Halo: Reach | پست اول تاپیک خوانده شود

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین عضو Noble Team از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    301
لازم نیست مخفیانه هم بری اون موجوداتی که با الیت ها و بروت ها می یان که کوچیک هستن بعد می ترسن فرار می کنن من 50 بار وقتی داشتن می دوییدن از پشت می گیرمشونو گردنو رو با چاقو پخ :d .
ها!!:d خو این دیگه تقصیر من نیست.مخفیانه رفتن تو خونمه!:dفکر کردم حتما باید مخفیانه بری!
در هر صورت چیزی از اون حرفی که درباره ی امین زدم کم نمیکنه!!:d

343 هم کارشون درسته.امیدوارم سنگ تموم بزارن واسه این IP.
77727660814495994874.gif
:دی:دی

ها!!:d خو این دیگه تقصیر من نیست.مخفیانه رفتن تو خونمه!:dفکر کردم حتما باید مخفیانه بری!
در هر صورت چیزی از اون حرفی که درباره ی امین زدم کم نمیکنه!!:d

سینا پسرم اشتباه نکن ، سَم اکشن (مخفی(!)) بازی نمیکنی ...:d

در مورد امین هم موافقم:dالبته این که میتونه!:d;;)

هوش مصنوعی ها فوق العاده هست.توی همه هیلو ها اینطور بوده ولی این یکی کولاکه.
فقط یک نگاه به حرکات دشمنا بندازین.کف میکنین.
گرافیک بازی هم که دوستان ازش ایراد میگیرن بهتره بدونن که محیط بازی کاملا زنده است و هر چیزی که در صفحه میبینین AI داره.مثل COD نیست که مسیر یک تانک تو قسمت داستانی از قبل تعیین شده باشه.همه چیز داره در اون زمان و با هوش مصنوعی بالا اتفاق میوفته.
اینه که ارزش گرافیکی بازی رو خیلی خیلی بالا میبره.چون تنها بازیی که دیدم با این وسعت این جوریه.
[-( :d

آخرین ویرایش:
راستش من نميخوام فن بازي از اين حرفا در بيارم ( من فقط دنبال بازي خوبم )
ولي خوب از لحاظ گرافيک بگي که بازي هايي مثل kz2 يا Crysis اونم نسخه pc يا geow خيلي سرترن، چيز خاصي نداشت
داستانو نظر نميدم چون نميدونم ولي تا جايي که خوندم داستان خوبي داره
گيم پلم که نه کاور گيري نه چيزيه ديگه نداشت ولي هيجان داشت که اونم خيلي بازيهاي ديگه هستند که هيجان دارن
فکر کنم دوستان يکمي تحت تاثير تبليغات هستن
قضيه اينم شده مثل داستان هري پاتر اونم همچين چيز خاصي نبود ولي کلي سرو صدا به پا کرد!
باهاتون موافقم ..

نميگم بازي خوب نيست ولي به بازي هايي مثل geow نميرسه

يکم با من موافقين که دشمنا خيلي تخيلين

شايدم واسه اينکه من خاطره ي خوبي با بازي هاي فضايي و فضايي مانند ندارم.(به خاطر mass effect 2 )

یکی از دوستان که میخواد لیست اچیومنت ها رو بگزاره همینجا اعلام کنه که تداخل پیش نیاد..

فقط اگر لیست میدن کامل توضیح بدین و به یک ترجمه ساده بسنده نکنید..

باهاتون موافقم ..

شايدم واسه اينکه من خاطره ي خوبي با بازي هاي فضايي و فضايي مانند ندارم.(به خاطر mass effect 2 )
عزیزم دلم ؛ شما کلمه Sci-Fi تو عمرتون به گوشتون خورده ؟ میخوای تروریست ها و القاعده دشمناتون باشه ؟

باهاتون موافقم ..

بحث مقایسه رو راه نندازین !

هیلو از شماره 1 ـش همین دشمنا رو داشته تا الان و از همون موقع هم یه عنوان فوق محبوب بوده ! اگه ملت با دشمناش مشکل داشتن که انقد فروش نمی کرد !
در مورد ME2 هم که دیگه هر کی به این بازی بگه بد واقعا به نظر من این نسل رو بازی نکنه سنگین تره ! :d

اسلحه ها متنوع و جذابه ولی امکان زوم نداره .. چرا؟
بعضی هاش دارن بعضی هاش ندارن ! کلن کسایی که FPS باز باشن بدون زوم بیشتر وقتا کار میکنن :دی چون زوم سرعت آدم رو میگیره ! :دی مگر این که اسنایپر باشی !

آخرین ویرایش:
R رو فشار بده .

چیو ؟!

رایت کردن بازی halo reach رو
من download کردم وقتی اکسترکت میکنم باز یه فایل 7.5 GB میده که وقتی اونم اکسترکت میکنم 3 تا پوشه میده Video_ts & Audio_ts & $systemupdate
من میخوام با برنامه image burn مثل همیشه رایت کنم اما نمیشه

خوب من که نه حالو حوصله دارم و نه وقت اضافه دارم که تیکه های خوشحال آقایونو بخونم!
هر کی اندازه شعورش میفهمه و حرف میزنه (الان میان میگن توهین!)
من که خودمم خوشم اومد 3شم میخوام بگیرم بازی کنم
من فقط گفتم در این حد تعریف نبود اومدن ما متهم کردن به نارنجک بستن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or