Halo: Reach | پست اول تاپیک خوانده شود

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین عضو Noble Team از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    301
خب احتمالا تا ساعاتی دیگر بازی رو تموم میکنیم . واقعا بازی شاهکاره ... این جو غمناک و تاثیر گذارش همرو دیوونه کرده :دی . تا اینجا 9.5 بوده واسه من که احتمالا بعده اندینگ میشه 9.7 یا شایدم 10 :دی ! چون همه از پایانش تعریف کردن .

افتخار میکنم اولین ایرانی هستم که بازی رو، روی Legendary تموم کردم
کی بهت گفت تو اولین کسی بابک؟ :دی
همون شبی که تو داشتی روی حالت ِ Hero بازی میکردی ما روی Legendary تمومش کردیم عزیز ِ دلم.

کی بهت گفت تو اولین کسی بابک؟ :دی
همون شبی که تو داشتی روی حالت ِ Hero بازی میکردی ما روی Legendary تمومش کردیم عزیز ِ دلم.
ما ؟:دی یعنی Co-op رفتی؟:دی
خُب من تکی تمومش کردم:-":دی

ولی حالا مهم نیست من اول رفتم یا آخر:دی کلا پیشنهاد میکنم رو Legendary تمومش کنید تا لذت واقعی یک بازی Halo رو تجربه کنید:دی

یه سری از دوستامون اعتقاد داشتن گرافیک پیشرفت نداشته ... ! :دی عکس زیر رو با موبایل و از روی صفحه ی LCD گرفتم ... ! اون چیزایی که تو آسمون می بینید Banshee هستن و همشون هم AI دارن و تو اون مرحله باید با تک تکشون مبارزه کنید ... ! عکس هم کاملا in game هستش و در Theatre قاب بندی شده ... !

!

در ادامه ی این پست:دی

:x

ما ؟:دی یعنی Co-op رفتی؟:دی
خُب من تکی تمومش کردم:-":دی

ولی حالا مهم نیست من اول رفتم یا آخر:دی کلا پیشنهاد میکنم رو Legendary تمومش کنید تا لذت واقعی یک بازی Halo رو تجربه کنید:دی
بابی مرحله اخر رو چی کار کنم؟؟؟؟روی legendary نمیتونم- اشکم در اومده:((:((:((
خیلی زیادن:((:(

اینم حرفی ِ واس خودش...ولی لذت ِ واقعی جدا روی حالت ِ Legendary و روی مود ِ Co-op حس میشه.
البته اینم اضافه کنم که تو حالت Co-op تعداد دشمنان تقریبا دو برابر میشه!! کلا همونطور که بانجی گفته بود، بازی سخت تر میشه تو حالت Co-op. پس تموم کردن تو اگه ارزشش بیشتر از من نبوده، کمتر هم نبوده:دی
Pillar of Autumn:1 كجاست كه انقدر حماسيه؟ چرا حماسي شده؟
2: اين skull و score چي هستن؟
دوست عزیز، قسمت اول پستت رو بگذار تو اسپویلر!
Pillar of Autumn همون سفینه ایه که کورتانا رو آخر بازی بهش تحویل میدیم و آخرش موفق میشه از ریچ فرار کنه و هیلو رو پیدا کنه (و داستان هیلو 1 شروع بشه). توی اون سفینه مسترچیف قرار داشت. به خاطر این حماسی بود که 9 سال پیش هیلو با Pillar of Autumn شروع شد، و الان هم با همون به پایان رسید.
Skull ها قابلیت هایی هستند که با فعال کردن هر کدوم یه جوری بازی چالش برانگیزتر میشه و سخت تر میشه (زیر هر کدوم نوشته چیکار میکنند).
Score هم از اسمش مشخصه دیگه:دی امتیاز گیریه. یه جوری برای رقابت بیشتره. تو هیلو 3 Score گیری اچیومنت هم داشت...

• Like
Reactions: TOP Game
در ادامه ی این پست:دی

:x
این پستا رو خودم شروع کردم:دی
بی همه چیز توی اون شاتی که مثل منه تعداد گلوله هامون یکیه:دی قضیه چیه:دی

این مانیتور 2261 زاقارتت رو جمع کنی:دی کنتراستش منهدمه:دی
عوضش گوشی من از اونم منهدم تره:))

الان داشتم همینجوری توی منو ها میگشتم،وارد بخش Theater َدم-دیدم از تمامی لحظات بازی فیلم گرفتهO_O واقعا مغزم ترکید:دی ایول دارن بخدا.

گرفتم:دی منظورم قضیه و علت حذف و ریست شدنشون بود:دی
:)) من که کلی دارم،همه چیز هم Full گرفتم:))=))
منتظریم(تا ریست بشه:دی)
---------------------------------------------------------
یک شات شاخ که خودم گرفتم:دی(با گوشیم:دی):

اینا هم تصویر عجیب غریب HALO Reach هست- بصورت سوم شخص:دی . داشته باشید:

موبایلت چند مگا پیکسله:dولی عجب بازییه زده رو دست مستر چیفو کرتانا جونش:dاقا من این رو دارم میرفتم به لایوم وصل بشم چند درصد احتمال بن شدن هست؟:d

امین موبایلت چند مگا پیکسله:dولی عجب بازییه زده رو دست مستر چیفو کرتانا جونش:dاقا من این رو دارم میرفتم به لایوم وصل بشم چند درصد احتمال بن شدن هست؟:d
100 درصد !:d خبر هم ازش گذاشتم که ماکرو گفته اگه کسی بازیو قبل ریلیز انجام بده (البته تو پروفایل انلاین:d) بن میشه

موبایلت چند مگا پیکسله:dولی عجب بازییه زده رو دست مستر چیفو کرتانا جونش:dاقا من این رو دارم میرفتم به لایوم وصل بشم چند درصد احتمال بن شدن هست؟:d
مثل یوزرت 110% بن میشیم:دی
گوشیم 3.2 هست -5530 نوکیا.
البته یه دستم به دسته بود و تعادل نداشت وگرنه کیفیت کار بالا میرفت:دی:x:d

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or