GlaDOS
کاربر سایت
یا اینکه دسته رو سرو ته گرفته دستش که از تسترای سایتا همچین چیزی بعید نیست :laughing:.
راست میگه دسته رو سر و ته گرفته بوده ! درسته :shrewd:
یا اینکه دسته رو سرو ته گرفته دستش که از تسترای سایتا همچین چیزی بعید نیست :laughing:.
یا اینکه دسته رو سرو ته گرفته دستش که از تسترای سایتا همچین چیزی بعید نیست
راست میگه دسته رو سر و ته گرفته بوده ! درسته
خودتون قضاوت کنید:
![]()
اگه شما به این میگی باگ،پس بد نبود تو بازی به جز باگ هم چیزی میذاشتن!مثلا شما الان بری یه قوتبال بگیری بعد ببینی همه بازیکنا متمایل به سمت چپ حرکت میکنن میگی عیبی نداره باگه؟!!آقای Lich King شما دیگه چرا:confused:بابا اینجا تاپیک ps3 نه میدون جنگ
هر چی باشه خودتون هم خوب میدونید باگ داشتن بازی ایراد نیست بلکه یه امر کاملآ طبیعیه بازی که باگ نداشته باشه غیر طبیعیهGears Of War هم با اون همه باهلیش و امتیازش بدون باگ نیست پس دیگه را به را کنترل بد رو نکوبید تو سر این بازی چاکرتم اشکان جان نکن این کار رو
احتیاج نیست همه تجدید نظر بکن شما و دوستان تجدید نظر بکنینپس بهتره همگی یه تجدید نظر کوچیک بکنن
http://video.google.com/videoplay?d...533&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=9
حالا خودتون قضاوت کنید:laughing::cheesygri
آقای Lich King شما دیگه چرا:confused:بابا اینجا تاپیک ps3 نه میدون جنگ
هر چی باشه خودتون هم خوب میدونید باگ داشتن بازی ایراد نیست بلکه یه امر کاملآ طبیعیه بازی که باگ نداشته باشه غیر طبیعیهGears Of War هم با اون همه باهلیش و امتیازش بدون باگ نیست پس دیگه را به را کنترل بد رو نکوبید تو سر این بازی چاکرتم اشکان جان نکن این کار رو:cheesygri شاید واقعآ هم کنترلش بد نباشه
پس گیم پلی gow باگ نداره؟باگ چه ربطی به گیم پلی داره؟!
به قوله خودت gow هم توش باگ هست اصلا بازی بی باگ نمیشه ولی گیم پلیش عالی بود...
من خیلی طرفداری از این بازی رو نمی کنم ولی فکر کنم گیم اسپات اژدها رو با F14 اشتباهی گرفته.