Heavy Rain : David Cage دیگری نمیسازم .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Kavigne

کاربر سایت
1781.david_2D00_cage_2D00_hero.jpg

درود ... سال 2010 عنوان متفاوت Heavy Rain عرضه شد و مورد ستایش منتقدان قرار گرفت ، و اصلا انتظار چنین فروش خوبی ازآن نمیرفت . بطبع ، خالق این عنوان یعنی آقای David Cage ازین موضوع بسیار خوشحال شد ولی وی برای ساخت نسخه دوم آن وسوسه نشده است . در مصاحبه اخیر با Develop-Online ، دیوید کیج این گونه سخن میگوید :
" اصلا من احمق ، اما دلم نمیخواهد این کار را برای پول انجام دهم ؛ من Heavy Rain را نوشتم ، چون آن را دوست داشتم ، چون دوست داشتم آن چیزی را که در ذهن دارم را به نمایش در بیاورم ؛ بله ، البته من میتوانم براحتی Heavy Rain 2 را هم بسازم ، اما من گفته ها را در مورد "HR" گفته ام ؛ این قدرت Quantic Dream است ، خلق تجربیات جدید برای گیمر ها ... ما ظرفیت این را داریم که با ساحته هایمان ساختار شکنی کنیم . ممکن است این کار ، در این صنعت ساده لوحی باشد ، اما من اینجا هستم و میمانم تا خلاقیت بیافرینم . من یک تیم در کنار خود دارم تا بتوانم ایده های خود را بسازم . "
ما Heavy Rain را دوست داریم ، اما واقعا تصور نمیکنیم این عنوان به ادامه نیاز داشته باشد ، و ازین که میشنویم Cage بر روی عنوانی متفاوت کار میکند خوشحالیم ؛ نظر شما چیست ؟ آیا این ip به ادامه نیاز دارد ؟ و اگر آره ، این ادامه چه شکلی باید باشد ؟

@ رابین هود : برادر من شما چند تا ریویو رو خوندی ؟ متاسفانه متوجه منظور من نشدی ...
مدیسن یکی از هدف هاش بدست آوردن اطلاعات راجب ایتن بود که به خاطرش دست به یه کارایی هم زد
yahoo_4.gif

به این هم دقت کنید که حس کنجکاوی یه انسان کنجکاو مخصوصا خبرنگار که کنجکاو ترین آدم ها هستن میتونه باعث بشه که هرکاری بکنن، حالا خطرناک یا غیرشرعی
yahoo_4.gif

لازم به ذکر هم نیست که فرهنگ اونها با ما فرق میکنه و این چیز ها رو اونقدر ها بد نمیدونن واسه همین شخصیت مدیسن زیاد زیر سوال نمیره به نظر من.
اگه از دید فرهنگ خودمون میگفتم که جفتشون باس سنگسار شن :دی! نه ، من کاری به فرهنگ خودمون ندارم ، فیلم هالیوودی کم ندیدیم :) ... هیچ کدوم به این مسخرگی نبودن .

^ برادر من شما چند تا ریویو رو خوندی ؟ متاسفانه متوجه منظور من نشدی ...
یه چندتاییش رو خوندم . شما که فقط از بین این همه امتیاز کامل و بالا همون یه دونه 4 رو خوندی بگو ببینم منظورت چیه؟
HR یه بازی عالیه و این یه fact ـه .
you just have to face it !

فقط این ایرانیان که می تونن یه چیزیو از عرش به فرش و بالعکس در بیارن !
اینجا آدما دو دسته ان ! یا شدیدا فن یه موردین ! یا شدیدن دشمن اون موردن !
یه خورده دیگه ادامه پیدا کنه فکر کنم بازی بشه عین سوپر ماریو میکرو :d

@ رابین هود :
پس اگر خونده باشی واقعا،باید بدونی اجی که به بازی 7 داده ، و یسری های دیگه از داستان بازی ایراد گرفتن ؛ اونی که 8 داده ، اونی که 9 داده ، و ... 9 ینی چی ؟ 8 ینی چی ؟ ینی بازی Perfect نیست ، گرفتی ؟ ایرادات داستانی باعث کم شدن نمره این شاهکار شما شده ، وگر نه توی اون لینکی که من هم دادم بهت گفته این بازی نسل بعدی بازی های اشاره و کلیکی ادونچر هست ؛ این که در هر صفحه توی شیپور داد میزنی عمرا کسی بازی ادونچر کرده باشه رو به من نمیخواد بگی دوست عزیز ؛ من دوران جوونیم (6 7 سال پیش) خوراکم بازی های ادونچر و اشاره کلیکی بود ، کیپسیک ، جزیره میمونها ، شرلوک هولمز ، دریمفال ، استیل لایف و ... رو بازی کردم . هوی رین تو این زمینه عالیه ، من هم از کسایی هستم که هر از گاهی از شلیک و ملی اتک میکنم ، متوجه میشی ؟ بازی های این تریپی رو فقط تو نیستی که بازی میکنی . همونطور که گفتم بازی نسل بعدی این مدل بازی هاست ... اما بازی مشکل داستان داره ؛ میخواید قبول کنید ، میخواید هم نکنید ...
اون نمره 4 رو هم گذشتم تا بگم همه چیز ، اون چیزی نیست که تو میگی ... همین الان برو نقد لبه رو بخون .

