Heavy Rain : David Cage دیگری نمیسازم .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Kavigne

کاربر سایت
1781.david_2D00_cage_2D00_hero.jpg

درود ... سال 2010 عنوان متفاوت Heavy Rain عرضه شد و مورد ستایش منتقدان قرار گرفت ، و اصلا انتظار چنین فروش خوبی ازآن نمیرفت . بطبع ، خالق این عنوان یعنی آقای David Cage ازین موضوع بسیار خوشحال شد ولی وی برای ساخت نسخه دوم آن وسوسه نشده است . در مصاحبه اخیر با Develop-Online ، دیوید کیج این گونه سخن میگوید :
" اصلا من احمق ، اما دلم نمیخواهد این کار را برای پول انجام دهم ؛ من Heavy Rain را نوشتم ، چون آن را دوست داشتم ، چون دوست داشتم آن چیزی را که در ذهن دارم را به نمایش در بیاورم ؛ بله ، البته من میتوانم براحتی Heavy Rain 2 را هم بسازم ، اما من گفته ها را در مورد "HR" گفته ام ؛ این قدرت Quantic Dream است ، خلق تجربیات جدید برای گیمر ها ... ما ظرفیت این را داریم که با ساحته هایمان ساختار شکنی کنیم . ممکن است این کار ، در این صنعت ساده لوحی باشد ، اما من اینجا هستم و میمانم تا خلاقیت بیافرینم . من یک تیم در کنار خود دارم تا بتوانم ایده های خود را بسازم . "
ما Heavy Rain را دوست داریم ، اما واقعا تصور نمیکنیم این عنوان به ادامه نیاز داشته باشد ، و ازین که میشنویم Cage بر روی عنوانی متفاوت کار میکند خوشحالیم ؛ نظر شما چیست ؟ آیا این ip به ادامه نیاز دارد ؟ و اگر آره ، این ادامه چه شکلی باید باشد ؟

بهترین بازی بود که توزندگیم بازی کردم.
داستان فوق العاده واقعا بعضی از صحنه ها روح شما رو به پرواز در میاره ! باهاش می خندید گریه می کنید ... صحنه های نوستالژیک، موزیک فوق العاده. شخصیت پردازی عالی ، استفاده کامل از تمام امکانات ps3 فوق العاده بود فوق العاده

حالا کاری ندارم بقیه چی میگن . درسته بازی زیبای Heavy Rain رو ساخت درسته فیلنامه نویس خوبی هست ولی بگیم نقطه عطفی در صنعت گیم به شمار میاد توهین به بزرگان این صنعت کردیم . بله ایشون جز musician معروف هستش ولی در دنیای گیم تجربه کاریش کم هست من زیاد نمیدونم ولی فکر کنم 3تا بازی بیشتر نساخته درسته ؟

شما یا HR بازی نکردی یا کلاٌ برداشتت از ویدئو گیم یه چیز دیگه ست. چیزی رو که میشه اول تا آخرش رو از یوتوب دید بهش میگید " نقطه عطف صنعت گیم" !!!.
بازی کردم . منظورم از نقطه عطف همون ساختار شکنی(خیلی دیگه این کلمه کلیشه شد) و تفاوت و نو آوری این بازی بود . بحث سر این بازی فقط نیست . کلا گفتم, الان بعضیا در مقابل uncharted 3 هم همینجوری جبهه گرفتن و با دیدن یک تریلر آمادن تا روی یه چیزی دست بزارن و اونو به عنوان یه گناه نابخشودنی علم کنن.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: hosein me
اتفاقا نقطه عطف صنعت گیمه کار بعدیشم همینطور فارنهایتم همینطور.

شما یا HR بازی نکردی یا کلاٌ برداشتت از ویدئو گیم یه چیز دیگه ست. چیزی رو که میشه اول تا آخرش رو از یوتوب دید بهش میگید " نقطه عطف صنعت گیم" !!!.
یعنی‌ نمی‌شه بقیه بازی‌ها رو دید؟ منم می‌شینم از اول تا آخرgears 3, u3 رو میبینم. چه حرفیه آخه?

من HR رو بازی نکردم، اما با توجه به ذهن فوق العاده خلاق کیج این IP می تونه دنباله دار بشه، هر چند از ته دلم آرزو دارم دنباله فارنهایت ساخته بشه.

واقعا سطح گيمر رو آورديم پايين . ميان آنچارتد ١.٣ و گيرز ١.٣ تو حلقمون ميكنن به به و چه چه ميكنيم اما وقتي بازياي ساختارشكن مياد اينجوري موضع ميگيريم .
هوي رين تنها بازي ساختار شكن نبوده . ال.اي.نواغ هم با يه ساختار متفاوت مياد و ...
كسي كه تو سومين كارش ميتونه يه كار متفاوت بكنه بهتر از كسيه كه بعد از بار تجربه اينكار رو بكنه . هوي رين المان هاي ادونچر رو شكست و اين تكامل فارنهايت بود .

بساز استاد بساز هرچه میسازی بساز haters gonna burn !!!!!! آروم باشید سنی ازتون گذشته جدتون رو که زیر سوال نبردن یکم از کیج تعریف کردن همین !!!! خونسرد باشید!

کلاً نظرات در مورد این بازی خیلی متفاوته! و از دیدگاه های مختلفی بررسی میشه ولی به نظر شخص بنده این بازی یه بازی خاص هست و دید من نسبت به بازی بیشتر یه دید مثبتِ، نمیشه هی ما بگیم چون اول تا آخرش رو میشه تو یوتوب دید بازی فلانِ و... اصلاً این حرف خودش مشکل داره!

کی قرار هست این موضوع برای افراد روشن بشه و این جمله super ultimate جواد رو تکرار نکنن! که هوی رین بازی نبود!یعنی خدا نکنه یه نفر یه جمله در مورد یه بازی توی بی سی بگه بعد می بینیم که سالهای سال اون جمله تکرار میشه بدون اینکه زره ای به درست بودن یا نادرست بودنش توجه بشه
نهایت اینه که هوی رین هیچی نبوده باشه یه ادونچر دیگه هست البته اگه ادونچر توی عمرتون دیده باشید

• Like
Reactions: Robin Hood
هيوي رين يه گيمه واقعا عالي هستش!!!
من با ايتن خيلي حال كردم واقعا كيج تونست با اين كاراكتر حسه يه پدره فداكارو دلسوز رو به تصوير بكشه!!!!!!!!!!!!!!!!
اما دوست داشتم يه بخشي هم به بازي اضافه ميشد!!!؟؟؟مثلا وقتي كه بازي رو به پايان رسوندي يه خلاصه اي از بازي كه انجام داديرو توي حدود 2 ساعت نشون ميداد!!!انگار كه يه فيلمه سينمايي تماشا ميكني!!!

وجدانا هر کی بگه هوی رین بازیه جالبی نبود یک عمر گیمر بودن خودشو میبره زیر سوال!ای کاش ادامه میدادولی خوب مطمئنا بهتر از اینشو میسازه

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or