Heavy Rain : David Cage دیگری نمیسازم .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Kavigne

کاربر سایت
1781.david_2D00_cage_2D00_hero.jpg

درود ... سال 2010 عنوان متفاوت Heavy Rain عرضه شد و مورد ستایش منتقدان قرار گرفت ، و اصلا انتظار چنین فروش خوبی ازآن نمیرفت . بطبع ، خالق این عنوان یعنی آقای David Cage ازین موضوع بسیار خوشحال شد ولی وی برای ساخت نسخه دوم آن وسوسه نشده است . در مصاحبه اخیر با Develop-Online ، دیوید کیج این گونه سخن میگوید :
" اصلا من احمق ، اما دلم نمیخواهد این کار را برای پول انجام دهم ؛ من Heavy Rain را نوشتم ، چون آن را دوست داشتم ، چون دوست داشتم آن چیزی را که در ذهن دارم را به نمایش در بیاورم ؛ بله ، البته من میتوانم براحتی Heavy Rain 2 را هم بسازم ، اما من گفته ها را در مورد "HR" گفته ام ؛ این قدرت Quantic Dream است ، خلق تجربیات جدید برای گیمر ها ... ما ظرفیت این را داریم که با ساحته هایمان ساختار شکنی کنیم . ممکن است این کار ، در این صنعت ساده لوحی باشد ، اما من اینجا هستم و میمانم تا خلاقیت بیافرینم . من یک تیم در کنار خود دارم تا بتوانم ایده های خود را بسازم . "
ما Heavy Rain را دوست داریم ، اما واقعا تصور نمیکنیم این عنوان به ادامه نیاز داشته باشد ، و ازین که میشنویم Cage بر روی عنوانی متفاوت کار میکند خوشحالیم ؛ نظر شما چیست ؟ آیا این ip به ادامه نیاز دارد ؟ و اگر آره ، این ادامه چه شکلی باید باشد ؟

اول بستگی داره تو با چه دیدی به Heavy Rain نکاه کردی ! یه بازی انحصاری PS3 که از تقدس برخورداره و باید تجربه بشه و یا یه بازی که کارگردانش همون کارگردان Fahrenheit ِ ... کدومش ؟ یا اصلا اینکه یه عنوان ِ متفاوت ِ و تبلیغات و خوی زرنگ کیج روی تو هم تاثیر گذاشته، کم نیستند این المان ها که باعث شده تو Heavy Rain رو انجام بدی و در نهایت اسم این تجربه fake رو بازی بزاری و در کنار بازی هایی بزاری که اساسشون بازی ِ نه منافات با چیزی که ما سال هاست داریم تجربش می کنیم.

خیلی برات توضیح نمیدم چون همین یک مقدار هم کافیه ... در درجه اول سبک این چیز ( ترجیح میدم به جای کلمه مقدس بازی از واژه چیز استفاده کنم ) Interactive Drama هست که خوب از اسمش معلوم ِ چیه، مشخصه این سبک داستان ـشه و در درجه بعدی کارگردانی و به تصویر کشیدن این داستان ِ، صداگذاری و گیم پلی و گرافیک بماند ...

داستان Heavy Rain موضوع کلیشه ای اوایل هزاره سوم میلادی بود، گره خوردن چند زندگی با هم با مضمون تکراری و کلیشه ای گم شدن یک بچخه و کشته شدنش توسط یک قاتل سریالی ... چه پرداختی داشت ؟ چه موضوع خاصی داشت و با توجه به سبکش چه نگاه فلسفی و احساساتی داشت ؟ نکنه عوض کردن پپوشک یه بچه یا لخت شدن جلوی یه مرد چاقالو فلسفست ؟ یا پیام داره برای مخاطب ؟ فلسفه ارائه یک تجربه متفاوت و بر خلاف جهت آب شنا کردن اینه که ما پیامی رو داشته باشیم بدیم که مخاطب تکون بخوره نه اینکه فقط بهانه روشنفکری و مصاحبه های متفاوت رو داشته باشیم در نهایت اصلی ترین مشخصه بازی ما یعنی داستانمون پر از ایراد و باگ و نقاط تاریک باشه ...

