Halo reach VS crysis 2 ~ gameplay

گیم پلی کدام یک نسبت به دیگری برتری دارد؟

• Halo reach

رای‌ها: 133 64.3%
  • Crysis 2

رای‌ها: 74 35.7%

• مجموع رای دهنده‌ها
    207
  • نظرسنجی بسته شده است .
کلا این سری cod mw رو بازی های FPS خیلی تاثیر گذاشت ....:d
از bf bc بگیر تا همین crysis 2 ...
البته به هیچ عنوان نمی خوام بگم گیم پلی crysis 2 شبیه cod هست یا مثل اون خطی و محدوده ولی واقیعت اینکه که هنوز که هنوزه خیلی از بازی ها سعی میکنن سکانس هایی سینمایی مثل mw ارائه بدن و این باعث میشه خیلی اوقات گیم پلی فدای صحنه های سینمایی شه ...
یعنی گیم پلی به شکلی پیش میره که شما بتونی اون سکانس مورد نظر سازنده رو ببینی و این یعنی محدود شدن آزادی عمل..
گرچه ضعف سخت افزار کنسولی هم نسبت به pc یکی از عامل های مهمه ولی به نظر من دلیل اصلی ضعف cysis 2 نسبت به یک ،نه هوش مصنوعی هست نه ضعف سخت افزار ، ضعف اصلی همین اضافه شدن فرمول تکراری mw هست یعنی محدود شدن بازی و در عین حال اضافه شده صحنه های سینمایی ...
به عبارت دیگه آزادی عمل cysis 1 جاشو داده به صحنه های سینمایی و خیره کننده شماره 2 .
در کل من از هر دو بازی لذت بردم ولی crysis2 یه مقدار روند تکراری به خودش میگره به خاطر همین به halo رای دادم .

در کل بخواییم حساب کنیم گیم پلی کرایسیس 2 خیلی سرتر از هیلو ریچ هستش!!بعدم یه نکته جالب.هر وقت که رای گیری میشه بین یه عنوان انحصاری ایکس باکس و یه عنوان مولتی حتی اگه اون عنوان از عنوان انحصاری ایکس باکس بهتر باشه بازم فن های ایکس باکس برای اینکه خودشونو نشون بدن و بگن که عنوان انحصاری ما سرتره به اون عنوان رای میدن!!اخه من نمیدونم کجای گیم پلی این هیلو ریچ مسخره از کرایسیس بهتره!!:-?:-?

اخه من نمیدونم کجای گیم پلی این هیلو ریچ مسخره از کرایسیس بهتره!!:-?:-?
LOL
آخه عزیز من شما خودت از این بازی بدت میاد قرار نیست به بازی توهین کنی چون این بازی مورد علاقه من و خیلی هاس.شما میتونی بری Failzone بازی کنی لذت ببری.اینجور نظرات غیر از رژه رفتن رو اعصاب هیچ چیز خاصی نداره.

LOL
آخه عزیز من شما خودت از این بازی بدت میاد قرار نیست به بازی توهین کنی چون این بازی مورد علاقه من و خیلی هاس.شما میتونی بری Failzone بازی کنی لذت ببری.اینجور نظرات غیر از رژه رفتن رو اعصاب هیچ چیز خاصی نداره.
اولا دوست عزیز بنده از این بازی بدم نمیاد!!بعدم اینکه اخه کجای این عنوان قابل مقایسه با کرایسیس 2 هستش.اونم از نظر گیم پلی!!کشتن چنتا موجود عجق وجق که دیگه این حرفارو نداره!!

اولا دوست عزیز بنده از این بازی بدم نمیاد!!بعدم اینکه اخه کجای این عنوان قابل مقایسه با کرایسیس 2 هستش.اونم از نظر گیم پلی!!کشتن چنتا موجود عجق وجق که دیگه این حرفارو نداره!!
نه تنها قابل مقایسه اس بلکه کرایسیس که هیچی 100تای کرایسیس رو قورت میده.اونم از همه نظر فقط ممکنه از نظر گرافیک کرایسیس از هیلو بهتر باشه وگرنه تو زمینه های دیگه نه تنها کرایسیس بلکه هر عنوان FPS دیگه ای هیچ حرفی واسه گفتن جلوی هیلو نداره.
این بحث مسخره موجودات عجق وجق هم بریزین دور چون خودتون رو باهاش مسخره میکنین.

نه تنها قابل مقایسه اس بلکه کرایسیس که هیچی 100تای کرایسیس رو قورت میده.اونم از همه نظر فقط ممکنه از نظر گرافیک کرایسیس از هیلو بهتر باشه وگرنه تو زمینه های دیگه نه تنها کرایسیس بلکه هر عنوان FPS دیگه ای هیچ حرفی واسه گفتن جلوی هیلو نداره.
این بحث مسخره موجودات عجق وجق هم بریزین دور چون خودتون رو باهاش مسخره میکنین.
عجب!!اونوفت در چه زمینه های دیگر نتنها از کرایسیس بلکه از تمام عنوان های FPS بهتره!!

