Heavy Rain : David Cage دیگری نمیسازم .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Kavigne

کاربر سایت
1781.david_2D00_cage_2D00_hero.jpg

درود ... سال 2010 عنوان متفاوت Heavy Rain عرضه شد و مورد ستایش منتقدان قرار گرفت ، و اصلا انتظار چنین فروش خوبی ازآن نمیرفت . بطبع ، خالق این عنوان یعنی آقای David Cage ازین موضوع بسیار خوشحال شد ولی وی برای ساخت نسخه دوم آن وسوسه نشده است . در مصاحبه اخیر با Develop-Online ، دیوید کیج این گونه سخن میگوید :
" اصلا من احمق ، اما دلم نمیخواهد این کار را برای پول انجام دهم ؛ من Heavy Rain را نوشتم ، چون آن را دوست داشتم ، چون دوست داشتم آن چیزی را که در ذهن دارم را به نمایش در بیاورم ؛ بله ، البته من میتوانم براحتی Heavy Rain 2 را هم بسازم ، اما من گفته ها را در مورد "HR" گفته ام ؛ این قدرت Quantic Dream است ، خلق تجربیات جدید برای گیمر ها ... ما ظرفیت این را داریم که با ساحته هایمان ساختار شکنی کنیم . ممکن است این کار ، در این صنعت ساده لوحی باشد ، اما من اینجا هستم و میمانم تا خلاقیت بیافرینم . من یک تیم در کنار خود دارم تا بتوانم ایده های خود را بسازم . "
ما Heavy Rain را دوست داریم ، اما واقعا تصور نمیکنیم این عنوان به ادامه نیاز داشته باشد ، و ازین که میشنویم Cage بر روی عنوانی متفاوت کار میکند خوشحالیم ؛ نظر شما چیست ؟ آیا این ip به ادامه نیاز دارد ؟ و اگر آره ، این ادامه چه شکلی باید باشد ؟

@ آقای مرگ :
احد حرفت کاملا درست ، خیلی خیلی سخته که تو عالم نویسندگی یه داستان اوریجینال و یونیک نوشته شه ؛ اما مشکل HR چیز دیگه ای بود ؛ علی رغم کلیشه ای بودنش (که بهش ایراد نمیگیریم) شدیدا احمقانه بود ... من خودم بر خلاف سایر Hater ها (:دی) از گیم پلی(اگر بشه اسمش رو گیم پلی گذاشت ، مینی گیم بگیم بهتره...) این بازی خیلی هم خوشم میاد ...

خوب چند تا از مواردی که به نظرت احمقانه میاد رو بگو تا روشون بحث کنیم.

• Like
Reactions: Kavigne
اول اینو روشن کنم که من به شخصه با هیچ کدوم از بازیهای انحصاری ایکس باکس مشکلی ندارم و از بعضی از اونها مثل fable خیلی هم استقبال میکنم اما.... دوستانی که ادعای گیمر بودن و نقد و انتقادتون مارو ترکونده چشماتون رو باز کنید وقتی صحبت از یکی از انحصاری های اون کنسول به میون میاد و تا انتقادی به بازی وارد میشه متیازات متا رو تو حلق ما فرو میکنین به امتیازات دقت کنین ! اینجا همه واسه ما شدن منتقد و همه دارن از مشکلات بازی حرف میزنن! یعنی امتیازات بازی موی دم فیل! باشه حق با شماست اما یکی این وسط منو روشن کنه یه محصل که هنوز دوران شیرین دبیرستان رو تموم نکرده بهتر از یه منتقد سایت میتونه بازی رو تجزیه تحلیل کنه؟ سلیقه ای هست با سلیقه ی این دوست محصل ما جور در نیومده حرفی نیست ولی دلیل نمیشه این دوست محصل اینجا نظر چهار تا بزرگ تر از خودش رو چشم بسته دیکته کنه! شما مطمعنی سن شما صلاحیت انجام بازی رو میده که حالا نقدش هم میکنی؟! و اما بقیه دوستان با سابقه ی محترم! شمایی که از گیم پلی و داستان و سر و صدا و کله و قیافه شخصیت ها و رنگ تیشرت فلان شخصیت تو فلان صحنه ایراد میگیرید! دلیل نمیشه وقتی شما و امثال شما از داستان خوشت نیومده تو کله یه سری طرفدار بازی بچپونی که بازی داستان نداشت سلیقه شما فراتر از درک ما اما منتقدین و امتیازات میگه شما درکت از داستان با عده ی کثیری از گیمرها تفاوت داره ! به امتیازات خارجکی ها چنگ میزنم چون انتظار ندارم شبکه چهار سیما بیاد بازی رو نقد کنه یا سروش جوان بهش امتیاز بده شما که درک بالایی از داستان داری برو بشین فیلم ببین و کتاب بخون اصولا کسی تو یه ویدیو گیم دنبال داستان های هارولد دابینز یا گیلبرت پاتن نمیگرده!!! برتری داستان رو در مقابل داستان کلیشه ای کسی که زنش رو گم کرده و در به در دنبالش میگرده و تو ۶ تا بازی انحصاری اونور و حتی تو ماریو هم دیدیم کاملا خودش رو نشون میده! داستان مشکل دار این عنوان با امتیاز های بالای هر نقدی که به بخش داستانی این بازی دادن بی مشکل به نظر میاد!!! داریم در مورد یه گیم صحبت میکنیم پس این داستان واسه یه گیم تجربه ی جدیدیه حالا میخواد کلیشه ی کلی فیلم و سریال باشه توجه کنید گیم - فیلم ما در مورد اولی صحبت میکنیم! انتقادات به گیم پلی هم همونطور که امتیازت و نظرات دوستان نشون میده کاملا شخصی هستش! نقد های شخصی رو بذارید شخصی بمونه! انقدر مشکلات شخصی تون رو با یه مساله وصله نزنید و باهاش تو سر نظرات و عقاید دیگران نکوبید نمیخواستم پست بدم و جوابگوی مشکلات شخصی یه عده در قالب انتقاد از یک عنوان انحصاری باشم اما نشد ما رو به خیر شما رو به سلامت ... ادامه بدین حالا

