اقا پیش باتون جهت تفریح بازی رو توی حالت easy شروع کردیم
یه صحنه انهدامی دیدم،از خنده منهدم شدم:
بعد یسری گزینه هست مثل سختیه بازی و غیره-روی گزینه اخر بری start game هست.......
اون رو میزنی یه لود پر میشه زیر اون عکس بالای صفحه بعدش 5-4-3-2-1 و بعد وارد بازی میشی...
نسخه j-tag اصلا اجرا نمیشه که بخواد به اونجاها برسه
یه صحنه انهدامی دیدم،از خنده منهدم شدم:
اونجایی که وارد ازمایشگاه میشن صاحب ازمایشگاه مُرده ،دخترش رو که پنهان شده(همون مجارستانیه sara
رو پیدا میکنن،جرج میاد با دختر حرف بزنه و دختررو اروم کنه دختره قاطیه و اروم نمیشه،Emilie اون پشت منفجر میشه از خنده یجورایی به جورج میخندهخیلی اس بود صحنه
راستی توجه کردم دیدم کلاهی که اخر بازی میبینیم،اول بازی هم به نمایش در میاد،این خیلی برام جالب بود
مرحله space craft هم برای خودش یک Ace combatبه تمام معناست،دیگه نیازی نیست بازی مضخرفی مثل H.A.W.X بخرید
رو پیدا میکنن،جرج میاد با دختر حرف بزنه و دختررو اروم کنه دختره قاطیه و اروم نمیشه،Emilie اون پشت منفجر میشه از خنده یجورایی به جورج میخندهخیلی اس بود صحنه
راستی توجه کردم دیدم کلاهی که اخر بازی میبینیم،اول بازی هم به نمایش در میاد،این خیلی برام جالب بود
مرحله space craft هم برای خودش یک Ace combatبه تمام معناست،دیگه نیازی نیست بازی مضخرفی مثل H.A.W.X بخرید
بله 100% سالمه- موقعی که بازی رو میزاری دمو ها تموم میشه با A وارد بازی شو- Start و اینجور چیزا رو نزن .آقایون این بازی که تو بازار پخش شده سالمه؟ مال من نمیره تو بازی تک نفره میگه یه ارور ناشناخته روی داد. باید تو لایو باشم؟
بعد یسری گزینه هست مثل سختیه بازی و غیره-روی گزینه اخر بری start game هست.......
اون رو میزنی یه لود پر میشه زیر اون عکس بالای صفحه بعدش 5-4-3-2-1 و بعد وارد بازی میشی...
نسخه j-tag اصلا اجرا نمیشه که بخواد به اونجاها برسه
ٌصفحه قبل نقل قول نَنِه کُلسوم رو گذاشتیماگر زودتر از تاریخ بازی لایو بازی کنید ماکروسافت بن میکنتتون تازه خوده ماکروسافت اعلام کرده که تو لایو نظارت بیشتری به این بازی داره
آخرین ویرایش: