Halo reach VS crysis 2 ~ gameplay

گیم پلی کدام یک نسبت به دیگری برتری دارد؟

• Halo reach

رای‌ها: 133 64.3%
  • Crysis 2

رای‌ها: 74 35.7%

• مجموع رای دهنده‌ها
    207
  • نظرسنجی بسته شده است .
قابلیت ها توی Halo Reach به شکلی بودن که آدم رو مجبور میکرد کمی فسفور بسوزونه با توجه به موقعیت و سلاح ها و... یه چیز درست و حسابی انتخاب کنه ولی توی C2 هر وقت میخواستی میتونستی تغییر بدی که تقریبا از تمام قابلیت هاش بجزء نامرئیش هیچ کدوم به صورت کلی به درد نمیخوردن :دی.

هر جور هم حساب میکنم میبینم هرچی که درباره گیم پلی C2 میگی صد برابرش بهتر در Reach بود.
منم ظاهرا باید تکرار کنم؛ باهوش خان من منظورم شماره اول بود:|:d!
البته تو شماره دوم بزرگترین مشکل، مسئله هوش مصنوعی بود، ازطرفی هم بازی به شدت اسون شده بود و اصلا با شماره اول قابل مقایسه نبود ولی به جز این تمامی اون نکاتی رو که نام بردی، همگی علاوه بر شماره اول(که سالاره:d) تو شماره دوم هم وجود داشت ولی یکی از دلایل مهمی که من به خاطرش crysis2 رو انتخاب کردم به خاطر این بود که من اصولا نمیتونم با گیمپد لعنتی کنسول کنار بیام و اینو مطمئنم که اگه halo reach رو pc میومد به احتمال زیاد الان اونو انتخاب میکردم.

منم ظاهرا باید تکرار کنم؛ باهوش خان من منظورم شماره اول بود:|:d!
البته تو شماره دوم بزرگترین مشکل، مسئله هوش مصنوعی بود، ازطرفی هم بازی به شدت اسون شده بود و اصلا با شماره اول قابل مقایسه نبود ولی به جز این تمامی اون نکاتی رو که نام بردی، همگی علاوه بر شماره اول(که سالاره:d) تو شماره دوم هم وجود داشت ولی یکی از دلایل مهمی که من به خاطرش crysis2 رو انتخاب کردم به خاطر این بود که من اصولا نمیتونم با گیمپد لعنتی کنسول کنار بیام و اینو مطمئنم که اگه halo reach رو pc میومد به احتمال زیاد الان اونو انتخاب میکردم.
آخه الان اصلا بحث Crysis نیست :دی.
الان بحث Crysis 2 و Halo reach هست خب :دی.

منظورم از Armor همون قدرت بود ( تو کرایسیس 2 ) اما تو ریچ Active Camouflage رو توی همون مرحله شب گذاشتن و میشه استفاده کنیم ازش و Evade هم برای الیت ها طراحی شده بود و در بخش داستانی حضور نداشت اما در بخش چند نفره هم برای اسپارتانها هست هم الیت ها !

حرفتون در مورد بالاتر بودن امکان استفاده ترکیبی از المانهای موجود در کرایسیس 2 رو قبول دارم ! اینکه قابلیت ها جزوی از زره نانوسویت هست این امکان رو به بازیباز میده که تو لحظه تصمیم بگیره ! یا به قول شما بازی رو پیش ببره !

اما خب نکته دیگه این هست که تو این تاپیک فقط داریم در مورد بخش تک نفره صحبت میکنیم که متفاوت هست برای 2 تا بازی و کلاً روند داستان و مبارزات و لوکیشن ها فرق دارن ! بنظرم بهتر بود بخش داستانی رو کنار میذاشتیم و مستقیماً به هسته گیم پلی نگاه میکردیم که البته با بررسی بخش چند نفره به نوعی همین کار رو میشه انجام داد ! ویدئو های بهترین Kill های هیلو ریچ تو IGN رو دیدی ؟ :دی