درجه دوم کارگردانی بازیه، شما Need For Speed یا Neverhood نمیسازی که، داری یه Interactive Drama می سازی، سبکی که نیازمند یک کارگردانی قوی و شات های تاثیر گذار ِ ... واقعا ما کجای Heavy Rain یک همچین چیزی دیدیم ؟ بهتره بدون تعصب جواب بدیم، درسته دیوید کیج که کارگردان عنوان های هالیوودی نیست قبول، خوب وقتی نیست چرا باید بیاد دست رو همچین موضوعی بزاره، نمی تونست یکم عنوانش رو به المان های امروزی گیمینگ نزدیک تر کنه ؟ از شات ها هم که بهتره بگذریم، فوق العاده افتضاح به معنای واقعی که در ُ و دیوار بیانگر احساساتت میشن نه چیزی که در حال اتفاق افتادن ِ ...

مسئله بعدی گیم پلی و مکانیسم اون ِ ... هممون میدونیم QTE یعنی چی ... یعنی Quick Time Event که با فشردن سریع یک سری دکمه که روی ضفحه ظاهر میشه انجام میشه ... باور ندارید که QTE های God of War از این عنوان بهتر بود، عنوانی که کل گیم پلی درخشانش به زدن چهار تا کمه ختم می شد که روی صفحه ظاهر و محو می شد و در نهایت یه حرکت کاراکتر با استفاده از چهار جهت اصلی با هزار تا ایراد و مشکل و تاخیر و دوربین افتضاح ...

گرافیک ... ؟! میشه خواهشا از این چیزی نگیم. نسل Uncharted 2 ها Gears of War ها و Crysis هاست ! بله، بعد عنوان این آقا نه حرکت داره، نه Draw Distance داره، نه Object داره، نه فریم داره، هیچی نداره بعد دو قطه بارون از آسمون میومد، با اینکه اسم بازی باران سنگین بود فریم روی 20 ققل میشد ! حالا تعصب رو کنار بزارید برید Uncharted 3 هم نه Uncharted 2 رو بازی کنید.

به خدا فلسفه است، به خدا احساس، بیانگر روح به اصطلاح کارگردان و هنرمند ِ این سبک و اون وقت یه نگاهی به گرافیک هنری این عنوان بندازید. واقعا چه نکته برجسته ای میبینید ؟

اینا همش Fact ِ و اگذ عینک تعصب شما نمیزاره حقیقیت رو ببینید، عینکتون رو در بیارید. من نه از ماکروسافت حقوق می گیرم نه از دشمنان دیوید کیج، من مطالعه کردم و ساعت ها چشمام رو به صفحه TV دوختم تا یه نکته ای از Heavy Rain ببینم که من رو قانع کنه که بله، این خلاف حهت شنا کردن پیام ها و سودهایی رو هم برای مخطاب داشته ولی ندیدم.

یعنی نظر تمامی منتقدان دنیا پشم شما درست میگی ؟!!!!!!! شما چند سال سابقه تو نقد دارید؟ چند تا کنفرانس فیلم نامه نویسی شرکت کردید ؟ مدرک آکادمیک هنری دارید؟ با نویسندگان و دست اندرکاران بازیها جلسه از نزدیک داشتید؟ تو چند تا کنفرانس یا نما یشگاه در باره صنعت game شرکت داشتید؟ قوانین فیلم برداری صدا کذاری افت و خیز و... رو تو سینما میدونید؟ تعریف شما دقیقا درباره این بازی مثل تعریف از بازیها فیلمها و سیالهای آبکی میمونه که مملکت خودمون ساخته میشه یعنی این بازی در این حد ؟
تو رو خدا طوری صحبت نکنیم که انگار تمام دنیا بوق فقط ما تو ایران آره !!!!
فکرشو بکنید یکی از کشور دیگه بیاد این نظراتو به انگلیسی ترجمه کنه چی میگه ؟ چند ساعت میخنده؟

