Multi Platform KHAZAN : The First Berserker

سازنده
Nexon
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Nexon, Nexon America Inc.

meta.png

Initial release date: 2025
Platforms: PlayStation 5, Xbox Series X and Series S, Microsoft Windows
Developer: Neople
Publishers: Nexon, Nexon America Inc.
Genres: Role-playing Video Game, Action game, Adventure game, Fighting game, Adventure
Engine: Unreal Engine 4
License: proprietary license

The First Berserker: Khazan بازیکنان را در نقش خزان، ژنرال بزرگ امپراتوری Pell Los قرار می‌دهد که پس از شکست Berserk Dragon Hismar، به دروغ متهم شده و توسط امپراتورش تبعید می‌شود و سپس به دنبال گرفتن انتقام می‌افتد.
استودیو سازنده Neople می‌گوید سری DNF ترکیبی از عملکرد سریع و پرانرژی جنگ‌جویان قدیمی با عناصر RPG کلاسیک است که همگی در سبک هنری انیمه‌ای ترکیب شده‌اند. با این حال، در بازی The First Berserker: Khazan، بازیکنان می‌توانند انتظار نبرد هک و اسلش و سفارشی‌سازی فراوان را داشته باشند.

برای زنده ماندن، بازیکنان باید در مبارزات تسلط پیدا کنند، مهارت‌های شخصیت را ارتقا دهند و اسلحه‌ها و زره‌ها را ترکیب کنند (هر کدام دارای امتیازات منحصر به فرد). هرچه تعداد ماموریت‌های بیشتری انجام شود، باس‌ها سخت‌تر می‌شوند، اما شکست دادن آن‌ها و به پایان رساندن ماموریت‌ها، تجهیزات و توانایی‌های قدرتمندی را برای بازیکنان به ارمغان می‌آورد

اقا یکی بهم گفته بازی رو روی نرمال برو کهtrophy بده روی ایزی نمیده درسته یا نه

با توجه به نسخه دمو سختیِ نرمال واقعا قابل بازی و در دسترسه.
حتی به نسبت سولزبورن/لایک های دیگه.
درجه سختی گذاشتن که باتجربه ترها بزارن روی هارد و برای پلیرهای دیگه هم که همیشه به این بازیها دافعه دارن مدهای آسونتر رو هم گذاشتن.

دوستان نسخه استاندارد قابل بازیه الان ؟
و اینکه درجه سختی بازی اسون هم داره ؟
یعنی منی که اعصابم در حال حاضر به سولز‌ نمیکشه چقدر چلنج دارم رو درجه اسون ؟
شش و نیم امروز عصر باز میشه نسخه استاندارد درجه سختی اسون که داره من تست نکردم چون تروفی از دست میدی روی نرمال واقعا خوب بود بازی سختی در حد همون nioh داشت

شش و نیم امروز عصر باز میشه نسخه استاندارد درجه سختی اسون که داره من تست نکردم چون تروفی از دست میدی روی نرمال واقعا خوب بود بازی سختی در حد همون nioh داشت
Nioh که غیر بالنس ترین سولزیه که زدم از لحاظ سختی

دوستان نسخه استاندارد قابل بازیه الان ؟
و اینکه درجه سختی بازی اسون هم داره ؟
یعنی منی که اعصابم در حال حاضر به سولز‌ نمیکشه چقدر چلنج دارم رو درجه اسون ؟
دنبال پلت کردن و این چیزا نیستی، رو ایزی بزار و برو. نه که باید نرمال بری.

دنبال پلت نیستم دنبال چلنج هم نیستم میخوام لذت ببرم صرفا
شما بازی کردی رو ایزی ؟ میشه بگی در چه حده سختیه بازی رو ایزی ؟
من دمو رو روی نرمال رفتم ، سولزباز نیستم ، اذیتم نکرد ولی سخت بود برام باس هاش رو ولی زدم لذت داشت که مطمئنم‌اگه easy میذاشتم از اون لذت محروم میشدم .
بازیم باز نشده غروب باز میشه.

دنبال پلت نیستم دنبال چلنج هم نیستم میخوام لذت ببرم صرفا
شما بازی کردی رو ایزی ؟ میشه بگی در چه حده سختیه بازی رو ایزی ؟

دوتا چیز رو نمی‌خوای که تو ماهیت این مدل بازی‌هاس. حتی اگه ایزی هم باشه. من دمو رو رفتم و اصل بازی رو فردا میرم، ولی اگه فقط دنبال فان بازی هستی، رو ایزی بزار.

