Halo: Reach | پست اول تاپیک خوانده شود

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین عضو Noble Team از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    301
نوید اینجوری 2 تا بازی اورجینال گیرم- میاد-برای سال دیگه- میخوام یک کنسول اورجینال بگرم- بزنم تو خط با فرهنگی:دی لازم میشه!اینجوری یک معامله 2 سر سوده!
پ.ن:البته چون I'm iranian یک کنسول کپی هم کنارش نگه میدارم:دی لازم میشه:دی
دوباره شیطون گولم میزنه اورجینال رو کپی خور میکنم:دی

spacer.gif

GT Pop-Block: MP Beta Trailer

به نكات خوب و جالبي اشاره كرده :biggrin1:

خب گویا این تاپیک فراموش شد...:دی
-----------------------------------------------
برای اولین بار تو سری هیلو هستش ک از موشن کپچر برای شخصیت ها استفاده می کنن!یه قول Weekly Update بانجی ما تعجب می کنیم که چرا تو شماره ی های قبلی از این روش استفاده نکردیم!یه عکس از موشن کپچر ریچ :

Balls.jpg

---------------------------------------
پیشرفتی که گرافیست های بازی داشتن در طول پروژه واقعا خیر کنندست ! با توجه به این که :

That’s it for this week. Hopefully, we can shed some more light soon. Stay tuned.

GIF هارو با IE ببینید گویا با فایر فاکس مشکل داره!

پیشرفت گرافیکی که داره رو Beta صورت میگیره، به نظر می رسه خیلی زیاده! کلا تو این دو سه ماه اخیر بانجی تمرکز زیادی گذاشته رو گرافیک بازی.
Am I saying it’ll look like a completely different game than what you saw in the trailer when you load it up in May? Nah. The same flesh and bones are still present and accounted for, but there’s definitely been a significant upgrade in visuals in the shift from Alpha/Beta to Delta
منظور از Delta همون Beta نهایی است:دی (واسه خودشون اسم گذاشتن:دی).
Another giant pile of bugs fixed, a ton more polish put into 3d, env art, animation, audio and design. Better looking content abounds, but the differences between Alpha and Beta are more than skin deep. Stability and performance have both taken major leaps forward, both critical in preparing to release to a wider audience.
GIF هارو با IE ببینید گویا با فایر فاکس مشکل داره!
با 4 تا مرورگر تست کردم نشد:دی

واقعا چه استقبالی:دی

Bungie اطلاعات کاملی از بخش Multilayer بازی رو کرده که خیلی زیاده و بنابراین حال و حوصله ترجمش رو ندارم:دی خودتون برید ببینید:دی
http://www.shacknews.com/onearticle.x/62865

در کل بگم که ترکوندن! در واقع سیستم مالتی پلیر کم ایراد Halo 3 رو بی ایراد کردن!

عکسهای منوی مالتی پلیر:

http://www.shacknews.com/screenshots.x?gallery=14167&game_id=7592#img152072

ما که نتونستیم ، بابی دستت به نسخه اریج ODST رسید؟!:(
کاشکی میشد از نسخه کپی هم MP REACH رو بازی کرد!
نه بابا !:( با اطلاعات جدیدی که از Beta امروز اومد بیش از پیش حالم گرفته شد که نمیتونم بازی کنم!
خداییش عظیم ترین Betaـی است که تا حالا از یه بازی عرضه شده!
========

بانجی کار روی Multiplayer Beta رو تموم کرده و دوباره چسبیدن به بخش Campaign ! (البته یکی دو هفته ای میشه:دی). امروز از یکی از محیط های بازی یه عکس کوچیک دادن!

tumblr_l06r8uI6Qz1qb0uido1_1280.jpg

واقعا پیشرفت گرافیکیش نسبت به Halo 3 عالیه.این پیشرفت واسه منی که تازه دارم Halo 3 رو بازی میکنم قابل لمس تره!:biggrin1:تازه اینا ماله Multiplayer Beta هست.خدا عاقبت بازی اصلی رو بخیر کنه!

گرافیک میخوایم چیکار:دی طراحی مپ هاش هوش از سر آدم میبره! Halo 3 با اینکه مال 3 سال پیشه، ولی هنوزم کمتر بازی هست که تو طراحی مپ های MP، بهش برسه. حالا این طور که از عکسها معلومه، Reach در این زمینه به قله رسیده:دی

بعد یه نکته هم اینکه بانجی واقعا راست میگفت بزرگترین بتایی است که تا حالا دیدید! 4 تا مپ بزرگ و پرجزئیات، و کلی مود مختلف و جدید داره (جدا از اسلحه های جدید و جت پک و ...). تا اونجایی که من میدونم، بتایی نبوده که 4 تا مپ داشته! مثلا همین بتای Bad Company 2 فکر کنم یه دونه مپ داشت!

به احتمال زیاد هم بانجی بعد از یه مدت این بتا رو Public میکنه! یعنی از انحصار ODST داران خارج میشه:دی

گرافیک میخوایم چیکار:دی طراحی مپ هاش هوش از سر آدم میبره! Halo 3 با اینکه مال 3 سال پیشه، ولی هنوزم کمتر بازی هست که تو طراحی مپ های MP، بهش برسه. حالا این طور که از عکسها معلومه، Reach در این زمینه به قله رسیده:دی

بعد یه نکته هم اینکه بانجی واقعا راست میگفت بزرگترین بتایی است که تا حالا دیدید! 4 تا مپ بزرگ و پرجزئیات، و کلی مود مختلف و جدید داره (جدا از اسلحه های جدید و جت پک و ...). تا اونجایی که من میدونم، بتایی نبوده که 4 تا مپ داشته! مثلا همین بتای Bad Company 2 فکر کنم یه دونه مپ داشت!

به احتمال زیاد هم بانجی بعد از یه مدت این بتا رو Public میکنه! یعنی از انحصار ODST داران خارج میشه:دی
یعنی چی داره پابلیک میشه یعنی روی یه دیسک جدا میدن بیرون کی و چه وقت؟؟ خداییش حیفه دستمون به بتا نمیرسه حماقت کردیم اورجینال نگرفتیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or