کاش میشد علاوه بر اینکه فروشندگان بازی های ویدئویی به خصوص PS3 که به صو.ت اریجینال انجام میشه بازی ها رو دو برابر می فرشون، یه نظارتی هم برای عدم فروش بازی ها به کسانی که سنشون پایین تر از سن قااونی بازی دارن، داشتند. PEGI و ESRB واسه خوشگلی باکس آرت نزاشتم، عزیزم، بازی رو انجام میدی، هنوز 18 سالتم نشده، بعد انتظار داری تند خو و عصبی نشه، به هر حال اقتضای دوران بلوغ ِ ...

یاد بگیر با بقیه چطور حرف بزنی تا منم مجبرو نشم اینجوری باهات صحبت کنم ...

شما خیلی حالبت میشه بیا از داستان و گیم پلی و گرافیک هنری و فنی این بازی برامون بگو ...
والا شعور و درک همه آدما رو نمیشه به نسبت سنشون مشخص کرد ! و اینک کسی بدونه 17 سالم ِ یا هرچی واسم فرقی نمیکنه و الا تو پروفایل مخفیش میکردم !
من تو پُست قبل هم گفتم چه خوب میشد ما سعی نمیکردیم نظر خودمون رو به دیگران تحمیل کنیم ! ولی این شمایی که اسرار داری بر اینک بگی حرفت دُرُسته و نظرت رو تو مُخ بقیه فرو کنی !
آقا من از دنده جنگی خوشم نمیاد ! ازینک یارو رو اره کنم لذت نمیبرم ! داستانش واسم جذاب نیس ! از طرف دیگه شدیدا با me2 حال میکنم چون بنظرم هم داستان هم اتمسفر و هم گیم پلی بهتری داره ! اما سعی نمیکنم نظرمو تو مُخت فرو کنم ! دیکتاتور بازی حتی در گیم ؟!

مقایسه هوی رین با آنچارتد از هر نظر به نظر خودت کار دُرُستیه ؟! سبک بازی که به کُل فرق داره پس گیم پلی متفاوتی رو میطلبه ! صداگذاری و موسیقی بازی که عالی بود ! گرافیک هم تو همون سالی که عرضه شد جزو کاندید های بهترین ها بوده ! در مورد داستان هم تو داستان هوی رین رو تو دنیای گیمینگ برسی کن اونوقت بگو کلیشه ایه !
. ما ظرفیت این را داریم که با ساحته هایمان ساختار شکنی کنیم . ممکن است این کار ، در این صنعت ساده لوحی باشد
خوبه بیچاره خودش اعتراف کرده که تجربه نو دُرُست کردن حماقت و ساده لوحی است ! از همون اول هم گفته شده بود این بازی مخاطبان خاص خودش رو داره !
همون مخاطبان هم بخوبی از بازی لذت بُردن و اون تجربه ای که رو که میخواستن به دست آوردن !
حالا شما بیا بازم بگو هوی رین آشغال ! اون 2 میلیون نفری هم که بازی رو کردن اگر بگیریم 1.5 میلیون هم از بازی رضایت داشتند چون که من باهوش ترم و به این نتیجه رسیدم که هوی رین آشغال است و آنها این حرف مرا قبول نمیکنند نتیجه میدهد آنها نمیفهمند و اشتباه میکنند !

به هر حال من دیگه جای بحث با شما رو نمیبینم که فقط خودت رو میبینی و نظر خودت رو ارجع میدونی ... خوش باش

• Like
Reactions: u.T.a
به نظر من این عنوان یکی از عناوین بزرگ Ps3 بودش که اگر ادامه ان تایید میشد میتونست به یکی از عناوین موفق تبدیل بشه.