اول اینو روشن کنم که من به شخصه با هیچ کدوم از بازیهای انحصاری ایکس باکس مشکلی ندارم و از بعضی از اونها مثل fable خیلی هم استقبال میکنم اما.... دوستانی که ادعای گیمر بودن و نقد و انتقادتون مارو ترکونده چشماتون رو باز کنید وقتی صحبت از یکی از انحصاری های اون کنسول به میون میاد و تا انتقادی به بازی وارد میشه متیازات متا رو تو حلق ما فرو میکنین به امتیازات دقت کنین ! اینجا همه واسه ما شدن منتقد و همه دارن از مشکلات بازی حرف میزنن! یعنی امتیازات بازی موی دم فیل! باشه حق با شماست اما یکی این وسط منو روشن کنه یه محصل که هنوز دوران شیرین دبیرستان رو تموم نکرده بهتر از یه منتقد سایت میتونه بازی رو تجزیه تحلیل کنه؟ سلیقه ای هست با سلیقه ی این دوست محصل ما جور در نیومده حرفی نیست ولی دلیل نمیشه این دوست محصل اینجا نظر چهار تا بزرگ تر از خودش رو چشم بسته دیکته کنه! شما مطمعنی سن شما صلاحیت انجام بازی رو میده که حالا نقدش هم میکنی؟! و اما بقیه دوستان با سابقه ی محترم! شمایی که از گیم پلی و داستان و سر و صدا و کله و قیافه شخصیت ها و رنگ تیشرت فلان شخصیت تو فلان صحنه ایراد میگیرید! دلیل نمیشه وقتی شما و امثال شما از داستان خوشت نیومده تو کله یه سری طرفدار بازی بچپونی که بازی داستان نداشت سلیقه شما فراتر از درک ما اما منتقدین و امتیازات میگه شما درکت از داستان با عده ی کثیری از گیمرها تفاوت داره ! به امتیازات خارجکی ها چنگ میزنم چون انتظار ندارم شبکه چهار سیما بیاد بازی رو نقد کنه یا سروش جوان بهش امتیاز بده شما که درک بالایی از داستان داری برو بشین فیلم ببین و کتاب بخون اصولا کسی تو یه ویدیو گیم دنبال داستان های هارولد دابینز یا گیلبرت پاتن نمیگرده!!! برتری داستان رو در مقابل داستان کلیشه ای کسی که زنش رو گم کرده و در به در دنبالش میگرده و تو ۶ تا بازی انحصاری اونور و حتی تو ماریو هم دیدیم کاملا خودش رو نشون میده! داستان مشکل دار این عنوان با امتیاز های بالای هر نقدی که به بخش داستانی این بازی دادن بی مشکل به نظر میاد!!! داریم در مورد یه گیم صحبت میکنیم پس این داستان واسه یه گیم تجربه ی جدیدیه حالا میخواد کلیشه ی کلی فیلم و سریال باشه توجه کنید گیم - فیلم ما در مورد اولی صحبت میکنیم! انتقادات به گیم پلی هم همونطور که امتیازت و نظرات دوستان نشون میده کاملا شخصی هستش! نقد های شخصی رو بذارید شخصی بمونه! انقدر مشکلات شخصی تون رو با یه مساله وصله نزنید و باهاش تو سر نظرات و عقاید دیگران نکوبید نمیخواستم پست بدم و جوابگوی مشکلات شخصی یه عده در قالب انتقاد از یک عنوان انحصاری باشم اما نشد ما رو به خیر شما رو به سلامت ... ادامه بدین حالا
موضوعه خوبي اشاره كردين!!!(سن و سال گيمور تو دركه بازي خيلي مهمه)

آخرین ویرایش:
با درک بالا میتونید منظور طرف مقابل رو بفهمید.باقیه حرفات هم واقعا مسخرس.این بازی میگه شما در موقعیتهای مختلف میتونید تصمیمات متفاوت بگیرید.اولا مگه ابتدای بازی شما میدونید که اسکات قاتل هست؟؟پس بنابراین اگر در اون سکانسهایی که اشاره کردم،اگر کسی در اون صحنه ها مثلا خودش نتونه اسکات رو نجات بده،ولی ببینه باز هم اسکات سلامت بیرون اومده،قطعا حالش بهم میخوره و این حس بهش دست میده که یه آدم دماغ گنده سرکارش گذاشته.اگر کیج میخواست که تا آخر بازی اسکات رو زنده نگه داره،پس غلط کرد که اون سکانسها رو ساخت و دقیقا نقطه ضعف بزرگ آقای کیج و کارگردانی درپیت ایشون همینجا مشخص میشه.برای اینکه معلوم بشه اسکات قاتل بوده لازم نبود که حتما اسکات تا آخر بازی زنده باشه.میتونست با یه داستان نویسی قوی،کاری کنه که حتی اگر اسکات هم بمیره در آخر مشخص بشه اون قاتل بوده.
یعنی الآن من درکم پایین بوده و نفهمیدم که شما چی گفتی، درسته؟ سفسته کردی نتونستی جواب من رو بدی حالا چرا توهین میکنی؟ خوب این صحنه‌ها باید به مخاطب نشون داده می‌شد، حالا شاید اشتباه بوده که کنترل کاراکتر رو در این صحنه‌ به دست بگیرید، ولی وجود همچین قسمتی حتماً لازم داشته تا بخشی از داستان برای مخاطب تعریف شه.در ضمن برای اولین بار شما همچین حسی نسبت به بازی ندارید، برای دفعات بعد هست که موضع داستان برای شما روشن شده.
در ضمن فکر نکنید اگر مطلبتون لفظ قلم بود توهین آمیز نیست، ارزش نداره آدم سر یک موضوع ساده شخصیت خودش رو زیر سؤال ببره.

یعنی الآن من درکم پایین بوده و نفهمیدم که شما چی گفتی، درسته؟ سفسته کردی نتونستی جواب من رو بدی حالا چرا توهین میکنی؟ خوب این صحنه‌ها باید به مخاطب نشون داده می‌شد، حالا شاید اشتباه بوده که کنترل کاراکتر رو در این صحنه‌ به دست بگیرید، ولی وجود همچین قسمتی حتماً لازم داشته تا بخشی از داستان برای مخاطب تعریف شه.در ضمن برای اولین بار شما همچین حسی نسبت به بازی ندارید، برای دفعات بعد هست که موضع داستان برای شما روشن شده.
در ضمن فکر نکنید اگر مطلبتون لفظ قلم بود توهین آمیز نیست، ارزش نداره آدم سر یک موضوع ساده شخصیت خودش رو زیر سؤال ببره.
شما مشخص هست که شرایط خوبی ندارید و بحث باهاتون بی فایدس.موفق باشید.

خیلی جالبه واقعا ! میام دونه به دونه مشکلات بازی رو میگیم بعد هر چی دلتون میخواید میگید، همین مونده بود دیگه سوابق نویسندگی و مدرک آکادمیک منو بپرسید.

اصلا مشکلی نیست. والا همه تو این سایت انگ PS3FAN به ما می زنن، حالا کاری نداریم، المان به المان و جز به جز گفتم مشکلات بازی رو دوستان هر چیزی دلشون میخواد میگن. طرف برداشته بازی رو بخاطر اینکه تروفی هاش از پسر همسایه بیشتر بشه بازی رو خریده تموم کرده، Editor Chief هم شده واسه ما !

اگر میخواین یک بار دیگه پست من رو بخونید تا کامل متوجه قضایا بشید، کیج اگر قوی بود با این سبکی که انتخاب کرد باید داستانی می ساخت که کسی نتونه حرف بزنه موقع بازی نه اینکه تو داستان پر از سوتی باشه و یه داستان کلیشه ای؛ واقعا بهونه جالبیه که تو حیطه نویسندگی نمیشه داستان جالب و نو نوشت !! واقعا خنده دار ِ ...

این فیلم متحرک نه گرافیک داشت نه گیم پلی نه یک داستان میخکوب کننده و پر پیچ و خم نه کاراکتر های پرداخت شد و نه یک نواخت و ضرب آهنگ که بازیکن رو پای بازی میخکوب کنه. برداشتن پلات یک فیلم و اون رو به صورت متحرک درآوردن و حق انتخاب به بازیکن دادن با What if و اینجور قضایاست ... دوستان حرف از موشن کپچر میزنن، Heavenly Sword و Uncharted هم بازی هستند، هم گرافیک دارند، هم گیم پلی جذاب دارند، هم گرافیک هنری دارند، موشن کپچر قوی هم دارند، دیگه الان Heavy Rain اون موشن کپچر رو هم نداشت، واقعا جای سوال از شخصیت آقای کیج وجود داشت که هدف از به تصویر کشیدن یه قاتل چاقالو و داستان کلیشه ایش چی میتونه باشه، اقدام به خودنمایی با خلاف جهت آب شنا کردن ؟ من ترجیح میدم Limbo و Flower بازی کنم تا تماشای یک فیلم مضخرف که هیچ نشانی از ستاره بودن نه تو عرصه فیلم داره نه تو عرصه بازی و هر از چند گاهی راه برم و دکمه بزنم.

دوستان شاید لازم ِ براشون یک بار دیگه، معنا و مفهوم و هدف بازی های رایانه ای رو ذکر کنم چه بسا به نقطه تفاهم هایی رسیدیم.

دیوید کیج نه پول منو خورده نه نامزد منو دزدیده، خیلی خیلی بشتر از شما این بازی رو بازی کردم، بار ها و بار ها عقب برگشتم و بار ها و بارها خیره شدم که چرا ؟ چرا باید کیج ما رو احمق فرض کنه و خودش رو روشنفکر و تافته جدا بافته گیمینگ ... نمیدونم شاید دیوید کیج یار و هم پیمانه یک سری دوستان ِ یا هر هفته باهاش برنامه توچال دارن ... !

• Like
Reactions: Kavigne and shefer
شما مشخص هست که شرایط خوبی ندارید و بحث باهاتون بی فایدس.موفق باشید.
باشه خوش به حال شما که شرایط خوبی دارید، فقط دوتا بازی ارزش نداره اینقدر حرص بخورید، به خدا مایکروسافت مدال افتخار گردن امثال شما نمیندازه، یه وقتی میفهمید که دیر شده!

خوب چند تا از مواردی که به نظرت احمقانه میاد رو بگو تا روشون بحث کنیم.
اسپویل داستان :
این سوژه کلی داستانی خوبه ، یعنی در حالت کلی بازی داستان خوبی داره ؛ اما شخصیت های بازی شدیدا دوگانه هست پرداختشون ... یکی مث ایتن خوب پرداخت شده و مشکلی نداره ، اما مدیسن ؛ مدیسن کیه ؟ یه دختر خبر نگار جوان که اینسامنیا داره ، اومده تو متل چند وقتی رو تا بلکه مشکلش حل شه ؛ که به صورت اتفاقی با ایتن آشنا میشه ... من خیلی سعی کردم خودم رو جای مدیسن بذارم ، که اصن میشه توی اون شرایط برم به ایتن کمک کنم ؟ توجه کن این قضیه با بحث انسانیت و اینا خیلی خیلی فرق میکنه ، یه کمک معمولی داریم ،یه کمک که مدیسن میکنه ... چرا ؟ لزوم این که یه آدم خودش رو برای کسی که حالا تازه مضنون هم هست بخواد به خطر بندازه چیه ؟ باشه مدیسن خیلی انسانیتش زیاده ، اما Bitch هم هست ... هست یا نه ؟ اگه بگیم هست اون وقت میشه خیلی چیزای دیگه داستان رو توجیه کرد ؛ مثلا اون سکانس توی کلوب شبانه هه (بلو لاگون لوگان، ... چی بود اسمش؟) یا اون 5ex که رسما فاجعه بود ؛ رابطه مدیسن و ایتن "به هیچ وجه" رابطه ای که بخواد به (...) منجر بشه رو نمیداد ، اون هم توی اون شرایط !!! خیتش کجا بود ؟ وقتی داره از پله میاد پایین با خودش میگه : تازه دارم عاشق میشم ! البته من باز تاکید میکنم اگر فرض کنیم مدیسن Bitch هست با این کنار میایم ، اما اصلا قرار نبوده مدیسن فاحشه باشه ... به این که نمیگن شخصیت دوگانه و خاکستری ، به این میگن تضاد شخصیتی ، گاف توی شخصیت پردازی ... ما وقتی تخم اردک رو 21 روز میذاریم زیر یک مرغ یا اردک ، انتظار داریم از توش جوجه اردک بیاد بیرون ، نه جوجه مرغ ، وقتی یک زن زایمان میکنه ، انتظار داریمبچش انسان باشه ، نه توله سگ . از یه دختر خوب که این همه کمک میکنه انتظار نداریم بره تو کلاب و ... بازی سنگش رو باهات وانمیکنه که این بشر چیکارست ؟ اون کاراگاهه چی بود اسمش ؟ نرمن ؛ بازی با اون رو من دوس داشتم ، اما اون جایی که میره با سیاهپوسته زیر بارون ؛ خدایی اون درگیریه کل حسی که اون بارون و فضا سازیش بهت داده رو خراب میکنه ... این چه باز جویی میدانی ایه ؟
میدونی کلا به نظرم داستان بازی زیادی تخیلیه ، هیچ چیزش اونی نیست که توی واقعیت ما داریمشون ... یه سری اتفاق پشت سر هم میفته "که افتاده باشه" .

