Halo reach VS crysis 2 ~ gameplay

گیم پلی کدام یک نسبت به دیگری برتری دارد؟

• Halo reach

رای‌ها: 133 64.3%
  • Crysis 2

رای‌ها: 74 35.7%

• مجموع رای دهنده‌ها
    207
  • نظرسنجی بسته شده است .
الان این دو تا چه ربطی به هم دارن؟
یکی سند باکس اون یکی خطی و فیلم سینمایی:دی
این دو تا شبیه تر هستن از لحاظ سند باکس بودن
منظورم سبک کنترل بازی بود به فضاش اهمیتی نمیدم, Crysis اصلاً درحدی نیست که بخواد با HALO مقایسه بشه حالا سندباکس باشه یا اوپن ورلد.

چهار روز بعد مقایسه کنید پیژامه اصغر آقا سوپری سر محل زیبا تر هستش یا پیژامه اکبر آقا قصاب محل .

به خدا خودتون خندتون نمیگیره با این مقایسه ها ؟ آخه کی پیدا میشه HALO رو با اون همه خدا بودن در گیم پلی با C2 مقایسه کنه .

آخه کی پیدا میشه HALO رو با اون همه خدا بودن در گیم پلی با C2 مقایسه کنه .
من.Crysis 2 رو هم به Halo Reach ترجیح میدم چون دستم رو نسبت به Reach واسه ادامه دادن بازی بیشتر باز میزاره.مهم تر از همه اینکه امکان مخفی کاری رو بهم میده تو بازی.Crysis 2 از نظر من سندباکس شوتر ـه بهتریه نسبت به Halo Reach.

من که به شخصه واقعا گیم پلی فوق العاده ی Crysis توی هیچ شوتری تو این 3-4 ساله برام تکرار نشد ، Crysis 2 هم از نظر من تلاش کرد که به شوترهای بازار نزدیک تر بشه ولی من عاشق گیم پلی کند و تاکتیکی Crysis َم :دی در مورد Halo هم با سلیقه ی من سازگار نیست :دی

HALO نمونه ی بارز یک شوتر کنسولیه کامله ، گیم پلیش هم از همین تبعیت میکنه و من دقیقا با همین مشکل دارم :دی

• Like
Reactions: mehdihoo
من که به شخصه واقعا گیم پلی فوق العاده ی Crysis توی هیچ شوتری تو این 3-4 ساله برام تکرار نشد ،

حسین میشه دقیق تر توضیح بدی کدوم قسمت گیم پلی Crysis تکرار نشد برات؟:دی

جدی میپرسم. طرفداران کرایسی از چی گیم پلی بازی خوششون میاد؟

یه Sanbox واقعی ، هر طور میخواستی پیشروی میکردی ، من عجیب از کند بودنش خوشم میومد :دی

دشمن ها هم واقعا خاص بودن ، محیط بدون جاذبه که بی نظیر بود ، باس های جالبی داشت و ...

خیلی به این MW CLONE های مضخرف این روزا ترجیحش میدم !

البته من این رو بگم که عاشق زیگزاگ شوترهایی مثل UT و QUAKE ARENA هم هستم ولی Crysis واقعا گیم پلی جالبی داشت .

من خودم از گیم پلیه C2 اصلا خوشم نیومد و زوری تمومش کردم با اکشنش هم حال نکردم ولی برادر کوچکترم الان هم که دارم این پست رو میدم بازی رو برای بار پنجمه که تموم می کنه و C2 رو با تمام درجات سختیش تجربه کرده , دیگه جوری شده که تو یه زاویه دو نفر رو با هم هدشات میکنه..:-o
خوب وقتی که میگن علف به زبون بُزی شیرین میاد همینه دیگه:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or