@ رابین هود :
پس اگر خونده باشی واقعا،باید بدونی اجی که به بازی 7 داده ، و یسری های دیگه از داستان بازی ایراد گرفتن ؛ اونی که 8 داده ، اونی که 9 داده ، و ... 9 ینی چی ؟ 8 ینی چی ؟ ینی بازی Perfect نیست ، گرفتی ؟ ایرادات داستانی باعث کم شدن نمره این شاهکار شما شده ، وگر نه توی اون لینکی که من هم دادم بهت گفته این بازی نسل بعدی بازی های اشاره و کلیکی ادونچر هست ؛ این که در هر صفحه توی شیپور داد میزنی عمرا کسی بازی ادونچر کرده باشه رو به من نمیخواد بگی دوست عزیز ؛ من دوران جوونیم (6 7 سال پیش) خوراکم بازی های ادونچر و اشاره کلیکی بود ، کیپسیک ، جزیره میمونها ، شرلوک هولمز ، دریمفال ، استیل لایف و ... رو بازی کردم . هوی رین تو این زمینه عالیه ، من هم از کسایی هستم که هر از گاهی از شلیک و ملی اتک میکنم ، متوجه میشی ؟ بازی های این تریپی رو فقط تو نیستی که بازی میکنی . همونطور که گفتم بازی نسل بعدی این مدل بازی هاست ... اما بازی مشکل داستان داره ؛ میخواید قبول کنید ، میخواید هم نکنید ...
اون نمره 4 رو هم گذشتم تا بگم همه چیز ، اون چیزی نیست که تو میگی ... همین الان برو نقد لبه رو بخون .
یعنی شاهکاری لاوین شاهکاری ...
شما من رو به اون یکی دو نقدی که به بازی نمره های عجیب دادن پاس میدی؟ فکر میکنی من نمیتونم مثل شما سفسطه کنم؟ شمام میتونی نقد اون 20 /30 تا منتقدی رو که از داستان و گیم پلیش و تعاملشون با هم تعریف کردن رو مطالعه کنی.
نقد Gamespy
نقد IGN
نقد Eurogamer
نقد 1UP

اینی هم که هر بار سر بازیهای این سبک میام حرف از ژانر ادونچر میزنم فقط به خاطر آشنا کردن یه عده با این سبکه . شما که ادعای تجربه عناوین این سبک رو اونم 6/7 سال پیش میکنی نباید بهت برخورده باشه! و البته هیچ ادونچر بازی رو ندیدم که از این بازی انتقاد کنه .
در مورد داستان هم به اندازه کافی بحث شده . همینطور که هیچ فیلم یا داستانی ممکن نیست بدون نقص باشه این بازی هم ازش مستثنا نیست . به هر حال نظر اکثر منتقدها هم که مثبت بوده و خصوصاً روایت داستان و شخصیت پردازی بازی نقطه عطف این عنوان در نظر گرفته شده.

یعنی شاهکاری لاوین شاهکاری ...
شما من رو به اون یکی دو نقدی که به بازی نمره های عجیب دادن پاس میدی؟ فکر میکنی من نمیتونم مثل شما سفسطه کنم؟ شمام میتونی نقد اون 20 /30 تا منتقدی رو که از داستان و گیم پلیش و تعاملشون با هم تعریف کردن رو مطالعه کنی.
نقد Gamespy
نقد IGN
نقد Eurogamer
نقد 1UP

اینی هم که هر بار سر بازیهای این سبک میام حرف از ژانر ادونچر میزنم فقط به خاطر آشنا کردن یه عده با این سبکه . شما که ادعای تجربه عناوین این سبک رو اونم 6/7 سال پیش میکنی نباید بهت برخورده باشه! و البته هیچ ادونچر بازی رو ندیدم که از این بازی انتقاد کنه .
در مورد داستان هم به اندازه کافی بحث شده . همینطور که هیچ فیلم یا داستانی ممکن نیست بدون نقص باشه این بازی هم ازش مستثنا نیست . به هر حال نظر اکثر منتقدها هم که مثبت بوده و خصوصاً روایت داستان و شخصیت پردازی بازی نقطه عطف این عنوان در نظر گرفته شده.
تو هم در نوع خودت پدیده ای هستی رابین ...
میگم بیا یه تاپیک بزنیم گرن توریزمو خداست دوتایی توش پست بدیم واسه هم نوشابه وا کنیم ! لا اقلاین جوری نمیشه که هیچ کدوم حرفهم رو نمیخونیم ...
راجع به قسمت اول حرفات ؛ من میگم همون جوری که از داستان بازی سایتهایی تقدیر کردن ، بودن سایتهایی هم که اون رو مورد انتقاد قرار دادن ؛ اصلا 20% ، اوهوم ؟ پس بودن ... این طور نبوده که Perfect باشه داستان و شخصیت پردازیش ... اما شما داری نظر خودت رو fact میدونی که جای بس تامّل داره ...
راجع به قسمت دوم حرفت هم وقتی میای میگی اگر کسی ازین بازی خوشش نیومده پس چیزی از ادونچر حالیش نمیشه میتونم بگم :
ese48gxh7ia5fkui5z8.gif

