Heavy Rain : David Cage دیگری نمیسازم .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Kavigne

کاربر سایت
1781.david_2D00_cage_2D00_hero.jpg

درود ... سال 2010 عنوان متفاوت Heavy Rain عرضه شد و مورد ستایش منتقدان قرار گرفت ، و اصلا انتظار چنین فروش خوبی ازآن نمیرفت . بطبع ، خالق این عنوان یعنی آقای David Cage ازین موضوع بسیار خوشحال شد ولی وی برای ساخت نسخه دوم آن وسوسه نشده است . در مصاحبه اخیر با Develop-Online ، دیوید کیج این گونه سخن میگوید :
" اصلا من احمق ، اما دلم نمیخواهد این کار را برای پول انجام دهم ؛ من Heavy Rain را نوشتم ، چون آن را دوست داشتم ، چون دوست داشتم آن چیزی را که در ذهن دارم را به نمایش در بیاورم ؛ بله ، البته من میتوانم براحتی Heavy Rain 2 را هم بسازم ، اما من گفته ها را در مورد "HR" گفته ام ؛ این قدرت Quantic Dream است ، خلق تجربیات جدید برای گیمر ها ... ما ظرفیت این را داریم که با ساحته هایمان ساختار شکنی کنیم . ممکن است این کار ، در این صنعت ساده لوحی باشد ، اما من اینجا هستم و میمانم تا خلاقیت بیافرینم . من یک تیم در کنار خود دارم تا بتوانم ایده های خود را بسازم . "
ما Heavy Rain را دوست داریم ، اما واقعا تصور نمیکنیم این عنوان به ادامه نیاز داشته باشد ، و ازین که میشنویم Cage بر روی عنوانی متفاوت کار میکند خوشحالیم ؛ نظر شما چیست ؟ آیا این ip به ادامه نیاز دارد ؟ و اگر آره ، این ادامه چه شکلی باید باشد ؟

بیچاره آرش این همه توضیح داد،باز دارن میگن لیلی زن بود یا مرد؟!!

یه بازی مثل گیرز یا آنچارتد هیچ احتیاجی به داشتن یه داستان قوی نداره.اما یه بازی مثل hr باید یک داستان قوی داشته باشه.چیزی که این بازی فاقدش بود.به خدا 2 هزارتا فیلم با این نوع داستان ساخته شده.مثلا فیلم کلکسیون استخوان،که یه قاتل سریالی شروع به کشتن میکنه و از خودش رد پاهایی به جا میزاره.اما اون فیلم حداقل یه کارگردانی قوی پشتش بود.از سوتی های داستانی hr که بگذریم،چندین سوتی هم تو بازی بود که به شدت احمقانه بود.به طور مثال شما هرکاری میکردی اسکات شلبی نمیمرد.البته الان حرف کیج رو تحویل من میدید.چون جناب کیج گفتن این بازی رو فقط یکبار بازی کنید.اینجاست که من بهش میگم،زرشـــــک.مرد حسابی من 60 دلار پول بازی نمیدیم که یکبار تمومش کنم و خلاص.از همین رو هست که اسم ساخته ایشون بازی نیست.البته بازم لازمه که بگم بنده از تجربه این عنوان لذت بردم.اما این لذت هیچ ربطی به بی نقص بودن،داستان،کارگردانی یا گیم پلی!!!!بازی نداشت.hr عنوانی بود،به شدت ضعیف،و لذت بردن از این عنوان فقط و فقط بخاطر متفاوت بودنش بود.که البته این تجربه فقط یک بارش لذت بخش خواهد بود.چون قطعا اگر ساخته بعدی ایشون هم همین باشه قطعا بعد از 10 دقیقه تجربش دیسک بازی رو از پنجره میندازم بیرون.

