Halo reach VS crysis 2 ~ gameplay

گیم پلی کدام یک نسبت به دیگری برتری دارد؟

• Halo reach

رای‌ها: 133 64.3%
  • Crysis 2

رای‌ها: 74 35.7%

• مجموع رای دهنده‌ها
    207
  • نظرسنجی بسته شده است .
نه گفتم که اگه هوش مصنوعی توی حالت های بالاتر cheater بشه یا فقط قدرت تیرهاش قوی تر بشه به درد نمیخوره ! حالا باید Crysis 2 رو هم امتحان کنم ولی وقتی روی درجه متوسط هوش مصنوعیش اصلآ جالب نبود و کلی هم سوتی داشت , بعید میدونم توی درجه های بالاتر فرجی حاصل بشه ! :biggrin1:
در در جات بالاتر شیرین میرن تو دیوار :دی.
تو درجه های پایین تر یک کم خویشتن داری به خرج میدن به صورت جنتلمنی میرن تو دیوار :دی.
پریشب بازیش میکردم یه فضائیه دوید طرفم تیر میزد و میومد طرفم گفتم مردم بعد یهو دیدم رفت تو دیوار :|. قیافم شده بود :-o ... .
باید فیلم میگرفتم از این صحنه :دی.

===========
اولا دوست عزیز بنده از این بازی بدم نمیاد!!بعدم اینکه اخه کجای این عنوان قابل مقایسه با کرایسیس 2 هستش.اونم از نظر گیم پلی!!کشتن چنتا موجود عجق وجق که دیگه این حرفارو نداره!!
اشکان جان نکن این کار هارو من قلب سالم ندارم :دی.
عجق وجق؟ :دی. الان دشمن های Crysis 2 چی بودن؟ :دی بعضی هاشون که کپی برابر اصل دشمن های Halo بودن بقیه اشون هم که فامیلای نزدیک بودن :دی اکثرشونم عجق وجق بودن تازه موهاشونم که بافته بودن تیریپ این خوانده های هیپ هاپی :-".

مورد 6 به هیچ وجه قبول ندارم!!اخه کجای این بازی دارای شخصیت پردازی قوی هستش!!
هوش مصنوعی بازی هم که زیاد در حد خودش قابل قبول نبود!!
خب بستگی داره شخصیت پردازی رو چی بدونیم؟
Noble 6 نیمده شخصیتش اینقدر معروف شد که حد نداشت خودم با اینکه همش میگفتم مسترچیف نباشه Halo حال نمیده اینقدر با N6 حال کردم که حد و حساب نداشت.

الان C2 نه تنها شخصیت پردازی نداشت بلکه کاملا تعطیل بود در این بخش :دی.
یارو دست کرد تو آب یکی رو کشید بیرون برد اون کنار ها گفت بیا این لباس منو بپوش من باید یه دقیقه بمیرم. بعدم که نصف مراحل رو میرفتی همه فکر کردن همون یارو هستی :دی یه اِهِنی؟ یه اوهونی چیزی که بابا من فلانی نیستم من یکی دیگم هم نکرد :دی.

شخصیت پردازی نداره خدایی Crysis 2 :دی. اصلا کلا Crysis 2 در بخش داستانی تو تعطیلات بود.

• Like
Reactions: Dreadlord
@Ashkan Sonic
خوب بحث رو پیچوندی رفتی!
اصلا هم بحث نپیچوندم.فقط نخواستم این تاپیک هم مثل تاپیک مقایسه کیلزون 3 و کرایسیس 2 شه.
در در جات بالاتر شیرین میرن تو دیوار :دی.
تو درجه های پایین تر یک کم خویشتن داری به خرج میدن به صورت جنتلمنی میرن تو دیوار :دی.
پریشب بازیش میکردم یه فضائیه دوید طرفم تیر میزد و میومد طرفم گفتم مردم بعد یهو دیدم رفت تو دیوار :|. قیافم شده بود :-o ... .
باید فیلم میگرفتم از این صحنه :دی.

===========

اشکان جان نکن این کار هارو من قلب سالم ندارم :دی.
عجق وجق؟ :دی. الان دشمن های Crysis 2 چی بودن؟ :دی بعضی هاشون که کپی برابر اصل دشمن های Halo بودن بقیه اشون هم که فامیلای نزدیک بودن :دی اکثرشونم عجق وجق بودن تازه موهاشونم که بافته بودن تیریپ این خوانده های هیپ هاپی :-".

خب بستگی داره شخصیت پردازی رو چی بدونیم؟
Noble 6 نیمده شخصیتش اینقدر معروف شد که حد نداشت خودم با اینکه همش میگفتم مسترچیف نباشه Halo حال نمیده اینقدر با N6 حال کردم که حد و حساب نداشت.

الان C2 نه تنها شخصیت پردازی نداشت بلکه کاملا تعطیل بود در این بخش :دی.
یارو دست کرد تو آب یکی رو کشید بیرون برد اون کنار ها گفت بیا این لباس منو بپوش من باید یه دقیقه بمیرم. بعدم که نصف مراحل رو میرفتی همه فکر کردن همون یارو هستی :دی یه اِهِنی؟ یه اوهونی چیزی که بابا من فلانی نیستم من یکی دیگم هم نکرد :دی.