حالا این چیزی که تو میگی به مشمئز کنندگی این یکی جمله نیست :
هر کس از هوی رین خوشش نمیاد ، بازیش نکرده :-&

دست شما درد نکنه جناب کیج، به خلاقیتتون ادامه بدید ما هم اگه خوشمون اومد میخریم اگرم نه نمیخریم! :d

تو هم در نوع خودت پدیده ای هستی رابین ...
میگم بیا یه تاپیک بزنیم گرن توریزمو خداست دوتایی توش پست بدیم واسه هم نوشابه وا کنیم ! لا اقلاین جوری نمیشه که هیچ کدوم حرفهم رو نمیخونیم ...
میتونم تو رو اینجوری توصیف کنم:
"حرفم اگه 1 درصد هم احتمال درست بودن نداشته باشه باید با سماجت و سفسطه ثابتش کنم!"
مشکل از من نیست:دی
راجع به قسمت اول حرفات ؛ من میگم همون جوری که از داستان بازی سایتهایی تقدیر کردن ، بودن سایتهایی هم که اون رو مورد انتقاد قرار دادن ؛ اصلا 20% ، اوهوم ؟ پس بودن ... این طور نبوده که Perfect باشه داستان و شخصیت پردازیش ... اما شما داری نظر خودت رو fact میدونی که جای بس تامّل داره ...
راجع به قسمت دوم حرفت هم وقتی میای میگی اگر کسی ازین بازی خوشش نیومده پس چیزی از ادونچر حالیش نمیشه
حالا این چیزی که تو میگی به مشمئز کنندگی این یکی جمله نیست
عجب! فکر کنم اگه همینطوری پیش بریم سر از 70/80 درصد دربیاریم! 5درصد با ارفاق میتونیم بگیم نظر منفی راجع بهش بوده . نظر من دقیقاً مشابه بقیه منتقدهاست . پس میتونه یه fact باشه. درست نمیگم؟

آره همونطوری که فیلم The Fountain ـه آرونوفسکی به گفته شما :
یه سکانس داره دقیق یادم نیست از دهن یا شکم کرکتر گیاه در میاد !!! واقعا مشمئز کنندست .
مشمئز کنندست!
دقیقاً منظورم از جمله دومم این چیزی نیست که شما استنباط کردی.

آخرین ویرایش:
اسپویل داستان :
این سوژه کلی داستانی خوبه ، یعنی در حالت کلی بازی داستان خوبی داره ؛ اما شخصیت های بازی شدیدا دوگانه هست پرداختشون ... یکی مث ایتن خوب پرداخت شده و مشکلی نداره ، اما مدیسن ؛ مدیسن کیه ؟ یه دختر خبر نگار جوان که اینسامنیا داره ، اومده تو متل چند وقتی رو تا بلکه مشکلش حل شه ؛ که به صورت اتفاقی با ایتن آشنا میشه ... من خیلی سعی کردم خودم رو جای مدیسن بذارم ، که اصن میشه توی اون شرایط برم به ایتن کمک کنم ؟ توجه کن این قضیه با بحث انسانیت و اینا خیلی خیلی فرق میکنه ، یه کمک معمولی داریم ،یه کمک که مدیسن میکنه ... چرا ؟ لزوم این که یه آدم خودش رو برای کسی که حالا تازه مضنون هم هست بخواد به خطر بندازه چیه ؟ باشه مدیسن خیلی انسانیتش زیاده ، اما Bitch هم هست ... هست یا نه ؟ اگه بگیم هست اون وقت میشه خیلی چیزای دیگه داستان رو توجیه کرد ؛ مثلا اون سکانس توی کلوب شبانه هه (بلو لاگون لوگان، ... چی بود اسمش؟) یا اون 5ex که رسما فاجعه بود ؛ رابطه مدیسن و ایتن "به هیچ وجه" رابطه ای که بخواد به (...) منجر بشه رو نمیداد ، اون هم توی اون شرایط !!! خیتش کجا بود ؟ وقتی داره از پله میاد پایین با خودش میگه : تازه دارم عاشق میشم ! البته من باز تاکید میکنم اگر فرض کنیم مدیسن Bitch هست با این کنار میایم ، اما اصلا قرار نبوده مدیسن فاحشه باشه ... به این که نمیگن شخصیت دوگانه و خاکستری ، به این میگن تضاد شخصیتی ، گاف توی شخصیت پردازی ... ما وقتی تخم اردک رو 21 روز میذاریم زیر یک مرغ یا اردک ، انتظار داریم از توش جوجه اردک بیاد بیرون ، نه جوجه مرغ ، وقتی یک زن زایمان میکنه ، انتظار داریمبچش انسان باشه ، نه توله سگ . از یه دختر خوب که این همه کمک میکنه انتظار نداریم بره تو کلاب و ... بازی سنگش رو باهات وانمیکنه که این بشر چیکارست ؟ اون کاراگاهه چی بود اسمش ؟ نرمن ؛ بازی با اون رو من دوس داشتم ، اما اون جایی که میره با سیاهپوسته زیر بارون ؛ خدایی اون درگیریه کل حسی که اون بارون و فضا سازیش بهت داده رو خراب میکنه ... این چه باز جویی میدانی ایه ؟
میدونی کلا به نظرم داستان بازی زیادی تخیلیه ، هیچ چیزش اونی نیست که توی واقعیت ما داریمشون ... یه سری اتفاق پشت سر هم میفته "که افتاده باشه" .

خوب مدیسن یه روزنامه نگار هست. ذات همچین افرادی بدست آوردن اطلاعات از محیط اطرافه. از طرفی مدیسن یه مشکلی داره. اونم اینه که شبا تو خونش خواب راحتی نداره. پس بهتره بگیم از نظر روانی مشکل داره. وقتی همچین آدمی میاد شخصی مثل ایتن رو اون هم در اون شرایط میبینه؛ حس کنجکاویش دوچندان میشه. به عبارتی آدمی که مشکل روانی داره میاد یه آدمی که ظاهر متشنجی داره رو در بدترین شرایط ملاقات میکنه به اضافه اینکه ذاتا یه آدم فضول (به خاطر شغلش) محسوب میشه. وقتی این 2 تا کنار هم قرار بگیره و از طرفی حس انسان دوستی بیاد بغل اینها قرار بگیرهٰ؛ ثمره ی همه ی اینها کمک به ایتن میشه.

اما در مورد اینکه آیا Bitch هست یا نه.
خوب وقتی مدیسن داستان رو از زبان خود ایتن میشنوه و اون رو با حالات چهره و وضعیت ایتن مطابقت میده و از طرفی وقتی حوادثی که سر ایتن میاد بیشتر رو بیشتر میشه کاملا متوجه میشه که حقایق اونی هست که ایتن میگه. پس سعی میکنه تا جای حقیقت رو با دروغی عوض کنه. واسه همین راهی بلو لاگون میشه تا بفهمه چرا paco ساختمونی رو اجاره کرده که قرار بوده ایتن اونجا انگشتش رو قطع کنه. خوب وقتی آدم میخواد یه کاری رو انجام بده سعی میکنه از هر روشی برای رسیدن به هدفش استفاده کنه. خوب این روش در جنس های مخالف با هم فرق میکنه. مرد معمولا قدرت بدنیش رو به رخ میکشه و استعداد خاصی توی دعوا کردن داره. خوب استعداد زن ها هم در چنین مسائلی هست. تو تحریک جنس مخالف تو درجه ی استادی هستن . وقتی مدیسن وارد اونجا میشه و paco رو تو اون شرایط میبینه، سعی میکنه از روشی خودش رو به اون نزدیک کنه که پاکو میخواد. واسه همین میاد جلوش میرقسه تا نظرش رو جلب کنه. این همون ترفتدی هست تا بتونه خودش رو به پاکو برسونه. خود بعد اینکه دو نفری تنها میشن از اون کاری که اومدن اونجا امتناع میکنه. واسه همین تهدید میشه. وقتی مدیسن تهدید رو جدی میبینه سعی میکنه خواسته پاکو رو عملی کنه اما زرنگ بازی در میاره و از دستش فرار میکنه. اگه مدیسن Bitch به معنی واقعی کلمه بود همون کاری رو میکرد که واسش اومده بود.