من موندم حالا چرا گیر دادین رو گیرز بیچاره بابا به خدا خوب نیست یه بازی رو بخاطر بازی مورد علاقتون بکوبید. من خودم عاشق heavy rain هستم ولی هیچ وقت بخاطرش بازی دیگه ای رو نمیکوبم خواهشان یکم بزرگ شید
جناب اقای Dante DMC همه ی اون خصوصیاتی که گفتی جز ویژگی های بهترین بازیای این نسل هستن چه انچارتد چه گیرز چه کیل زون و چه هیلو .تا دیروز همه عشق اینجور بازیا بودن یهو چی شد خشونت تیراندازی و اینا بد شد تمام مزه بازی به همون باس ها و سوپر قهرمان ها و این جور چیزاس گرچه در کنارش بازیهایی مثه هوی رین و... لازمه که مارو از یکنواختی در بیاره و یه تجربه جدید واسمون داشته باشه.یادمون نره بازی فقط واسه سرگرمی و لذت بردن حالا با کدوم بازی اون دیگه مهم نیس چون به سلیقه شخص برمیگرده خیلیا تو دنیا از همین سوپرقهرمانا خوششون میاد نباید با این لحن اونارو مسخره کرد وخودمونو روشنفکر جلوه بدیم امیدوارم منظورمو گرفته باشی

دوستانی که فکر میکنند داستان بازی کلیشه ای بوده باید بدونند که تو دنیای نویسندگی به سختی میشه یه چیز تازه ی تازه پیدا کرد. اونی که مهمه نحوه ی روایت اون داستانه که میتونه متفاوت باشه. قرار نیست چیز تازه ی تازه جلومون بذارن. اکثر نوشته های امروزی قبلا نوشته شده. چند تا کتاب هستند که اگه اونا رو کنار هم بزارین میشن 99٪ کل نوشته های تاریخ. اکثر نوشته ها نوعی برگرفتگی دارن.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: esm nadaram
چیزی که بی نهایت برا من جالبه اینه که این ایرادایی که دوستان میگیرن و میخوان باهاشون ثابت کنن این بازی آشغاله و اصلا بازی نیست و... تو هیچ کدوم از نقد های سایت های معروف بهشون اشاره نشده. متای بازی هم از 107 نقد 87 هست و توی گیم رنکینک هم 89.5 هست یعنی یک میانگین عالی. یعنی فقط 1.5 نمره با بازی انحصاری جدیدتون که کلی خودکشی به خاطرش انجام شد تو این یکی دو ماهه فاصله داره .2 میلیون هم که فروخته...
اونوقت دوستان خیلی راحت بازی رو به چال میکشن به جای چالش :| البته دیگه همه میدونن نظرات اساتید بازیسنتر از هر مرجع دیگه ای معتبر تره و هیچ شک و شبه ای توش نیست.
وقتی ما بریم از یه بازی 360 ایراد بگیریم 1000 نفر میریزن سرمون که چی داری میگی؟ این بازی n میلیون نسخه فروخته، متاش از 100 نمره 200 شده و فلان و فلان بعد اینجا که میرسه بحث نمره و فروش یهو محو میشه :lol:

• Like
Reactions: .:Pouria:.
بیچاره آرش این همه توضیح داد،باز دارن میگن لیلی زن بود یا مرد؟!!

یه بازی مثل گیرز یا آنچارتد هیچ احتیاجی به داشتن یه داستان قوی نداره.اما یه بازی مثل hr باید یک داستان قوی داشته باشه.چیزی که این بازی فاقدش بود.به خدا 2 هزارتا فیلم با این نوع داستان ساخته شده.مثلا فیلم کلکسیون استخوان،که یه قاتل سریالی شروع به کشتن میکنه و از خودش رد پاهایی به جا میزاره.اما اون فیلم حداقل یه کارگردانی قوی پشتش بود.از سوتی های داستانی hr که بگذریم،چندین سوتی هم تو بازی بود که به شدت احمقانه بود.به طور مثال شما هرکاری میکردی اسکات شلبی نمیمرد.البته الان حرف کیج رو تحویل من میدید.چون جناب کیج گفتن این بازی رو فقط یکبار بازی کنید.اینجاست که من بهش میگم،زرشـــــک.مرد حسابی من 60 دلار پول بازی نمیدیم که یکبار تمومش کنم و خلاص.از همین رو هست که اسم ساخته ایشون بازی نیست.البته بازم لازمه که بگم بنده از تجربه این عنوان لذت بردم.اما این لذت هیچ ربطی به بی نقص بودن،داستان،کارگردانی یا گیم پلی!!!!بازی نداشت.hr عنوانی بود،به شدت ضعیف،و لذت بردن از این عنوان فقط و فقط بخاطر متفاوت بودنش بود.که البته این تجربه فقط یک بارش لذت بخش خواهد بود.چون قطعا اگر ساخته بعدی ایشون هم همین باشه قطعا بعد از 10 دقیقه تجربش دیسک بازی رو از پنجره میندازم بیرون.
چرا ؟ :-/

