Halo: Reach | پست اول تاپیک خوانده شود

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین عضو Noble Team از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    301
اقا پیش باتون جهت تفریح بازی رو توی حالت easy شروع کردیم
یه صحنه انهدامی دیدم،از خنده منهدم شدم:
اونجایی که وارد ازمایشگاه میشن صاحب ازمایشگاه مُرده ،دخترش رو که پنهان شده(همون مجارستانیه sara
رو پیدا میکنن،جرج میاد با دختر حرف بزنه و دختررو اروم کنه دختره قاطیه و اروم نمیشه،Emilie اون پشت منفجر میشه از خنده:دی یجورایی به جورج میخنده:))خیلی اس بود صحنه=))

راستی توجه کردم دیدم کلاهی که اخر بازی میبینیم،اول بازی هم به نمایش در میاد،این خیلی برام جالب بود:x
مرحله space craft هم برای خودش یک Ace combatبه تمام معناست،دیگه نیازی نیست بازی مضخرفی مثل H.A.W.X بخرید

آقایون این بازی که تو بازار پخش شده سالمه؟ مال من نمیره تو بازی تک نفره میگه یه ارور ناشناخته روی داد. باید تو لایو باشم؟
بله 100% سالمه- موقعی که بازی رو میزاری دمو ها تموم میشه با A وارد بازی شو- Start و اینجور چیزا رو نزن .
بعد یسری گزینه هست مثل سختیه بازی و غیره-روی گزینه اخر بری start game هست.......
اون رو میزنی یه لود پر میشه زیر اون عکس بالای صفحه بعدش 5-4-3-2-1 و بعد وارد بازی میشی...

نسخه j-tag اصلا اجرا نمیشه که بخواد به اونجاها برسه:دی

اگر زودتر از تاریخ بازی لایو بازی کنید ماکروسافت بن میکنتتون تازه خوده ماکروسافت اعلام کرده که تو لایو نظارت بیشتری به این بازی داره:-s
ٌصفحه قبل نقل قول نَنِه کُلسوم رو گذاشتیم

آخرین ویرایش:
اگر زودتر از تاریخ بازی لایو بازی کنید ماکروسافت بن میکنتتون تازه خوده ماکروسافت اعلام کرده که تو لایو نظارت بیشتری به این بازی داره:-s

تمام شد . Epic یعنی این ... بالاترین کیفیت بین FPS ها توی کل تاریخ رو داشت .
یه سوال . یکی میتونه کامل این مد Firefight رو برام توضیح بده :دی ؟

البته یه نکته ای رو بگم.
اگر Halo 1 رو بازی نکرده باشید حداقل 50% از داستان و بار احساسی بازی رو متوجه نمیشید:دی ببینید دیگه منی که 10 بار هیلو 1 رو تموم کردم آخر بازی چه حالی داشتم...

خُب منم بازی رو شروع کردم.اینو Halo 1 رو دارم با هم میرم.Halo 1 زودتر تموم میکنم!!:d
یه دو ساعتی بازی کردم.همه چیز که عالیه فقط تنها نکته ی منفیش برا من چند جا افت فریم بود که زیاد مهم نیست.

منم الان مرحله 6 هستم(e3)
واقعا عالیه .میگم بیان یه بازی بزنن سبک هواپیما و پرواز مرواز خیلی من حال کردم با این مرحله.
تنها 2 تا مشکل از این بازی میگیرم .یکی افت فریم .یکی هم اینکه بانجی گرافیک رو در محیط های وسیع و دور عالی ساخته .مثلا در همین مرحله 6 وقتی از جهات مختلف هواپیما و اتمسفر بازی رو نشون میده وقتی فضا رو میبینی واقعا لذت میبری.اما نگاهت به یکی از باله های هواپیما که میوفته اون لذت نصف میشه .جزییات و گرافیک محیط های دور عالیه اما یکم در محیط های نزدیک گرافیک میره همون سمت شماره 3.
اما جمعا بازی عالیه حتما بازی کنید

