Halo: Reach | پست اول تاپیک خوانده شود

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین عضو Noble Team از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    301
خب دیگه داری حرف بی حساب و کتاب میزنی صدرا..
پس خیلی از فن های یه بازی دیگه هم به خاطر کنسول فن بودن تو ایران بازی رو میخرن!
یا اینکه تو از درون اون ها خبر داری...حرفت از پایه و اساس غلطه(بحث نکن با من:biggrin1:)

آره حرف من غلط ولی از حقيقت نميشه فرار کرد

خداحافظ من ديگه کاری ندارم ميخواين بفهميد يا نه!!!
به قول اون بنده خدا چشم هاا را بايد شست!

آره حرف من غلط ولی از حقيقت نميشه فرار کرد

خداحافظ من ديگه کاری ندارم ميخواين بفهميد يا نه!!!
به قول اون بنده خدا چشم هاا را بايد شست!
صدرا بیخیال شو انقدر فن بازی درنیار...
خو تو که فن PS هستی مگه مجبوری تو بخش 360 بیای خودتو اذیت کنی..!:confused:

البته يه چيزيم من بگم به غير از چند نفر اکثر کسايی که سنگ بازيو به سينه ميزنن به خاطر اين کنسول سفيده و بس وگرنه نه تا اومدن 360 ميشناختنش نه بعضياشونم خوششون ميآد فقط واسه اينکه بگن به به کنسول ما چی داره همين!!
خب مثلا الان همه ی طرفدارای Diablo 3 یا Starcraft 2 نسخه های قبلی رو بازی کردن...؟
اینجوری رو هوا حرف زدن خوب نیست...اولا اینکه هیلو خوشبختانه تو ایران اوقدر طرفدار نداره که بگی یه عده جوگیر شدن اومد هیلو فن شدن!کسایی که دنبال این طرز فکر بودن همین الانشم GEOW رو عنوان اصلی X360 میدونن!
ولی به شخصه خودم 7 ساعت شب قبل از زمان لانج هیلو 2 تو صف فروشگاه بودم که شاید یک دقیقش رو هم خودت نتونی تو صف GOW III تحمل کنی...:دی

فکر کنم موافق باشن دوستان منطقی!!!! من خودم از نسخه اوّل خوشم نميومد تا الان :دی
پس میشه مثلا ازت بپرسم به طور خلاصه ماجراهای مرحله ی 6 Halo 2 رو واسمون بازگو کنی...؟!:biggrin1::smile:

خب مثلا الان همه ی طرفدارای Diablo 3 یا Starcraft 2 نسخه های قبلی رو بازی کردن...؟
اینجوری رو هوا حرف زدن خوب نیست...اولا اینکه هیلو خوشبختانه تو ایران اوقدر طرفدار نداره که بگی یه عده جوگیر شدن اومد هیلو فن شدن!کسایی که دنبال این طرز فکر بودن همین الانشم GEOW رو عنوان اصلی X360 میدونن!
ولی به شخصه خودم 7 ساعت شب قبل از زمان لانج هیلو 2 تو صف فروشگاه بودم که شاید یک دقیقش رو هم خودت نتونی تو صف GOW III تحمل کنی...:دی
خدایش حرفت درسته!توی همین سایت خودمون که همه توش جمعیم بگردی - من و 15- تا 20 نفر دیگه فن HALO هسستند!من خودم از بازی خوشم میاد- داداشم حالش بهم میخوره!

ایشون چشم دیدن 15 نفر رو هم نداره!فکر میکنه بازی اشغاله- حتی بازی gost Buster هم برای خودش طرفدارانی داره!اگه به حرف ایشون باشه میکوبن و میرن،چون تو ایران کسی XBOX Orginal رو تجربه نکرده(همه کس منظورمه،مثلا من خودم به هوای همین سری HAlo خریدمش)ایشون فکر میکنن که بازی تعطیله!
من خودم یکی از فنهای بازی Too Human هستم- و خیلی حال میکنم حتی باز اون گرافیک نفله ادامش بدن!ایشون باز میان یه چیزی میگن!

---------------
دوتا لینک فقط از داستان بازی گذاشتم که بکس توی سایت ماده کردن- مگه MS تو ایران بود که ما بیایم اون موقع فنش بشیم!
حرف های ایشون فوق العاده بی منطقه!
طبق حرف ایشون چون 6 میلیون دلار خرج تبلیغات COD4:MW1 شده پس این بازی با تبلیغ گنده شده؟؟؟
الان میگن نه!چرا ؟چون روی PS3 هم اومده!همین

امید وارم از این به بعد فن بازی رو بزارید کنار ،حد اقل خوشتون نمیاد درباره بازی صحبت نکنید!
همین،کار دیگه ای ازتون نخواستیم که میاید میکوبید!

پس میشه مثلا ازت بپرسم به طور خلاصه ماجراهای مرحله ی 6 Halo 2 رو واسمون بازگو کنی...؟!:biggrin1::smile:
سوال سختی پرسیدی ازش:دی از من میپرسیدی حتی یادم نمیومد دیشب چی خوردم:دی:laughing:
در کل تیکه ی جالبی بود:دی چپتر 89 قسمت 4 رو رو هم برای ما بگو:دی

این صفحه رو هم نگاه کنید!ببینید فن بویانه فقط دارند میکوبن- اون روز ما تو خبر گداری بدیم- وگرنه میتونستیم همونجا بگوبیم- ولی مراعات داریم میکنیم!خواهشا بی خیال شید

آخرین ویرایش:

میگم خوشم نیومد!!! :biggrin1: میگه داستانو بگو!:biggrin1:

در ضمن من نگفتم بازی بدیه!!!! گفتم بعضیا الکی طرفدارش شدن و منظورم شما نبود به خودت گرفتی!