خوب برسیم به قضیه ی عاشق شدن مدیسن.
اول اینو بگم که عشق یه نفر رو نسبت به یه نفر دیگه رو نمیشه در تمامی موارد توجیه کرد. تاریخ نشون داده که معروف ترین روابط عاشقانه علل کاملا عجیبی دارن. واسه همین بحث رو این مسئله خیلی از اونی که فکر میکنی پیچیدست و اصلا در حد موضوع این تاپیک نیست. اما از این جهت که به سوالت به نوعی جواب داده باشم اینو میگم.
تو فرض کن یه دختری یه مشکلی واسش پیش اومده. تو میری یهش کمک میکنی اما هیچ قصدی نداری و هدفت فقط کمک کردنه. خوب چند روز بعد همون دختر رو میبینی که باز شرایط بدی داره باز میری بهش کمک میکنی. اون حس انسان دوستانت باعث میشه تا مشکلات اون دختر رو به طور کامل حل کنی. واسه همین به آب و آتیش میزنی تا ذهن اونو آرامش ببخشی. اما در میان همین کمک کردن ها متوجه میشی که دیگه نگرشت نسبت به اون دختره مثل گذشته نیست و تنها به این دلیل که مشکل اون رو حل کنی با اون در ارتباط نیستی. اون همون موقع هست که میفهمی عاشق شدی.

البته من شخصا با این باور که زن میتونه عاشق بشه مخالفم. زن عاشق نمیشه بلکه تسخیر میکنه. این همون کاری بود که مدیسن قصد داشت انجام بده. این که تسخیر بشی یا نشی؛اینکه باهاش رابطه برقرار کنی یا نکنی باز دست خودت بود.

اون قضیه‌ی بازجویی رو هم وقتی نرمن فهمید نمیتونه اطلاعاتی از زبون جک بکشه بیرون خودش با ابزار مخصوصش این کارو کرد. (اینجا رو میگفتی دیگه؟ :دی)

و اما در مورد جملات آخرت که گفتی "میدونی کلا به نظرم داستان بازی زیادی تخیلیه ، هیچ چیزش اونی نیست که توی واقعیت ما داریمشون ... یه سری اتفاق پشت سر هم میفته "که افتاده باشه""

خوب ببین قرار نیست اونی که نوشته میشه دقیقا توی جامعه ی ما اتفاق بیوفته. مثلا قرار نیست یه نفر تو دنیا باشه که یه بار بچش تصادف کرده باشه و یه بار هم بچش دزدیده شده باشه. قرار نیست کپی ایتن توی دنیای واقعی وجود داشته باشه. بلکه معادل اون وجود داره. معادلش هم این میشه که یه شخصیتی که چند سال پیش به خاطر کم کاریش یه اشتباه بزرگی انجام میده. بعدا سعی میکنه این اشتباهش رو جبران کنه اما گند میزنه به همه چی. از طرفی یه نفر که در کودکی یه خاطره ی بدی داشته که روش خیلی تاثیر گذاشته میاد عقده هاش رو خالی میکنه. بیتر حامل این پیامه که چقدر شخصیت کودک لطیفه که میتونه آدم به اون گندگی رو دچار همچون کارهایی بکنه. همه اینهایی که تو بازی گفته شد اونقدر وسیع هستن که میشه ازشون هزار تا داستان نوشت. این هوی رین هم از یه بعد خاص اینا رو واسمون نوشت. اینا خیلی قصشون درازه و طول میکشه توضیح دادنشون.

در ضمن کسانی که فکر میکنن باید داستانی میبود که هیچ کس بهش گیر نده باید در جریان باشن که پلیس های داستانی به هملت هم ابراد میگیرن چه برسه به آثاری اینچنینی. پس این نظریه از ریشه غلطه. تو دنیا چیزی نیست که همه ازش راضی باشن. پلیس داستانی همیشه و همه جا حضور داره.

آخرین ویرایش:
داستان بازی خیلی ایراد داشت!واسه یک بازی خوب بود ولی برای یک اثر هنری که بعضی ها تو ذهنشون ساختن خیلی سطح پایین بود.اون زمانی که بازی رو انجام دادم کلی از مشکلات داستان بازی رو یادم بود اما الان فراموش کردم.ولی اینجا چندتاشو نوشته:
http://www.gamesradar.com/heavy-rains-big-plot-holes/
تو این تاپیکم چندتایی رو گفته بودم اگر بخونین بد نیست:
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?p=987667#post987667

بیاید خودمون باشیم نه از برج خارجی ها و دیگران بالا بریم.

من یک سری موضوع رو متن کردم و کامل توصیح دادم، شما اگر حرف خاصی در برابر این ایرادات فاحش دارید بفرمایید، با اینکه به شما کوچکترین ارتباطی نداره ولی من بارها برنده نویسنده جوان انتشارات و نمایشگاه های مختلف شدم، مدرک افتخاری هم دارم، با خیلی از فیلم نامه نویس ها و کارگردان ها هم به خاطر ارتباط فامیلیم هم صحبت بودم. با اینکه میگم شما کی باشید که به شما مربوط باشه ولی گفتم در جریان باشی ...

