بخش دو باس یعنی 75 درصد میزنی، چیز زیادی نمونده، همون سبك خودت رو برو امتحان امتحان امتحان تا بزنیش...

من سنتی زدمش هر دفعه :D (1 نیوگیم 2 پلاس) با داج خالی، شدنیه میزنیش..

من بازی را یک چندماهی بود نصب کرده بودم ولی فرصت نمیشد بازیش کنم. از دیشب شروع کردم و تا اینجاش که خیلی خوشم اومده.

بازی کاملا مشخص میکنه که توسط یک تیم ایندی ساخته شده و بودجه محدودی داشته ولی خیلی خوش ساخت هست و اون الهامی که از بلادبورن گرفتن هم خوب تونستن تو فضای جدید پیاده سازی کنن. مبارزاتش تا اینجا نسبتا برام ساده بوده ولی حالا برم جلوتر ببینم چی میشه.

• Like
Reactions: MrElectricWizard
دیدی اخرش خودت به سبک خودت زدیش؟ مبارکه :D روشش همینه، تلاش تلاش تلاش، خسته شدی برو بعدا بیا...
تا همین الان داخل بازیم ( ده ساعت بازی کردم امروز :| )تا 5 تا باس اصلی و فرعی هم زدم بعد اون که الان رسیدم به LAXASIA حقیقتا پودرم کرد، البته الان خسته ام فردا صبح ساعت 5 میشینم دوباره :D ولی اگه راهنمایی چیزی در مورد باس هست ممنون میشم بگید.

من این بازی را برای اینکه هر دو پایان را ببینم دو بار تمام کردم، لایز او پی به معنای واقعی کلمه اغوا کنندست، گیمپلی بازی آنقدر خوب است که آدم می خواهد دوباره و دوباره آن را بازی کند، وجه و سنگینی بازی یادآور دارک سولز های میازاکیست، بازی دارک و سرد است، اما زیباست بخاطر طراحی غم انگیز محیط و مناظر فراموش نشدنی اش. اما یه سورپرایز دارد آن هم موزیک پایانی آن است. من قبل از آنکه بازی را به پایان برسانم با آن موزیک به پایان رسیدم.

تا همین الان داخل بازیم ( ده ساعت بازی کردم امروز :| )تا 5 تا باس اصلی و فرعی هم زدم بعد اون که الان رسیدم به LAXASIA حقیقتا پودرم کرد، البته الان خسته ام فردا صبح ساعت 5 میشینم دوباره :D ولی اگه راهنمایی چیزی در مورد باس هست ممنون میشم بگید.
ببین من همه باس ها حتی فاینال باس هم با داج زدم سنتی ترین حالت ممکن؛

همچنان به نظرم عجله نکن، با بازی عشق کن نه جدل، اگه باسی اذیت کرد برو چند لول اپگرید کن، اگه بازم اذیت کرد، استرس نگیر، برو چندین بار باهاش روبرو شو ولی به قصد اشنایی اول از همه، یعنی میدونی احتمالا نمیزنیش، اما باهاش میجنگی صرفا برای اینکه با اخلاق و رفتار (:D) و حرکات و حالت هاش اشنا شی، اینطوری میتونی برای دفعات بعد با خیال راحت برای چگونگی مقابله باهاش استراتژی و برنامه بچینی چون باس و حرکات و حالت هاش رو میشناسی (این فرایند رو میشه با دیدن ویدئوگاید دور زد، ولی شخصا به نظرم اول تلاش خودت رو بکن، حتی اگه خسته شدی برو استراحت و چند روز دیگه یا فردا دوباره امتحان کن، ولی تا میشه گاید رو عقب بنداز، اما اگه نهایتا خیلی اذیتت کرد گاید هم استفاده کن، خودمم اگه بعد از کلی تلاش و روز ها تمرین سوپرناامید شم استفاده میکنم، گاهی 20 ثانیه ویدئو دیدن کارت رو راه میندازه با یادگیری یک یا دو نکته...

90+ درصد مواقع بدون گاید کارت راه میفته اگه اول باس رو بشناسی و استراتژی درست بچینی، و بعد استرس نداشته باشی و به بازی فرصت بدی، کارکترت رو هم درست اپگرید کن همه جوره، خیلی مکانیک های جالبی داره که کمک میکنه تو باس های خاص.. با دقت انتخاب کن و مثلا اپگرد های صندلی و پی ارگان ها رو... ایتم هارم بخون چیز درست حسابی بینشون زیاده...

اینکه بدون گاید بزنی خییییلییییی بیشتر حال میده اما نیاز شد و خسته شدی و ناامید اساسی گاید هم بزن این مواقع دیگه حلاله وقتی به اندازه کافی تلاش کردی :D قانون شخصیم اینه که نهایت تلاشم رو میکنم شده خیییلییی حتی کش میدم اما نهایتا اکه کار راه نیفته، گاید میزنم...

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or