Halo: Reach | پست اول تاپیک خوانده شود

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین عضو Noble Team از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    301
خب احتمالا تا ساعاتی دیگر بازی رو تموم میکنیم . واقعا بازی شاهکاره ... این جو غمناک و تاثیر گذارش همرو دیوونه کرده :دی . تا اینجا 9.5 بوده واسه من که احتمالا بعده اندینگ میشه 9.7 یا شایدم 10 :دی ! چون همه از پایانش تعریف کردن .

افتخار میکنم اولین ایرانی هستم که بازی رو، روی Legendary تموم کردم
کی بهت گفت تو اولین کسی بابک؟ :دی
همون شبی که تو داشتی روی حالت ِ Hero بازی میکردی ما روی Legendary تمومش کردیم عزیز ِ دلم.

کی بهت گفت تو اولین کسی بابک؟ :دی
همون شبی که تو داشتی روی حالت ِ Hero بازی میکردی ما روی Legendary تمومش کردیم عزیز ِ دلم.
ما ؟:دی یعنی Co-op رفتی؟:دی
خُب من تکی تمومش کردم:-":دی

ولی حالا مهم نیست من اول رفتم یا آخر:دی کلا پیشنهاد میکنم رو Legendary تمومش کنید تا لذت واقعی یک بازی Halo رو تجربه کنید:دی

یه سری از دوستامون اعتقاد داشتن گرافیک پیشرفت نداشته ... ! :دی عکس زیر رو با موبایل و از روی صفحه ی LCD گرفتم ... ! اون چیزایی که تو آسمون می بینید Banshee هستن و همشون هم AI دارن و تو اون مرحله باید با تک تکشون مبارزه کنید ... ! عکس هم کاملا in game هستش و در Theatre قاب بندی شده ... !

!

در ادامه ی این پست:دی

:x

ما ؟:دی یعنی Co-op رفتی؟:دی
خُب من تکی تمومش کردم:-":دی

ولی حالا مهم نیست من اول رفتم یا آخر:دی کلا پیشنهاد میکنم رو Legendary تمومش کنید تا لذت واقعی یک بازی Halo رو تجربه کنید:دی
بابی مرحله اخر رو چی کار کنم؟؟؟؟روی legendary نمیتونم- اشکم در اومده:((:((:((
خیلی زیادن:((:(

اینم حرفی ِ واس خودش...ولی لذت ِ واقعی جدا روی حالت ِ Legendary و روی مود ِ Co-op حس میشه.
البته اینم اضافه کنم که تو حالت Co-op تعداد دشمنان تقریبا دو برابر میشه!! کلا همونطور که بانجی گفته بود، بازی سخت تر میشه تو حالت Co-op. پس تموم کردن تو اگه ارزشش بیشتر از من نبوده، کمتر هم نبوده:دی
Pillar of Autumn:1 كجاست كه انقدر حماسيه؟ چرا حماسي شده؟
2: اين skull و score چي هستن؟
دوست عزیز، قسمت اول پستت رو بگذار تو اسپویلر!
Pillar of Autumn همون سفینه ایه که کورتانا رو آخر بازی بهش تحویل میدیم و آخرش موفق میشه از ریچ فرار کنه و هیلو رو پیدا کنه (و داستان هیلو 1 شروع بشه). توی اون سفینه مسترچیف قرار داشت. به خاطر این حماسی بود که 9 سال پیش هیلو با Pillar of Autumn شروع شد، و الان هم با همون به پایان رسید.
Skull ها قابلیت هایی هستند که با فعال کردن هر کدوم یه جوری بازی چالش برانگیزتر میشه و سخت تر میشه (زیر هر کدوم نوشته چیکار میکنند).
Score هم از اسمش مشخصه دیگه:دی امتیاز گیریه. یه جوری برای رقابت بیشتره. تو هیلو 3 Score گیری اچیومنت هم داشت...

• Like
Reactions: TOP Game
در ادامه ی این پست:دی

:x
این پستا رو خودم شروع کردم:دی
بی همه چیز توی اون شاتی که مثل منه تعداد گلوله هامون یکیه:دی قضیه چیه:دی

این مانیتور 2261 زاقارتت رو جمع کنی:دی کنتراستش منهدمه:دی
عوضش گوشی من از اونم منهدم تره:))

الان داشتم همینجوری توی منو ها میگشتم،وارد بخش Theater َدم-دیدم از تمامی لحظات بازی فیلم گرفتهO_O واقعا مغزم ترکید:دی ایول دارن بخدا.

گرفتم:دی منظورم قضیه و علت حذف و ریست شدنشون بود:دی
:)) من که کلی دارم،همه چیز هم Full گرفتم:))=))
منتظریم(تا ریست بشه:دی)
---------------------------------------------------------
یک شات شاخ که خودم گرفتم:دی(با گوشیم:دی):

اینا هم تصویر عجیب غریب HALO Reach هست- بصورت سوم شخص:دی . داشته باشید:

موبایلت چند مگا پیکسله:dولی عجب بازییه زده رو دست مستر چیفو کرتانا جونش:dاقا من این رو دارم میرفتم به لایوم وصل بشم چند درصد احتمال بن شدن هست؟:d

امین موبایلت چند مگا پیکسله:dولی عجب بازییه زده رو دست مستر چیفو کرتانا جونش:dاقا من این رو دارم میرفتم به لایوم وصل بشم چند درصد احتمال بن شدن هست؟:d
100 درصد !:d خبر هم ازش گذاشتم که ماکرو گفته اگه کسی بازیو قبل ریلیز انجام بده (البته تو پروفایل انلاین:d) بن میشه

موبایلت چند مگا پیکسله:dولی عجب بازییه زده رو دست مستر چیفو کرتانا جونش:dاقا من این رو دارم میرفتم به لایوم وصل بشم چند درصد احتمال بن شدن هست؟:d
مثل یوزرت 110% بن میشیم:دی
گوشیم 3.2 هست -5530 نوکیا.
البته یه دستم به دسته بود و تعادل نداشت وگرنه کیفیت کار بالا میرفت:دی:x:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or