Halo reach VS crysis 2 ~ gameplay

گیم پلی کدام یک نسبت به دیگری برتری دارد؟

• Halo reach

رای‌ها: 133 64.3%
  • Crysis 2

رای‌ها: 74 35.7%

• مجموع رای دهنده‌ها
    207
  • نظرسنجی بسته شده است .
خوب پویا جان این یکی از ضعف های بزرگ بازی بودش!!الان دیگه شما هر بازی FPS سیستم سنگر گیری میبینی!!حتی اگه اون بازی ارزش وقا گزاشتن نداشته باشه!!
دیگه همه میدونن من طرفدار کاورگیری ام ، اما نمیشه نبودش رو یه ضعف تلقی کید ؛ اونم واسه یه بازی با گیم پلی سریع و درگیر کننده مث هیلو . که نبرد تن به تن از ارکان اصلی بازیه ...

اشکان بیخیال !
داشتن کاورگیری تو هیلو مثل این می مونه که روی بدنه ماشین فرمول یک موتور پراید ببندی !
از هیلو بدت میاد , درست ! دیگه تخریب نکن !
من از هیلو بدم نمیاد.فقط اینکه هیلو ریچ از نظر گیم پلی به هیچ عنوان قابل مقایسه با کرایسیس 2 نیست.همین و بس.;);)

• Like
Reactions: Muse and Kavigne
من از هیلو بدم نمیاد.فقط اینکه هیلو ریچ از نظر گیم پلی به هیچ عنوان قابل مقایسه با کرایسیس 2 نیست.همین و بس.;);)
افرین:dتمام حرف ما هم همینه که هیلو ریچ از نظر گیم پلی به هیچ عنوان قابل مقایسه با کرایسیس 2 نیست...وگیم پلی هیلو یه سر وگردن که هیچی 4 سر و گردن بالاتر و بهتره:d

آخرین ویرایش:
من با گیم پلی CRYSIS 2 خیلی راحت تر بودم و خیلی باحالتر بود به چند دلیل:
1-واقع گرایانه تر بودن
2-قدرت زوم برای همه اسله ها که نبود این قابلیت H:R بدجور رو اعصابم بود
3-تنوع فوق العاده اسلحه ها و اپگرید جالبش که خیلی رو گیم پلی تاثیر داشت
4-کاورر گیری جالب که خیلی برام جذاب بود.
5-قدرت های فرا بشری جالبتر و مهیج تر تو C2
6-نبرد های مخفیانه و گردن گیری
7-با سرعتش من بیشتر نسبت h:r حال کردم با اینکه اونم گیم پلی سرعتی داشت.
و...

Halo : فقط برای Hologram !
جدا از شوخی جدا AA های Halo محشر بود . ولی توی Crysis قدرت های جالب زیادی نداشتیم .
halo_reach_4_noble_6.jpg

خوب پویا جان این یکی از ضعف های بزرگ بازی بودش!!الان دیگه شما هر بازی FPS سیستم سنگر گیری میبینی!!حتی اگه اون بازی ارزش وقا گزاشتن نداشته باشه!!
من الان جدی مثلا یهو دیدی قاطی کردم با نارنجک پلاسمایی اومدم طرفت از من گفتن بود :دی.

همینمون مونده بگیم ضعف بزرگ بازی Halo نبود کاورگیری بود :دی.
مثلا ملت برگردن بگن ضعف بزرگ Forza 3 دمیج و... بوده.

• Like
Reactions: ArianUndead
یه assassination تو halo:reach واسه برتریش بسه،دیگه از کلیت گیم پلی و AA و armor upgrade و forge و غیره صحبت نکنیم بهتره.(انصافا reach از نظر گرافیکی هم خیلی دست و پا بسته نیست)

بخش برتری هیلو نسبت به تمام هم سبکایش تو گیم پلی بوده.مسلما گیم پلی هیلو بسیار روانتر هست و استفاده از قدرت هاش در حد کرایسیس نباشه کمترم نیست استفاده از وسایل نقلیشم عالی بود.دوستمون میگه گیم پلی کراسیس واقع گرایانه تر بود باید بگم این برتری نیست هیلو هیچیش واقع گرایانه نیست و تو ایران طرفدار زیاد نداره چون فرهنگ اران هنگام اموزش تخیلات رو مسخره دونسته.بخاطر این کلا هر کسی از هیلو خوشش نمیاد ولی واسه من یکی از بهترین بازیهاست