@ آقای مرگ :
احد حرفت کاملا درست ، خیلی خیلی سخته که تو عالم نویسندگی یه داستان اوریجینال و یونیک نوشته شه ؛ اما مشکل HR چیز دیگه ای بود ؛ علی رغم کلیشه ای بودنش (که بهش ایراد نمیگیریم) شدیدا احمقانه بود ... من خودم بر خلاف سایر Hater ها (:دی) از گیم پلی(اگر بشه اسمش رو گیم پلی گذاشت ، مینی گیم بگیم بهتره...) این بازی خیلی هم خوشم میاد ...

از سوتی های داستانی hr که بگذریم،چندین سوتی هم تو بازی بود که به شدت احمقانه بود.به طور مثال شما هرکاری میکردی اسکات شلبی نمیمرد.البته الان حرف کیج رو تحویل من میدید.چون جناب کیج گفتن این بازی رو فقط یکبار بازی کنید.اینجاست که من بهش میگم،زرشـــــک.
درود،

آخه این چه نظری هست؟اسکات شلبی نمیمرد؟! من خودم تو سه بار بازی کردنم شاهد مرگ اسکات بودم، هم به دست Norman Jayden و هم به دست Ethan Mars، شما اگر بازی رو بازی نکردی کسی مجبورت نکرده نظر بدی!
جناب کیج گفتن این بازی رو فقط یک بار بازی کنید؟ از کجا در آوردی این حرف رو، پس بیکارند که 30 پایان متفاوت برای این بازی طراحی کردند؟ یعنی واقعاً نمیدونید علتش رقبت بیشتر مخاطب برای تکرار بازی هست؟
در مورد بقیه مسائل هم که پاسختون روشنه، فن بودن جلوی صداقتتون رو گرفته، حالا از همین جا قسم میخورم اگر این عنوان یک بازی مولتی پلت فرم بود این تاپیک تا این صفحه با پست‌ فن‌های XBOX جلو نمیومد!

واقعا امروز چیزایی جالبی تو این تاپیک دیدم ! از مقایسه ی GOW با HR تا زیر سوال بردن کارگردانی و داستان کیج ...
هیچ منتقدی تو دنیا کارگردانیه کیج رو زیر سوال نبرد اما منتقدان BC که بهترین بازیه عمرشون Gears Of Repeat هست به سادگی همه چیزو زیر سوال میبرن !
این دوستانی که میگن داستان کلیشه ای , میشه بگن تو چه بازیه دیگه ای همچین داستانی دیدن که ما ندیدیم ؟! این کارا چیه ؟! درد دلتونو راحت بگید ! یا بازی نکردید , یا اینکه توقع داشتید GEOW ببینید اما Heavy Rain دیدین ! خب قبل خرید تحقیق میکردین دوستان !
مشکل اینجاست که بازی داستان محوره . شماها اینجور بازیا رو دوست ندارید ! بازی به نظر شما باید اینجور چیزا رو داشته باشه تا بهش بگید بازی یا بازیه خوب : اسلحه (هرچی گنده تر و خوشگل تر , بهتر!) , یه سوپر قهرمان که مثل میمون از در و دیوار بره بالا و سکو بازی کنه و هر قدرم تیر بخوره بره پشت دیوار و جونش پر بشه , یه Bad man که اول تا آخر داستان دنبالش باشید به خاطر کشتن معشوقه ی شخصیت بازی و آخر بازی بزنید نابودش کنید , آخر هر اپیزود بازی باس فایت ببینید , حرف زدن شخصیتا رو راحت بتونید رد کنید و اگه بشه کلا داستانو رد کنید (!) , موجودات فضایی به زمین حمله کنن و شما به سختی زمینو نجات بدین , کلی فحش و مضخرف بین شخصیتای بازی رد و بدل بشه و شما حال کنید ...
مشکل اینجاست که HR هیچکدوم از اینا رو نداره ! شخصیتای عادی داره که دچار مشکلاتی هستن , گیم پلیی داره که به هیچ وجه QTE نیست اما دوستان به اشتباه اونو QTE میبینن (!) و کاملا در خدمت روایت داستانه , هیچ قابلیتی برای نشونه گیری وجود نداره و نمیتونید ملتو له کنید ...
بازیه کیج کوبنده , ساختار شکن و یکی از بهترینای تاریخه چون میتونه قالب یه داستانو به من بده و اجازه ی شکل دادنشو در اختیارم بذاره , کاری که هیچ بازیه دیگه ای نمیتونه بکنه ! و البته یکی دیگه از نشانه های بهترین بودنش همین حصرت خوردن و خالی کردن خود بوسیله حرفای جالب توسط عده ی کثیری از مردم هست !!!
من حس ميكنم غيره مستقيم دارين به ----- توهين ميكنين!!!
خوده من از هوادارن سرسخته هيوي رين هستم و شايد تعجب كنيد بگم بخاطره اينكه بدونم نسخه كاملتري هم داره يا نه 1 هفته سايتهارو زيرو رو كردم و حتي واسه اطمينان همه ريجنها 1.2.3 رو خريدم و تا اخر رفتم تا خيالم راحت شه!!!
اما هر سبك و بازي سليقه خودشو داره و نميتونيم بگيم چون من اين رو دوست دارم همه بايد لذت ببرن!!!هر كي عقيده اي داره اما اصلا درست نيست به كاراكترهاي ديگه توهين كنيم!!!!!!!!!!!!!!خودم مخالفه اينكارم!!!
و در اخر بايد بگم اگه منظورتون بتمن بود خب شايد با روحيه شما جور نيست!!!اما فقط ميتونم بگم BATMAN خودش يه دنياي بزرگ و زيبايي داره كه قابله توصيف نيست!!!
50csfzg58qfalkx66yd.jpg

