Halo: Reach | پست اول تاپیک خوانده شود

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین عضو Noble Team از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    301
سلام دوستان.من يك مشكل تقريبا اساسي پيدا كردم.مرحله 2 رو كامل رفتم و رسيدم به اون مرحله كه از لبه كوه ميريد پايين.بعد از بازي اومدم بيرون اما الان هرچي بر ميگردم توي بازي دوباره از مرحله 2 مياد.كسي سيو بازي رو نداره؟ ديگه حوصله و وقت دوباره رفتن اين مرحله تكراري رو ندارم

سلام دوستان.من يك مشكل تقريبا اساسي پيدا كردم.مرحله 2 رو كامل رفتم و رسيدم به اون مرحله كه از لبه كوه ميريد پايين.بعد از بازي اومدم بيرون اما الان هرچي بر ميگردم توي بازي دوباره از مرحله 2 مياد.كسي سيو بازي رو نداره؟ ديگه حوصله و وقت دوباره رفتن اين مرحله تكراري رو ندارم
حتما 360 رو یه راست خاموش کردی؟؟؟ اره؟؟
چون اول باید save and quit رو بزنی بعد خاموش کنی
سیو چیه خجالت بکش دلتم بخاد یه بار دیگه بری :d

retail version

من 3 بار halo reach را download کردم و هر 3 بار j-tag بود
خواهش میکنم لینک دانلود نسخه قابل رایت یا همان retail رو به من معرفی کنید

حتما 360 رو یه راست خاموش کردی؟؟؟ اره؟؟
چون اول باید save and quit رو بزنی بعد خاموش کنی
احتمالا . اخه چه وضعيه اتو سيو نداره :">
سیو چیه خجالت بکش دلتم بخاد یه بار دیگه بری :d
اگه لااقل20-25 دقيقه بود يه حرفي نه 40 تا 45 دقيقه :d

کلا وقتی فکر میکنی خسته شدی از بازی نباید یه راست کنسول رو خاموش کنی یا بیای بیرون چون سیو نمیشه باید اول بری داخل منوی بازی تا سیو بشه بعد خاموش کنی

من 3 بار halo reach را download کردم و هر 3 بار j-tag بود
خواهش میکنم لینک دانلود نسخه قابل رایت یا همان retail رو به من معرفی کنید
شما درخواستت رو این دو جا مطرح کن مطمئن باش بهتر به جواب میرسی.اینجا جای بحث درباره ی بازیه!;)
دانلود بازی های XBox 360(پست اول تاپیک را بخوانید)
دانلود بازی های XBOX 360 با لینک مستقیم EX.UA (پست اول تاپیک را بخوانید)

حالا 40 - 45 دقیقه که خوبه، من یه بار 3 ساعت بازی کردم یادم رفت سیو کنم :d
شما اگه 3 ساعت بازی کنی حداقل یه مرحله رفتی جلوتر. هر مرحله هم بری جلو، توی لیست مراحل Campaign میاد. فقط اگه وسط اون مرحله باشید و save نکرده بیایید بیرون میره اولش. (متاسفم، ترولینگ اینجا هم تاثیری نداره:دی)

دلیلش هم توضیح دادم. چون Checkpoint های بازی مثل مثلا COD یه جای ثابت نیست، به صورت شناور و بستگی به شرایطتون تو بازی داره. ممکنه وسط جنگ ببینه شرایط خوبی دارید خودش یه Checkpoint بهتون بده، ممکنه دفعه بعد بازی کنید اونجا بهتون Checkpoint نده! Halo Sandbox که میگن همینه. هر دفعه بازی کنید با دفعه قبل متفاوته...

ماشالله بچه ها چقدر فعالن یک شب تا صبح نبودیم:d

به نظرم kat بدبخت اجحاف شده در حقش:dمخصوصا با اون هدی که خورد:dمیگم که این قابلیت ها خیلی باحاله:d

راستی من یه جا خونده بودم این بازی 3D هم هست و یک نمایش هم از 3Dبودنش داده! ما که همچین منویی برای 3D بودنش ندیدیم ، لطفا بگید جریان چیه تا از گمراهی در بیام!:دی

دلیلش هم توضیح دادم. چون Checkpoint های بازی مثل مثلا COD یه جای ثابت نیست، به صورت شناور و بستگی به شرایطتون تو بازی داره. ممکنه وسط جنگ ببینه شرایط خوبی دارید خودش یه Checkpoint بهتون بده، ممکنه دفعه بعد بازی کنید اونجا بهتون Checkpoint نده! Halo Sandbox که میگن همینه. هر دفعه بازی کنید با دفعه قبل متفاوته...
ولی انصافا بعضی جاها(استثنا)رو اعصاب میره این حالت!
آخرای Halo 3 که یه قسمت هواپیما سواری(:d)داره,ما تو اوج آسمون خریت کردیم RB رو نگه داشتیم ببینیم چی میشه, اد همون لحظه چکپوینت زد!!!:dحالا هی دوباره از همین لحظه میومد هی ما میافتادیم میمردیم!!:dآخر مجبور شدم مرحله رو از اول برم!:d

سلام
consolewk1s.png

این پایینی پیش فروش mw2 و reach
پیش فروشش که mw 2 رو پشت سرگذاشت که الان ریچ تو 4 روز مونده تا لانچ (جونم) 2000000 رو رد کرده

HR_vs_MW2.jpg

با این حساب ویجی چارتز بعید میدونه رکورد mw2 روی 360 زده بشه ولی یکی از کاربرا گفته بود فروش اروپا اسیا افریقا و خاور میانه همه رو شگفت زده میکنه

خوب من هم بالاخره گرفتم
بازی نسبت به توقعاتم خیلی بالاتر بود
من رو که با اینجور بازی های فضایی اصلا حال نمیکنم خیلی راضی نگه داشت
یه دو تا مرحله اولش که خیلی خوب بود
گیم پلی جذابی هم داشت
کرافیک خوبه اما عالی نیست
تنها ایراد بزرگش تا حالا کنترل وسایل نقلیه بوده که واقعا افتضاح بود اساسی!
حالا تموم کردم دوباره میام!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or