Multi Platform KHAZAN : The First Berserker

سازنده
Nexon
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Nexon, Nexon America Inc.

meta.png

Initial release date: 2025
Platforms: PlayStation 5, Xbox Series X and Series S, Microsoft Windows
Developer: Neople
Publishers: Nexon, Nexon America Inc.
Genres: Role-playing Video Game, Action game, Adventure game, Fighting game, Adventure
Engine: Unreal Engine 4
License: proprietary license

The First Berserker: Khazan بازیکنان را در نقش خزان، ژنرال بزرگ امپراتوری Pell Los قرار می‌دهد که پس از شکست Berserk Dragon Hismar، به دروغ متهم شده و توسط امپراتورش تبعید می‌شود و سپس به دنبال گرفتن انتقام می‌افتد.
استودیو سازنده Neople می‌گوید سری DNF ترکیبی از عملکرد سریع و پرانرژی جنگ‌جویان قدیمی با عناصر RPG کلاسیک است که همگی در سبک هنری انیمه‌ای ترکیب شده‌اند. با این حال، در بازی The First Berserker: Khazan، بازیکنان می‌توانند انتظار نبرد هک و اسلش و سفارشی‌سازی فراوان را داشته باشند.

برای زنده ماندن، بازیکنان باید در مبارزات تسلط پیدا کنند، مهارت‌های شخصیت را ارتقا دهند و اسلحه‌ها و زره‌ها را ترکیب کنند (هر کدام دارای امتیازات منحصر به فرد). هرچه تعداد ماموریت‌های بیشتری انجام شود، باس‌ها سخت‌تر می‌شوند، اما شکست دادن آن‌ها و به پایان رساندن ماموریت‌ها، تجهیزات و توانایی‌های قدرتمندی را برای بازیکنان به ارمغان می‌آورد

بابا من کلی نسخه دمو را بازی کردم level گرفتم الان یه نفر تو ریست آرا نسخه پرمیوم را داره بازی میکنه میگه گزینه ای برای ترانسفر سیو نسخه دمو نیست یکبار دیگه هم سر ff16 این بلا سرم اومد .امیدوارم یا طرف اشتباه کرده باشه یا یه اپدیت بدن درستش کنن :((

• Sad
Reactions: m.d.makan
بابا من کلی نسخه دمو را بازی کردم level گرفتم الان یه نفر تو ریست آرا نسخه پرمیوم را داره بازی میکنه میگه گزینه ای برای ترانسفر سیو نسخه دمو نیست یکبار دیگه هم سر ff16 این بلا سرم اومد .امیدوارم یا طرف اشتباه کرده باشه یا یه اپدیت بدن درستش کنن :((
من سر همین قضیه با کلی بدبختی فروشنده پیدا کردم اکانت ریجن ۱ بده بهم!
یعنی چی که نمیشه؟!

من سر همین قضیه با کلی بدبختی فروشنده پیدا کردم اکانت ریجن ۱ بده بهم!
یعنی چی که نمیشه؟!
نمیدونم من نسخه پرمیوم را ندارم قفل بازی من ۳ روز دیگه باز میشه ولی یه بابایی که نسخه ارلی اکسس را داشته تو ریست آرا میگه گزینه ای برای ترنسفر سیو نیست .من که خودم شخصا با ریجن مشکلی ندارم چون نسخه دمو که ریجن ۱ بود الانم بازی را تو اکانت خودم که ریجن ۱ هست گرفتم .حالا امیدوارم یا یارو خنگ باشه پیدا نکرده باشه یا اپدیت بدن درست بشه.
حالا در کنارش یه خبر هم بدم لامصب درجه سختی پلاتنیوم بازی ۸ از ده هستش بدجور سخته رس ادمو میکشه:-SS

نمیدونم من نسخه پرمیوم را ندارم قفل بازی من ۳ روز دیگه باز میشه ولی یه بابایی که نسخه ارلی اکسس را داشته تو ریست آرا میگه گزینه ای برای ترنسفر سیو نیست .من که خودم شخصا با ریجن مشکلی ندارم چون نسخه دمو که ریجن ۱ بود الانم بازی را تو اکانت خودم که ریجن ۱ هست گرفتم .حالا امیدوارم یا یارو خنگ باشه پیدا نکرده باشه یا اپدیت بدن درست بشه.
حالا در کنارش یه خبر هم بدم لامصب درجه سختی پلاتنیوم بازی ۸ از ده هستش بدجور سخته رس ادمو میکشه:-SS
حالا مگه میخوای روی اون درجه سختی بری؟ :دی من بشخصه چون انتخاب درجه سختی داره اومدم سمتش ، قوی شدم شاید نیوگیم پلاس بقیه درجه هارو امتحان کنم.
قضیه سیو هم درست میشه ، چون خودشون گفته بودن میشه پیشرفت بازی منتقل میشه .

حالا مگه میخوای روی اون درجه سختی بری؟ :دی من بشخصه چون انتخاب درجه سختی داره اومدم سمتش ، قوی شدم شاید نیوگیم پلاس بقیه درجه هارو امتحان کنم.
قضیه سیو هم درست میشه ، چون خودشون گفته بودن میشه پیشرفت بازی منتقل میشه .
اره من که قطعا پلاتش میکنم ۳ تا اندینگ داره ایزی نرمال اون یکی اندینگش ربطی به درجه سختی نداره یکسری کارها باید انجام بدی تا بگیریش .
سخترین تروفیش اونیه که بدون سامون کردن باید بازی را تموم کنی حالا یه کاریش میکنیم :D

• Smile
Reactions: AM!R
اره من که قطعا پلاتش میکنم ۳ تا اندینگ داره ایزی نرمال اون یکی اندینگش ربطی به درجه سختی نداره یکسری کارها باید انجام بدی تا بگیریش .
سخترین تروفیش اونیه که بدون سامون کردن باید بازی را تموم کنی حالا یه کاریش میکنیم :D
از شما گذاشته پریلود کنی؟ واسه من گزینه دانلود کردنش رو واسه عرضه نسخه استانداردش تاریخ زده!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or