بچه ها اسپویلر رو رعایت کنید :) ممنون ...
هستن کسایی که هنوز بازی نکردن و میخوان بازی کنن .

درود،

آخه این چه نظری هست؟اسکات شلبی نمیمرد؟! من خودم تو سه بار بازی کردنم شاهد مرگ اسکات بودم، هم به دست Norman Jayden و هم به دست Ethan Mars، شما اگر بازی رو بازی نکردی کسی مجبورت نکرده نظر بدی!
کسی مجبورت کرده وقتی منظور طرفت رو نمیفهمی بیای اظهار فضل کنی؟آخر بازیو ول کن.اونجا که اسکات زیر آب هست،شما دسته رو بزاری زمین هم خود اسکات از ماشین میاد بیرون.یا اونجا که میره تو اون خونه و همه رو میکشه.شما دسته رو زمین هم بزاری اتفاقی نمیوفته.پس همونطور که آرش هم گفت،این بازی نیست بلکه مسخره بازیه که اول آخرش اون چیزی که باید بشه میشه.

@ Astiyak اول بگم با گوشيم و پست دادن خيلي سخته اما اين تاپيك و دفاع كردن از اين بازي اوجب واجباته . ببين آرش اول از همه داستان . تو اين ان تا بازي كه اومده كدوم بازي ها داستاني به اين گيرايي و تاثيرگذاري داره ؟ داستان پيچيده نيست . آلن ويك نيست اما پيچيدگي دليل خوب بودن نيست . ان تا فيلم هست كه داستان ساده اي داره اي داره اما بي نظيره . بيس داستان شايد جديد نيست اما پرداخته كه خيلي خوبه . روايت كه خوبه . عقده يه قاتل سريالي رو به صد روش ميشه نشون داد اما كيج با يه پرداخت عالي تو دام كليشه نميفته . واقعا كسي هست بگه سكانساي بازي تاثيرگذار ترين سكانساي تاريخ گيم نيست ؟ كسي هست بعد از قطع كردن انگشتش بخاطر عشقش تحت تاثير قرار نگرفته باشه ؟ يا كشتن يا نكشتن مردي كه عكس دخترش رو نشون ميده ؟كاري كه كيج ميكنه اينه . تو يه قالب داستاني كه از نظرداستاني جزء تاپ سه تاي گيمه احساسات شما رو به بازي ميگيره . *داستاني كه هيچ باگي نداره . چون خيلي روونه و اين نقطه مثبته .دوم كارگرداني . به نظرم كيج به همراه كوجيما تنها كارگردان هاي حرفه ايه گيمن . دوربين سينمايي . دوربين هميشه بهترين جاست . سكانس يكي از پايان ها و كشته شدن اتان بويسله پليس . حركت دوربين شاهكاره . هوي رين فيلم نيست اما كيج خيلي از المان هاي سينما رو تو كارش وارد كرده . ميزانسن هاي سينمايي تو كدوم بازي به اين خوبيه هوي رينه ؟گيم پلي ؛ خودت بهتر از هركسي ميدوني گيم پلي از نيوگيم رو ميزني شروع ميشه . حالا ميرسيم به QTE اي ها . كه تو بهترين شيوه اعمال شده . كيج ازين سيستم گيم پلي هم برا انتقال هيجان و اظطراب استفاده كرده ! وقتي اتان اره رو ميخواد اره رو برداره يه لرزشي ايجاد ميشه يا استفاده بسيار خوب از sixaxis كه تو هيچ بازي اي ازش استفاده نشده راجب گرافيكم چي بگم . سه تاي برتر ٢٠١٠ همين فقط . در كل وفتي بخواي ساختار كلاسيك رو بشكني با انتقاد هم مواجه ميشي . اما كليشه بسازي كسي كاري بهت نداره .