موضوع اینه که یه عده قصد تحمیل نظر اشتباه خودشون رو دارن . وقتی اکثریت هیچ ایرادی به نقطه قوت بازی یعنی داستان و طریقه روایتش نمیگیرن اون عده متاسفانه دقیقاً دست روی همون مورد میگذارن مشخصه که نظر شخصیشونه و البته اشتباست .

تیکه ای از نقد منتقد Gamespy در مورد طراحی و مدلینگ صورت کرکترها،موشن کپچر فوق العاده و داستان بازی :

Because Quantic Dream has done such an amazing job with the way characters and environments look, things can really look off when they're not perfect. If you followed Heavy Rain prior to its release, then you've likely heard the term "uncanny valley" tossed around when describing the characters' faces. It's true: They're very realistic, but they're also off enough to make you feel uneasy at times, like something's not quite right. I guess it's really to their credit that the team made such incredible-looking character models that you'll study them intently, trying to figure out why they don't appear as real as the person next to you, but their sometimes slightly inhuman expressions can occasionally detract from scenes.

I'd really love to tell you all about the story and how it worked out for me, but the most important part of Heavy Rain is playing out your own tale and unraveling your characters' fates. The game can end in a variety of ways (as you're given several opportunities to kill or otherwise lose characters), and while you can reload from a previously played chapter, I implore you to resist the temptation and make your first play-through a "whatever happens, happens" affair. If you can buy into the idea that the ending you get is your ending, and that your characters are really your characters, then you just might find yourself feeling moved by a videogame.

نظرات منتقد IGN در مورد گیم پلی و کنترل و تعامل اونها با نحوه روایت داستان بازی :
The great thing about all of this, and the reason that Heavy Rain may not have worked with any other control scheme, is that everything in the game revolves around the story. This isn't something where Quantic Dream came up with some cool scenes and then wrapped a story around everything to tie it together; the story is the utmost focus, and everything that you do and everything that happens directly feeds into it, without exception. Without having a "defined" control scheme that only allows you to perform a set number of actions, the changing control options allow the mechanics to adapt to what makes sense for your character to do at any point to keep the storytelling as unopposed as possible.

Now, as I mentioned, the controls do a great job of allowing the story to shine through, and what a story it is. Each of the four, main playable characters is interesting, developed well and important to the story. The way that everything comes together and winds up feeding into the story progression is nothing short of fantastic. Games have come pretty far in terms of how well stories are told and the level of writing quality that some of them are able to achieve, but Heavy Rain is easily amongst the best that's ever been put onto a disc. Were this filmed as a Hollywood picture, it would perfectly fit the body of work of someone like Martin Scorsese or David Fincher.
حتی توی این پاراگراف آخر داستان بازی و کارگردانیش رو با فیلمهای کارگردانهای بزرگی مثل دیوید فینچر و مارتین اسکورسیسی مقایسه کرده . اونوقت اینجا آقای کیج از نظر منتقدهای پر مدعای حداکثر 20 ساله یه آدم چاق دماغ گنده احمق لقب میگیره!!!البته بیشتر از این هم انتظار نمیره . جداً من اگه اعتماد به نفس بعضی از شماها رو داشتم یه کشور رو تا حالا گرفته بودم!
آخر نقدش هم اشاره کرده که :
Heavy Rain won’t be for everyone (namely kids or people just looking to blow stuff up) but its deep story, branching paths, and fleshed out characters make it a title that should be played by anyone looking to see what videogames are capable of in terms of heartfelt experiences. I cared about these people by the time the credits rolled, and that’s what made me want to go back and get their stories right.

Heavy Rain’s an interactive movie, and it’s an enthralling experience.
بله همینطور که iGN هم اشاره کرده Heavy Rain برای همه جور قشری ساخته نشده! (خصوصا بچه ها یا افرادی که علاقه به ترکوندن همه چیز دارن!) اما به خاطر داستان عمیق و شخصیت پردازی عالی کرکترهاش باید توسط کسانی که در بازیهای ویدئویی به دنبال یه داستان احساسی هستند تجربه بشه .

پ.ن.آرش جان شورشو درنیار . نظرتو دادی بسه دیگه ...

آخرین ویرایش:
خیلی جالبه واقعا ! میام دونه به دونه مشکلات بازی رو میگیم بعد هر چی دلتون میخواید میگید، همین مونده بود دیگه سوابق نویسندگی و مدرک آکادمیک منو بپرسید.

اصلا مشکلی نیست. والا همه تو این سایت انگ PS3FAN به ما می زنن، حالا کاری نداریم، المان به المان و جز به جز گفتم مشکلات بازی رو دوستان هر چیزی دلشون میخواد میگن. طرف برداشته بازی رو بخاطر اینکه تروفی هاش از پسر همسایه بیشتر بشه بازی رو خریده تموم کرده، Editor Chief هم شده واسه ما !

اگر میخواین یک بار دیگه پست من رو بخونید تا کامل متوجه قضایا بشید، کیج اگر قوی بود با این سبکی که انتخاب کرد باید داستانی می ساخت که کسی نتونه حرف بزنه موقع بازی نه اینکه تو داستان پر از سوتی باشه و یه داستان کلیشه ای؛ واقعا بهونه جالبیه که تو حیطه نویسندگی نمیشه داستان جالب و نو نوشت !! واقعا خنده دار ِ ...