شخصیت پردازی نداره خدایی Crysis 2 :دی. اصلا کلا Crysis 2 در بخش داستانی تو تعطیلات بود.
چی شد پس میثم جان.همین شماها نبودید که میگفتید کرایسیس 2 در تمام زمینه ها از کیلزون بهتره.حالا که سر مقایسه با عنوان انحصاری ایکس باکس شد کرایسیس 2 شد اخ!!:d:dعجب!!:d:dچه کارهایی که شما فن های ایکس باکس نمیکنید!!

آخرین ویرایش:
چی شد پس میثم جان.همین شماها نبودید که میگفتید کرایسیس 2 در تمام زمینه ها از کیلزون بهتره.حالا که سر مقایسه با عنوان انحصاری ایکس باکس شد کرایسیس 2 شد اخ!!:d:dعجب!!:d:dچه کارهایی که شما فن های ایکس باکس نمیکنید!!
من میگفتم؟
خدا شاهده توی تاپیک مقایسه ی KZ3 و C2 بری چندین بار گفتم KZ3 به نظر بهتر میاد نسبت به C2 :دی.

اصلا هم بحث نپیچوندم.فقط نخواستم این تاپیک هم مثل تاپیک مقایسه کیلزون 3 و کرایسیس 2 شه.
اونش رو مدیرها و ناظمها رسیدگی میکنن شما نمیخواد نگران باشی.
شما فقط به من بگو که چرا میگی هیلو مسخرس؟

اونش رو مدیرها و ناظمها رسیدگی میکنن شما نمیخواد نگران باشی.
شما فقط به من بگو که چرا میگی هیلو مسخرس؟
اولا که شما لازم نیست برای مدیران و ناظم های سایت تعیین تکلیف کنی!!
دوما یکی از نظر هوش مصنوعی که به اریا هم گفتم.دوم از نظر شخصیت پردازی(البته این نظر شخصی منه در مورد این بازی نه کل سری های هیلو)

• Like
Reactions: m0jtaba
خداییش نمیتونین آروم بحث کنینا :دی
خونسردی خودتون را حفظ کنین

بخدا حالا هیلو بهتر باشه یا کرایسیس نه چیزی به ما میدن نه شما، ارزش احترام خیلی بیشتره

ممنون و موفق باشیم

اولا که شما لازم نیست برای مدیران و ناظم های سایت تعیین تکلیف کنی!!
دوما یکی از نظر هوش مصنوعی که به اریا هم گفتم.دوم از نظر شخصیت پردازی(البته این نظر شخصی منه در مورد این بازی نه کل سری های هیلو)
من برای کسی تعیین تکلیف نکردم فقط گفتم اونا اگه نیاز باشه رسیدگی میکنن.
در مورد هوش مصنوعی که کلا نظرت رده چون واقعا هیچ ایرادی به هوش مصنوعی دشمنها تو هیلو نیست.اونم نه فقط رو درجه های سختی بالا بلکه حتی رو نرمال.
در مورد شخصیت پردازی هم که اگه بخوایم از سه گانه هیلو و مسترچیف چشم پوشی کنیم و فقط مقایسه رو بین ریچ و کرایسیس 2 انجام بدیم واقعا کرایسیس حرفی واسه گفتن نداره که میثم توضیحاتش رو داد.
در ضمن موضوع مقایسه اصلی درباه گیم پلی هست ولی شما داری از چیزهای دیگه بازی ایراد میگیری.خودت هم تو پستت گفتی گیم پلی مسخره هیلو.خب منم جوابمو از شما هنوز نگرفتم که چرا میگی گیم پلی هیلو مسخرس؟(اگه واقعا حداقل چندتا مرحله ریچ رو رد کردی جواب بده وگرنه اینجا تا دلت بخواد آدم داریم که 1 دقیقه هم هیلو بازی نکردن و از سرتا پای بازی هم ایراد میگیرن)

آخرین ویرایش:
اینجا تا دلت بخواد آدم داریم که 1 دقیقه هم هیلو بازی نکردن و از سرتا پای بازی هم ایراد میگیرن
با اين حرفت كاملا موافقم... سري هيلو رو بيخيال، خيلي‌هاشون حتي ريچ رو بازي نكردن!
از لحاظ گيم پلي، داستان، شخصيت‌پردازي، هوش مصنوعي و ... ريچ كاملا سرتر از كرايسيس هست
تنها برتري كرايسيس تو گرافيكه... اون هم نه به لحاظ بصري بلكه به لحاظ تاكتيكال

• Like
Reactions: ArianUndead
با اينكه بدجوري فنه HALO ام ، اما بايد بگم كه كرايسيس2 گيم پلي بهتري داشت نسبت به هيلو.

اون همه آپشن لباس ، پرش ها ، مخفي بازي و....