• Like
Reactions: u.T.a

کسی مجبورت کرده وقتی منظور طرفت رو نمیفهمی بیای اظهار فضل کنی؟آخر بازیو ول کن.اونجا که اسکات زیر آب هست،شما دسته رو بزاری زمین هم خود اسکات از ماشین میاد بیرون.یا اونجا که میره تو اون خونه و همه رو میکشه.شما دسته رو زمین هم بزاری اتفاقی نمیوفته.پس همونطور که آرش هم گفت،این بازی نیست بلکه مسخره بازیه که اول آخرش اون چیزی که باید بشه میشه.
من منظور شما رو از کجا باید بفهمم؟! ضمناً اگر قرار بود اسکات بمیره که کلاً بازی منحل میشد! در ضمن نمردن اسکات شلبی در طول بازی نقطه ضعفه از نظر شما؟! خوب واسه همینه میگم دلایل مسخره میارید! شما یک بازی به من بگو که شخصیت اصلی بازی در طول بازی بمیره ولی باز هم روند داستان ادامه داشته باشه! بهانه‌های الکی نیارید تو رو به خدا.
بچه ها اسپویلر رو رعایت کنید :) ممنون ...
هستن کسایی که هنوز بازی نکردن و میخوان بازی کنن .
شرمنده راست میگید، حالا عزیزانی که بازی نکردند اینارو نخونند دیگه قول میدم تکرار نشه!:d

آخرین ویرایش:
من منظور شما رو از کجا باید بفهمم؟! ضمناً اگر قرار بود اسکات بمیره که کلاً بازی منحل میشد! در ضمن نمردن اسکات شلبی در طول بازی نقطه ضعفه از نظر شما؟! خوب واسه همینه میگم دلایل مسخره میارید! شما یک بازی به من بگو که شخصیت اصلی بازی در طول بازی بمیره ولی باز هم روند داستان ادامه داشته باشه! بهانه‌های الکی نیارید تو رو به خدا.

شرمنده راست میگید، حالا عزیزانی که بازی نکردند اینارو نخونند دیگه قول میدم تکرار نشه!:d
با درک بالا میتونید منظور طرف مقابل رو بفهمید.باقیه حرفات هم واقعا مسخرس.این بازی میگه شما در موقعیتهای مختلف میتونید تصمیمات متفاوت بگیرید.اولا مگه ابتدای بازی شما میدونید که اسکات قاتل هست؟؟پس بنابراین اگر در اون سکانسهایی که اشاره کردم،اگر کسی در اون صحنه ها مثلا خودش نتونه اسکات رو نجات بده،ولی ببینه باز هم اسکات سلامت بیرون اومده،قطعا حالش بهم میخوره و این حس بهش دست میده که یه آدم دماغ گنده سرکارش گذاشته.اگر کیج میخواست که تا آخر بازی اسکات رو زنده نگه داره،پس غلط کرد که اون سکانسها رو ساخت و دقیقا نقطه ضعف بزرگ آقای کیج و کارگردانی درپیت ایشون همینجا مشخص میشه.برای اینکه معلوم بشه اسکات قاتل بوده لازم نبود که حتما اسکات تا آخر بازی زنده باشه.میتونست با یه داستان نویسی قوی،کاری کنه که حتی اگر اسکات هم بمیره در آخر مشخص بشه اون قاتل بوده.

• Like
Reactions: Kavigne
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or