Multi Platform KHAZAN : The First Berserker

سازنده
Nexon
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Nexon, Nexon America Inc.

meta.png

Initial release date: 2025
Platforms: PlayStation 5, Xbox Series X and Series S, Microsoft Windows
Developer: Neople
Publishers: Nexon, Nexon America Inc.
Genres: Role-playing Video Game, Action game, Adventure game, Fighting game, Adventure
Engine: Unreal Engine 4
License: proprietary license

The First Berserker: Khazan بازیکنان را در نقش خزان، ژنرال بزرگ امپراتوری Pell Los قرار می‌دهد که پس از شکست Berserk Dragon Hismar، به دروغ متهم شده و توسط امپراتورش تبعید می‌شود و سپس به دنبال گرفتن انتقام می‌افتد.
استودیو سازنده Neople می‌گوید سری DNF ترکیبی از عملکرد سریع و پرانرژی جنگ‌جویان قدیمی با عناصر RPG کلاسیک است که همگی در سبک هنری انیمه‌ای ترکیب شده‌اند. با این حال، در بازی The First Berserker: Khazan، بازیکنان می‌توانند انتظار نبرد هک و اسلش و سفارشی‌سازی فراوان را داشته باشند.

برای زنده ماندن، بازیکنان باید در مبارزات تسلط پیدا کنند، مهارت‌های شخصیت را ارتقا دهند و اسلحه‌ها و زره‌ها را ترکیب کنند (هر کدام دارای امتیازات منحصر به فرد). هرچه تعداد ماموریت‌های بیشتری انجام شود، باس‌ها سخت‌تر می‌شوند، اما شکست دادن آن‌ها و به پایان رساندن ماموریت‌ها، تجهیزات و توانایی‌های قدرتمندی را برای بازیکنان به ارمغان می‌آورد

بابت این سیو، تا بازی لانچ شد برای من گزینه Continue رو آورد. سیوم از دمو انتقال داده شده بود. اونی که تو ریست آرا همچین حرفی زده احتمالا سر تفاوت ریجنی چیزی نتونسته از ادامه بره. هیچ مشکلی نیست از این بابت میتونید از ادامه دمو بازی رو انجام بدید.
من دمو روی اکانت خودم بود ریجن آمریکا. بازی هم ریجنش آمریکاس هم ریجنن با همدیگه.
-----------
بشدت شیفته دمو شده بودم. بریم که یه سولزلایک خفن رو تجربه کنیم :D

حقيقتا انتظار بيشترى داشتم.
بايد خوند و ديد ايرادات بازى چيه.
بیشتر ضعف رو یه خورده روی روایت داستان و شخصیت پردازی یه سری کاراکترهای فرعی اشاره کردن!
واسه من که مهم نیست چون من شیفته کامبت و گیم‌پلی ش شدم :دی که اونم همه شون بدون استثنا بشدت تعریف و تمجید کردن ، باز بودن دست پلیر واسه بیلد ها ، تنوع باس ها ، طراحی مراحل عمق گیم‌پلی ، مسیرهای مختلف واسه پیشرفت کاراکتر هم از دیگر نکات مثبت شون بوده،
واسه یه استودیو تازه کار واقعا عالی بوده.
قشنگ از ایناس که‌میخوام شیره ش رو بکشم همه چیزش رو تست کنم:دی

آخرین ویرایش:
متای ۸۰ واقعا خوبه برای بازی با چیزی که من تو دمو بازی کردم همین حدود پیش بینی میکردم .یادتون نره lies of p هم همین متا را داشت کسایی که بازیش کردن میدونن چقدر سولزلایک تر و تمیزی بود ‌کلا انتظار بازی های میازاکی را که نباید داشت از این جور بازی ها.
من که مطمئنم خوشم میاد قشنگ حس nioh بهم داد دموش

بازی خیلی داره کیف میده. گیم پلی فوق العادس! سنگینی ضربات و حسی که موقع نشستن رو انمی میده کیف میکنی قشنگ. فقط یه لطفی در حق خودتون کنین و رو Easy نذارین چون کل مزه بازی میره. یکی اگه بار اولشه سولزلایک، با همون دیفیکالتی ادامه بده وگرنه بعدا اسون میشه!
تا الان ۳ تا باس رو زدم و ادرنالینه که تشرح میشه! مبارزات سینمایی و هیجان انگیز! :D

من داشتم میخوندم پیاماتون رو ولی متوجه نشدم
درجه های سختیش دقیقا چیه؟ از اول همشون بازه؟

هر درجه سختی یه پایان مختلف داره؟ بین بازی قابل تغییره؟

(کلا با اپشن درجه سختی حال نمیکنم دیگه برا همه رو حالت hard میبود دیگه چه گاریه D: که همه یه چالش رو تجربه کنن)

من داشتم میخوندم پیاماتون رو ولی متوجه نشدم
درجه های سختیش دقیقا چیه؟ از اول همشون بازه؟

هر درجه سختی یه پایان مختلف داره؟ بین بازی قابل تغییره؟

(کلا با اپشن درجه سختی حال نمیکنم دیگه برا همه رو حالت hard میبود دیگه چه گاریه D: که همه یه چالش رو تجربه کنن)
فعلا که ایزی و نرماله. شاید بعد تموم کردنش یه سطح جدید باز بشه نمیدونم.
ولی زیاد سر یه باسی چیزی ببازی گزینه میاره که انتخاب کن. من گذاشتم همون نرمال بمونه. بازی هم چندتا پایان داره گویا ولی نمیدونم به دیفیکالتی ربط داره یا نه.
خیلیا اسم سولزلایک میاد ترس برشون میداره و ناخوداگاه سمتش نمیان! ایرادی نداره اپشن دیفیکالتی! هرکی هرطور راحته بازی کنه :D
البته بازی هم چندان سخت نیست. سر یکی از باسا فقط یکم اذیت شدم که بعد چندبار ترای زدمش. انمی های عادی عموما اوکی بودن و چالشی نداشتن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or