ولي در كل هيلو بهتر از كرايسيس 2 هستش در اين شكي نيست براي من ، اما گيم پلي C2

داستانه هيلوئه كه آدمو ميكشونه دنبال خودش ، بدجوري !

سلام بر بچه ها
اولا من هنوز متوجه نشدم مشکل بچه ها با هیلو چیه؟
با اون موجودات مشکل دارید که حداقل ۳ برابر یا بیشتر نسبت به کرایسیس تنوع داشت
یا با اون گیم پلی بالانس شده و عظیمش
یا با هوش مصنوعی که من به جز ریچ توی هیچ بازی ندیدم
من هم هیلو رو روی وتران و لجنداری تنها رفتم
کرایسیس رو هم روی دو درجه وتران و سوپر سولجر رفتم
نمیدونم اشکان جان شما هر دو رو روی سخت ترین درجه رفتید که دارید از هوش مصنوعی ایراد میگیرید ....امیدوارم که اینطوری باشه
ولی من که هر دو رو روی سخت ترین درجه ها رفتم به جرات میگم کرایسیس اصلا قابل مقایسه با هیلو نیست....حتی در خوشبینانه ترین حالت.به قول آریا فاصله در حد دو نسله
خواهشا انقدر هم از موجودات ایراد الکی نگیرید
توی کدوم بازی انقدر تنوع دشمن داریم که برای کشتن هر کدوم باید یه روش خاص به کار ببریم. هر کدوم یه نقطه ضعف و نقطه قوت دارند که توی تنوع گیم پلی بی تاثیر نیست
بعد من نمیدونم کرایسیس که سر جمع ۵ نوع دشمن بیشتر نداشت تو این زمینه چه برتری نسبت به هیلو داره که همه از از موجوداتش ایراد میگیرن
در کل اگه میخواید ایراد بگیرید سعی کنید با دلیل ایراد بگیرید
اگه دقت کرده باشید همه طرفدارای هیلو دارن ایرادات کرایسیس رو میگن ولی طرفدارای کرایسیس فقط ایراد بدون دلیل میگیرن.نمونه اش همین ایراد گرفتن از هوش مصنوعی و موجودات
پ.ن: من نمیدونم چرا همه رو به یه چشم نگاه میکنید. اگه هر موردی توی نظر سنجی برتر بود باید به حساب طرفداری فن ها بگذاریم. این اصلا دلیل نمیشه که دارید میگید چون بازی انحصاری ایکس باکس هست رای آورده.... واقعا دوره این حرف ها دیگه تموم شده

• Like
Reactions: ArianUndead
CrYsis2 فقط گرافیک Halo همه چیز.
{اینجا که اینقدر فن هیلو هست کی فکر می کنه رنکش از من بالا تره}
http://www.bungie.net/Stats/Reach/Default.aspx?player=iSOG%20v%20BiGBoSS
picture.php

آخرین ویرایش:
دشمنان c2 که یه جورایی کپی برداری شده از هیلو هستند حالا این صفت اجق وجق رو ادم رو به خنده میندازه:

ceph.jpg

reach%2Benemies.jpg

تازه استیل دومی خیلی بهتر از اون نره غول هست.(البته مدل کوچیک ترم داره که باز اونم به پای پایینی نمیرسه)
بدبختی اینه هر کی اینجا به نفع یه بازی انحصاری رای میده همه فکر میکنن فن بوی هست.

آخرین ویرایش:
چه بخواهیم چه نخواهیم دشمنان crysis 2 منظورم اون فضاییها هست نه آدمها واقعا بد کار شده بودند برای یک بازی به این جدیت خیلی بچه گانه بودند مثله این میمونه توی crysis عمو ****گ دشمن باشه !:)

دشمنان c2 که یه جورایی کپی برداری شده از هیلو هستند حالا این صفت اجق وجق رو ادم رو به خنده میندازه:

ceph.jpg
البته حسین جان این دشمنای کراسیس که عکسش رو گزاشتی دقیقا کپی برابر اصل یه مدل دشمن در هیلو به نام Hunter هستن.:d

یه جاهایی من به عقل سازنده تو C2 شک کردم!
خوب اون آلکاتراز که آخر بازی بلبل زبون شده بود چرا اون همه مدت همه به باد کتک میگرفتنش:دی حرف نمیزد!
هی مثل عقب افتاده ها یارو رو نگاه میکرد!
=)) میثم اون یه تیکه که گفتی دستشو کرد یارو رو از تو آب در اورد خیلی باحال بود=)) آخه احمقانه ـس که یارو رو نمیشناسی لباس به اون خطرناکیو بهش بدی!
ولی HALO شخصیت پردازی خوبی داشت!آدم حسش میکرد با اینکه تا دقیقه آخر کلاهش رو سرش بود
اما آدم یه حس آشنایی نسبت بهش داشت
گرافیک تو C2 عالیه ولی تو هیلو یه جوریه!نمیدونم چرا ولی الحق و الانصاف که افکتای هیلو بخصوص بافت آسموناش بینظیر بود!

• Like
Reactions: Miesam

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or