آخرین ویرایش:
یعنی نظر تمامی منتقدان دنیا پشم شما درست میگی ؟!!!!!!! شما چند سال سابقه تو نقد دارید؟ چند تا کنفرانس فیلم نامه نویسی شرکت کردید ؟ مدرک آکادمیک هنری دارید؟ با نویسندگان و دست اندرکاران بازیها جلسه از نزدیک داشتید؟ تو چند تا کنفرانس یا نما یشگاه در باره صنعت game شرکت داشتید؟
تو رو خدا طوری صحبت نکنیم که انگار تمام دنیا بوق فقط ما تو ایران آره !!!!
فکرشو بکنید یکی از کشور دیگه بیاد این نظراتو به انگلیسی ترجمه کنه چی میگه ؟ چند ساعت میخنده؟
بیاید خودمون باشیم نه از برج خارجی ها و دیگران بالا بریم.

من یک سری موضوع رو متن کردم و کامل توصیح دادم، شما اگر حرف خاصی در برابر این ایرادات فاحش دارید بفرمایید، با اینکه به شما کوچکترین ارتباطی نداره ولی من بارها برنده نویسنده جوان انتشارات و نمایشگاه های مختلف شدم، مدرک افتخاری هم دارم، با خیلی از فیلم نامه نویس ها و کارگردان ها هم به خاطر ارتباط فامیلیم هم صحبت بودم. با اینکه میگم شما کی باشید که به شما مربوط باشه ولی گفتم در جریان باشی ...

وقتی حرفی و قدرت حرف زدن رو ندارید بهتر ِ به کوچه علی چاپ نرید، دنده عقب بگیرید و برگردید خیلی بهتر ِ ...

