Multi Platform KHAZAN : The First Berserker

سازنده
Nexon
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Nexon, Nexon America Inc.

meta.png

Initial release date: 2025
Platforms: PlayStation 5, Xbox Series X and Series S, Microsoft Windows
Developer: Neople
Publishers: Nexon, Nexon America Inc.
Genres: Role-playing Video Game, Action game, Adventure game, Fighting game, Adventure
Engine: Unreal Engine 4
License: proprietary license

The First Berserker: Khazan بازیکنان را در نقش خزان، ژنرال بزرگ امپراتوری Pell Los قرار می‌دهد که پس از شکست Berserk Dragon Hismar، به دروغ متهم شده و توسط امپراتورش تبعید می‌شود و سپس به دنبال گرفتن انتقام می‌افتد.
استودیو سازنده Neople می‌گوید سری DNF ترکیبی از عملکرد سریع و پرانرژی جنگ‌جویان قدیمی با عناصر RPG کلاسیک است که همگی در سبک هنری انیمه‌ای ترکیب شده‌اند. با این حال، در بازی The First Berserker: Khazan، بازیکنان می‌توانند انتظار نبرد هک و اسلش و سفارشی‌سازی فراوان را داشته باشند.

برای زنده ماندن، بازیکنان باید در مبارزات تسلط پیدا کنند، مهارت‌های شخصیت را ارتقا دهند و اسلحه‌ها و زره‌ها را ترکیب کنند (هر کدام دارای امتیازات منحصر به فرد). هرچه تعداد ماموریت‌های بیشتری انجام شود، باس‌ها سخت‌تر می‌شوند، اما شکست دادن آن‌ها و به پایان رساندن ماموریت‌ها، تجهیزات و توانایی‌های قدرتمندی را برای بازیکنان به ارمغان می‌آورد

اصولا میگن وقتی بازیی دمو میده ینی سازندش به کار خودش اطمینان داره! مسئله ای که کاملا بابت The First Berserker: Khazan صدق میکنه و یهویی شد یکی از مورد انتظارترین بازیای امسالم! منی که حتی یدونه اسکرین شات هم ازش ندیده بودم (از ترس اینکه با یدونه Code Vein دیگه طرف باشم!) با تجربه دمو رسما دیوونش شدم!
اول اینکه عجب کاراکتر باابهت و خفنی داریم و چه ارت استایل جذابی بازی داره! یه حس دارک و خفقان خاصی از همون اول بهت میده.
دمو رو هنوز تموم نکردم ولی تا اینجا که اومدم گیم پلیش به شدت جذاب و اعتیاد آوره و سختی نه اذیت کننده ولی اعتیاد آوری میذاره جلوت. با اینکه رسما شیره سولزلایک داره کشیده میشه ولی این بازی با پیروی از المانهای خاص این ژانر، بدون اینکه ادعایی داشته باشه میتونه حداقل من یکی رو حالا حالاها با محیطای تو در توش پای خودش نگه داره! البته اگه باقی بازیم همینجور بمونه و تو ورطه تکرار و خسته کنندگی نیفته! امیدوارم سولز بازا ازش حمایت کنن حسابی.
خلاصه که ریسک کردم و بعد تجربه دمو که البته هنوز باهاش کار دارم، رفتم توکار پیش خریدش! باشد که سازنده هاش ناامیدم نکنن :D
---
خب رسیدم باس اول فرست ترای زدمش! جالب بود :-? :D بعدش تازه دیفیکالتی باز میشه که همین نرمال اوکیه بنظرم! امیدوارم باز اصلی سر NG+ یا بیس همین نیو‌گیم دیفیکالیتی جدیدی هم داشته باشه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or