سبک مورد علاقم fps
در کل به نظرم این مواردی که دوستان میکن در مورد vanquish صدق میکنه
اگه دموشو بازی کرده باشید متوجه میشید :d
همون "خوبیم" خودمون :d
vanguish که یه شوتر ژاپنیه!هیجان این با اون خیلی فرق می کنه.اصلا یه لحضه نایف کردن و سوم شخص شدن بازی,مرحله ی پرواز جت ها,و مبارزه در محیط های بزرگ با کلی دشمن<اون هانتر های لعنتی که باید خودت را جر بدی تا بمیرن...........................تازه داستان آبکی vanguish را اصلا نمی شه با این مقایسه کرد!
دوستان یه سوال داشتم.halo:CE نسخه ی چندمه هیلو هست؟آخه فقط اینو تو لایو پیدا کدم.می خوام هیلو 1 را دان کنم کجا می تونم پیدا کنمش؟و اینکه همینجوری بزارمش تو دستگاه می خونه؟

Halo : combat evolved نسخه اول از سری هیلو هست !
بانجی میخواسته هیلو 1 بده بیرون ماکرو مجبورش کرده که یه پسوند هم بزنه قدش :دی اما نخسه های بعدی سه گانه چیف همشون شماره بندی شدن :d نمی خواد از لایو دانلود کنی باید پوینت خرج کنی اونموقع :دی تو همین جا برو بچ خودمون نسخه pc ـیش رو گذاشتن برا دانلود ;)

بچه ها میشه یکی داستان هیلو 1 رو بگه ؟؟؟
من دارمشا اما فقط نیم ساعت اولشو رفتم :d حس و حالشو ندارم تا اخرش برم
همون نیم ساعت اولش کافیه:دی
vanguish که یه شوتر ژاپنیه!هیجان این با اون خیلی فرق می کنه.اصلا یه لحضه نایف کردن و سوم شخص شدن بازی,مرحله ی پرواز جت ها,و مبارزه در محیط های بزرگ با کلی دشمن<اون هانتر های لعنتی که باید خودت را جر بدی تا بمیرن...........................تازه داستان آبکی vanguish را اصلا نمی شه با این مقایسه کرد!
دوستان یه سوال داشتم.halo:CE نسخه ی چندمه هیلو هست؟آخه فقط اینو تو لایو پیدا کدم.می خوام هیلو 1 را دان کنم کجا می تونم پیدا کنمش؟و اینکه همینجوری بزارمش تو دستگاه می خونه؟
Halo: CE همون Halo 1 است در واقع:دی از لایو بخوای بگیری که 1200 پوینت لازم داره:-":دی
بهترین کار اینه که رو PC بازیش کنی. البته اینم باید در نظر داشته باشی که بازیش مال 9 سال پیشه:دی (ولی خُب هنوزم به نظر من جذابه). دو تا مرحله اول رو برید کافیه:دی چون:
آخر ریچ که نشون میده pillar ofAutumn داره میره سمت هیلو، همون سکانس اول Halo 1 است، یعنی دقیقا از همون جا بازی شروع میشه.

=========

کلا بخوام هیلو ها رو طبقه بندی کنم:

Reach
Halo: CE
یه اختلاف زیاد:دی
حالا Halo 3
Halo 2
دوباره یه اختلاف زیاد:دی
Halo 3: ODST

دوستان شرمنده.. Live action که میگی رو کجای بازی باید ببینم؟ (همین تریلیری که میگیو میگم)راستی برای من وقتی تموم شد نوشته های بازی نیومد! مشکل رفتن مرحله بعدی هم حل شد Scoring رو on کرده بودم!
میخوام رو Heroic برم :d نابود شم
کسی جواب نداد ها؟ این تریلری که میگین
tom جای نوبل سیکس بوده و تریلر سینمایی هست و فلان:دی کجا باید ببینم؟توی بازی این تریلر هست یا جایی مثل GT؟اگه هست که لینک بدید ممنون میشم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or