اول بستگی داره تو با چه دیدی به Heavy Rain نکاه کردی ! یه بازی انحصاری PS3 که از تقدس برخورداره و باید تجربه بشه و یا یه بازی که کارگردانش همون کارگردان Fahrenheit ِ ... کدومش ؟ یا اصلا اینکه یه عنوان ِ متفاوت ِ و تبلیغات و خوی زرنگ کیج روی تو هم تاثیر گذاشته، کم نیستند این المان ها که باعث شده تو Heavy Rain رو انجام بدی و در نهایت اسم این تجربه fake رو بازی بزاری و در کنار بازی هایی بزاری که اساسشون بازی ِ نه منافات با چیزی که ما سال هاست داریم تجربش می کنیم.
دوست عزیز باید برای شما هم کلمه ی بازی رو تعریف کرد؟ بازی یک تجربه ی مجازی سرگرم کننده هست.حالا میخواد quic time event باشه میخواد سنگرگیری باشه میخواد بالارفت از در و دیوار باشه. در ضمن هوی رین همش QTE نبود قسمت های ادونچر هم داشت.
خیلی برات توضیح نمیدم چون همین یک مقدار هم کافیه ... در درجه اول سبک این چیز ( ترجیح میدم به جای کلمه مقدس بازی از واژه چیز استفاده کنم ) Interactive Drama هست که خوب از اسمش معلوم ِ چیه، مشخصه این سبک داستان ـشه و در درجه بعدی کارگردانی و به تصویر کشیدن این داستان ِ، صداگذاری و گیم پلی و گرافیک بماند ...
کلا شما با این جملت نشون دادی کلا با بازی خصومتی داری!! حالا این خصومت به کجا برمیگرده خدا عالمه!
داستان Heavy Rain موضوع کلیشه ای اوایل هزاره سوم میلادی بود، گره خوردن چند زندگی با هم با مضمون تکراری و کلیشه ای گم شدن یک بچخه و کشته شدنش توسط یک قاتل سریالی ... چه پرداختی داشت ؟ چه موضوع خاصی داشت و با توجه به سبکش چه نگاه فلسفی و احساساتی داشت ؟ نکنه عوض کردن پپوشک یه بچه یا لخت شدن جلوی یه مرد چاقالو فلسفست ؟ یا پیام داره برای مخاطب ؟ فلسفه ارائه یک تجربه متفاوت و بر خلاف جهت آب شنا کردن اینه که ما پیامی رو داشته باشیم بدیم که مخاطب تکون بخوره نه اینکه فقط بهانه روشنفکری و مصاحبه های متفاوت رو داشته باشیم در نهایت اصلی ترین مشخصه بازی ما یعنی داستانمون پر از ایراد و باگ و نقاط تاریک باشه ...
دوست عزیز اگر بخوایم اینجوری حساب کنیم هیچ داستان نویی تو بازی ها پیدا نمی کنیم: halo و resistance و crysis حمله ی بیگانه ها، cod و BF و ... حمله ی تروریست ها، آنچارتد و توم ریدر ماجراجویی در تاریخ، آلن ویک نیرو های تاریکی و...--- اینا فقط چند تا مثال بودن.کدومشون 100% جدید بودن؟ چیزی که مهمه اینه که این داستان به بهترین شکل روایت و پرداخته بشه که در هوی رین شد.
حداقل حداقلش اینه که از داستانی استفاده نکرد که در سال حداقل 10 تا بازی داستان تو اون مایه داشته باشن.حالا شما انتظار شق القمر داشتی بحثش جداست.
درجه دوم کارگردانی بازیه، شما Need For Speed یا Neverhood نمیسازی که، داری یه Interactive Drama می سازی، سبکی که نیازمند یک کارگردانی قوی و شات های تاثیر گذار ِ ... واقعا ما کجای Heavy Rain یک همچین چیزی دیدیم ؟ بهتره بدون تعصب جواب بدیم، درسته دیوید کیج که کارگردان عنوان های هالیوودی نیست قبول، خوب وقتی نیست چرا باید بیاد دست رو همچین موضوعی بزاره، نمی تونست یکم عنوانش رو به المان های امروزی گیمینگ نزدیک تر کنه ؟ از شات ها هم که بهتره بگذریم، فوق العاده افتضاح به معنای واقعی که در ُ و دیوار بیانگر احساساتت میشن نه چیزی که در حال اتفاق افتادن ِ ...
فک میکردم به تنها قسمت بازی که نشه ایراد گرفت کارگردانی و تاثیر گذاری بازی هست!
قطع کردن انگشت ایتن یا تصمیم برای کشتن یه پدر دیگه به اندازه کافی تاثیر گذار نبود؟ یا کشته شدن پسرش؟ یا حالت به شدت افسرده کننده ی اوایل بازی؟ اگه اینها تاثیر گذار نیست پس چی تاثیر گذاره؟حتما باید یه جوخه تو بازی وجود داشته باشه آخرش همشون بمیرن تا بشه کارگردانی عالی و تاثیر گذار؟
[/QUOTE]
مسئله بعدی گیم پلی و مکانیسم اون ِ ... هممون میدونیم QTE یعنی چی ... یعنی Quick Time Event که با فشردن سریع یک سری دکمه که روی ضفحه ظاهر میشه انجام میشه ... باور ندارید که QTE های God of War از این عنوان بهتر بود، عنوانی که کل گیم پلی درخشانش به زدن چهار تا کمه ختم می شد که روی صفحه ظاهر و محو می شد و در نهایت یه حرکت کاراکتر با استفاده از چهار جهت اصلی با هزار تا ایراد و مشکل و تاخیر و دوربین افتضاح ...
شما چرا فقط ایراد ها رو در نظر میگیری؟ بازی تقریبا از تمام دکمه های کنترلر استفاده میکرد به بهترین شکل ممکن.بهترین استفاده از حسگر حرکتی sixaxis از سال 2006 که ps3 اومد تا همین لحظه که داریم صحبت میکنیم هم هست.چرا به این ها اشاره نمیکنی؟ چرا به قدرت تصمیم گیری اشاره نمیکنی؟ از خوردن یه قهوه یا چند تا سوال معمولی تا جون یه انسان رو میتونی با انتخاب عوض کنی. با 20 تا پایان مختلف تقریبا هرکس میتونه یه تجربه ی شخصی از بازی داشته باشه.در صورتی که این خصوصیت فقط تو بازی های نقش آفرینی به صورت محدود تر وجود داره.اینا نقطه قوت نیستن؟
گرافیک ... ؟! میشه خواهشا از این چیزی نگیم. نسل Uncharted 2 ها Gears of War ها و Crysis هاست ! بله، بعد عنوان این آقا نه حرکت داره، نه Draw Distance داره، نه Object داره، نه فریم داره، هیچی نداره بعد دو قطه بارون از آسمون میومد، با اینکه اسم بازی باران سنگین بود فریم روی 20 ققل میشد ! حالا تعصب رو کنار بزارید برید Uncharted 3 هم نه Uncharted 2 رو بازی کنید.
بازی یکی از بهترین موشن کپچر های تاریخ بازی ها رو داره و هنوز هم که هنوزه حرکات صورت و نشان دادن احساسات از خیلی از همین گیرز آو وار ها و کرایسیس ها بالاتره که حتی بهش نزدیک هم نمیشن.شما انتظار داری دقیقا تو یه بازی با محیط کوچیک چجوری draw to distanceبذارن؟ من که نمیتونم درک کنم... کلا اکثریت منتقد ها هم گرافیک بازی رو در سطح خیلی خوب میدونستن که شما زیر سوال بردی...
به خدا فلسفه است، به خدا احساس، بیانگر روح به اصطلاح کارگردان و هنرمند ِ این سبک و اون وقت یه نگاهی به گرافیک هنری این عنوان بندازید. واقعا چه نکته برجسته ای میبینید ؟
اینا همش Fact ِ و اگذ عینک تعصب شما نمیزاره حقیقیت رو ببینید، عینکتون رو در بیارید. من نه از ماکروسافت حقوق می گیرم نه از دشمنان دیوید کیج، من مطالعه کردم و ساعت ها چشمام رو به صفحه TV دوختم تا یه نکته ای از Heavy Rain ببینم که من رو قانع کنه که بله، این خلاف حهت شنا کردن پیام ها و سودهایی رو هم برای مخطاب داشته ولی ندیدم.

