Halo: Reach | پست اول تاپیک خوانده شود

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین عضو Noble Team از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    301
بازی هنوز پخش نشده؟؟ امروز یه نسخه ای گرفتم که میره تو بازی ولی قبل از شروع مرحله میگه ارور میده. این همون نسخه j tag که تو بازار پخش شده؟؟؟؟؟

دوستان مثه اینکه میخوان با پایرت خور ها وحشتناک برخورد کنن ! :d
http://www.bbc.co.uk/newsbeat/11212735
لینک فیله :d البته :d
متن خبر بدین شرح است-ایت ا... عظمی The developers behind Halo میفرماید:دی:

The developers behind Halo: Reach have taken another step aimed at cracking down on pirates
.
Bungie says people illegally playing the game ahead of next week's release will have credits they've earned wiped.
Announcing the move on its website Bungie said "any credits you earn during this slim pre-Launch window are going to be summarily and systematically reset prior to launch".
"Don't get too attached to any fancy new gear you have already acquired".
Test environment "It's nothing personal; we just want to make sure the playing field is kept nice and level upon launch".
_49008480_48846093.jpg
Bungie is resigned to the fact that with millions being produced, copies of Halo: Reach have leaked prior to launch:
"It's not terribly uncommon for a few discs to 'accidentally' slip into a few lucky customers' hands".
"Que sera".
But it has made it clear through its website that it considers this leaked version a test environment.
Several key services are disabled or "running at less than optimal levels".
Xbox ban This latest move comes just a couple of weeks after Microsoft's director of enforcement Stephen Toulouse used his Twitter feed to threaten even greater sanctions.
"As with all unauthorised play on Xbox Live anyone playing unauthorised titles runs the risk of a permanent ban."
Microsoft says it has ways of finding out which gamers are playing pirated versions and does have a history of bans.
In November last year tens of thousands of Xbox Live fans were cut off from playing their games online.
It was after they were found to have chipped or modified their consoles in order to play pirated copies of games.

آخرین ویرایش:
دارم نابوود میشم از این بازی! من حتی Max payne رووم تاثیر نذاشته بود دیگه توو این سنم عجیبه که این بازی دیوونه کرده منو!
پ.ن: اگه منو نجات ندن منو توو اخبار به عنوان دیوانه Reach زده میبینید:ی

دوستان قدیمی لایو توجه داشته باشن که :دی
which gamers are playing pirated versions and does have a history of bans
اگه کنسول شما قبلن بن شده بدلیل پایرت خوری شما و پروفایلتون زیر نظر شدید قرار داره :d

Score هم از اسمش مشخصه دیگه:دی امتیاز گیریه. یه جوری برای رقابت بیشتره. تو هیلو 3 Score گیری اچیومنت هم داشت...

اگه Score رو بزارم رو free for all يا اون يكي چي ميشه؟
بعد چه طوري ميتونم در فاير فايت براي تيم خودم سرباز انتخاب كنم؟ آخه هر وقت ميرم تنهام.

دوستان قدیمی لایو توجه داشته باشن که :دی

اگه کنسول شما قبلن بن شده بدلیل پایرت خوری شما و پروفایلتون زیر نظر شدید قرار داره :d
:))
بابی کنسول جدید سفارش بدم؟؟:))=)):d
من که اون پروفایل جدا ر و که دارم رو الان له میکنم:d

وقتی داشت از توی theater عکس میگرفتم دیدم با تاریخ 2009 سیو میکنه ولی کنسول من تاریخش همچنان 2005 هست:دی

اگه Score رو بزارم رو free for all يا اون يكي چي ميشه؟
بعد چه طوري ميتونم در فاير فايت براي تيم خودم سرباز انتخاب كنم؟ آخه هر وقت ميرم تنهام.
ببینید کلا Scoring بیشتر به درد Co-op میخوره.
وقتی بگذاری Free for All ، بین افراد داخل بازی (که تا چهار نفر میتونن باشن) یه جور رقابت به وجود میاد.
میتونید هم اون یکی گزینه رو انتخاب کنید (اسمش رو یادم نیست:دی) که امتیاز همتون رو به صورت کلی حساب میکنه.

