Halo: Reach | پست اول تاپیک خوانده شود

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین عضو Noble Team از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    301
نمیگم بد کاری میکنن اگر اونجا اینطوریه اینجا هم باید مثل اونجا باشه
در ضمن جناب game.fun شما برو FF بازی کن خودتو نخود هر اشی نکن ارجاعت میدم به اخرین بلاگم اونجا بهت خوش بگذره.

لطفا مارو نخندون حالا هر کی KZ2 رو بازی نکرده باشه فکر میکنه عجب خصیصه ی خوبی والا ما از KZ2 به جز یه کنترل رو اعصاب و محیطای تکراری چیزی دیگه ای ندیدیم اسحله هم که انگار دمبل گرفته بود دستش کاور گیریشم که به جز کند کردن گیم پلی و اسون کردن اون کار دیگه ای نمیکرد

پیشنهاد میشه برین MGS بازی کنید و بیشتر از این این جا رو مزین نکنین
Smilebb%20%28109%29.gif

کمی طرز صحبتت رو درست کن ممکنه به کسی بر بخوره.
بعد شما الان نظرت درباره kz2 رو ببین. همین نظر رو برای reach گفتن عصبانی شدی و به مسخره کردن روی آوردی. هر کی از یه بازی خوشش میاد. الان میگی mgs اصلا حال نکردی در صورتی که شاهکار هست. یا همین reach یکی حال نمیکنه اما بازم یه شاهکار هست.
هر کی نظرش رو بگه نه چیزی به یه شاهکار اضافه میشه نه کم میشه.
کلا تو این فروم چه بخش ps3 و چه بخش 360 تا ضد یه بازی میان میگن همه بهش حمله میکنن. یا کلا اصلا کسی نباید نظر منفی تو این تاپیکا بده مورد حمله قرار نگیره یا باید طوری باشه که وقتی نظر طرف رو دیدی منفی هست بگی گور بابای نظر منفی مهم اینه که من خودم خوشم اومده و میدونم شاهکار هست.
-------------------------------------------------------------------
یه سوال دارم تو اسپویل میپرسم.
دوستان برای اینکه داستانش رو خوب متوجه بشیم کدوم halo ها رو باید بازی کرده باشیم؟ اصلا نیاز هست بازی کرده باشیم؟

یه سوال دارم تو اسپویل میپرسم.
دوستان برای اینکه داستانش رو خوب متوجه بشیم کدوم halo ها رو باید بازی کرده باشیم؟ اصلا نیاز هست بازی کرده باشیم؟
هر نسخه اش (مخصوصا 1) رو بازی کرده باشی بهتره، ولی یه چیز حیاتی نیست، چون Reach داستان خودش رو داره. تو همین بازی این داستان شروع میشه و تو همین بازی هم تموم میشه! پس واسه همین اونایی که نسخه های قبلی رو بازی نکردن چیز زیادی رو از دست نمیدن.

فقط یکی دو تا نکته کوچولو هست که اون هم با سوال کردن و یه توضیح کوتاه حل میشه.

• Like
Reactions: GrAy MooN
دوستان من یه سوال داستانی دارم
اونجا چرا نوبل تیم رفت فضا؟؟رفتن تو سفینه کاوینت(؟؟) که بمب بزارن؟؟
پس چرا جورج موند کشته شد؟؟
دوستان اگه جوابامو ادامه داستان میگیرم لطفا جواب ندید
با تشکر

با تشکر
برای از بین بردن یکی از پایگاه های کاونانت ها !
سیکس و جورج با خودشون بمب بردن ولی برای فعال کردن بمب باید دستی فعال میشد که جرج باقی موند و بمب رو منفجر کرد...

با تشکر
خُب رفتن یکی از بزرگترین کاروان های کاونانت ها رو منفجر کنند دیگه!
چون تایمر بمب سوخته بود و مجبور بودن با شلیک بهش منفجرش کنند. جورج هم موند و این کار رو کرد (یعنی فداکاری کرد).

چون تایمر بمب سوخته بود و مجبور بودن با شلیک بهش منفجرش کنند. جورج هم موند و این کار رو کرد (یعنی فداکاری کرد).
نمیشد این کارو از دور با Snipeـی چیزی انجام بده انقدر مارو اذیت نمیکرد :دی ؟
راستی یه سوال ! تکلیف Jun چی شد ؟ اونم نفله شده حتما درسته :دی ؟

نمیشد این کارو از دور با Snipeـی چیزی انجام بده انقدر مارو اذیت نمیکرد :دی ؟
راستی یه سوال ! تکلیف Jun چی شد ؟ اونم نفله شده حتما درسته :دی ؟
:دی
نمیشد همچین کاری. چون کلا سفینه های کاونانت ها جلوی درشون یه حفاظ الکترو مغناطیسی هست که گلوله ازش رد نمیشه (از همون حفاظ هایی که تو مرحله قبلش یه منطقه بزرگی رو گرفته بود و ما رفتیم بالا خنثی ـش کردیم:دی).
Jun هم رفت هالزی رو از سیاره خارج کنه. معلوم نیست مرده یا نه:دی

بنظر من بازی سرگرم کننده ایه و کلاس کار بالایی داره اما نه در حد مثلا بهترین fps سال و......
یجورایی انگار بازی زیاد جدی نیست مثلا رفتارها و صداهای بیگانه ها در بازی طنز امیزه.گرافیکم متوسطه بحثه وصعت منطقه دید رو وست نیارید چون بازیی مثل assassiins creed با اون وصعت دید و با گرافیکی بسیار زیبا وجود داره .