من دمو رو روی نرمال رفتم ، سولزباز نیستم ، اذیتم نکرد ولی سخت بود برام باس هاش رو ولی زدم لذت داشت که مطمئنم‌اگه easy میذاشتم از اون لذت محروم میشدم .
بازیم باز نشده غروب باز میشه.
دوتا چیز رو نمی‌خوای که تو ماهیت این مدل بازی‌هاس. حتی اگه ایزی هم باشه. من دمو رو رفتم و اصل بازی رو فردا میرم، ولی اگه فقط دنبال فان بازی هستی، رو ایزی بزار.
من خودم سولز باز تیرم
متاسفانه چند وقت استرس و اضطراب وحشتناکی اومده سراغم
و این رو سر بازی ووکانگ که اسون ترین سولزلایک هست فهمیدم که دیگه توانایی و صبرو حوصله قدیم رو ندارم و بازی رو نیمه کاره رها کردم
ولی خب سبک مورد علاقمه سولز لایک و از اتمسفر این بازی به شدت خوشم اومده
وقتی دیدم دیفیکالیتی داره به فکر خریدش افتادم امیدوارم ارزش خرید رو داشته باشه
انتظار نمرات بالاتری رو داشتم

من خودم سولز باز تیرم
متاسفانه چند وقت استرس و اضطراب وحشتناکی اومده سراغم
و این رو سر بازی ووکانگ که اسون ترین سولزلایک هست فهمیدم که دیگه توانایی و صبرو حوصله قدیم رو ندارم و بازی رو نیمه کاره رها کردم
ولی خب سبک مورد علاقمه سولز لایک و از اتمسفر این بازی به شدت خوشم اومده
وقتی دیدم دیفیکالیتی داره به فکر خریدش افتادم امیدوارم ارزش خرید رو داشته باشه
انتظار نمرات بالاتری رو داشتم
گفتی دنبال چلنج نیستی ، در صورتی اینطور بازی ها کلا با چلنج عجین شدن‌.
منم نمیکشم بازی ای خیلی سخت باشه ، همه میدونن چقدر فن ووکانگ ام ، نسخه پریمیوم ش رو دوماه قبل ریلیزش رو اکانت خودم خریدم ، یه جاهاییش میرفت رو مخم ولی الان که کلی ازش گذشته ، ووکانگ برام جزو ۵ تا تجربه برتر عمرم شده!
اگه میتونی به استرست غلبه کنی ، روی حالت راحت بازی شاید برات بی نمک بشه چون میگی سولزباز هم هستی.
دیگه در کل خودت میدونی ، میتونی تست کنی ، روی نرمال مثلا مرحله اول رو برو تا سختی و میزان تحملت دستت بیاد.😘

• Like
Reactions: Darkness Group
گفتی دنبال چلنج نیستی ، در صورتی اینطور بازی ها کلا با چلنج عجین شدن‌.
منم نمیکشم بازی ای خیلی سخت باشه ، همه میدونن چقدر فن ووکانگ ام ، نسخه پریمیوم ش رو دوماه قبل ریلیزش رو اکانت خودم خریدم ، یه جاهاییش میرفت رو مخم ولی الان که کلی ازش گذشته ، ووکانگ برام جزو ۵ تا تجربه برتر عمرم شده!
اگه میتونی به استرست غلبه کنی ، روی حالت راحت بازی شاید برات بی نمک بشه چون میگی سولزباز هم هستی.
دیگه در کل خودت میدونی ، میتونی تست کنی ، روی نرمال مثلا مرحله اول رو برو تا سختی و میزان تحملت دستت بیاد.😘
فعلا در حال حاضر بین این و شدوز موندم که کدوم رو بخرم

تنها وجه اشتراکشون فقط سوم شخص بودنشونه! وگرنه خیلی متفاوتند.
ولی اگه بیشتر میخوای چیل کنی AC رو بگیر ، این خیلی حوصله بیشتری میخواد.
نقطه مشترکی ندارن من جفتشون رو دوست دارم تجربه بکنم ولی در حال حاضر قادربه تهیه یکدومشون هستم
اگه کسی پیدا شه اشتراکی جفتش رو با هم تهیه کنیم خیلی خوب میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or