وقتی حرفی و قدرت حرف زدن رو ندارید بهتر ِ به کوچه علی چاپ نرید، دنده عقب بگیرید و برگردید خیلی بهتر ِ ...
اقایی که نویسنده برتر شدی و جایزه گرفتی ! یه سری توضیحات مختصر برات در مورد HR می دم و دیگه هم بحثی نمی کنم . چون تاپیک پر از افراد معلوم الحال و کامنت های پربار شده !
1. یکی از نکات مهم داستان بازی HR کنترل کار اگاهی دوست داشتنی در بخش عمده ای از بازی بود . کار اگاهی فداکار و دوست داشتنی که شاید تا قبل از دیدن صحنه پایانی بازی خیلی بهش علاقه مند می شدی . ولی در نهایت غافل گیری با دیدن صحنه اخر بازی همه چیز بر عکس می شد و کسی که توی کل بازی نفس نفس می زد تا زنده نگهش داره _ این هم یک ویژگی جالب دیگه بازی که با مرگ کاراکتر بازی به اتمام نمی رسید ! و بازیکن چقدر در انتخاب گزینه ها دقت می کرد تا از زنده موندن کاراکتر هایی که حیاتشون دست اونه و راه بازگشتی هم نداره جلوگیری کنه _ قاتل از اب در میاد ! اگه چنین تجربه ای در بازی دیگه ای داشته که کاراکتری که داشتی باهاش بازی می کردی قاتل و نقش منفی بازی بوده و لی تو خبر نداشتی به ما هم خبر بده بدونیم!
2. صحنه های کارگردانی شده بازی به قدری احساسی و زیبا بود و بازیکن رو باهاش درگیر می کرد . که به شما انتخاب های فوق العاده سختی می داد . چقدر حاضرید برای از دست دادن بچتون فداکاری کنید ؟ اتوبان رو بر عکس برید ؟ از وسط سیم های برق و از روی شیشه های برنده رد بشید ؟ انگشتتون رو قطع کنید !! و ... یعنی واقعا به عنوان یه گیمر احساس خوبی ندارید که توی یک عنوان چنین انتخاب هایی بهتون داده می شه و می تونید این انتخاب هاتون رو در سرنوشت مستقیم کاراکتر های بازی ببینید !؟
3. صحنه بازی دو پسر بچه که به صورت روایت برای دو کاراکتر بازی تعریف می شد و سپس کنترل به دست بازیکن میفتاد ، یکی از هنری ترین صحنه های کارگردانی شده تاریخ گیم بود . احساس خطر و بازی خطرناکی که بچه های فقیر همیشه در مناطق فقیر نشین انجام می دن فوق العاده عالی و بدون ایراد به مخاطب ارائه می شد ! شما مجبور بودید از بین میله ها رد بشید ، از ساختمون ها بالا برید و ... ولی می دونستید این کار عاقبت خوشی نخواهد داشت . و مطمئن بودید الان یه اتفاقی می افته . ولی دیوید کیج می گه باید بازی کنی و ادامه بدی ! باید این موضوع رو از نزدیک لمس کنی !
p.s : از این صحنه ها فوق العاده زیاد در بازی وجود داشته و از توان نگارش من و خیلی های دیگه خارجه که بخوان بازی رو به درستی شرح بدن و حق مطلب رو ادا کنن ! اینکه بعضی ها از این بازی خوششون نیاد کاملا به سلیقشون بر می گرده . ولی اینکه یک سری از افراد داستان این عنوان رو به عنوان یک گیم و علاوه بر اون تعامل فوق العاده بازیکن با اون رو چیز کوچکی بشمرن قطعا به دید کوتاه اون افراد در مورد گیم بر می گرده .
p.s 2 : همیشه گفتم بازم می گم ! کلا برای اکثریت جامعه گیم ایران متاسفم !

