Multi Platform Lies of P

سازنده
Round 8 Studio
تاریخ انتشار
2023
ناشر
Neowiz Games
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
thumb-1920-1186444.jpg

Lies of P

ناشر: NEOWIZ
سازنده: NEOWIZ
پلتفرم:Xbox Series X/S, Playstation 5, Microsoft Windows, Playstation 4, Xbox One
ژانر: Action RPG
تاریخ عرضه: 2023
Lies of P یک بازی اکشن نقش آفرینی سولزلایک است که با الهام از داستان کلاسیک معروف پینوکیو ساخته شده است و در جهانی بسیار شبیه به عصر طلایی اروپا ( نیمه دوم قرن نوزدهم تا پایان دهه دوم قرن بیستم) روایت خواهد شد.

- شما در نقش پینوکیو باید به دنبال خالق خود یعنی پدر ژپتو بگردید.
- دروغ هایی که به ان پی سی‌های بازی می‌گویید در پیشبرد داستان و پایان آن تاثیر خواهند داشت.
- ساکنان شهر از انسان نبودن شما آگاه نیستند.

این بازی در روز عرضه بر روی ایکس باکس گیم‌پس نیز قابل تجربه خواهد بود

:Screenshots
205085.jpg 205083.jpg

آخرین ویرایش:
نه تو همون دور اول میتونی.
الان بازی رو تموم کردی یا نه؟

اگه آره که خب باید پلاس بری.
قبل از مرحله قبول یا رد درخواست ژپتو هستم و انسانیت رو بردم بالا. میخوام که توی همون دور اول سه تا پایان رو برم تا دیگه نیو گیم رو نرم. ولی اگه برای صد شدن بازی باید نیوگم رو رفت، پس بیخیال 3 تا پایان میشم و فقط 2 تا رو میرم.

سلام,
1.این store ها چجوری بروز میشند که بتونیم آیتم های بیشتری بخریم؟ (چیزی باید پیدا کنیم؟)
2.این p organ هایی که باهاش شخصیتو آپدیت میکنیم (مثلا برای health bar) اصلا تغییری ایجاد نمیکنه، چجوریه؟
مرسی

تو همین ۵_۶ ساعتی که بازی کردم به کسایی که هنوز سمت این بازی نرفتن اکیدا و شدیداً توصیه میکنم در اولین فرصت سراغ تجربه این بازی فوق‌العاده برن. حیفه واقعا این بازی رو تجربه نکنید!
چقدر حس و حال و بوی نسل هفتمی هم میده.
بازی به نظرم بهترین عنوان سولزلایکی ساخته شده توسط استودیویی به جز فرام سافتور هست.
البته تا اینجای کار که اومدم و ۷_۸ تا باس زدم اون چالشی که خیلیا میگفتن رو ندیدم. چون شنیده بودم خیلیا میگفتن بازی سخت‌تر از بازی های میازاکی هست که تا اینجای کار اینطور نبوده و شاید درجه سختیش در حد و اندازه های dark souls 2 باشه. حالا ممکنه در ادامه بازی سخت تر بشه.
به شدت تجربه بازی لذت بخشه. محیط ها کوچک و خطی هستن و راحت میشه همه جا رو بدون گیج شدن چرخید. گیم پلی بازی اعتیاد آور و درسته. بازی بیشتر از هر چیزی وایب Bloodborne رو میده که البته به پای اون نمی‌رسه ولی میتونه با افتخار پشت سرش بایسته.
اگه بخوام در یک کلمه بازی رو توصیف کنم میگم: تمیز
بنظرم با بودجه و حمایت بیشتر شماره دو یک شاهکار میشه.

به مناسبت یک سالگی بازی، کارگردان بازی عکسی از DLC و موزیک بازی رو توی اکانت X منتشر کرد.
View attachment 350350View attachment 350351
همین پارسال بازیش کردم 2.5 پلی ترو (شایدم 3 تا) رفتم، ولی الردی دلم براش تنگ شده، عین بازی های شاخصی که دلم زود براشون تنگ میشه...

به زودی رو 5 هم میترکونمش، واقعا به نظر منم بازی به شدت تمیز و بهترین سولزلایک غیر فرام سافوری هست...

متاسفانه این روزا تایمم برا بازی کمه و از جمعه هفته قبل نتونستم بازی کنم. الان هم کینگ پاپت رو زدم ولی هواسم نشد ergo باس رو مصرف کردم و نمیتونم اسلحه puppet ripper رو بگیرم! فک کنم رفت تا +ng
اسلحه ای که تقریبا از اول بازی دارمش electric coil stick head هست که لولش ۷ هس برا ادامه چه اسلحه ای پیشنهاد میدید؟
البته این اسلحم عالیه و قشنگ کینگ پاپت رو در ترای سوم پاره کردم ولی حدس میزنم برا ادامه به اسلحه بهتر نیاز دارم
حیف وقتم کمه ولی این از اون بازی هاس که دوست دارم ماهی یکبار تجریش کنم به صورت کامل!

• Like
Reactions: jdepp
متاسفانه این روزا تایمم برا بازی کمه و از جمعه هفته قبل نتونستم بازی کنم. الان هم کینگ پاپت رو زدم ولی هواسم نشد ergo باس رو مصرف کردم و نمیتونم اسلحه puppet ripper رو بگیرم! فک کنم رفت تا +ng
اسلحه ای که تقریبا از اول بازی دارمش electric coil stick head هست که لولش ۷ هس برا ادامه چه اسلحه ای پیشنهاد میدید؟
البته این اسلحم عالیه و قشنگ کینگ پاپت رو در ترای سوم پاره کردم ولی حدس میزنم برا ادامه به اسلحه بهتر نیاز دارم
حیف وقتم کمه ولی این از اون بازی هاس که دوست دارم ماهی یکبار تجریش کنم به صورت کامل!
اگه موتیو بالایی داری holy sword of the ark تا آخر بازی کفایت میکنه

• Like
Reactions: victor hogo

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or