ما ؟کی بهت گفت تو اولین کسی بابک؟![]()
همون شبی که تو داشتی روی حالت ِ Hero بازی میکردی ما روی Legendary تمومش کردیم عزیز ِ دلم.
یه سری از دوستامون اعتقاد داشتن گرافیک پیشرفت نداشته ... !عکس زیر رو با موبایل و از روی صفحه ی LCD گرفتم ... ! اون چیزایی که تو آسمون می بینید Banshee هستن و همشون هم AI دارن و تو اون مرحله باید با تک تکشون مبارزه کنید ... ! عکس هم کاملا in game هستش و در Theatre قاب بندی شده ... !
بابی مرحله اخر رو چی کار کنم؟؟؟؟روی legendary نمیتونم- اشکم در اومدهما ؟یعنی Co-op رفتی؟
![]()
خُب من تکی تمومش کردم![]()
ولی حالا مهم نیست من اول رفتم یا آخرکلا پیشنهاد میکنم رو Legendary تمومش کنید تا لذت واقعی یک بازی Halo رو تجربه کنید
![]()
البته اینم اضافه کنم که تو حالت Co-op تعداد دشمنان تقریبا دو برابر میشه!! کلا همونطور که بانجی گفته بود، بازی سخت تر میشه تو حالت Co-op. پس تموم کردن تو اگه ارزشش بیشتر از من نبوده، کمتر هم نبودهاینم حرفی ِ واس خودش...ولی لذت ِ واقعی جدا روی حالت ِ Legendary و روی مود ِ Co-op حس میشه.
دوست عزیز، قسمت اول پستت رو بگذار تو اسپویلر!2: اين skull و score چي هستن؟Pillar of Autumn:1 كجاست كه انقدر حماسيه؟ چرا حماسي شده؟
این پستا رو خودم شروع کردم
الان داشتم همینجوری توی منو ها میگشتم،وارد بخش Theater َدم-دیدم از تمامی لحظات بازی فیلم گرفتهO_O واقعا مغزم ترکیدایول دارن بخدا.
گرفتممنظورم قضیه و علت حذف و ریست شدنشون بود
![]()
من که کلی دارم،همه چیز هم Full گرفتم
منتظریم(تا ریست بشه)
---------------------------------------------------------
یک شات شاخ که خودم گرفتم(با گوشیم
):
اینا هم تصویر عجیب غریب HALO Reach هست- بصورت سوم شخص. داشته باشید:
![]()
100 درصد !:d خبر هم ازش گذاشتم که ماکرو گفته اگه کسی بازیو قبل ریلیز انجام بده (البته تو پروفایل انلاین:d) بن میشهامین موبایلت چند مگا پیکسله:dولی عجب بازییه زده رو دست مستر چیفو کرتانا جونش:dاقا من این رو دارم میرفتم به لایوم وصل بشم چند درصد احتمال بن شدن هست؟:d
بالاخره تموم شد...
نمیدونم چی بگمخیلی اعصابم خورده ! وقتی یاده اون لحظه که سیکس گفت I have the gun گریم میگیره...
lone wolf هم که تهش بود!
واقعا بهترین fps بود که بازی کردم خیلی عالی بود
مثل یوزرت 110% بن میشیمموبایلت چند مگا پیکسله:dولی عجب بازییه زده رو دست مستر چیفو کرتانا جونش:dاقا من این رو دارم میرفتم به لایوم وصل بشم چند درصد احتمال بن شدن هست؟:d