اقا من نمیدونم صدرا منظورش رو بد رسونده یا شماها نگرفتین چی میگه ! صدرا کاملا خوب بودن بازی رو قبول داره اصلا هم از خود بازی ایراد نمیگیره اما میگه توی ایران عده ای هستن که نه نسخه های پیشین Halo رو بازی کردن و نه چیزی از دنیای بازی میدونن و وقتی هم بخاطر سروصدای زیادی که برای عرضه نسخه سوم شد رفتن و نسخه سوم رو خریدن بعضی هاشون با بازی حال کردن بعضی هاشونم نه که از این تعدادی که با خود بازی هم حتی حال نکردن چون Halo یک عنوان انحصاری هستش اومدن از بازی به به و چه چه کردن که برگردن بگن اره 360 ما اینو داره که خیلی شاخه در صورتی که واقعا به بزرگی و پیچیدگی و جذابیت های Halo پی نبردن
صدرا فقط همینارو گفت و منظورش همینا بودو بس ! نه از بازی ایراد گرفته بود نه فن بازی در اورده بود

خوب اونجوری که من از پست دوستان فهمیدم مشکل اونجاست که من شماره 1-2 رو بازی نکردم و این که بازی روند نزولی داشته . باید در مورد halo 3 این رو هم بگم که من هم مثل دوستان نقطه مثبت بازی رو تو Gameplay میدونم با این که چیز جدیدی نداشت ولی محیط و هوش مصنوعی جوری طراحی شده بود که یک تجربه لذت بخش رو به همراه داشت. در مورد odst هم باید بگم که با اینکه من خیلی کم از بازی ها ایراد میگیرم به نظرم اصلا چیزی به اسم Balance تو بازی وجود نداشت . گرافیک که در بعضی جاها انقدر تیره که چیزی دیدیه نمیشد بعضی جاها هم زیادی پر نور بود . کلا به نسبت Halo 3 به نظرم یک افتضاح بود . چون من که طرفدار بازی نیستم از Halo 3 لذت بردم با اینکه چیز زیادی از داستان و سری نمیدونستم ولی odst رو نیمه کاره ول کردم . در مورد Reach حس خوبی دارم امیدوارم بازی خوبی باشه و طرفدار هاش رو خوشحال کنه

اقا من نمیدونم صدرا منظورش رو بد رسونده یا شماها نگرفتین چی میگه ! صدرا کاملا خوب بودن بازی رو قبول داره اصلا هم از خود بازی ایراد نمیگیره اما میگه توی ایران عده ای هستن که نه نسخه های پیشین Halo رو بازی کردن و نه چیزی از دنیای بازی میدونن و وقتی هم بخاطر سروصدای زیادی که برای عرضه نسخه سوم شد رفتن و نسخه سوم رو خریدن بعضی هاشون با بازی حال کردن بعضی هاشونم نه که از این تعدادی که با خود بازی هم حتی حال نکردن چون Halo یک عنوان انحصاری هستش اومدن از بازی به به و چه چه کردن که برگردن بگن اره 360 ما اینو داره که خیلی شاخه در صورتی که واقعا به بزرگی و پیچیدگی و جذابیت های Halo پی نبردن
صدرا فقط همینارو گفت و منظورش همینا بودو بس ! نه از بازی ایراد گرفته بود نه فن بازی در اورده بود

چه عجب یکی پیدا شد بگیره منظور مارو!

دقیقا میگه این بازی هیچی نیست و فقط Hype هست! و الکی دارید بزرگش میکنید و بخاطر ف بازی اینو میگید!
من خودم همه نسخه هاش رو بجز HALO wars که یکمی بازی کردم کامل بازی کردم!خدایش من فن 100% بازی هستم :smile:
ولی ایشون کاملا داره همرو به یک چشم میبینه!و بهتر بگم میگه بازی هیچی نیست!الان من بگم GOW هیچی نیست میخواد ادم رو .........کنه!
مگه GTA IV رو هر کسی بازی کرده و فن این سری شده نسخه های قبل رو هم بازی کرده؟؟؟؟؟؟
اصلا ربطی نداره!ولی اینم قبول ندارم که بگم اونایی که با سرو صدای بازی ،رفتن خریدن فن بازی شدن!چرا که مطمئنم 20 تا فن این بازی تو سایت بزور پیدا میشه،هر کی خریده یا حالش بهم خورده یا عاشق بازی شده!
این دوست ما هم از سری اول هستند متاسفانه!

Last edited by a moderator:
آقا کسی میدونه اوریج ODST رو کجا میاره؟:دی
نمیخوام Multiplayer Beta Reach رو از دست بدم...
بی خیال بابی-
فعلا باید برای REACH اصل برنامه بچینیم - دوباره بن بازی شروع بشه!بد بختی داریم-

-باید با یک وارد کننده مثل جمیل صحبت کنیم-اون بیاره برامون! این نبود بازی های ORG هم رو مخه ها!:mad:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or