این فیلم متحرک نه گرافیک داشت نه گیم پلی نه یک داستان میخکوب کننده و پر پیچ و خم نه کاراکتر های پرداخت شد و نه یک نواخت و ضرب آهنگ که بازیکن رو پای بازی میخکوب کنه. برداشتن پلات یک فیلم و اون رو به صورت متحرک درآوردن و حق انتخاب به بازیکن دادن با What if و اینجور قضایاست ... دوستان حرف از موشن کپچر میزنن، Heavenly Sword و Uncharted هم بازی هستند، هم گرافیک دارند، هم گیم پلی جذاب دارند، هم گرافیک هنری دارند، موشن کپچر قوی هم دارند، دیگه الان Heavy Rain اون موشن کپچر رو هم نداشت، واقعا جای سوال از شخصیت آقای کیج وجود داشت که هدف از به تصویر کشیدن یه قاتل چاقالو و داستان کلیشه ایش چی میتونه باشه، اقدام به خودنمایی با خلاف جهت آب شنا کردن ؟ من ترجیح میدم Limbo و Flower بازی کنم تا تماشای یک فیلم مضخرف که هیچ نشانی از ستاره بودن نه تو عرصه فیلم داره نه تو عرصه بازی و هر از چند گاهی راه برم و دکمه بزنم.

دوستان شاید لازم ِ براشون یک بار دیگه، معنا و مفهوم و هدف بازی های رایانه ای رو ذکر کنم چه بسا به نقطه تفاهم هایی رسیدیم.

دیوید کیج نه پول منو خورده نه نامزد منو دزدیده، خیلی خیلی بشتر از شما این بازی رو بازی کردم، بار ها و بار ها عقب برگشتم و بار ها و بارها خیره شدم که چرا ؟ چرا باید کیج ما رو احمق فرض کنه و خودش رو روشنفکر و تافته جدا بافته گیمینگ ... نمیدونم شاید دیوید کیج یار و هم پیمانه یک سری دوستان ِ یا هر هفته باهاش برنامه توچال دارن ... !
تو فک کردی کی هستی فکر میکنی نظرت دُرُسته و حرف حرفِ توئه ؟
هرچی داری میگی دیدگاه خودته پس سعی نکن به کسی تحمیل ِش کنی ! (مشکلات بازی،نداشتن گیم پلی و گرافیک و داستان)

واقعا ادامه این بحث بی فایده ست ! کاملا مشخص هست که بازی سلیقه ای هست !

@ کیوان :
در مورد اسپویل داستان :

ببین از نظر من شخصیت مدیسون یه ذره پیچیده ست ! می شه از هز زاویه ای یک حور بهش انتقاد گرفت ... همین کمکی که به ایفن می کنه رو بعد اون ماجرا هایی که پیش میاد از یه جنبه می شه اون تفسیری که تو روش گرفتی رو انجام داد از طرف دیگه هم یه ادم به ظاهر خوب که فقط قصدش رسیدن به هدفش هست و اون کارش هم در جهت کارش بود و فقط برای سوء استفاده از ایفن این کار رو انجام داده .... حتی از یه طرف دیگه هم واقعا شاید بشه گفت دلش برای ایفن سوخت و خواست شاوءن رو نجات بده و ممکنه جونش هم تو این راه از دست بده ...
این حرفی هم که دیوید کیج زده که بازی رو یه بار تموم کنید اتفاقا بد هم نیست البته من خودم جزء کسایی هستم که چندین بار بازی رو تموم کردم ولی خب حرفش همچین مزخرف هم نیست .

تو فک کردی کی هستی فکر میکنی نظرت دُرُسته و حرف حرفِ توئه ؟
هرچی داری میگی دیدگاه خودته پس سعی نکن به کسی تحمیل ِش کنی ! (مشکلات بازی،نداشتن گیم پلی و گرافیک و داستان)

کاش میشد علاوه بر اینکه فروشندگان بازی های ویدئویی به خصوص PS3 که به صو.ت اریجینال انجام میشه بازی ها رو دو برابر می فرشون، یه نظارتی هم برای عدم فروش بازی ها به کسانی که سنشون پایین تر از سن قااونی بازی دارن، داشتند. PEGI و ESRB واسه خوشگلی باکس آرت نزاشتم، عزیزم، بازی رو انجام میدی، هنوز 18 سالتم نشده، بعد انتظار داری تند خو و عصبی نشه، به هر حال اقتضای دوران بلوغ ِ ...

یاد بگیر با بقیه چطور حرف بزنی تا منم مجبرو نشم اینجوری باهات صحبت کنم ...

شما خیلی حالبت میشه بیا از داستان و گیم پلی و گرافیک هنری و فنی این بازی برامون بگو ...

@ رابین هود :

b5x6xas32oq5ladggev3.jpg

گیم کریتیکز به بازی 4 داده ، و اون رو این گونه خطاب کرده در پایان نقد خودش :

Let's take a look at what we've got here. The controls and interaction with the game world are suspect at best and downright awful at worst. And even looking past that I still come away disappointed. The script is weak, the characters' interactions/motivations are often left unexplained, and the voice acting is mediocre in some places and bad in others. The only thing Heavy Rain really has going for it is the composition of some of the individual scenes, and that's not nearly enough to carry the whole game on its own. So in the end we don't have much of anything except the spectre of what might have been.
It's an important step forward to be sure, and I think when we look back on the history of adventure gaming Heavy Rain will be listed as a milestone in its own right. However, it succeeds only in showing us what might be possible, and not what is possible. I really, really wanted to like Heavy Rain, but it has far too much working against it. So here's my advice—play it. Take a look at where the genre is going and try to see the potential here. Then discard it while it's still worth something at GameStop or wherever else and wait for another game to truly fulfill that potential.​

====
میبینی که ، نظر سایتا هم متفاوت هست ... Fact مطلقی وجود نداره اما بذارید ما آخر شبی با دلو روده سالم بخوابیم :دی ! مارتین اسکورسیزی رو با این بابا مقایسه نکنید :( !

