Halo: Reach | پست اول تاپیک خوانده شود

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین عضو Noble Team از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    301
هالو از نظر من این چیزا رو فاقد هست

1_تنوع اسلحه و دشمن در ان کم است

2_لذت بازی کردن رو نداره

3_با تفنگ ها نمیدونی دید کنی

ولی در کل هر بازی رو که لذت بازی کردن رو نداره بدرد نمیخوره
دقیقا دست گذاشتی رو نقطه قوت بازی:دی
اتفاقا هیلو از معدود بازیهایی است که با اسلحه هاش شناخته میشه. تنوع اسلحه در بازی از هر بازی FPS دیگری بیشتر است و از همه مهمتر بینشون واقعا تفاوت وجود داره! یعنی کاملا سیستمشون با هم فرق داره (برعکس بازیهایی مثل CoD).

تنوع دشمن هم همینطور. تو بازی بالای 10 نوع دشمن کاملا متفاوت هستند (مثلا Elite با Grunt و Hunter فرق نداره؟:دی). در صورتی که باز تو یه بازی مثل CoD همه دشمن هات آدمند و یه شکل! پس اگه این تنوع نداره اون چیه؟:دی

کلا از لحاظ تنوع که همه بازیها با Halo مقایسه میشن، قشنگ دست روی نقطه قوت بازی گذاشتی:دی

بقیه اش هم نظر شخصی است و محترم.

خب چه فرقی میکنه هالو یا هیلو اصلا بگین هلو بهتره
یعنی چی چه فرقی میکنه؟! اسم بازی هیلو هست و باید درست تلفظ بشه. مثل این میمونه که MW رو تلفظ کنیم مدرن وارفار.
این که شما از هیلو خوشتون نمیاد به سلیقه برمیگرده دوست عزیز. کاریش هم نمیشه کرد چون سلایق با هم متفاوته.
قضیه با تفنگ ها نمیدونی دید کنی چیه ؟
الان یک ساعت دارم بهش فکر می کنم , نفهمیدم چیه ...
فکر کنم منظورشون این بود که بعضی سلاح ها تو بازی زوم نمیکنن عین CoD.

قضیه با تفنگ ها نمیدونی دید کنی چیه ؟
الان یک ساعت دارم بهش فکر می کنم , نفهمیدم چیه ...
یعنی نمیتونی مثل COD بری یک گوشه پشت سنگی چیزی بشینی سنگر بگیری ، با دوربین تفنگ ـت زوم کنی رو دشمن و هدشات کنی ـشون :biggrin1: اونایی که همچین ایرادی میگرن کلا از استایل گیم پلی هیلو خوششون نمیاد و باهاش سازگار نیستن ، مشکل از بازی نیست ...

یعنی نمیتونی مثل COD بری یک گوشه پشت سنگی چیزی بشینی سنگر بگیری ، با دوربین تفنگ ـت زوم کنی رو دشمن و هدشات کنی ـشون :biggrin1: اونایی که همچین ایرادی میگرن کلا از استایل گیم پلی هیلو خوششون نمیاد و باهاش سازگار نیستن ، مشکل از بازی نیست ...
خَ واسه همین بد عادت شدن دیگه. بازی رو روی سخترین درجه 5 ساعته تموم میکن اونم به زروه Zoom و Cover نشستن و دراز کشیدن; سینه رو میدن جلو میان از چیزی ایراد میگیرن که باب میلشون نیست.
:دی دوره اخر الزمونه.

بازیش که عالی بود....
خوب هم gs میداد(چون تکنفره روی لجند تموم کردم 275 تا gs بهمون داد}
ولی در مورد پایان بازی
مرگ هم تیمی هامون اونطور که باید منو متاثر نکرد.....انگار یه جورایی زود مردن و زود هم از یاد رفتن.....(نظر شخصی!!!)
خداییش لجندش خیلی خوف بود(هیلو odst روی حالت نرمال رو من یه مرحله هم نتونستم برم،حالا نمیدونم اون سخت بوده یا چون با دنیا و سبک هیلو آشنا نبودم و ازش خوشم نیومد نتونستم برم)
خیلی وقت بود عنوان انحصاری به این شاخی روی 360× ندیده بودم

موردی که بهش اشاره کردین تنها و تنها و تنها نقطه ضعف بازی هستش .
موارد دیگه کاملا به سلیقه برمیگرده و بعضی مواقع به علت فن بوی بازی !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or