چـــــــــــــــــی مــــــــــــــــــــیگی !!!

الان اصلا در جریان هستی یا کلا فقط پست میدی بچه ها امضات ُ ببینن ؟!

طرف اومده میگه هر کی بگه این بازی جالب نبوده سابقه گیمیرش ُ با همین یه جمله برده زیر سوال،اصلا جالب که هیچی، تراوشات ذهن یک دماغوی چاق ... الان این چطوره ؟! نظر شخصیه به هر جال، توهین هم به کسی نیست مگر اینکه دیوید اینجا فک و فامیلی داشته باشه ...

حله الان ؟
هه هه ! پس چرا حرف طرف رو تو پُستِت نقل و قول نکردی ؟!
من نگفتم بد بوده یا خوب بوده یا هر چی، من دارم بر اساس استنباط خودم میگم این بازی اینجوریه، یه چیزی از آشغال هم اونطرف تر ِ ... حالا یهو میبینی یکی شبا با باکس شات بازی میخوابه ! مهم نیست. من فقط میگم هر کسی خیلی دیوید و باران سنگین ُ دوست داره و فکر می کنه خیلی به این بازی اطمینان داره بیاد و من باهاش رو به رو بشم و بهش بگم حقیقت چیه ...
مثل اینک پُست من رو کامل نخوندی ؟!
من نمیدونم ما تا کی میخوایم بگیم حرف فقط حرف من ِ و دُرُست ِ و شما اشتباه میکنین ؟!
شما انگار میخوای همه رو متقاعد کنی که هوی رین بیخوده و تجربش وقت تلف کردن ِ و واسش هزاران دلیل که خودتو قانع کُنه هم میاری و فک میکنی میتونی دیگران هم قانع کنی ! ولی خُب همه که مثل شما فک نمیکنن ؟! باید بکنند ؟! والا اگه هدف از بازی کردن پُز دادن به گیمر بودن و سابقه گیمری نیست بلکه لذت بُردن ِ که اینا همش سلیقه و نظر شخصیه حالا شما هرچی میخوای بگو ! من نه از 3 GeOW خوشم میاد که شاخ ِ گرافیک ِ ! ولی شدیدا با ME2 حال میکنم ! بیام بگم ME2 خیلی بهتر از 3 GeOW ِ چون من ازش خوشم اومده ؟!

