Multi Platform KHAZAN : The First Berserker

سازنده
Nexon
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Nexon, Nexon America Inc.

meta.png

Initial release date: 2025
Platforms: PlayStation 5, Xbox Series X and Series S, Microsoft Windows
Developer: Neople
Publishers: Nexon, Nexon America Inc.
Genres: Role-playing Video Game, Action game, Adventure game, Fighting game, Adventure
Engine: Unreal Engine 4
License: proprietary license

The First Berserker: Khazan بازیکنان را در نقش خزان، ژنرال بزرگ امپراتوری Pell Los قرار می‌دهد که پس از شکست Berserk Dragon Hismar، به دروغ متهم شده و توسط امپراتورش تبعید می‌شود و سپس به دنبال گرفتن انتقام می‌افتد.
استودیو سازنده Neople می‌گوید سری DNF ترکیبی از عملکرد سریع و پرانرژی جنگ‌جویان قدیمی با عناصر RPG کلاسیک است که همگی در سبک هنری انیمه‌ای ترکیب شده‌اند. با این حال، در بازی The First Berserker: Khazan، بازیکنان می‌توانند انتظار نبرد هک و اسلش و سفارشی‌سازی فراوان را داشته باشند.

برای زنده ماندن، بازیکنان باید در مبارزات تسلط پیدا کنند، مهارت‌های شخصیت را ارتقا دهند و اسلحه‌ها و زره‌ها را ترکیب کنند (هر کدام دارای امتیازات منحصر به فرد). هرچه تعداد ماموریت‌های بیشتری انجام شود، باس‌ها سخت‌تر می‌شوند، اما شکست دادن آن‌ها و به پایان رساندن ماموریت‌ها، تجهیزات و توانایی‌های قدرتمندی را برای بازیکنان به ارمغان می‌آورد

یه ساعتی بازی اصلی رو پلی دادم ، در اصل ادامه دمو بود با همون پیشرفت و حتی ستینگ ، تروفی هایی که توی دمو گرفته بودیم نداده بود هم همون اول کار همه رو داد!
همه چیز اوکیه ، دلم واسه کامبت ش تنگ‌شده بود ،
یه قابلیتی هست ظاهر Gear هارو میتونی با بقیه عوض کنی نمیدونم بازی این رو داره یا جلوتر باز میشه چون واقعا نیازش دارم.
بین سه تا سلاح هم موندم نمیدونم با کدوم برم فکر کنم واسه هر باس یکی مناسب باشه.
بنظرم برایتنس بازی رو کم کنید با فانوس برید نورپردازی باحالتری داره اینطوری:دی
195d8ad682639-screenshotUrl.jpg

یه ساعتی بازی اصلی رو پلی دادم ، در اصل ادامه دمو بود با همون پیشرفت و حتی ستینگ ، تروفی هایی که توی دمو گرفته بودیم نداده بود هم همون اول کار همه رو داد!
همه چیز اوکیه ، دلم واسه کامبت ش تنگ‌شده بود ،
یه قابلیتی هست ظاهر Gear هارو میتونی با بقیه عوض کنی نمیدونم بازی این رو داره یا جلوتر باز میشه چون واقعا نیازش دارم.
بین سه تا سلاح هم موندم نمیدونم با کدوم برم فکر کنم واسه هر باس یکی مناسب باشه.
بنظرم برایتنس بازی رو کم کنید با فانوس برید نورپردازی باحالتری داره اینطوری:دی
View attachment 372723
یه ذره هایپم کن ببینم ارزش داره بخرم یا نه دمو رو حال ندارم دانلود کنم
و یه سوال دیگه بازی خطیه مثل لایز اف پی یا پیچیدس مثل اثار میازاکی ؟

یه ذره هایپم کن ببینم ارزش داره بخرم یا نه دمو رو حال ندارم دانلود کنم
و یه سوال دیگه بازی خطیه مثل لایز اف پی یا پیچیدس مثل اثار میازاکی ؟
چی‌بگم دیگه:دی
میخواستی بگیری تا حالا میگرفتی 🤣
طراحی مراحلش خطیه پیچیدگی نداره زیاد ، کلا هیچ چیز رو مخی نداره.

ولی قشنگ بازی را نسبت به نسخه دمو نرف کردن من تا الان هرچی سلاح و زره و ارمور گرفتم ضعیف تر از چیزی بود که تو دمو گرفته بودم با اینکه بعضا تا ۱۰ level هم بالاتر گیرم میاد

خب بیشتر پلی دادم و بیشتر شیفته ش شدم!🫠
بنظرم Spear بهترین سلاحش بوده تا اینجا ، البته خودم dual sword دوس داشتم ولی خیلی وقته لول بالاش رو نداده ، فکر کنم لوکیشن های مختلف لول های بالای اسلحه های دیگه رو بده .
باس هاش واقعا استرس میدن ولی پاسخ پذیری کاراکتر خیلی بالاست ، دقیقا کاری که میخوام رو همون لحظه انجام میده .

