гадюка
کاربر سایت
حاجی شما مشکلت با هیلو چیه؟مدام داری تو سر بازی میزنی بی دلیل.بس کن دیگه برادر من.حالا ببینم دشمنان هیلو از کدوم بازی کپی برداری شدن!!
نه اینکه خیلی شخصیت هیلو ریچ حرف میزد!!:biggrin1:
اخه شماها دارید این بازی خیلی گندش میکنید!!:d:dحاجی شما مشکلت با هیلو چیه؟مدام داری تو سر بازی میزنی بی دلیل.بس کن دیگه برادر من.
این بازی گنده هست نیازی به اینکه ما گندش کنیم نداره.اگر هم تو این موضوع شک داری واست دلیل و مدرک هم میارم.اخه شماها دارید این بازی خیلی گندش میکنید!!:d:d
عجب!!:d:dکه اینطور!!دیگه کشتن چنتا موجود فضایی که این حرفارو نداره!!:d:dاین بازی گنده هست نیازی به اینکه ما گندش کنیم نداره.اگر هم تو این موضوع شک داری واست دلیل و مدرک هم میارم.
ولی اگه شما نمیخوای قبول کنی که بازی شاهکاره اون یه بحث دیگس و در این صورت هیچکس نمیتونه قانعت کنه.
باز شروع شد؟ یعنی بی منطق تر از تو توی این فروم ندیدم.عجب!!:d:dکه اینطور!!دیگه کشتن چنتا موجود فضایی که این حرفارو نداره!!:d:d
من بی منطقم!!حرف حق جواب نداره!!:d:dخوب مطقاعدم کن که این بازی گندس!!باز شروع شد؟ یعنی بی منطق تر از تو توی این فروم ندیدم.
من دیگه هیچ صحبتی باهات ندارم.
خوش باش
اینطوری که نمیشه!!:d:dدلیل بیار خوب که از کرایسیس بهتره!!:d:dچه با منطق چه بی منطق گیم پلی هیلو بهتر از کرایسیسه.دوست داری قبول کن قبولم نمیکنی فرقی نداره چون به هر حال هیلو بهتره:d
اشکان جان از اون حرفا بودا! آلکاتراز آشغال ترین شخصیت پردازی عمرم رو داشت، دقیقا مقابل خطاب ها هم لال بود... هیچ وفت کسی نمیفهمید اصلا این چی میخواد از جون بازی خیلی مصنوعی بود، باز همچین چیزی توی Cod قابل درکت تره نه توی Crysis ...! اصلا! نوبل 6 که 60 تا نوع صدا مختلف (بستگی به انتخاب پلیر ) و هزاران واکنش داشت، که کلا کرایسیس محو میشه توی این یک مورد!نه اینکه خیلی شخصیت هیلو ریچ حرف میزد!!:biggrin1:
خوب پویا جان این یکی از ضعف های بزرگ بازی بودش!!الان دیگه شما هر بازی FPS سیستم سنگر گیری میبینی!!حتی اگه اون بازی ارزش وقا گزاشتن نداشته باشه!!نبود کاور
اونوقت شما شنیدی که همین نوبل با انتخاب یکی از این صداها حرفی بزنه!!:d:dنوبل 6 که 60 تا نوع صدا مختلف (بستگی به انتخاب پلیر ) و هزاران واکنش داشت، که کلا کرایسیس محو میشه توی این یک مورد!
به نظرم تخریب پذیری هیلو در مقابل کرایسیس هیچی نیست!!:d:dفضاهای کرایسیس هم که نسبت به نسخه اول تبدیل به آشغال شده بود، از اون محیط خدا و سند باکس و قابل تخریب و آزادی عمل و ... تبدیل شده بود به Cod نیمه سند باکس با فضاهای خیلی محدود..! واقعا مقابل هیلو هیچی نیست اشکان:biggrin1:
کلا اشکان جان هیچ اطلاعاتی از هیلو نداری فقط بزای این یه تیکه:خوب پویا جان این یکی از ضعف های بزرگ بازی بودش!!الان دیگه شما هر بازی FPS سیستم سنگر گیری میبینی!!حتی اگه اون بازی ارزش وقا گزاشتن نداشته باشه!!
http://www.stargamez.info/forums/showthread.php?p=7596#post7596
به نظرم تخریب پذیری هیلو در مقابل کرایسیس هیچی نیست!!:d:d
ولی این حرفتو قبول دارم که تخریب پذیری کرایسیس 1 کجا و 2 کجا!!
هر احدی که بازیو بازی کرده میدونه که شما صدای 40 تا کاراکتر ، از مستر چیف تا کارتر ، رو میشه خرید...! بیخیال به جایی نمیرسیم شما با بزرگترین عنوان خیالیت حال کن برادراونوقت شما شنیدی که همین نوبل با انتخاب یکی از این صداها حرفی بزنه!!:d:d
تیکه رو ول کن!!:d:dشما که اطلاعات داری در مورد بازی هیلو ریچ بیا و مارو توجیح من!!کلا اشکان جان هیچ اطلاعاتی از هیلو نداری:biggrin1: فقط بزای این یه تیکه:
اولا من طرف صحبتم در مورد بازی هیلو ریچ نه کل سری های هیلو!!:dبعدم من به هیچ عنوان فن کرایسیس نیستم!!هر احدی که بازیو بازی کرده میدونه که شما صدای 40 تا کاراکتر ، از مستر چیف تا کارتر ، رو میشه خرید...! بیخیال به جایی نمیرسیم :biggrin1:
شما هم برو با بزرگترین بازی صنعت تاریخ بازی های کامپیوتری حال کن!!:d:dالبته به خیال خودت پویا جان!!شما با بزرگترین عنوان خیالیت حال کن برادر