Multi Platform KHAZAN : The First Berserker

سازنده
Nexon
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Nexon, Nexon America Inc.

meta.png

Initial release date: 2025
Platforms: PlayStation 5, Xbox Series X and Series S, Microsoft Windows
Developer: Neople
Publishers: Nexon, Nexon America Inc.
Genres: Role-playing Video Game, Action game, Adventure game, Fighting game, Adventure
Engine: Unreal Engine 4
License: proprietary license

The First Berserker: Khazan بازیکنان را در نقش خزان، ژنرال بزرگ امپراتوری Pell Los قرار می‌دهد که پس از شکست Berserk Dragon Hismar، به دروغ متهم شده و توسط امپراتورش تبعید می‌شود و سپس به دنبال گرفتن انتقام می‌افتد.
استودیو سازنده Neople می‌گوید سری DNF ترکیبی از عملکرد سریع و پرانرژی جنگ‌جویان قدیمی با عناصر RPG کلاسیک است که همگی در سبک هنری انیمه‌ای ترکیب شده‌اند. با این حال، در بازی The First Berserker: Khazan، بازیکنان می‌توانند انتظار نبرد هک و اسلش و سفارشی‌سازی فراوان را داشته باشند.

برای زنده ماندن، بازیکنان باید در مبارزات تسلط پیدا کنند، مهارت‌های شخصیت را ارتقا دهند و اسلحه‌ها و زره‌ها را ترکیب کنند (هر کدام دارای امتیازات منحصر به فرد). هرچه تعداد ماموریت‌های بیشتری انجام شود، باس‌ها سخت‌تر می‌شوند، اما شکست دادن آن‌ها و به پایان رساندن ماموریت‌ها، تجهیزات و توانایی‌های قدرتمندی را برای بازیکنان به ارمغان می‌آورد

من قبلا دمو رو که بازی کردم کمی از نگرانیم در مورد بخش داستانی/لور بازی رو اینجا نوشتم ولی الان متوجه شدم که داستان شخصیت ها و... بر اساس دنیای Dungeon Fighter Online هست و در واقع تو یه خط زمانی دیگه اتفاق میفته.
DFO رو اونقدری بازی نکردم که با دنیاش آشنا بشم ولی فکر کنم حداقل اینکه یه پایه ای رو برای شخصیت و دنیای بازی دارن خب خیلی خوبه.

غیر این انصافا یکی از بهترین دموهایی بود که تو این چند وقته بازی کردم (من خیلی دمو بازی و تست میکنم ، حتی بیشتر از بازیهای کامل)

آخرین ویرایش:
دموش کامل تر و پولیش تر از محصول نهایی خیلی از عناوین بود!
به نظرم بهترین بازاریابی واسه بازی ها مخصوصا استودیو های تازه کار همين کاره ، مثلا خودم اصلا نه میشناختم‌ اینو نه قصدی واسه خریدش داشتم ولی بعد از کلی پلی دادن دمو کلا جذبم کرد!😎

حجم بازی رو ps5
View attachment 371118
خیلی کمه ! /:)
البته با توجه به نیمه سلشید بودن گرافیک بازی میشه انتظار داشت حجم تکسچر ها و موارد دیگه بازی کمتر باشه ،
نمیدونم دنیای بازی مراحلش تایم پلی بازی چقدره ، با چه روشی فشرده ش کردن ، موتورش هم آنریل انجین ۵ عه!
خیلی کمه هیچ‌ جوره متقاعد نمیشم :دی

خیلی کمه ! /:)
البته با توجه به نیمه سلشید بودن گرافیک بازی میشه انتظار داشت حجم تکسچر ها و موارد دیگه بازی کمتر باشه ،
نمیدونم دنیای بازی مراحلش تایم پلی بازی چقدره ، با چه روشی فشرده ش کردن ، موتورش هم آنریل انجین ۵ عه!
خیلی کمه هیچ‌ جوره متقاعد نمیشم :دی
UE5 نیست چهاره.
منم فکر میکردم 5 باشه و به همه میگفتم پس چرا اینقدر نرم و روون اجرا میشه؟
البته میکرو استاتر داره ولی خب در حالت کلی بازی خیلی بهینه ایه.
مثل Lis of P

اینم باید گفت که از لحاظ گرافیکی و حالت سل شیدی که انتخاب کردن بازی خیلی سبکتری نسبت به باقی عناوینه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or