عجب!!اونوفت در چه زمینه های دیگر نتنها از کرایسیس بلکه از تمام عنوان های FPS بهتره!!
1.گیم پلی(که بحثش خیلی زیاده)
2.هوش مصنوعی
3.مولتی پلیر
4.داستان
5.موسیقی
6.شخصیت پردازی
.
.
.
واسه همشون هم دلیل دارم.حالا شما واسه چی میگی که هیلو مسخرس؟حتما باید یه دلیل منطقی و قانع کننده ای واسه این حرفت داشته باشی دیگه.

1.گیم پلی(که بحثش خیلی زیاده)
2.هوش مصنوعی
3.مولتی پلیر
4.داستان
5.موسیقی
6.شخصیت پردازی
.
.
.
واسه همشون هم دلیل دارم.حالا شما واسه چی میگی که هیلو مسخرس؟حتما باید یه دلیل منطقی و قانع کننده ای واسه این حرفت داشته باشی دیگه.

مورد 6 به هیچ وجه قبول ندارم!!اخه کجای این بازی دارای شخصیت پردازی قوی هستش!!
هوش مصنوعی بازی هم که زیاد در حد خودش قابل قبول نبود!!

مورد 6ـش که از Crysis 2 خیلی بهتره ! :دی
هوش مصنوعیشون هم رسمآ در حد دو نسل اختلاف داره ! Halo همیشه بهترین هوش مصنوعی ها رو داشته و اون طرف Crysis 2 از نظر هوش مصنوعی میتونه تمشک زرین نسل رو بگیره ! :دی (البته بین بازیهای بزرگ)

• Like
Reactions: гадюка
آره واسه همین شخصیت پردازیش بوده که الان مسترچیف یکی از محبوب ترین کارکترهاست.اینو دیگه همه میدونن.هوش مصنوعی هم جهت اطلاعتون اگه نگیم بهترین ولی یکی از بهترین هوش مصنوعی های بازیهاس.کافیه فقط یه مرحله از بازی رو نمیگم رو Legendary ولی حداقل رو نرمال بری تا اینو بفهمی گرچه بعید میدونم همون قدر هم هیلو بازی کرده باشی.
ضمنا نگفتی که چرا هیلو مسخرس؟

مورد 6ـش که از Crysis 2 خیلی بهتره ! :دی
هوش مصنوعیشون هم رسمآ در حد دو نسل اختلاف داره ! Halo همیشه بهترین هوش مصنوعی ها رو داشته و اون طرف Crysis 2 از نظر هوش مصنوعی میتونه تمشک زرین نسل رو بگیره ! :دی (البته بین بازیهای بزرگ)
اریا کبیر پیداش شد!!:d:d
اریا جان فکر کنم شما کرایسیس 2 را روی اخرین حالت بازی نکردی که برمیگردی میگی هوش مصنوعی هیلو خیلی عالی هستش.یه قول خودت داشته هوش مصنوعی خوبی این بازی ولی در حد خودش نه اینکه بشه با عنوان کرایسیس مقایسه کرد!!

اریا کبیر پیداش شد!!:d:d
اریا جان فکر کنم شما کرایسیس 2 را روی اخرین حالت بازی نکردی که برمیگردی میگی هوش مصنوعی هیلو خیلی عالی هستش.یه قول خودت داشته هوش مصنوعی خوبی این بازی ولی در حد خودش نه اینکه بشه با عنوان کرایسیس مقایسه کرد!!
خب هوش مصنوعی رو باید روی درجه های متوسط مقایسه کرد نه اینکه بذاریم روی درجه آخر و فقط قدرت تیرشون بره بالا یا چشمشون شبیه عقاب بشه و بگیم عالیه ! :دی روی درجه متوسط هم توی Crysis 2 اصلآ هوش مصنوعی جالبی دیده نمیشه و هرچند وقت یه بار هم دشمن بیچاره توی در و دیوار برای خودش راه میره ! :دی

خب هوش مصنوعی رو باید روی درجه های متوسط مقایسه کرد نه اینکه بذاریم روی درجه آخر و فقط قدرت تیرشون بره بالا یا چشمشون شبیه عقاب بشه و بگیم عالیه ! :دی روی درجه متوسط هم توی Crysis 2 اصلآ هوش مصنوعی جالبی دیده نمیشه و هرچند وقت یه بار هم دشمن بیچاره توی در و دیوار برای خودش راه میره ! :دی
از تو دیگه بعید اریا!!چرا حرف خنده دار میزنی!!یعنی اگه بخواییم هوش مصنوعی یه بازی بسنجیم باید رو حالت نرمال تست کنیم!!:-/:-/عجب!!:d:d

از تو دیگه بعید اریا!!چرا حرف خنده دار میزنی!!یعنی اگه بخواییم هوش مصنوعی یه بازی بسنجیم باید رو حالت نرمال تست کنیم!!:-/:-/عجب!!:d:d
نه گفتم که اگه هوش مصنوعی توی حالت های بالاتر cheater بشه یا فقط قدرت تیرهاش قوی تر بشه به درد نمیخوره ! حالا باید Crysis 2 رو هم امتحان کنم ولی وقتی روی درجه متوسط هوش مصنوعیش اصلآ جالب نبود و کلی هم سوتی داشت , بعید میدونم توی درجه های بالاتر فرجی حاصل بشه ! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or