@ Lavigne
رفتی نقد سایت Gamecritics که تنها سایتیه که به این بازی امتیاز فوق مسخره 4 از 10 رو داده رو آوردی میگی نظر منتقدها متفاوته ؟ همه رو احمق فرض کردی؟:دی

لیست امتیازهای منتقدهای اکثر سایتهای معتبر :

[TABLE="class: release"]
[TR]
[TD]PlayStation LifeStyle[/TD]
[TD]02/01/10[/TD]
[TD]9 out of 10 [/TD]
[TD]90.00%[/TD]
[/TR]
[TR="class: even"]
[TD]Console Obsession[/TD]
[TD]04/21/10[/TD]
[TD]8 out of 10 [/TD]
[TD]80.00%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DarkStation[/TD]
[TD]04/19/10[/TD]
[TD]9 out of 10 [/TD]
[TD]90.00%[/TD]
[/TR]
[TD]Mygamer[/TD]
[TD]03/19/10[/TD]
[TD]9 out of 10[/TD]
[TD]90.00%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Games Xtreme[/TD]
[TD]03/17/10[/TD]
[TD]8.5 out of 10 [/TD]
[TD]85.00%[/TD]
[/TR]
[TD]Game Over Online[/TD]
[TD]03/17/10[/TD]
[TD]94 out of 100 [/TD]
[TD]94.00%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]RPGFan[/TD]
[TD]03/16/10[/TD]
[TD]90 out of 100 [/TD]
[TD]90.00%[/TD]
[/TR]
[TD]Game Industry News[/TD]
[TD]03/15/10[/TD]
[TD]5 out of 5 [/TD]
[TD]100.00%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GameCritics[/TD]
[TD]03/14/10[/TD]
[TD]4 out of 10 [/TD]
[TD]40.00%[/TD]
[/TR]
[TD]Game Chronicles[/TD]
[TD]03/12/10[/TD]
[TD]9.3 out of 10 [/TD]
[TD]93.00%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Adventure Gamers[/TD]
[TD]03/08/10[/TD]
[TD]4.5 out of 5 [/TD]
[TD]90.00%[/TD]
[/TR]
[TD]Gamestyle[/TD]
[TD]03/07/10[/TD]
[TD]8 out of 10 [/TD]
[TD]80.00%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]411mania[/TD]
[TD]03/05/10[/TD]
[TD]10 out of 10 [/TD]
[TD]100.00%[/TD]
[/TR]
[TD]Armchair Empire[/TD]
[TD]03/05/10[/TD]
[TD]9 out of 10 [/TD]
[TD]90.00%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Game Boyz[/TD]
[TD]03/05/10[/TD]
[TD]9 out of 10 [/TD]
[TD]90.00%[/TD]
[/TR]
[TD]GameShark[/TD]
[TD]03/04/10[/TD]
[TD]B [/TD]
[TD]80.00%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gaming Target[/TD]
[TD]03/03/10[/TD]
[TD]8.7 out of 10 [/TD]
[TD]87.00%[/TD]
[/TR]
[TD]Thunderbolt[/TD]
[TD]03/03/10[/TD]
[TD]9 out of 10 [/TD]
[TD]90.00%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Extreme Gamer[/TD]
[TD]04/01/10[/TD]
[TD]9.4 out of 10 [/TD]
[TD]94.00%[/TD]
[/TR]
[TD]UltraNinjas[/TD]
[TD]03/02/10[/TD]
[TD]9 out of 10[/TD]
[TD]90.00%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GamingExcellence[/TD]
[TD]03/02/10[/TD]
[TD]9.7 out of 10 [/TD]
[TD]97.00%[/TD]
[/TR]
[TD]Gamer Limit[/TD]
[TD]03/02/10[/TD]
[TD]8 out of 10 [/TD]
[TD]80.00%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Playstation Official Magazine AU[/TD]
[TD]03/01/10[/TD]
[TD]8 out of 10[/TD]
[TD]80.00%[/TD]
[/TR]
[TD]PALGN[/TD]
[TD]03/01/10[/TD]
[TD]8.5 out of 10 [/TD]
[TD]85.00%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GameFocus[/TD]
[TD]03/01/10[/TD]
[TD]9.4 out of 10 [/TD]
[TD]94.00%[/TD]
[/TR]
[TD]GamersHell[/TD]
[TD]03/01/10[/TD]
[TD]9 out of 10 [/TD]
[TD]90.00%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hooked Gamers[/TD]
[TD]02/28/10[/TD]
[TD]9.2 out of 10 [/TD]
[TD]92.00%[/TD]
[/TR]
[TD]DarkZero[/TD]
[TD]02/28/10[/TD]
[TD]8 out of 10 [/TD]
[TD]80.00%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GamerNode[/TD]
[TD]02/28/10[/TD]
[TD]9.5 out of 10 [/TD]
[TD]95.00%[/TD]
[/TR]
[TD]RealGamer[/TD]
[TD]02/26/10[/TD]
[TD]9 out of 10[/TD]
[TD]90.00%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Worth Playing[/TD]
[TD]02/26/10[/TD]
[TD]9 out of 10 [/TD]
[TD]90.00%[/TD]
[/TR]
[TD]Digital Chumps[/TD]
[TD]02/25/10[/TD]
[TD]9.4 out of 10 [/TD]
[TD]94.00%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gamecell [/TD]
[TD]02/25/10[/TD]
[TD]7 out of 10 [/TD]
[TD]70.00%[/TD]
[/TR]
[TD]Kombo[/TD]
[TD]02/25/10[/TD]
[TD]10 out of 10[/TD]
[TD]100.00%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Futuregamez[/TD]
[TD]02/25/10[/TD]
[TD]88 out of 100 [/TD]
[TD]88.00%[/TD]
[/TR]
[TD]AtomicGamer[/TD]
[TD]02/25/10[/TD]
[TD]95 out of 100 [/TD]
[TD]95.00%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gamrReview[/TD]
[TD]02/17/10[/TD]
[TD]9.1 out of 10 [/TD]
[TD]91.00%[/TD]
[/TR]
[TD]D+PAD Magazine[/TD]
[TD]02/24/10[/TD]
[TD]5 out of 5 [/TD]
[TD]100.00%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Giant Bomb[/TD]
[TD]02/23/10[/TD]
[TD]4 out of 5 [/TD]
[TD]80.00%[/TD]
[/TR]
[TD]Play UK[/TD]
[TD]02/23/10[/TD]
[TD]94 out of 100[/TD]
[TD]94.00%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gamers Daily News[/TD]
