وقتی به پشت وایسادن شما می ری پشتشون و RB می زنید و ....لعنت به کسایی که از اسپویلر استفاده نمیکنن )x
من هنوز تموم نکردم یه کم از داستان لو رفت برام
بچه ها یه سوال ضایع :d
الان فک کنم تا الان 9 10 تا مرحله رفتم اما تا حالا هیچکیو نایف نکردم
یکی بگه چجوریه ؟؟ با چه دکمه ای ؟؟
ممنون
تو تریلرهاش وقتی میرفتی پشت کسی و RB میزدی یهو سوم شخص میشد ولی تو بازی اصلی ندیدم سوم شخص بشه! حذف شده یعنی؟وقتی به پشت وایسادن شما می ری پشتشون و RB می زنید و ....
تو e3 که این طور بود...شنیدم بازی 3D e .درست شنیدم؟
پسرم,شما میری ایندفعه RB رو نگه میداری تا سوم شخص هم بشه!!!:d++++++++++
تو تریلرهاش وقتی میرفتی پشت کسی و RB میزدی یهو سوم شخص میشد ولی تو بازی اصلی ندیدم سوم شخص بشه! حذف شده یعنی؟
من بیشتر دشمن هامون رو با RB کشتم یعنی خیلی فاز میده
تو e3 که این طور بود...
من یه چند باری این کارارو کردم اما با قنداق اسلحه میزنه تو سرشون :dپسرم,شما میری ایندفعه RB رو نگه میداری تا سوم شخص هم بشه!!!:d
البته باید کمی مخفیانه بری پشتشون تا متوجه نشن که من بعید میدونم توانایی انجام چنین کاری رو داشته باشی!!!
:d
من یه چند باری این کارارو کردم اما با قنداق اسلحه میزنه تو سرشون :d
از پشت و مخفیانه هم رفتم
الان برم دوباره امتحان کنم بببینیم چی میشه
برید پشت سرشون و RB رو نگهدارید(از اول تا آخر انیمیشن RB رو باید hold کنید)
تو قسمت داستانیش چند جایی میتونید این کارو بکنید........ .
پسرم,شما میری ایندفعه RB رو نگه میداری تا سوم شخص هم بشه!!!:d
البته باید کمی مخفیانه بری پشتشون تا متوجه نشن که من بعید میدونم توانایی انجام چنین کاری رو داشته باشی!!!
:d
تو تریلرهاش وقتی میرفتی پشت کسی و RB میزدی یهو سوم شخص میشد ولی تو بازی اصلی ندیدم سوم شخص بشه! حذف شده یعنی؟
من بیشتر دشمن هامون رو با RB کشتم یعنی خیلی فاز میده
...
ولی تا بحال نگفتم MG هویجه.... اگه اینطوری پیش بره،ما هم میگیم........
راستی یه سوال ! تکلیف Jun چی شد ؟ اونم نفله شده حتما درسته :biggrin1:Carter به Jun دستور داد تا دکتر هالزی رو از ریچ خارج کنه ...
کلا جان با اون لحجه و پرداخت کمش یکم بهش مشکوکم ... احساس میکنم یک جای داستان رو با جان خالی گذاشتن ...
و تو هیلو بعدی احتمالا جان رو میبینیم ...شاید !
دست هر استودیویی هم که باشه این هیلو بعدی ( 4 ایشالا ! ) هر کاری بخواد باهاش میکنهاخه مشکل اینجاست که هیو بعدی دست بانجی نیست که بخواد یه شخصیت مثه Jun که تو ریچ بوده رو وارد کنه !
اما من واقعا حاقل از لحاظ داستانی به هیلو بعدی امیدی ندارم مطمئنم هیلوهای بانجی هیچوقت تکرار نمی شن
343 هم کارشون درسته.امیدوارم سنگ تموم بزارن واسه این IP.اخه مشکل اینجاست که هیو بعدی دست بانجی نیست که بخواد یه شخصیت مثه Jun که تو ریچ بوده رو وارد کنه !
اما من واقعا حاقل از لحاظ داستانی به هیلو بعدی امیدی ندارم مطمئنم هیلوهای بانجی هیچوقت تکرار نمی شن