هِــ ـی لُ... هِــیلُ => Hey Lo =>ـ Halo
دقیقا دست گذاشتی رو نقطه قوت بازیهالو از نظر من این چیزا رو فاقد هست
1_تنوع اسلحه و دشمن در ان کم است
2_لذت بازی کردن رو نداره
3_با تفنگ ها نمیدونی دید کنی
ولی در کل هر بازی رو که لذت بازی کردن رو نداره بدرد نمیخوره
یعنی چی چه فرقی میکنه؟! اسم بازی هیلو هست و باید درست تلفظ بشه. مثل این میمونه که MW رو تلفظ کنیم مدرن وارفار.خب چه فرقی میکنه هالو یا هیلو اصلا بگین هلو بهتره
فکر کنم منظورشون این بود که بعضی سلاح ها تو بازی زوم نمیکنن عین CoD.قضیه با تفنگ ها نمیدونی دید کنی چیه ؟
الان یک ساعت دارم بهش فکر می کنم , نفهمیدم چیه ...
یعنی نمیتونی مثل COD بری یک گوشه پشت سنگی چیزی بشینی سنگر بگیری ، با دوربین تفنگ ـت زوم کنی رو دشمن و هدشات کنی ـشون :biggrin1: اونایی که همچین ایرادی میگرن کلا از استایل گیم پلی هیلو خوششون نمیاد و باهاش سازگار نیستن ، مشکل از بازی نیست ...قضیه با تفنگ ها نمیدونی دید کنی چیه ؟
الان یک ساعت دارم بهش فکر می کنم , نفهمیدم چیه ...
خَ واسه همین بد عادت شدن دیگه. بازی رو روی سخترین درجه 5 ساعته تموم میکن اونم به زروه Zoom و Cover نشستن و دراز کشیدن; سینه رو میدن جلو میان از چیزی ایراد میگیرن که باب میلشون نیست.یعنی نمیتونی مثل COD بری یک گوشه پشت سنگی چیزی بشینی سنگر بگیری ، با دوربین تفنگ ـت زوم کنی رو دشمن و هدشات کنی ـشون :biggrin1: اونایی که همچین ایرادی میگرن کلا از استایل گیم پلی هیلو خوششون نمیاد و باهاش سازگار نیستن ، مشکل از بازی نیست ...
بازیش که عالی بود....
خوب هم gs میداد(چون تکنفره روی لجند تموم کردم 275 تا gs بهمون داد}
ولی در مورد پایان بازی
خداییش لجندش خیلی خوف بود(هیلو odst روی حالت نرمال رو من یه مرحله هم نتونستم برم،حالا نمیدونم اون سخت بوده یا چون با دنیا و سبک هیلو آشنا نبودم و ازش خوشم نیومد نتونستم برم)مرگ هم تیمی هامون اونطور که باید منو متاثر نکرد.....انگار یه جورایی زود مردن و زود هم از یاد رفتن.....(نظر شخصی!!!)
خیلی وقت بود عنوان انحصاری به این شاخی روی 360× ندیده بودم
حالت co op افلاین مثه special ops call of duty mw2 داره؟
آخه چرا باو؟از بس که به این بازی توهین و فحش کردم دیگه درایور کنسولم بازی رو نمیخونه
آخه چرا باو؟
یکی از بهترین بازی های عمر من بود!
یا حق
باید بپرسی از چیش خوشم نیومد!میشه بگی از چه چیزی تو این بازی خوشت اومد؟خیلی مزخرفه
میشه بگی از چه چیزی تو این بازی خوشت اومد؟خیلی مزخرفه