[TD]02/23/10[/TD]
[TD]8.5 out of 10 [/TD]
[TD]85.00%[/TD]
[/TR]
[TD]Playstation Universe[/TD]
[TD]02/23/10[/TD]
[TD]9 out of 10 [/TD]
[TD]90.00%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ZTGameDomain[/TD]
[TD]02/22/10[/TD]
[TD]9 out of 10 [/TD]
[TD]90.00%[/TD]
[/TR]
[TD]ImpulseGamer[/TD]
[TD]02/22/10[/TD]
[TD]9.9 out of 10 [/TD]
[TD]99.00%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Console Monster[/TD]
[TD]02/21/10[/TD]
[TD]98 out of 100 [/TD]
[TD]98.00%[/TD]
[/TR]
[TD]GameSpot[/TD]
[TD]02/19/10[/TD]
[TD]8.5 out of 10 [/TD]
[TD]85.00%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hardcore Gamer Magazine[/TD]
[TD]02/19/10[/TD]
[TD]4.25 out of 5[/TD]
[TD]85.00%[/TD]
[/TR]
[TD]TotallyGN[/TD]
[TD]02/19/10[/TD]
[TD]9 out of 10 [/TD]
[TD]90.00%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GameZone[/TD]
[TD]02/18/10[/TD]
[TD]9 out of 10[/TD]
[TD]90.00%[/TD]
[/TR]
[TD]HonestGamers[/TD]
[TD]02/18/10[/TD]
[TD]8 out of 10 [/TD]
[TD]80.00%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gameplanet[/TD]
[TD]02/17/10[/TD]
[TD]8.5 out of 10 [/TD]
[TD]85.00%[/TD]
[/TR]
[TD]Edge Magazine UK[/TD]
[TD]02/17/10[/TD]
[TD]7 out of 10[/TD]
[TD]70.00%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gaming Nexus[/TD]
[TD]02/16/10[/TD]
[TD]A [/TD]
[TD]95.00%[/TD]
[/TR]
[TD]Cheat Code Central[/TD]
[TD]02/16/10[/TD]
[TD]4.6 out of 5 [/TD]
[TD]92.00%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AceGamez[/TD]
[TD]02/16/10[/TD]
[TD]90 out of 100[/TD]
[TD]90.00%[/TD]
[/TR]
[TD]WonderwallWeb[/TD]
[TD]02/15/10[/TD]
[TD]9.5 out of 10[/TD]
[TD]95.00%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GameTrailers[/TD]
[TD]02/12/10[/TD]
[TD]8.9 out of 10 [/TD]
[TD]89.00%[/TD]
[/TR]
[TD]GameSpy[/TD]
[TD]02/12/10[/TD]
[TD]4.5 out of 5 [/TD]
[TD]90.00%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fragland[/TD]
[TD]02/12/10[/TD]
[TD]90 out of 100 [/TD]
[TD]90.00%[/TD]
[/TR]
[TD]TotalPlaystation[/TD]
[TD]02/11/10[/TD]
[TD]9 out of 10 [/TD]
[TD]90.00%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Game Vortex[/TD]
[TD]02/11/10[/TD]
[TD]98 out of 100 [/TD]
[TD]98.00%[/TD]
[/TR]
[TD]GamingTrend[/TD]
[TD]02/10/10[/TD]
[TD]91 out of 100 [/TD]
[TD]91.00%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Game Revolution[/TD]
[TD]02/10/10[/TD]
[TD]B [/TD]
[TD]80.00%[/TD]
[/TR]
[TD]PSX Extreme[/TD]
[TD]02/10/10[/TD]
[TD]9.5 out of 10 [/TD]
[TD]95.00%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PSM3 Magazine UK[/TD]
[TD]03/01/10[/TD]
[TD]88 out of 100[/TD]
[TD]88.00%[/TD]
[/TR]
[TD]IGN[/TD]
[TD]02/10/10[/TD]
[TD]9 out of 10 [/TD]
[TD]90.00%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GamePro[/TD]
[TD]02/10/10[/TD]
[TD]5 out of 5[/TD]
[TD]100.00%[/TD]
[/TR]
[TD]Eurogamer[/TD]
[TD]02/10/10[/TD]
[TD]9 out of 10 [/TD]
[TD]90.00%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]VideoGamer[/TD]
[TD]02/10/10[/TD]
[TD]9 out of 10 [/TD]
[TD]90.00%[/TD]
[/TR]
[TD]Gamervision[/TD]
[TD]02/10/10[/TD]
[TD]10 out of 10[/TD]
[TD]100.00%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kikizo[/TD]
[TD]02/10/10[/TD]
[TD]9 out of 10[/TD]
[TD]90.00%[/TD]
[/TR]
[TD]1UP[/TD]
[TD]02/10/10[/TD]
[TD]A- [/TD]
[TD]90.00%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NZGamer[/TD]
[TD]02/10/10[/TD]
[TD]9 out of 10 [/TD]
[TD]90.00%[/TD]
[/TR]
[TD]Boomtown[/TD]
[TD]02/10/10[/TD]
[TD]10 out of 10[/TD]
[TD]100.00%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]play.tm[/TD]
[TD]02/10/10[/TD]
[TD]90 out of 100[/TD]
[TD]90.00%[/TD]
[/TR]
[TD]Computer & Video Games UK[/TD]
[TD]02/10/10[/TD]
[TD]8 out of 10 [/TD]
[TD]80.00%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Games Master UK[/TD]
[TD]03/01/10[/TD]
[TD]91 out of 100[/TD]
[TD]91.00%[/TD]
[/TR]
[TD]Game Informer[/TD]
[TD]03/01/10[/TD]
[TD]9.5 out of 10[/TD]
[TD]95.00%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Playstation Official Magazine US[/TD]
[TD]03/01/10[/TD]
[TD]5 out of 5[/TD]
[TD]100.00%[/TD]
[/TR]
[TD]Playstation Official Magazine UK[/TD]
[TD]02/01/10[/TD]
[TD]9 out of 10[/TD]
[TD]90.00%[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

http://www.gamerankings.com/ps3/933123-heavy-rain/articles.html

میبینی که در این مورد حتی نظر منتقدها هم آنچنان تفاوتی نداره . توی نقد هر کدوم بلااستثناء میشه نظرات مثبتشون رو راجع به داستان، گیم پلی، گرافیک و کلا همه المانهای بازی مشاهده کرد.

