حد اقل بازی هر چی به نظر شما مضخرف باشه برای اون
رای دهنده ها: 134. شما قبلا در این نظرسنجی شرکت نمودید
که توی نظر سنجی شرکت کردند،بهترین FPS هست.حالا شما ها خودتونو بکوبید به دیوار -دیوارو بزنید زمین،زمین رو بشکافید.عوض نمیشه...نه از این خبرا نیس....
من هنوز واسم یه چیز مبهم ـه !
مثلا من MGS بازی کردم خوشم نیومد اصلا طرفای تاپیکش آفتابی نمیشم تو هیچ سایت یا فروم دنیا , حالا نمی دونم موضوع چیه طرف از بازی خوشش نیومده بعد نارنجک میبنده به خودش میپره وسط یه جمعی که همه دارن از بازی تعریف می کنن ! بعد چیزی هم بهش بگن میگه من نظرم رو گفتم و باید به نظرم احترام بزارین ! عزیز آدم باید بدونه نظرش رو کجا بگه ! ترد بازی که توش n تا فن بازی هستن جای مناسبی واسه گفتن نظر منفی نیست !
شما یه نقد از بازی بنویس و راجع بهش بد بگو ! یا مثلا یه تاپیک بزن تحت عنوان " هیلو ریچ آشغاله هه هه هه " ! اونجا کسی نمیاد خرده بگیره بگه چرا نظرت رو گفتی !
تو رو خدا جدی میگی؟من فکر میکردم فقط خودم اینطوریم
بروز نمیدادم. پس خدا رو شکر که فقط من اینطوری نیستم..........(جدی میگم)
ولی تا بحال نگفتم MG هویجه.... اگه اینطوری پیش بره،ما هم میگیم........
راستش من نمیخوام فن بازی از این حرفا در بیارم ( من فقط دنبال بازی خوبم :d)
ولی خوب از لحاظ گرافیک بگی که بازی هایی مثل kz2 یا Crysis اونم نسخه pc یا geow خیلی سرترن، چیز خاصی نداشت
داستانو نظر نمیدم چون نمیدونم ولی تا جایی که خوندم داستان خوبی داره
گیم پلم که نه کاور گیری نه چیزیه دیگه نداشت ولی هیجان داشت که اونم خیلی بازیهای دیگه هستند که هیجان دارن
فکر کنم دوستان یکمی تحت تاثیر تبلیغات هستن
قضیه اینم شده مثل داستان هری پاتر :d اونم همچین چیز خاصی نبود ولی کلی سرو صدا به پا کرد!
شما که بازی رو با هری پاتر مقایسه میکنی بهتره بری همون FF و اینجور چیزا بازی کنی که از زور بی جادویی اتفاقی براتون نیفته.....
اگه GeOW این نسل ساخته نمیشد و (تحول)رخ نمیداد دیگه حرفی از کاور نمیزدی.در ضمن این همه دیوار و سکو و سنگ و کلوخ و اینا برای پینهان شدنه نه برای زیبایی منظره...
بازی هر چی نبود حد اقل گرافیکش چشم نواز تر از GeOW2بود و crysis هم سیستم high end میخواد که من با 1.5 خرج کردن بهش رسیدم(با 1 تومن نشد!!!)توجه کن کنسوله.کنسول. ok؟
هیجان رو کدوم بازی ها دارن .کدوم بازی ها ندارن؟؟؟اینا رو تفسیر کنید خواهشا!(حتی PES هم هیجان داره!)منتها میزان ترشح اندورفین میگن چی میگن-از اونا فرق میکنه
که شما اینقدر بی احساسی اصلا مهم نیست......
ما همممونم جو زده شدیم از کل دنیا زودتر بازی رو انجام دادیم،بدون Hype نمرات و نقد ها هممون جو گیر شدیم شما جو گیر نشدی و مارو از مسائل روز اگاه کردی.تبریک میگم...
موسیقی و صدا گزاری بد نیست تو بعضی قسمتها از بازی که مثلا 4 - 5 تا دشمن باقی موندن یک دفعه موسیقی قطع و سکوت میشه انگار که مثلا اون مرحله رو تموم کردی.. بعضی از موسیقی ها هم اصلا جالب نیستن.
داستان snoop dog رو برید تو تاپیکش دنبال کنی.
تنها نقطه ای که اصلا ایراد نداره همین صداگذاری و موسیقیه بازیه...