والا من نفهمیدم فن 360 هستم یا PS !! توی یه تاپیک میگن تو فن PS هستی حالا اینجا شما میگی فن 360 هستم ! اگه کسی فهمید بهم بگه لطفا !بزار من از خدامه اینا ps3 بگیرن ببین همین lair میشه اسطورشون . بقولی گفتنی جوجه رو آخر پاییز میشمرن . بعداَ می گن ما fanboy نیستیم . فقط چون 360 داریم حال نمیکنیم اسم ps3 جای برده بشه وگرنه اصلاَ تعصبی حرف نمیزنیم . دیدی که مدیر انجمن میاد میگه ما ها که ps3 نداریم حق داریم راجب بازی نظر بدیم . این که مدیریته اینطوری fanboy وای به حال بقیه .
همین موتور استورم چند نفر با سنسورا بازی کردن بیاین بگید که چقدر سخت تر میشه بازی من بگم میگن fanboy هستم .
امین جان بابا به چه زبونی بگم این بازی ایراد داره درست . اما نه اون ایرادی که گیم اسپات گفته که برو راست بره چپ . میدونی تقصیر سونی اگه قابلیت خاموش کردن موشن سنسورم میداد مطمئن باش انقدر حرف و حدیث توش نبود الان یه بازیه خوب بود چون همه به کنترل عادی عادت داریم . همین موتور استورم چند نفر با سنسورا بازی کردن بیاین بگید که چقدر سخت تر میشه بازی من بگم میگن fanboy هستم .
Gamespot شوخی کرده. یعنی انقدر کنترل بازی بد بوده نویسنده اون نقد دیگه کنترل خودشو از دست داده و یه چیزی پرونده به بازی ! ولی دیگه در این حد هم نیست که چپ و راست رو برعکس بره !نمیدونم گیم اسپات چی گفته یعنی واقعا گفته برو راست میره چپ یا یه شوخی بوده که عکسش رو هم اریا گزاست![]()
شما خودت اگه لینک رو میدی نوشته Lair Controls Improved After PS3 1.92 Firmware Update این یعنی اینکه بازی اولش مشکل داشته،ولی چون First Party بود سونی تو آپدیتش یه سری مشکلاتشو برطرف کرده،که اونم احتمالا چرته،ولی اگه راستم باشه،بازم هیچ ربطی به امتیازا نداره چون اونا بازی اولیه و بدون پچ رو نقد میکنن.
خیلی ببخشیدا وقتی می گم کسانیکه ps3 دارن نظر بدن برای این می گم که اینطوری خراب نکنین .
دوست عزیز 1.92 پچ بازی نیست فرمور دستگاه .که نشون میده ps3 هماهنگیه لازمه رو شاید قبلاَ نداشته ویا با این فرمور راحت تر شده . لطفاَ قبلش از دونفر سوال کنید بد نیست. پچ بازی کجا بود.:laughing:![]()
شما که بدتر خراب کردی!!راستی جی شد،قرار بود مثل همون ابداعاتی که در زمینه 360 کردی و ملتی رو نجات دادی،واسه دوستدارن PS3 هم از نبوغت استفاده کنی،افتخار نمیدی؟!خیلی ببخشیدا وقتی می گم کسانیکه ps3 دارن نظر بدن برای این می گم که اینطوری خراب نکنین .
چه قدر زیبا!!واقعا لذت بردیم!شما اگه یه سر سوزن چیزی بلد بودی حتما میدونستی که بازی رو اگه بخوان آپدیت کنن یهو نمیبرن رو ورژن 1.92!!!دوست عزیز 1.92 پچ بازی نیست فرمور دستگاه
یک چشمه ی دیگر از اطلاعات درخشان!!تا حالا نشنیده بودم کنسول با بازی هماهنگ نباشه!وقتی اون عبارت First Party رو میارم احتمالا باید توانایی داشته باشی یاد بگیری که وقتی با یک Firmware Update وضع یه بازی بهتر میشه،به خاطر اینه که توی اون آپدیت واسه بازی Improvement قرار داده شده.که نشون میده ps3 هماهنگیه لازمه رو شاید قبلاَ نداشته ویا با این فرمور راحت تر شده
حتما یادم میمونه که از این به بعد از هر از راه رسیده ای که فکر میکنه چون سریع عمل کرده خیلی آدم باسوادیه اطلاعات کسب کنم!لطفاَ قبلش از دونفر سوال کنید بد نیست.
سرعت اینترنتتو بیشتر کنی پیداش میکنی:laughing::laughing:پچ بازی کجا بود