Miesam
کاربر سایت
در در جات بالاتر شیرین میرن تو دیوار .نه گفتم که اگه هوش مصنوعی توی حالت های بالاتر cheater بشه یا فقط قدرت تیرهاش قوی تر بشه به درد نمیخوره ! حالا باید Crysis 2 رو هم امتحان کنم ولی وقتی روی درجه متوسط هوش مصنوعیش اصلآ جالب نبود و کلی هم سوتی داشت , بعید میدونم توی درجه های بالاتر فرجی حاصل بشه ! :biggrin1:
تو درجه های پایین تر یک کم خویشتن داری به خرج میدن به صورت جنتلمنی میرن تو دیوار .
پریشب بازیش میکردم یه فضائیه دوید طرفم تیر میزد و میومد طرفم گفتم مردم بعد یهو دیدم رفت تو دیوار . قیافم شده بود :-o ... .
باید فیلم میگرفتم از این صحنه .
===========
اشکان جان نکن این کار هارو من قلب سالم ندارم .اولا دوست عزیز بنده از این بازی بدم نمیاد!!بعدم اینکه اخه کجای این عنوان قابل مقایسه با کرایسیس 2 هستش.اونم از نظر گیم پلی!!کشتن چنتا موجود عجق وجق که دیگه این حرفارو نداره!!
عجق وجق؟ . الان دشمن های Crysis 2 چی بودن؟ بعضی هاشون که کپی برابر اصل دشمن های Halo بودن بقیه اشون هم که فامیلای نزدیک بودن اکثرشونم عجق وجق بودن تازه موهاشونم که بافته بودن تیریپ این خوانده های هیپ هاپی .
خب بستگی داره شخصیت پردازی رو چی بدونیم؟مورد 6 به هیچ وجه قبول ندارم!!اخه کجای این بازی دارای شخصیت پردازی قوی هستش!!
هوش مصنوعی بازی هم که زیاد در حد خودش قابل قبول نبود!!
Noble 6 نیمده شخصیتش اینقدر معروف شد که حد نداشت خودم با اینکه همش میگفتم مسترچیف نباشه Halo حال نمیده اینقدر با N6 حال کردم که حد و حساب نداشت.
الان C2 نه تنها شخصیت پردازی نداشت بلکه کاملا تعطیل بود در این بخش .
یارو دست کرد تو آب یکی رو کشید بیرون برد اون کنار ها گفت بیا این لباس منو بپوش من باید یه دقیقه بمیرم. بعدم که نصف مراحل رو میرفتی همه فکر کردن همون یارو هستی یه اِهِنی؟ یه اوهونی چیزی که بابا من فلانی نیستم من یکی دیگم هم نکرد .
شخصیت پردازی نداره خدایی Crysis 2 . اصلا کلا Crysis 2 در بخش داستانی تو تعطیلات بود.