البته میشه آدم با خودش هم رقابت کنه:دی مثلا هر دفعه تلاش کنی امتیاز بالاتری توی اون مرحله کسب کنی.

البته اینم اضافه کنم که تو حالت Co-op تعداد دشمنان تقریبا دو برابر میشه!! کلا همونطور که بانجی گفته بود، بازی سخت تر میشه تو حالت Co-op. پس تموم کردن تو اگه ارزشش بیشتر از من نبوده، کمتر هم نبوده:biggrin1:

مطمئنی ؟ یعنی تو Co-Op 4 تا Hunter جلومون سبز میشه ؟!:thinking:

پ.ن:مرتضی جان شما بازی کردی هر بار با چند Hunter رو به رو شدی ؟:smartass:

بچه ها sound track های بازی رو کسی نداره ؟:x . فقط همه ی sound track ها باشه .
برای بار سومم تموم کردم حالا بریم یه دست دیگه هم بزنیم اونم با تلاش فراوان رو لجندری :d

اینجا یه سوالی برای من پیش میاد :d
والا من بازی کردم بازی خیلی خولیم بود ولی نه دیگه در این حد
حالا شما دقیقا چی دیدن تو این بازی که اینطوری شدین؟ میشه یه توضیح کوچیک بدین من هم از غفلت در بیام؟!!!

خب شما اول بگین سبک مورد علاقتون چیه ؟ :دی
چون این بازی تو سبک FPS همتا نداره !
گیم پلی فوق العاده ! گرافیک هم با توجه Draw distance و چشم انداز فوق العاده بسیار خوب بود .
داستان هم که بسی عالی . صدا گزاری هم کاملا شاخ ! :d کل هر چی موسیقی و صدا گزاری بود میخوابوند .
و در اخر جذابیت بازی که خیلی زیاد بود به طوری که بنده به شخصه تا ساعت 1:30 شب طول کشید بازی رو تموم کنم و تازه فهمیدم که ای دل غاقل ساعت 1:30 هست ! :d

اگه فن MW2 و اون مدل FPS ها باشید کلن انتظار عاشق این بازی شدن ازتون نمیره ! :d

اینجا یه سوالی برای من پیش میاد :d
والا من بازی کردم بازی خیلی خولیم بود ولی نه دیگه در این حد
حالا شما دقیقا چی دیدن تو این بازی که اینطوری شدین؟ میشه یه توضیح کوچیک بدین من هم از غفلت در بیام؟!!!
خولیم چیه:دی منظورت خوبی بود؟:d;)
نکته های احساسی درگیرم کرد با رون بودن گیم پلی که آدمو متاد میکنه که با بستن به تخت هم درست نمیشه! آدمی نیستم بگم وای چه گرافیکی چه فلانی چه چیزی! اما منی که به گرافیک اهمیت نمیدم نکته های فنی گرافیک Reach عقل از سرم پرووند!

سبک مورد علاقم fps
در کل به نظرم این مواردی که دوستان میکن در مورد vanquish صدق میکنه
اگه دموشو بازی کرده باشید متوجه میشید :d
همون "خوبیم" خودمون :d

اصلا بحث سر گرافیک و گیم پلی اینا نیست حداقل واسه من ! اگه halo 1 رو بازی کرده باشین قبلا الان این رو بازی کنین مطمئن باشین احساساتیم میشین! از صفحه ی 74 به این ورم در مورد داستان بچه ها تو اسپویلر توضیح دادن یه سری ریز کار های داستان رو بدونی متوجه میشی چرا بعضی از دوستان احساساتی شدن...
موفق باشی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or