بنظر من بازی سرگرم کننده ایه و کلاس کار بالایی داره اما نه در حد مثلا بهترین fps سال و......
یجورایی انگار بازی زیاد جدی نیست مثلا رفتارها و صداهای بیگانه ها در بازی طنز امیزه.گرافیکم متوسطه بحثه وصعت منطقه دید رو وست نیارید چون بازیی مثل assassiins creed با اون وصعت دید و با گرافیکی بسیار زیبا وجود داره .

وای خدایا ! صدای اربده اون ( Bruter ها بود چی بود ) طنز آمیزه ؟ مگه داری Brutal Legend بازی میکنی :دی ؟ بازی اتفاقا خیلی جدی و تاثیر گذاره . بعد ببخشید میشه بگید چرا گرافیکش خوب نیست ؟ از این چشم نواز تر چیزی سراغ داری ؟ یه چیز دیگه ! بهترین FPS سال ؟ اکثرا میگن کل تاریخ ! حالا شما حتی به عنوان بهترین FPS سال هم قبولش ندارید ؟ هرچند خیلی هم مهم نیست اما خب مثلا کدوم FPS کیفیتش از این بازی بالاتر بود ؟ Singularity ؟
نمیشد همچین کاری. چون کلا سفینه های کاونانت ها جلوی درشون یه حفاظ الکترو مغناطیسی هست که گلوله ازش رد نمیشه (از همون حفاظ هایی که تو مرحله قبلش یه منطقه بزرگی رو گرفته بود و ما رفتیم بالا خنثی ـش کردیم:biggrin1:).
یه طوری اون گوشه وای میستاد بعد خودش رو مینداخت پایین :دی . اون دیگه واقعا طنز میشد . ولی بازم به نظرم مرگ Emile از همه تلخ تر بود . اون صحنه که میگه who's next و بعد میمیره خدا بود !

@ Trunks

انصافا تو تاریخ مرگی تلخ تر از مرگ کارتر دیده بودی ... ؟! :biggrin1: Emile که خب روی اشتباه خودش مرد به نظر من چون خیلی راحت میتونست بیاد پشت به پشت 6 که البته دیگه اسم مرحله ی 11 نمیشد Lone Wolf ... :biggrin1:

@ Trunks

انصافا تو تاریخ مرگی تلخ تر از مرگ کارتر دیده بودی ... ؟! :biggrin1: Emile که خب روی اشتباه خودش مرد به نظر من چون خیلی راحت میتونست بیاد پشت به پشت 6 که البته دیگه اسم مرحله ی 11 نمیشد Lone Wolf ... :biggrin1:
نمیدونم چرا اما نه از کارتر خوشم اومد نه خیلی سره مردنش ناراحت شد ! ولی خب به نظرم مرگ Emile یه جورایی سینمایی تر بود . این جمله ی آخرش دیوونه کرد منو . البته کارترم انصافا ناراحت کننده و حماسی بود اما خب من شدیدا Emile رو دوست دارم ! بعدشم به نظر مرگ خوده 6 فوق العاده بود ! حتی اونو یه جورایی هم تراز Emile میدونم من :دی !

دوستانی که بازی رو تموم کردن یه نگاه مجدد به نتیجه ی نظرسنجی بندازن ... :biggrin1: رتبه ی Jun قابل توجه ـه واقعا ... :biggrin1:

@Trunks

کلا کارتر زیادی جدی بود تو بازی ... شاید لازم بود یه فرمانده اینقدر خشک باشه ...

دوستانی که بازی رو تموم کردن یه نگاه مجدد به نتیجه ی نظرسنجی بندازن ... :biggrin1: رتبه ی Jun قابل توجه ـه واقعا ... :biggrin1:

@Trunks

کلا کارتر زیادی جدی بود تو بازی ... شاید لازم بود یه فرمانده اینقدر خشک باشه ...
انشاا... در HALO های بعدی بیشتر به شخصیتش میپردازند:دی

جدا زیاد تو بازی در گیر نبود:دی خیلی زیاد از حد خشک بود.خوشم نیومد....:)

ولی بازم به نظرم مرگ Emile از همه تلخ تر بود . اون صحنه که میگه who's next و بعد میمیره خدا بود .

تازه اینقدرم قوی بود که بعد از اینکه با اون سلاحش فرو کرد تو سینه ی Emile فَک اون الیترو اوورد پایین بعد اینکه می ریم بالا و کنترل اون سلاح رو به دستمون می گیریم جسد Emile ون بغل افتاده که حتی اون موقع هم با ابهت بود ولی به نظرم درد ناک ترین قسمتش کشته شدن جورج بود

این قسمت خیلی دیالوگ های قشنگی داشت . من کلا این مرحله که تو فضا بودو خیلی حال کردم .

آره کلا توی بازی زیاد بهش نپرداختن . خیلی خشک بود ولی اون خال کوبیش خیلی باحال بود :d . لحجه جالبی هم داشتش . اصلا خیلی بهش اسنایپ می یومد حتی لباسو زهرهشم با بقیه فرق داشت .

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or