---------- نوشته در 04:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:52 PM ارسال شده بود ----------

بیاید خودمون باشیم نه از برج خارجی ها و دیگران بالا بریم.

من یک سری موضوع رو متن کردم و کامل توصیح دادم، شما اگر حرف خاصی در برابر این ایرادات فاحش دارید بفرمایید، با اینکه به شما کوچکترین ارتباطی نداره ولی من بارها برنده نویسنده جوان انتشارات و نمایشگاه های مختلف شدم، مدرک افتخاری هم دارم، با خیلی از فیلم نامه نویس ها و کارگردان ها هم به خاطر ارتباط فامیلیم هم صحبت بودم. با اینکه میگم شما کی باشید که به شما مربوط باشه ولی گفتم در جریان باشی ...

وقتی حرفی و قدرت حرف زدن رو ندارید بهتر ِ به کوچه علی چاپ نرید، دنده عقب بگیرید و برگردید خیلی بهتر ِ ...
بعضی مواقع آدم به این جمله به تمام وجود پی میبره از ماست که بر ماست لحن ادبیات کسی که ادعای عضو تحریریه یه سایت رو داره اینه دیگه از سردمداران و دست اندرکاران کشور میشه چه انتظاری داشت ؟؟؟؟؟ من متاسفم که به هجویات شما جواب دادم (با مدرک افتخاری و فامیلهای نویسنده و کارگردان خوش باشید خدارو شکر با اسپیلبرگ و امثالهم فامیل نیستید یا مدرک از فلان دانشگاه معتبر اروپایی و قطعا ایرانی نداری یا پست و مقامی و ... وگرنه معلوم نیود چی یا کجارو حواله دیگران میکردید!!!! البته اگه یکم پا تو سن بذاری و سیلیه روزگارو بخوری از داغیت کم میشه به ........ اضافه میشه)

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Internal
واقعا خودزرگ بینی تا چه حد!!! نظر شخصی باشه ، قابل احترام هست ولی این هجویات جای تاسف داره . برای اثبات نظر شخصیتون در مورد یه عنوان کلا تاپیک رو به بیراهه می برید . تعصب تو پست ها موج میزنه . فقط افسوس!!

آخه شماهایی که سابقه بقیه رو میپرسید لااقل اول سوابق خودتون رو بگید بعد این سؤال رو مطرح کنید! هر چی دلتون میخواد میگین بعد هم که ازتون میپرسن "چرا " میزنین در و دیوار ! همین امسال بازیی مثل Portal 2 اومد که نه خون و خون ریزیی داشت و نه حرفهای زننده و ... هم داستانش زیبا بود هم گیم پلی داشت هم هیجان داشت ( برخی جاهاش ) هم اسمش بازی بود و هم گیم پلی داشت ! الان به این بازی نمیگید ساختار شکن ولی به یه ... بحث هم که میکنیم یا بی احترامی میکنید یا بی ربط میگین ! جواب منطقی بدین خب !

من به شخصه خیلی خوشحالم که هیچ سازنده ای از HR تقلید نکرد چون این امکان رو داشت صنعت گیم دچار یک تحول خیلی بد بشه.. هر سازنده ای به هر نحو بخواد جذابیت بازیها رو بگیره داره به این صنعت خیانت میکنه ما تو این نسل شاهد این بودیم که به خاطر پرداختن به قضیه واقع گرایانه خیلی از جذابیت ها و نو اورهای بازیها از دست رفت ولی اینها در کنار کاری که کیج میخواست انجام بده هیچ نبودن..

نو آوری دیوید کیج یک نو آوری ضد گیم بود..