البته من از اول بحثمون میدونستم که فاکتور مخفی کاری برات در درجه بالایی قرار داره ! :دی
خُب من هنوز تمام مدهای چند نفره ی Reach رو درست حسابی بازی نکردم که بتونم درست در این مورد نظر بدم.همینطور Crysis 2.اون ویدئو هم نه ندیدم.:dاگه لینکشو بدی ممنون میشم.
مسئله همین دیگه داری Crysis رو با Halo Reach مقایسه میکنی یه بازی FPS که برای PC ساخته شده رو میای با یه بازی که برای کنسول ساخته شده و با محدودیت های اون طراحی شده مقایسه میکنی بعد هم رای صادر میکنی :دی
تو چی میگی این وسط آخه!؟:دی تو اصلا همین جمله ای که از من نقل قول کردی رو خوندی یا فقط دیدی من گفتم Crysis Original پریدی وسط!؟:دی
ماکان گفت:شما طرفدارای کرایسیس(نه کرایسیس 2) از چیه گیم پلی خوشتون اومد؟ که منم جواب دادم.بعد محسن اومد پست منو جواب داد که منم در جوابش(همینی که نقل قول کردی)گفتم من اون حرفا رو در مورد Crysis Original زدم.
پست هارو درست بخون تا من مجبور نشم واسه توضیح یه چیز واضح از حرف اصلیم هم بیشتر تایپ کنم!:دی

تو چی میگی این وسط آخه!؟:biggrin1: تو اصلا همین جمله ای که از من نقل قول کردی رو خوندی یا فقط دیدی من گفتم Crysis Original پریدی وسط!؟:biggrin1:
ماکان گفت:شما طرفدارای کرایسیس(نه کرایسیس 2) از چیه گیم پلی خوشتون اومد؟ که منم جواب دادم.بعد محسن اومد پست منو جواب داد که منم در جوابش(همینی که نقل قول کردی)گفتم من اون حرفا رو در مورد Crysis Original زدم.
پست هارو درست بخون تا من مجبور نشم واسه توضیح یه چیز واضح از حرف اصلیم هم بیشتر تایپ کنم!:biggrin1:
نه خب تو الان بگو به نظرت Crysis 2 بهتر بود یا Reach؟ سینا کلا میخوام بفهمم این ور آبی یا اون ور آب :دی.

خُب من هنوز تمام مدهای چند نفره ی Reach رو درست حسابی بازی نکردم که بتونم درست در این مورد نظر بدم.همینطور Crysis 2.اون ویدئو هم نه ندیدم.:dاگه لینکشو بدی ممنون میشم.

خب این عبارت رو بزن تو گوگل کلی ویدئو میاد ! هر کدوم رو که ببینی من میگم خوشت میاد ! :دی

IGN Top 10 Halo Reach Kills​

نه خب تو الان بگو به نظرت Crysis 2 بهتر بود یا Reach؟ سینا کلا میخوام بفهمم این ور آبی یا اون ور آب :دی.
این حرفا چیه آخه!؟ این ور آب و اون وره آب چیه!؟ اصلا خوشم نمیاد از این طرز فکرا!!الان یعنی من اگه یه چیزی به Halo گفتم یعنی اون وره آبیم!؟ تو هم شدی بابک(مردکه*** :|) که با این حرفای اینجا بهم میگه Halo hater!!؟ جمع کن تو رو جانه بچه ی نداشتت!!!:دی
خب این عبارت رو بزن تو گوگل کلی ویدئو میاد ! هر کدوم رو که ببینی من میگم خوشت میاد ! :دی

IGN Top 10 Halo Reach Kills​
اتفاقا دیشب تو IGN پیدا کردم ولی واسه دانلودش باید عضو میشدم(اکانت قبلیم رو فراموش کردم!!:دی) و دنگ و فنگ داشت نصفه شبی حسش نبود.:دی گفتم شاید تو لینک دیگه ای داشته باشی!اوکی نگاه میکنم.:d

این حرفا چیه آخه!؟ این ور آب و اون وره آب چیه!؟ اصلا خوشم نمیاد از این طرز فکرا!!الان یعنی من اگه یه چیزی به Halo گفتم یعنی اون وره آبیم!؟ تو هم شدی بابک(مردکه*** :|) که با این حرفای اینجا بهم میگه Halo hater!!؟ جمع کن تو رو جانه بچه ی نداشتت!!!:biggrin1:
نه میخوام بدونم این گیم پلی های زیگ زاگی مثل COD رو می پسندی یا گیم پلی های شاخ مثل Halo رو چون گیم پلی Halo یه خوبی که داشت اصلا خسته کننده و تکراری نمیشد ولی گیم پلی Crysis 2 شدیدا خسته کننده میشه. هر جور حساب میکنم میبینم خسته کننده میشه. مثلا تو همین تکنیک مخفی کاریش و نامرئیش میشد خیلی مانور داد ولی ندادن! خواستن از هر سبک و عنصر یه چیزی تو بازی گذاشته باشند.
همون که گفتم ناقصه کلا C2 ناقص بود :دی.
هفت ماهه میزد!

