Halo reach VS crysis 2 ~ gameplay

گیم پلی کدام یک نسبت به دیگری برتری دارد؟

• Halo reach

رای‌ها: 133 64.3%
  • Crysis 2

رای‌ها: 74 35.7%

• مجموع رای دهنده‌ها
    207
  • نظرسنجی بسته شده است .
من هیلو رو رو نرمال پدرم در اومد تو مرحله یکی مونده به آخریش:دی
میخوام رو EASY برم اول یاد بگیرم چجوریه مرحلهـش !بعد اگه خدا بخواد برم رو نرمال!چون بخاطر اچیومنت آدم بعضی کارا رو مجبور میشه یکنه:دی(بخاطر یک مشت اچیومنت:دی)
هوش مصنوعی هم تیمی تو هیلو اگه راستشو بخواین رو نرمال افتضاح بود!!!-دلیل هم دارم براش!
اما هوش دشمن قابل تحسین بود!امان بهت نمیدادن!کاور میگیرن با جت پک میان نارنجک منیندازن و....
کرایسیس که بیشتر مواقع هم تیمی نبود:دی(اصلا احتیاجی نداشت!)
و هوش دشمن هم که افتضاح!یادمه سازندگانش گفته بود: "کرایسیس 2 بهترین هوش مصنوعی تاریخ رو خواهد داشت =)) =)) "
اما از نظر گرافیک روی 360(:دی)کرایسیس فقط!!!
جنبه لباس و HUD از نظر وسعت صد البته هیلو اما در C2 هم اینا کنار هم بودن و آدم یجورایی راحت بود(آسون )و دیگه احتیاج به گشت و گذار تو محیط برای پیدا کردن اون ABILITY نبود!!
در کل فقط هیلو!

برای من که سری هیلو بهترین بازی عمرمه . با این بازی زندگی کردم . هر چقدر بازی می کنم خسته نمی شم .
ولی تا به حال مولتی پلیرشو نزدم تو رگ ( شکلک خاک بر سرت مثلا خیره سرت فن هیلویی )

اخه هیلو چیه که یک ساله رو همین تایپیک دارید روش بحث میکنید من نمیدونم کشتن یک سری جانور چه لذتی داره که اینقدر تعریف میدن ازش

اخه هیلو چیه که یک ساله رو همین تایپیک دارید روش بحث میکنید من نمیدونم کشتن یک سری جانور چه لذتی داره که اینقدر تعریف میدن ازش
شما یکبار تمام پست های همین تاپیک رو بخونید به طور خلاصه متوجه میشوید هیلو چی داره که این همه بچه ها ازش تعریف میکنند
در ضمن تا کسی یک بازی رو شخصا انجام نده نمیتونه بگه این خوبی ها رو داره و این بدی ها رو داره
امیدوارم شما هم این سری رو بازی کرده باشید که دارید انتقاد میکنید {هر چند من متوجه نشدم که مشکل شما با سری هیلو چیه}

کلآ با کشتن جانور میونه خوبی ندارین یا با گیم پلی Halo ؟! :دی یعنی اگه به جای جانور , آدم توش می کشتیم نظرتون عوض میشد ؟!

کلآ با کشتن جانور میونه خوبی ندارین یا با گیم پلی Halo ؟! :دی یعنی اگه به جای جانور , آدم توش می کشتیم نظرتون عوض میشد ؟!
البته آریا ایشون یه سری هم تو تاپیک فورزا اومده بود میگفت فورزا گرافیکش کارتونیه!:d
من مشکل ایشون رو واقعا درک نمیکنم!

• Like
Reactions: .:Soheil:.
کلآ با کشتن جانور میونه خوبی ندارین یا با گیم پلی Halo ؟! :biggrin1: یعنی اگه به جای جانور , آدم توش می کشتیم نظرتون عوض میشد ؟!
با کشتن جانور هایی که توی Halo هستند فکر کنم مشکل داشته باشند :دی.
منم خودم خیلی مشکل داشتم، یه Elite رو کشتم در پایانش سرود قهرمانان، دلاوران پیروز باشید رو برای خودم خوندم ...
یادش بخیر :دی.

هنوز که هنوزه برد و کشتن دشمن توی هیچ بازی ای نتونسته به اندازه کشتن همین جانوران توی هیلو{ریچ} بهم احساس رضایت بده.....
بهترین لحظه عمرم وقتیه که یک الایت رو میکشم

دقیقا زدی تو خال از اون موقعی که بازیشو گرفتم تا الان 10 دقیقه بازی نکردم اصلا لذت بخش نیس کشتن یک مشت جک و جانور ولی گیم پلی خوبی داشت البته من کلا خیلی سخت از یک بازی خوشم میاد ;)

دقیقا زدی تو خال از اون موقعی که بازیشو گرفتم تا الان 10 دقیقه بازی نکردم اصلا لذت بخش نیس کشتن یک مشت جک و جانور ولی گیم پلی خوبی داشت البته من کلا خیلی سخت از یک بازی خوشم میاد
نوشته چند خط بالاتر من رو خوندی؟
امیدوارم شما هم این سری رو بازی کرده باشید که دارید انتقاد میکنید
کلا 1 ساعت بازی نکردی و داری اینطوری بازی رو میکوبی.....
البته من نمیدونم توی 10 دقیقه چطوری فهمیدید که گیم پلیش خوبه ولی جذاب نیست{من دوبار روی سخت ترین درجات رفتم تا به چشم خودم دیدم که گیم پلی بازی عالیه}
هنوز هم میگم کارتونیه تا اون جایی که طرح ماشین هاش یادم هست کارتونیه
نظر هر کس محترمه ولی از اونجایی که اینجا جاش نیست نمیتونم قانعتون کنم که فورزا کارتونی نیست....مگه میشد واقعی تر از این باشه؟ واقعی تر از واقعی.....؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or