اسپویل داستان :
این سوژه کلی داستانی خوبه ، یعنی در حالت کلی بازی داستان خوبی داره ؛ اما شخصیت های بازی شدیدا دوگانه هست پرداختشون ... یکی مث ایتن خوب پرداخت شده و مشکلی نداره ، اما مدیسن ؛ مدیسن کیه ؟ یه دختر خبر نگار جوان که اینسامنیا داره ، اومده تو متل چند وقتی رو تا بلکه مشکلش حل شه ؛ که به صورت اتفاقی با ایتن آشنا میشه ... من خیلی سعی کردم خودم رو جای مدیسن بذارم ، که اصن میشه توی اون شرایط برم به ایتن کمک کنم ؟ توجه کن این قضیه با بحث انسانیت و اینا خیلی خیلی فرق میکنه ، یه کمک معمولی داریم ،یه کمک که مدیسن میکنه ... چرا ؟ لزوم این که یه آدم خودش رو برای کسی که حالا تازه مضنون هم هست بخواد به خطر بندازه چیه ؟ باشه مدیسن خیلی انسانیتش زیاده ، اما Bitch هم هست ... هست یا نه ؟ اگه بگیم هست اون وقت میشه خیلی چیزای دیگه داستان رو توجیه کرد ؛ مثلا اون سکانس توی کلوب شبانه هه (بلو لاگون لوگان، ... چی بود اسمش؟) یا اون 5ex که رسما فاجعه بود ؛ رابطه مدیسن و ایتن "به هیچ وجه" رابطه ای که بخواد به (...) منجر بشه رو نمیداد ، اون هم توی اون شرایط !!! خیتش کجا بود ؟ وقتی داره از پله میاد پایین با خودش میگه : تازه دارم عاشق میشم ! البته من باز تاکید میکنم اگر فرض کنیم مدیسن Bitch هست با این کنار میایم ، اما اصلا قرار نبوده مدیسن فاحشه باشه ... به این که نمیگن شخصیت دوگانه و خاکستری ، به این میگن تضاد شخصیتی ، گاف توی شخصیت پردازی ... ما وقتی تخم اردک رو 21 روز میذاریم زیر یک مرغ یا اردک ، انتظار داریم از توش جوجه اردک بیاد بیرون ، نه جوجه مرغ ، وقتی یک زن زایمان میکنه ، انتظار داریمبچش انسان باشه ، نه توله سگ . از یه دختر خوب که این همه کمک میکنه انتظار نداریم بره تو کلاب و ... بازی سنگش رو باهات وانمیکنه که این بشر چیکارست ؟ اون کاراگاهه چی بود اسمش ؟ نرمن ؛ بازی با اون رو من دوس داشتم ، اما اون جایی که میره با سیاهپوسته زیر بارون ؛ خدایی اون درگیریه کل حسی که اون بارون و فضا سازیش بهت داده رو خراب میکنه ... این چه باز جویی میدانی ایه ؟
میدونی کلا به نظرم داستان بازی زیادی تخیلیه ، هیچ چیزش اونی نیست که توی واقعیت ما داریمشون ... یه سری اتفاق پشت سر هم میفته "که افتاده باشه" .
مدیسن یکی از هدف هاش بدست آوردن اطلاعات راجب ایتن بود که به خاطرش دست به یه کارایی هم زد :d
به این هم دقت کنید که حس کنجکاوی یه انسان کنجکاو مخصوصا خبرنگار که کنجکاو ترین آدم ها هستن میتونه باعث بشه که هرکاری بکنن، حالا خطرناک یا غیرشرعی :d
لازم به ذکر هم نیست که فرهنگ اونها با ما فرق میکنه و این چیز ها رو اونقدر ها بد نمیدونن واسه همین شخصیت مدیسن زیاد زیر سوال نمیره به نظر من.
کاش میشد علاوه بر اینکه فروشندگان بازی های ویدئویی به خصوص PS3 که به صو.ت اریجینال انجام میشه بازی ها رو دو برابر می فرشون، یه نظارتی هم برای عدم فروش بازی ها به کسانی که سنشون پایین تر از سن قااونی بازی دارن، داشتند. PEGI و ESRB واسه خوشگلی باکس آرت نزاشتم، عزیزم، بازی رو انجام میدی، هنوز 18 سالتم نشده، بعد انتظار داری تند خو و عصبی نشه، به هر حال اقتضای دوران بلوغ ِ ...

یاد بگیر با بقیه چطور حرف بزنی تا منم مجبرو نشم اینجوری باهات صحبت کنم ...

شما خیلی حالبت میشه بیا از داستان و گیم پلی و گرافیک هنری و فنی این بازی برامون بگو ...
خب دوست عزیز شما اومدی خیلی راحت با یه سری دلایل که برا خوذت و یه عده دیگه منطقی هستن داری یه بازی پر طرفدار رو که از نظر منتقدین سایت های معتبر هم خیلی کم ایراد بوده و کلی نمره ی کامل و 9 گرفته رو زیر سوال میبری.اون هم به بدترین شکل.
حالا یه نفر میگه من از این بازی خوشم نیومد با سلیقم نمی ساخت.خب اون نظر شخصیشه ولی شما داری به زور نظرت رو به خورد ملت میدی و فک میکنی اینی که میگی وحی منزله.
خب طبیعیه باید انتظار واکنش هم از طرفداران بازی داشته باشی.
به خدا سونی به ما هم حقوق نمیده دیوید کیج هم پسرخالمون نیست.
خود من این بازی رو شب یکی از مهم ترین امتحان های ترم اول شروع کردم حدود ساعت 5 بعد از ظهر و اونقدر جذب بازی شدم که یک ضرب تا ساعت 3 نصفه شب بازی کردم تا تموم شد!!
به نظرت این به دلیل فن بازی و این چیزا بوده؟ اگه من اون شب بازی رو تموم نمیکردم سونی حقوقم رو نمیداد؟ یا کیج نمیومد دیگه باهم بریم قلیون بزنیم؟ :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or