اقا یکی من رو این وسط روشن کنه !
کیج گفته بود من قرار تحول ایجاد کنم ؟ آیا هر بازی ای که میاد باید تحول ایجاد کنه ؟ یکی لطفا یه پاسخ کامل به من بده من بفهمم قضیه چیه !!!!!!!!!!!!!!!!!

کیج گفته بود من قرار تحول ایجاد کنم ؟ آیا هر بازی ای که میاد باید تحول ایجاد کنه ؟ یکی لطفا یه پاسخ کامل به من بده من بفهمم قضیه چیه !!!!!!!!!!!!!!!!!
نه پوریا جان فقط انحصاری های سونی باید تحول ایجاد کنن مخصوصا عناوین بزرگی که تو چشم هستن و فشار وارد میکنن. در غیر اینصورت همه ی ما کولر های PS3 باید بریم بمیریم...

از جماعتی که توی عمرشون تجربه یه بازی ادونچر با داستانی که کلیشه ای نباشه رو ندارن بیشتر از این نمیشه توقع داشت. هیچ کس نگفته این بازی قرار بوده که تحول ایجاد کنه این حرفها ساخته ذهن یه عده از بچه های اینجاست .
البته تمام این نظرات به خاطر منتشر شدنش روی پلتفرم نامناسب بوده اگر روی pc منتشر میشد دیگه یه عده ای که هیچ اطلاعی از این سبک ندارن راجع بهش اظهار نظر نمیکردن .

راستی آرش حرفات جداً خنده داره در این مورد.

HR هم یه عنوانی بود مثل بقیه ادونچرها با یه گیم پلی از قبل تعریف شده و داستانی که حداقل نسبت به سایر سبکهای بازیهای ویدئویی، جزئیات، شخصیت پردازی و عمق بیشتری داره . دکمه زنی یا صحنه های Quick Time Event هم از المانهایی بود که آقای کیج ترجیح داده بود به بازیش القا کنه . نتیجه و بازخوردی منفی هم در بر نداشت این مسئله . جالبه که منتقدها هیچ کدوم به این صورتی که توی این فروم توسط بعضیها مُد شده بازی رو زیر سوال نبردن و خیلی عادی باهاش برخورد شده .
ضمناً این بازی هیچ تحولی ایجاد نکرده یا صنعت گیم رو تکون نداده!!! توی یه جمله میگم HR یه بازی عالی توی سبک خودش بود و پاش رو از این فراتر نمیزاره .

آخرین ویرایش:
آخه شماهایی که سابقه بقیه رو میپرسید لااقل اول سوابق خودتون رو بگید بعد این سؤال رو مطرح کنید! هر چی دلتون میخواد میگین بعد هم که ازتون میپرسن "چرا " میزنین در و دیوار ! همین امسال بازیی مثل Portal 2 اومد که نه خون و خون ریزیی داشت و نه حرفهای زننده و ... هم داستانش زیبا بود هم گیم پلی داشت هم هیجان داشت ( برخی جاهاش ) هم اسمش بازی بود و هم گیم پلی داشت ! الان به این بازی نمیگید ساختار شکن ولی به یه ... بحث هم که میکنیم یا بی احترامی میکنید یا بی ربط میگین ! جواب منطقی بدین خب !
مغلطه نفرمایید دوستان به استقبال خیلی خوب منتقدین از این بازی اشاره میکنند نه به اینکه از این بازی خوششون اومده.منم آنچنان میلی به HR نداشتم از اینکه بازیها تک شماره بشن استقبال نمیکنم.ولی وقتی داداشم رو میبینم که عشاق فارنهایت و HR هست واکثریت اون 2میلیون نفری که این بازی رو خریدند و اون تعدادی که کپی یا دست دوم بازی کردند و از همه مهمتر امتیاز های بازی رو برای این سبک خاص میبینم،ناخوداگاه نظرات کابرهای معمولی و منتقدان معدود مخالف برام کم اهمیت میشه.
دنبال جواب منطقی بودی؟جوابی که دادم منطقی بود یا نه؟

