دوستان شرمنده.. Live action که میگی رو کجای بازی باید ببینم؟ (همین تریلیری که میگیو میگم)راستی برای من وقتی تموم شد نوشته های بازی نیومد! مشکل رفتن مرحله بعدی هم حل شد Scoring رو on کرده بودم!نه عزیز ناشیانه چیه ، سواله دیگه ...
اون اگه اشتباه نگم یک نوع تریلر بود که به صورت (واقعی/کامپیوتری) ساخته شده بود مثل مثلا یک فیلم هالییودی با عناصر خیالی که تهیه کننده مجبور در کنار فیلم برداری واقعی یک سری بخشهای فیلم رو هم توسط کامپیوتر بسازه ...
این ماجرا برمیگرده به قبل Halo Reach که تو تریلر نشون میده کت میخواد بمب رو برسونه به سفینه کاوننت ها ولی نمیتونه ، اینجا تام وارد صحنه میشه و بمب رو میبره میندازه تو سفینه و بعدش هم متاسفانه میمیره ... جانشین تام در گروه هم Noble Six میشه بعد ها ...
آقا من دقیقا میدونم چرا اینجوری شده!درکت میکنم! برو قسمت Campaign بعد Skullsمن که دارم بازی می کنم تو صفحه نه تفنگ هست نه چیزی. حتی نمی فهمم تفنگم چیه. فقط وقتی تیر میزنم یه جای صفحه روشن میشه. 2-3 بارم امتحان کردم همین جوریه. واسه همه همین طوریه یا فقط واسه من؟
سورست خرابه- از یکجا دیگه تهیه کن من توی COD4یبار این مشکل رو داشتم با تعویض نسخه بازی درست شد
افتخار میکنم اولین ایرانی هستم که بازی رو، روی Legendary تموم کردم اینم مدرک (سعید جان کجایی؟)
Legendaryـیش بر خلاف Halo 3 پایان متفاوتی نداره (و با توجه به پایان فوق العاده ای که همینجوری داشت به نظرم کار درستی هم بود). ولی نکته اینجاست که در جا بهتون 275 GS میده که جیگر آدم حال بیاد
سخت بود، مخصوصا مراحل آخر که وحشتناک بود ولی Legendary هیلو از مثلا Veteran بازیهایی مثل COD و اینا خیلی بیشتر حال میده! دلیلش هم اینه که گیم پلی هیلو Sandboxـه. محیط بزرگ و آزادی عمل هم بالاست. شما 10 بار از یه مسیر نتونستید برید جلو، این دفعه مسیر دیگه ای رو با شیوه ای متفاوت امتحان میکنید، ولی مثلا تو بازی یاد شده یه مسیر خطی براتون وجود داره و گریتون درمیاد تا یه قسمتی رو رد کنید. در کل با اینکه سخته به شدت پیشنهاد میشه.