نه میخوام بدونم این گیم پلی های زیگ زاگی مثل COD رو می پسندی یا گیم پلی های شاخ مثل Halo رو چون گیم پلی Halo یه خوبی که داشت اصلا خسته کننده و تکراری نمیشد ولی گیم پلی Crysis 2 شدیدا خسته کننده میشه. هر جور حساب میکنم میبینم خسته کننده میشه. مثلا تو همین تکنیک مخفی کاریش و نامرئیش میشد خیلی مانور داد ولی ندادن! خواستن از هر سبک و عنصر یه چیزی تو بازی گذاشته باشند.
همون که گفتم ناقصه کلا C2 ناقص بود :دی.
هفت ماهه میزد!
گرفتی منو میثم؟ یعنی تو نمیدونی من از کدوم سبک گیم پلی خوشم میاد!؟ این همه تو پروفایل با هم بحث کردیم الان میای میگی از گیم پلی زیگ زاگی(اصطلاح جدیده!؟ این بیشتر به Serious sam و امثال اون میخوره تا COD)ـه COD خوشم میاد یا Halo!؟
دلیلی نمیبینم بیام دوباره همون حرفایی که بهت قبلا تو پروفایل زدم رو دوباره اینجا تکرار کنم.اگه هم جوابی میخوای بدی بیا تو پروفایل.

گرفتی منو میثم؟ یعنی تو نمیدونی من از کدوم سبک گیم پلی خوشم میاد!؟ این همه تو پروفایل با هم بحث کردیم الان میای میگی از گیم پلی زیگ زاگی(اصطلاح جدیده!؟ این بیشتر به Serious sam و امثال اون میخوره تا COD)ـه COD خوشم میاد یا Halo!؟
دلیلی نمیبینم بیام دوباره همون حرفایی که بهت قبلا تو پروفایل زدم رو دوباره اینجا تکرار کنم.اگه هم جوابی میخوای بدی بیا تو پروفایل.
نمیدونم بچه ها میگند زیگ زاگی! منم گفتم :دی.
به هر حال تو نیگا کن الان میگی گیم پلی Crysis 2 بهتر است از Halo Reach وقتی حرفت این باشه من به این نتیجه میرسم بیشتر به گیم پلی های COD روی آوردی چون C2 در قسمت های پایانی بازی شدیدا COD میزد :دی.

نمیدونم بچه ها میگند زیگ زاگی! منم گفتم :دی.
به هر حال تو نیگا کن الان میگی گیم پلی Crysis 2 بهتر است از Halo Reach وقتی حرفت این باشه من به این نتیجه میرسم بیشتر به گیم پلی های COD روی آوردی چون C2 در قسمت های پایانی بازی شدیدا COD میزد :دی.
کدوم بچه ها!؟:دی هر چی گفتن تو هم باید بگی!؟:دی
اول اینکه جنابعالی خودت از طرفدارای پروپا قرص نیمه ی دوم بازی بودی و نیمه ی اول رو خسته کننده میدونستی!نکنه میخوای زیره اینم بزنی!؟(پستات تو تاپیک کرایسیس 2 هست.کاری نکن برم نقل قولشون کنم!:دی) بعد اومدی اینجا واسه من ژست سندباکس باز گرفتی!؟:دی با گیم پلی وسیع Halo حال میکنی!؟:دی در ضمن,Crysis2 تو نیمه ی دومش به نسبت نیمه ی اولش کمی خطی ترشد ولی هنوز فرسنگ ها با گیم پلی اسکریپت شده ی COD فاصله داره.پس از این حرفا به من نزن که به گیم پلی COD رو آوردی.

کدوم بچه ها!؟:biggrin1: هر چی گفتن تو هم باید بگی!؟:biggrin1:
اول اینکه جنابعالی خودت از طرفدارای پروپا قرص نیمه ی دوم بازی بودی و نیمه ی اول رو خسته کننده میدونستی!نکنه میخوای زیره اینم بزنی!؟(پستات تو تاپیک کرایسیس 2 هست.کاری نکن برم نقل قولشون کنم!:biggrin1:) بعد اومدی اینجا واسه من ژست سندباکس باز گرفتی!؟:biggrin1: با گیم پلی وسیع Halo حال میکنی!؟:biggrin1: در ضمن,Crysis2 تو نیمه ی دومش به نسبت نیمه ی اولش کمی خطی ترشد ولی هنوز فرسنگ ها با گیم پلی اسکریپت شده ی COD فاصله داره.پس از این حرفا به من نزن که به گیم پلی COD رو آوردی.
نه اشتباه از من بود :دی.