واقعا امروز چیزایی جالبی تو این تاپیک دیدم ! از مقایسه ی GOW با HR تا زیر سوال بردن کارگردانی و داستان کیج ...
هیچ منتقدی تو دنیا کارگردانیه کیج رو زیر سوال نبرد اما منتقدان BC که بهترین بازیه عمرشون Gears Of Repeat هست به سادگی همه چیزو زیر سوال میبرن !
این دوستانی که میگن داستان کلیشه ای , میشه بگن تو چه بازیه دیگه ای همچین داستانی دیدن که ما ندیدیم ؟! این کارا چیه ؟! درد دلتونو راحت بگید ! یا بازی نکردید , یا اینکه توقع داشتید GEOW ببینید اما Heavy Rain دیدین ! خب قبل خرید تحقیق میکردین دوستان !
مشکل اینجاست که بازی داستان محوره . شماها اینجور بازیا رو دوست ندارید ! بازی به نظر شما باید اینجور چیزا رو داشته باشه تا بهش بگید بازی یا بازیه خوب : اسلحه (هرچی گنده تر و خوشگل تر , بهتر!) , یه سوپر قهرمان که مثل میمون از در و دیوار بره بالا و سکو بازی کنه و هر قدرم تیر بخوره بره پشت دیوار و جونش پر بشه , یه Bad man که اول تا آخر داستان دنبالش باشید به خاطر کشتن معشوقه ی شخصیت بازی و آخر بازی بزنید نابودش کنید , آخر هر اپیزود بازی باس فایت ببینید , حرف زدن شخصیتا رو راحت بتونید رد کنید و اگه بشه کلا داستانو رد کنید (!) , موجودات فضایی به زمین حمله کنن و شما به سختی زمینو نجات بدین , کلی فحش و مضخرف بین شخصیتای بازی رد و بدل بشه و شما حال کنید ...
مشکل اینجاست که HR هیچکدوم از اینا رو نداره ! شخصیتای عادی داره که دچار مشکلاتی هستن , گیم پلیی داره که به هیچ وجه QTE نیست اما دوستان به اشتباه اونو QTE میبینن (!) و کاملا در خدمت روایت داستانه , هیچ قابلیتی برای نشونه گیری وجود نداره و نمیتونید ملتو له کنید ...
بازیه کیج کوبنده , ساختار شکن و یکی از بهترینای تاریخه چون میتونه قالب یه داستانو به من بده و اجازه ی شکل دادنشو در اختیارم بذاره , کاری که هیچ بازیه دیگه ای نمیتونه بکنه ! و البته یکی دیگه از نشانه های بهترین بودنش همین حصرت خوردن و خالی کردن خود بوسیله حرفای جالب توسط عده ی کثیری از مردم هست !!!

مشکل اینجاست که بازی داستان محوره . شماها اینجور بازیا رو دوست ندارید ! بازی به نظر شما باید اینجور چیزا رو داشته باشه تا بهش بگید بازی یا بازیه خوب : اسلحه (هرچی گنده تر و خوشگل تر , بهتر!) , یه سوپر قهرمان که مثل میمون از در و دیوار بره بالا و سکو بازی کنه و هر قدرم تیر بخوره بره پشت دیوار و جونش پر بشه , یه Bad man که اول تا آخر داستان دنبالش باشید به خاطر کشتن معشوقه ی شخصیت بازی و آخر بازی بزنید نابودش کنید , آخر هر اپیزود بازی باس فایت ببینید , حرف زدن شخصیتا رو راحت بتونید رد کنید و اگه بشه کلا داستانو رد کنید (!) , موجودات فضایی به زمین حمله کنن و شما به سختی زمینو نجات بدین , کلی فحش و مضخرف بین شخصیتای بازی رد و بدل بشه و شما حال کنید ...
واقعاً تعجب میکنم چرا یه عده از این جور بازیها خسته یا دل زده نمیشن و تحمل یه روایت داستانی به دور از این مسائل کلیشه ای رو ندارن .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or