اینجا میتونی گیرش بیاریکسی جواب نداد ها؟ این تریلری که میگین
tom جای نوبل سیکس بوده و تریلر سینمایی هست و فلانکجا باید ببینم؟توی بازی این تریلر هست یا جایی مثل GT؟اگه هست که لینک بدید ممنون میشم
http://www.gamersyde.com/game_1852_en.html
اینجا میتونی گیرش بیاریکسی جواب نداد ها؟ این تریلری که میگین
tom جای نوبل سیکس بوده و تریلر سینمایی هست و فلانکجا باید ببینم؟توی بازی این تریلر هست یا جایی مثل GT؟اگه هست که لینک بدید ممنون میشم
شما چقدر جو گیری برادر ! :d ... من پیش بودم درست 1 مهر جمع کردم کنسولو! (اینو بگم که از تیر شروع شده بود کلاسامون!)ای خدا!من بدبخت رو بگو که هم این بازی اومد مجبور شدم کنسولم رو به علت نزدیک شدن مدارس جمع کنم!
حالا باید تا عید وایستم، تا بتونم بازیش کنم!
![]()
تا 14 سپتامبر صبر کن بعد بازی کن.دوستان اگر با این halo reach که تو بازار اومده، بازی کنیم بن میشیم؟!
چی بگم! امسال از این کنکور های تستی دارم، دیگه میخوام تا وقتی رفتم دانشگاه، خیلی کم بازی کنم!:dشما چقدر جو گیری برادر ! :d ... من پیش بودم درست 1 مهر جمع کردم کنسولو! (اینو بگم که از تیر شروع شده بود کلاسامون!)
تا 14 سپتامبر صبر کن بعد بازی کن.
کسی نخواست که شما چیزی در بازی ببینی، اساطید Halo نظر خودشونو در مورد این شاهکار اعمال کردند. شما میتونی تاریخچه هیلو رو بخونی بعد از کسب اطلاعات لازم نظر خودتو مطرح کنی ولی بازم به نظرت احترام قاعل میشم!برخلاف این همه تعریف و تمجید من چیزه خاصی در این بازی نمیبینم.
فقط موسیقی متنش طبق معمول زیباست.
از اواتار و محل سکونتت معلومه !برخلاف این همه تعریف و تمجید من چیزه خاصی در این بازی نمیبینم.
آخی! یعنی واقعا اینقدر به مدرسه(!) و درس و اینا اهمیت 6 چندان میدی که جمع میکنی کسنول رو؟! عزیزم بیا دانشگاه اونوقت خودت میگی ای کاش دوران مدرسه ! Reach رو ببخشید (شاهکار) رو بازی میکردم!ای خدا!من بدبخت رو بگو که هم این بازی اومد مجبور شدم کنسولم رو به علت نزدیک شدن مدارس جمع کنم!
حالا باید تا عید وایستم، تا بتونم بازیش کنم!
![]()
>:d<

برخلاف این همه تعریف و تمجید من چیزه خاصی در این بازی نمیبینم.
ملت بیکار تشریف داشته و بشنینیم پست های قبلی شما رو نقد و بررسی کنیمقابل توجه کسانی که میگن بنده فن ps3 برن چندتا از پستهای من رو تو بخش ps3 ببینن بعد همچین نظری بدن.
نظرات من هیچوقت از روی تعصب نیوده و نخواهد بود.