من کلا عاشق بازی هایی هستم که آدم رو به زور هم که شده مجبور می کنند خلاقیت به خرج بدی.
مثلا توی همین Halo Reach بازی رو روی easy اگر تموم میکردی غیر ممکن بود بتونی همون روشی که روی Easy رفتی روی Hard هم بری باید اصلا یه دور نقشه جدید میچیدی این باعث می شد هر مرحله بازی برام جدید باشه و وقتی چند دفعه تمومش کردم تازه حس کردم باید یه بار دیگه هم برم.

حالا بریم سراغ Crysis 2
بازی رو روی Normal تموم کردم با یه شیوه و ترفند حالا رفتم روی آخرین ورژن یادم نیست چی بود Super Suldier بود فکر کنم که رفتم دقیقا همون ترفند هارو پیاده کردم و بازی رو تا نصفه رفتم بعد ولش کردم دیدم قرار نیست کار جدیدی بکنم :دی البته اصلش یه باگ بود که دیگه نمیشد از اونجا جلو تر رفت برای همین ولش کردم دیگه اما به هر حال هیچ گونه نوآوری نیاز نبود توی SS انجام بدم.

حالا اگر بریم سراغ Crysis فرق میکنه، من گیم پلی Crysis رو دوست داشتم تو آزادی قشنگ دست Halo رو میبست هرچند Halo گیم پلیش سرگرم کننده تره.

اما در کل Crysis 2 در هیچ حالتی به Halo Reach نمیرسه.
به COD نمیگن زیگزاگی !

زیگزاگی میشه UT + Quake III Arena + Doom II و ...
درسته شما درست میگی.
من کلا یه چیز دیگه برداشت کردم :دی.

• Like
Reactions: Isildur
نه اشتباه از من بود :دی.

من کلا عاشق بازی هایی هستم که آدم رو به زور هم که شده مجبور می کنند خلاقیت به خرج بدی.
مثلا توی همین Halo Reach بازی رو روی easy اگر تموم میکردی غیر ممکن بود بتونی همون روشی که روی Easy رفتی روی Hard هم بری باید اصلا یه دور نقشه جدید میچیدی این باعث می شد هر مرحله بازی برام جدید باشه و وقتی چند دفعه تمومش کردم تازه حس کردم باید یه بار دیگه هم برم.

حالا بریم سراغ Crysis 2
بازی رو روی Normal تموم کردم با یه شیوه و ترفند حالا رفتم روی آخرین ورژن یادم نیست چی بود Super Suldier بود فکر کنم که رفتم دقیقا همون ترفند هارو پیاده کردم و بازی رو تا نصفه رفتم بعد ولش کردم دیدم قرار نیست کار جدیدی بکنم :دی البته اصلش یه باگ بود که دیگه نمیشد از اونجا جلو تر رفت برای همین ولش کردم دیگه اما به هر حال هیچ گونه نوآوری نیاز نبود توی SS انجام بدم.

حالا اگر بریم سراغ Crysis فرق میکنه، من گیم پلی Crysis رو دوست داشتم تو آزادی قشنگ دست Halo رو میبست هرچند Halo گیم پلیش سرگرم کننده تره.

اما در کل Crysis 2 در هیچ حالتی به Halo Reach نمیرسه.
همیشه اشتباه از توئه!!!:d
خوشم میاد من یه چیز میگم تو اصلا میری تو یه فاز دیگه و یه جواب دیگه میدی!!!:dخیلی باحالی میثم.:dهر وقت درباره ی حرفای قبلی من شفاف سازی کردی ادامه میدیم.:d

با اینکه با این نسخه ی دوم کریسیس خیلی حال کردم ولی به نظرم فاصله ی زیادی با عنوانی چون هیلو ریچ داره در نظرسنجی بالاهم که نگاه کنیم می بینیم با اینکه کریسیس برای pc و ps3 و 360 اومده ولی هیلو انحصاریه 360 ِ ولی بازم هیلو دو برابر کریسیس رای آورده ! در کل هیلو عظمت خاصی داره و باید باهاش زندگی کرد مثلا ً از نظر داستان ، شخصیت پردازی و موسیقی حماسی و وفاداری به سری های گذشته و خیلی آیتم های دیگه هیلو یک شاهکاره .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or