• Like
Reactions: Robin Hood
1. یکی از نکات مهم داستان بازی HR کنترل کار اگاهی دوست داشتنی در بخش عمده ای از بازی بود . کار اگاهی فداکار و دوست داشتنی که شاید تا قبل از دیدن صحنه پایانی بازی خیلی بهش علاقه مند می شدی . ولی در نهایت غافل گیری با دیدن صحنه اخر بازی همه چیز بر عکس می شد و کسی که توی کل بازی نفس نفس می زد تا زنده نگهش داره _ این هم یک ویژگی جالب دیگه بازی که با مرگ کاراکتر بازی به اتمام نمی رسید ! و بازیکن چقدر در انتخاب گزینه ها دقت می کرد تا از زنده موندن کاراکتر هایی که حیاتشون دست اونه و راه بازگشتی هم نداره جلوگیری کنه _ قاتل از اب در میاد ! اگه چنین تجربه ای در بازی دیگه ای داشته که کاراکتری که داشتی باهاش بازی می کردی قاتل و نقش منفی بازی بوده و لی تو خبر نداشتی به ما هم خبر بده بدونیم!
2. صحنه های کارگردانی شده بازی به قدری احساسی و زیبا بود و بازیکن رو باهاش درگیر می کرد . که به شما انتخاب های فوق العاده سختی می داد . چقدر حاضرید برای از دست دادن بچتون فداکاری کنید ؟ اتوبان رو بر عکس برید ؟ از وسط سیم های برق و از روی شیشه های برنده رد بشید ؟ انگشتتون رو قطع کنید !! و ... یعنی واقعا به عنوان یه گیمر احساس خوبی ندارید که توی یک عنوان چنین انتخاب هایی بهتون داده می شه و می تونید این انتخاب هاتون رو در سرنوشت مستقیم کاراکتر های بازی ببینید !؟
3. صحنه بازی دو پسر بچه که به صورت روایت برای دو کاراکتر بازی تعریف می شد و سپس کنترل به دست بازیکن میفتاد ، یکی از هنری ترین صحنه های کارگردانی شده تاریخ گیم بود . احساس خطر و بازی خطرناکی که بچه های فقیر همیشه در مناطق فقیر نشین انجام می دن فوق العاده عالی و بدون ایراد به مخاطب ارائه می شد ! شما مجبور بودید از بین میله ها رد بشید ، از ساختمون ها بالا برید و ... ولی می دونستید این کار عاقبت خوشی نخواهد داشت . و مطمئن بودید الان یه اتفاقی می افته . ولی دیوید کیج می گه باید بازی کنی و ادامه بدی ! باید این موضوع رو از نزدیک لمس کنی !
من طوبه کردم واسه بحث کردن :دی! منتها، اینایی که گفتید شاید مشخصات یه سری وقایع و روایت داستان باشه ( که هرچند به نظر من نیست! ) اما دلیلی بر خوب بودن یه بازی نیستش. اصلی ترین رکن یه بازی گیم پلی هستش نه داستان. داستان تو رمان هست توی فیلم هست توی صد تا چیز دیگه میشه بهتر از بازی گیر آورد. من احساس میکنم HR بخاطر نوع بودنش توی این نسل تونست نظر عده ای رو جلب کنه. همون صحنه قطع کردن انگشت و اینا بشدت تاثیر گذار بود. منتها تعریف خیلی ها از بازی این نیست یه دسته رو تکون بدی.
HR بخاطر اینکه تاکنون چنین بازی ( که تا این حد بخاطر روی اعصاب و اینا تاثیر بذاره ) ساخته و تجربه نشده بود، تو چشم اومد. دلیل اینکه میگید کارگردانی هنری واسه همینه. بازی کارگردانی هنری میخواد واسه کجاش؟ خیلی ایشون هنرمنده بره فیلم بسازه. فرق آدمایی مثل کیج با کارمک هم همینه.

اینایی که گفتید شاید مشخصات یه سری وقایع و روایت داستان باشه ( که هرچند به نظر من نیست! ) اما دلیلی بر خوب بودن یه بازی نیستش. اصلی ترین رکن یه بازی گیم پلی هستش نه داستان.
باور نمی کردم که اینم احتیاجی به توضیح داشته باشه ! ولی مثل اینکه باید توضیح بدم !
دقیقا هنر HR همینه . گیم پلی HR یعنی تاثیر گذاری در این داستان پر از التهاب و هیجان ! اگر این داستان به عنوان فیلم به مخاطب ارائه می شد تنها می تونستی بیننده باشی . ولی وقتی به عنوان گیم چنین داستانی بهت ارائه بشه می تونی توش تاثیر بذاری و این تاثیر گذاری تا حدی بود که حتی با انتخاب های اشتباه می تونستی متوجه نشی قاتل چه کسی بوده !! در واقع علت اهمیت داستان این بازی هم همین هست . شاید این داستان در سری فیلم های 90 هم به قول اون دوستمون که جایزه گرفته !!!! بوده ! ولی توی اون فیلم ها فقط مخاطب بودی ! اما در HR بازیکن هستی و به عنوان کسی که می تونه با انتخاب هاش این داستان رو کنترل کنه داری چنین داستانی رو تجربه می کنی ! گیم پلی HR یعنی همین ! یعنی تاثیر گذاری در داستانی پر از هیجان و التهاب !

p.s : جا داره یه بار دیگه واسه اکثریت جامعه گیم ایران تاسف بخوریم !

• Like
Reactions: Mr.Death
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or