الان این دو تا چه ربطی به هم دارن؟مقایسه مسخره ای هست, حداقل میزاشتی COD vs. HALO :d
یکی سند باکس اون یکی خطی و فیلم سینمایی
این دو تا شبیه تر هستن از لحاظ سند باکس بودن
الان این دو تا چه ربطی به هم دارن؟مقایسه مسخره ای هست, حداقل میزاشتی COD vs. HALO :d
منظورم سبک کنترل بازی بود به فضاش اهمیتی نمیدم, Crysis اصلاً درحدی نیست که بخواد با HALO مقایسه بشه حالا سندباکس باشه یا اوپن ورلد.الان این دو تا چه ربطی به هم دارن؟
یکی سند باکس اون یکی خطی و فیلم سینمایی
این دو تا شبیه تر هستن از لحاظ سند باکس بودن
من.Crysis 2 رو هم به Halo Reach ترجیح میدم چون دستم رو نسبت به Reach واسه ادامه دادن بازی بیشتر باز میزاره.مهم تر از همه اینکه امکان مخفی کاری رو بهم میده تو بازی.Crysis 2 از نظر من سندباکس شوتر ـه بهتریه نسبت به Halo Reach.آخه کی پیدا میشه HALO رو با اون همه خدا بودن در گیم پلی با C2 مقایسه کنه .
آخه کی پیدا میشه HALO رو با اون همه خدا بودن در گیم پلی با C2 مقایسه کنه .
یه Sanbox واقعی ، هر طور میخواستی پیشروی میکردی ، من عجیب از کند بودنش خوشم میومدحسین میشه دقیق تر توضیح بدی کدوم قسمت گیم پلی Crysis تکرار نشد برات؟
جدی میپرسم. طرفداران کرایسی از چی گیم پلی بازی خوششون میاد؟
منم عملیات انتقام رو به failzone ترجیح میدممن عملیات ولفجر خودمون رو به هیلو ترجیح میدم چه برسه به کرایسیس 2 ....
بله واقعا خاص بودن!! یعنی اگه هویج تو بازی میزاشتن قویتر از هوش مصنوعی دشمنای C2 عمل میکرد.دشمن ها هم واقعا خاص بودن
بله واقعا خاص بودن!! یعنی اگه هویج تو بازی میزاشتن قویتر از هوش مصنوعی دشمنای C2 عمل میکرد.
حسین میشه دقیق تر توضیح بدی کدوم قسمت گیم پلی Crysis تکرار نشد برات؟
جدی میپرسم. طرفداران کرایسی از چی گیم پلی بازی خوششون میاد؟