این نظر سنجی رسمیت نداره ! فن بازای xbox که البته خودمم تا حدودی جزوشونم 100 % از Halo طرفداری میکنن و کسایی که فن PC بودن به خاطر اینکه بازیه انحصاریشون از دستشون در رفته (متاسفانه) و الان از EA و Crysis شاکین باز میان به Halo رای میدن ! Reach بازی بود که نون بازیای قبلی و عنوان رو جلدشو خورد اما Crysis تازه وارد به کنسولا بود اما با این وجود تونست علاوه بر تولید بالاترین جلوه های بصری روی کنسولای تاریخ مصرف گذشته , یه FPS کامل تحویل بده ! بر خلاف Halo که یه بازیه سوپر خطی هست که فقط با وجود محیطای نسبتا بزرگ هیچ کاری جز کشتن به شیوه ی بزن و برو بند کرده بود , شما تو Crysis میتونستی مخفیانه یه مرحله رو تموم کنی , بزن و برو تموم کنی , فرار کنی یا از ترکیب قدرتات استفاده کنی ! واقعا ظلم که این Gameplay به این کاملی رو با Halo یکی کنیم .....

شما الان فن xbox هستی دیگه؟؟؟
کلا رفیقمونم گفت که اینجا واسه halo تره هم خورد نمیکنن که اونو دیگه نمیشه کاریش کرد.
خوششون نمیاد دیگه
ولی انصافا اگه تو یه فروم غیر وطنی اینا رو بگی میان تو شکمت
کشتن به شیوه بزن برو
به عنوان خرفن HALO رسما فحش دادی بهمون
استاد من که به شما توحین نکردم . من شاید فن xbox باشم اما هرگز فن هیلو و هیچ بازیه دیگه جز HR نیستم ! من فقط هر 2 بازی رو که بازی کردم کنار هم گذاشتم و مقایسه کردم !

آخرین ویرایش:
این نظر سنجی رسمیت نداره ! فن بازای xbox که البته خودمم تا حدودی جزوشونم 100 % از Halo طرفداری میکنن و کسایی که فن PC بودن به خاطر اینکه بازیه انحصاریشون از دستشون در رفته (متاسفانه) و الان از EA و Crysis شاکین باز میان به Halo رای میدن ! Reach بازی بود که نون بازیای قبلی و عنوان رو جلدشو خورد اما Crysis تازه وارد به کنسولا بود اما با این وجود تونست علاوه بر تولید بالاترین جلوه های بصری روی کنسولای تاریخ مصرف گذشته , یه FPS کامل تحویل بده ! بر خلاف Halo که یه بازیه سوپر خطی هست که فقط با وجود محیطای نسبتا بزرگ هیچ کاری جز کشتن به شیوه ی بزن و برو بند کرده بود , شما تو Crysis میتونستی مخفیانه یه مرحله رو تموم کنی , بزن و برو تموم کنی , فرار کنی یا از ترکیب قدرتات استفاده کنی ! واقعا ظلم که این Gameplay به این کاملی رو با Halo یکی کنیم .....
شما الان فن xbox هستی دیگه؟؟؟
کلا رفیقمونم گفت که اینجا واسه halo تره هم خورد نمیکنن که اونو دیگه نمیشه کاریش کرد.
خوششون نمیاد دیگه
ولی انصافا اگه تو یه فروم غیر وطنی اینا رو بگی میان تو شکمت
کشتن به شیوه بزن برو
به عنوان خرفن HALO رسما فحش دادی بهمون
استاد من که به شما توحین نکردم . من شاید فن xbox باشم اما هرگز فن هیلو و هیچ بازیه دیگه جز HR نیستم ! من فقط هر 2 بازی رو که بازی کردم کنار هم گذاشتم و مقایسه کردم !
من فکر کردم بار شوخی بودنش خیلی تابلو باشه که...کلا تو بیان احساساتم مشکل دارم... (:
ولی بالاخره فحشو دادی دیگه.

آخرین ویرایش:
بر خلاف Halo که یه بازیه سوپر خطی هست
شما که سینه چاک CoD هستی باید از این بازیا خوشت بیاد که !

بنده به خاطر داستان و سینمایی بودن طرفدار COD هستم نه به خاطر خطی بودنش !!!

آوووووووووو ...................

آخرین ویرایش:
واااااااو چقدر فن !!!
بنده به خاطر داستان و سینمایی بودن طرفدار COD هستم نه به خاطر خطی بودنش !!!
من یه مقایسه کردم که هرکس میتونه به سادگی این 2 رو بازی کنه و اگه تونست , نظر منو رد کنه . بنده که امام 13 نیستم که حرفم 100% درست باشه . هرکس نظری داره و من نظرم رو با استناد به 2 بازی گفتم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or