GrAy MooN
کاربر سایت
نمیگم بد کاری میکنن اگر اونجا اینطوریه اینجا هم باید مثل اونجا باشه
در ضمن جناب game.fun شما برو FF بازی کن خودتو نخود هر اشی نکن ارجاعت میدم به اخرین بلاگم اونجا بهت خوش بگذره.
لطفا مارو نخندون حالا هر کی KZ2 رو بازی نکرده باشه فکر میکنه عجب خصیصه ی خوبی والا ما از KZ2 به جز یه کنترل رو اعصاب و محیطای تکراری چیزی دیگه ای ندیدیم اسحله هم که انگار دمبل گرفته بود دستش کاور گیریشم که به جز کند کردن گیم پلی و اسون کردن اون کار دیگه ای نمیکرد
پیشنهاد میشه برین MGS بازی کنید و بیشتر از این این جا رو مزین نکنین
کمی طرز صحبتت رو درست کن ممکنه به کسی بر بخوره.
بعد شما الان نظرت درباره kz2 رو ببین. همین نظر رو برای reach گفتن عصبانی شدی و به مسخره کردن روی آوردی. هر کی از یه بازی خوشش میاد. الان میگی mgs اصلا حال نکردی در صورتی که شاهکار هست. یا همین reach یکی حال نمیکنه اما بازم یه شاهکار هست.
هر کی نظرش رو بگه نه چیزی به یه شاهکار اضافه میشه نه کم میشه.
کلا تو این فروم چه بخش ps3 و چه بخش 360 تا ضد یه بازی میان میگن همه بهش حمله میکنن. یا کلا اصلا کسی نباید نظر منفی تو این تاپیکا بده مورد حمله قرار نگیره یا باید طوری باشه که وقتی نظر طرف رو دیدی منفی هست بگی گور بابای نظر منفی مهم اینه که من خودم خوشم اومده و میدونم شاهکار هست.
-------------------------------------------------------------------
یه سوال دارم تو اسپویل میپرسم.
دوستان برای اینکه داستانش رو خوب متوجه بشیم کدوم halo ها رو باید بازی کرده باشیم؟ اصلا نیاز هست بازی کرده باشیم؟