dani8gb
کاربر سایت
دقیقادرسته سخته ولی اگه با سیاست بازی کنی میتونی بری.
من با به کار گیری کمی حوصله و همین ساست در بازی و دقت رد کردم
دقیقادرسته سخته ولی اگه با سیاست بازی کنی میتونی بری.
حتما 360 رو یه راست خاموش کردی؟؟؟ اره؟؟سلام دوستان.من يك مشكل تقريبا اساسي پيدا كردم.مرحله 2 رو كامل رفتم و رسيدم به اون مرحله كه از لبه كوه ميريد پايين.بعد از بازي اومدم بيرون اما الان هرچي بر ميگردم توي بازي دوباره از مرحله 2 مياد.كسي سيو بازي رو نداره؟ ديگه حوصله و وقت دوباره رفتن اين مرحله تكراري رو ندارم
احتمالا . اخه چه وضعيه اتو سيو ندارهحتما 360 رو یه راست خاموش کردی؟؟؟ اره؟؟
چون اول باید save and quit رو بزنی بعد خاموش کنی
اگه لااقل20-25 دقيقه بود يه حرفي نه 40 تا 45 دقيقه :dسیو چیه خجالت بکش دلتم بخاد یه بار دیگه بری :d
کلا وقتی فکر میکنی خسته شدی از بازی نباید یه راست کنسول رو خاموش کنی یا بیای بیرون چون سیو نمیشه باید اول بری داخل منوی بازی تا سیو بشه بعد خاموش کنیسلام دوستان.من يك مشكل تقريبا اساسي پيدا كردم.مرحله 2 رو كامل رفتم و رسيدم به اون مرحله كه از لبه كوه ميريد پايين.بعد از بازي اومدم بيرون اما الان هرچي بر ميگردم توي بازي دوباره از مرحله 2 مياد.كسي سيو بازي رو نداره؟ ديگه حوصله و وقت دوباره رفتن اين مرحله تكراري رو ندارم
حالا 40 - 45 دقیقه که خوبه، من یه بار 3 ساعت بازی کردم یادم رفت سیو کنم :dاگه لااقل20-25 دقيقه بود يه حرفي نه 40 تا 45 دقيقه :d
شما درخواستت رو این دو جا مطرح کن مطمئن باش بهتر به جواب میرسی.اینجا جای بحث درباره ی بازیه!من 3 بار halo reach را download کردم و هر 3 بار j-tag بود
خواهش میکنم لینک دانلود نسخه قابل رایت یا همان retail رو به من معرفی کنید
شما اگه 3 ساعت بازی کنی حداقل یه مرحله رفتی جلوتر. هر مرحله هم بری جلو، توی لیست مراحل Campaign میاد. فقط اگه وسط اون مرحله باشید و save نکرده بیایید بیرون میره اولش. (متاسفم، ترولینگ اینجا هم تاثیری نداره)حالا 40 - 45 دقیقه که خوبه، من یه بار 3 ساعت بازی کردم یادم رفت سیو کنم :d
ولی انصافا بعضی جاها(استثنا)رو اعصاب میره این حالت!دلیلش هم توضیح دادم. چون Checkpoint های بازی مثل مثلا COD یه جای ثابت نیست، به صورت شناور و بستگی به شرایطتون تو بازی داره. ممکنه وسط جنگ ببینه شرایط خوبی دارید خودش یه Checkpoint بهتون بده، ممکنه دفعه بعد بازی کنید اونجا بهتون Checkpoint نده! Halo Sandbox که میگن همینه. هر دفعه بازی کنید با دفعه قبل متفاوته...