خب با احتساب پلی تایم دمو حدود ۱۵ ساعت بازی کردم و واقعا بازی همون چیزیه که انتظار داشتم .همون موقع که دمو را بازی کردم تو همون ۱۰ دقیقه اول رفتم بازی را پیشخرید کردم .
انگار بازی برام اشناست و بارها تمومش کردم تمام مکانیزم های بازی را قبلا تو بازی های دیگه مخصوصا نیو و وولانگ و سکیرو دیدم و واقعا برام لذت بخشه یه نظر نامحبوب بدم من کلا سولزبورن های مرحله ای را خیلی بیشتر از بقیه دوست دارم.
فقط تا اینجا بازی دو تا مشکل داشته یکی اینکه گرافیکش خوب نیست انگار رزولوشن بازی پایینه مخصوصا که بعد از اساسین شادوز دارم بازیش میکنم کیفیت گرافیک مثل روز و شب هستش :D یکی هم بحث تنوع سلاح ها هستش مثلا نیو شونصد مدل سلاح داره اینجا تا اخر بازی فقط ۳ تا سلاح سپر و شمشیر بزرگ و دو تا شمشیر وتبر داریم.
از نظر سختی هم تو نرمال که از نیو سختره علت اصلیشم اینه که سامون انلاین با کاربرای دیگه نداره و باید با خود هوش مصنوعی بازی کنید که اونم گاو تشریف داره مثلا سر باس سوم یه حرکت گردباد میزنه باید ازش فاصله بگیری دمیج نخوری ai نمیفهمید هر دفعه میرفت داخلش گیر میکرد میمرد.
به طور کلی سولزبورن خوبیه ولی از نیو سطحش پایین تره همون متای ۸۰ واقعا براش منصفانه است

من تا باس دوم و يعنى تقريبا شروع واقعى داستان رفتم و به نظرم ايراداش ايناس تا اين لحظه:

-سيستم استاميناى بازى ناقص از نيوه كپى شده
-تاكيد گيم پلى روى پرى كردن زياده ولى درست كار نميكنه
-دشمنا بالانس درستى ندارن؛يعنى ضربه ايي كه مثلا يه شغال بهتون ميزنه با گراز فرق خاصى نداره و فقط خط سلامت گراز خيلى بيشتره.
-تا اينجا آيتماى اضافى بازى خيلى تاثيرگذار نبودن تو روند گيم پلى.

حالا شايد جلوتر با پيشروى اوضاع بهتر بشه :D

• Like
Reactions: RohFa
بر کشتن باس‌ها بهم تروفی نمیده! چندتا تروفی گرفتم ولی باس میکشم تروفی بالا نمیاد. من از اول آفلاین رفتم و بعد فهمیدم باید آنلاین بشم، وقتی آن شدم یه تروفی اومد ولی آفلاین که میشم بر باس تروفی نمی‌داد. ظ۱ گرفتم

بر کشتن باس‌ها بهم تروفی نمیده! چندتا تروفی گرفتم ولی باس میکشم تروفی بالا نمیاد. من از اول آفلاین رفتم و بعد فهمیدم باید آنلاین بشم، وقتی آن شدم یه تروفی اومد ولی آفلاین که میشم بر باس تروفی نمی‌داد. ظ۱ گرفتم

كدومارو زدى تروفى نداده؟

• Like
Reactions: Farh@d
كدومارو زدى تروفى نداده؟
۲تا باس اول رو زدم نداد. (Yetuga و بلید فانتوم) جالبه دیدم نداد، (باس اول) یه لحظه آنلاین شدم، تروفی ست لباس رو داد. ولی تروفی باس اول رو باز نداد. گفتم حالا که آنلاین شدم و تروفی گرفتم بده، باز آفلاین شدم باس دوم نداد. تروفی میده ولی بر باس نمیده. عجیبه.

۲تا باس اول رو زدم نداد. (Yetuga و بلید فانتوم) جالبه دیدم نداد، (باس اول) یه لحظه آنلاین شدم، تروفی ست لباس رو داد. ولی تروفی باس اول رو باز نداد. گفتم حالا که آنلاین شدم و تروفی گرفتم بده، باز آفلاین شدم باس دوم نداد. تروفی میده ولی بر باس نمیده. عجیبه.

احيانا رو ايزى نذاشتى؟

• Like
Reactions: Farh@d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or