Halo: Reach | پست اول تاپیک خوانده شود

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین عضو Noble Team از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    301
بابا همین جوری میرم
نمیشه یه کاری کردن همش هانتر بیاد؟؟
برو توی تنظیمات، Bonus Round همه رو بگذار الیت جنرال، بعد توی قسمت اسلحه ها هم تبر رو اسلحه اصلیت انتخاب کن (تیر و جونت هم بی نهایت کن).

در کمتر از دو ساعت به 1 میلیون میرسه:دی

بازیه بدی نبود.ولی به نظرم سینگل halo3 خیلی بهتر و لذتبخشتر بود.در برخی مواقع افت فریم ازاردهنده ای وجود داشت.موزیکها خیلی خوب بود ولی اصلا و ابدا در حد شاهکار mw2 نبود.گرافیک میتونست بهتر باشه.در کل من 7 میدم به این بازی.

اسکن چیه دیگه؟:دی

Halo Waypoint یک Social Network برای هیلو بازها است. توش اخبار هیلو (همه چی، از بازیها تا کتاب هاش) قرار داده میشه، میتونید آواتار آوارد و اینجور چیزها هم آنلاک کنید که به میزان اچیومنت و درجه تون در بازیهای هیلو نگاه میکنه. خیلی چیزهای دیگه هم در رابطه با هیلو داره. کلا بعید میدونم چیزی باشه که به دردت بخوره:دی برای گرفتنش هم باید از لایو با حجم 120 مگابایت (همین حدودا) دانلودش کنید. اگر زیاد هیلو آنلاین بازی میکنی و علاقه هم داری دانلود کن.

خوب من دانلودشم کردم,هیلو هم نسبتا زیاد انلاین بازی می کنم.علاقه هم دارم:d
راستش waypoint رو برای باز کردن اون ایتم های armory تو ریچ گرفتم.یه سری از ایتم هاش رو مثل محافظ سینه و ... رو باید در طول هیلو waypoint باز کنی.برای همین می پرسم.

آقا تو Firefight پر امتیاز ترین :d کاوننت کدوم هستن ؟ همه رو بذاریم رو همون بعد هِی امتیاز درو کنیم تا به 1 میلیون برسیم ... :d
یک نوع الیت بودن 880 تا فکر کنم امتیاز میداد بعد کشتنشون ، اونا کدوم نوعی هستن ... ؟!

Rank های بازی مشخص شد:

Private - Awarded at 7,500 cR
Corporal - Awarded at 10,000 cR
Corporal Grade 1 - Awarded at 15,000 cR
Sergeant - Awarded at 20,000 cR
Sergeant Grade 1 - Awarded at 26,250 cR
Sergeant Grade 2 - Awarded at 32,500 cR
Warrant Officer - Awarded at 45,000 cR
Warrant Officer Grade 1 - Awarded at 78,000 cR
Warrant Officer Grade 2 - Awarded at 111,000 cR
Warrant Officer Grade 3 - Awarded at 144,000 cR
Captain - Awarded at 210,000 cR
Captain Grade 1 - Awarded at 233000 cR
Captain Grade 2 - Awarded at 256,000 cR
Captain Grade 3 - Awarded at 279,000 cR
Major - Awarded at 325,000 cR
Major Grade 1 - Awarded at 350,000 cR
Major Grade 2 - Awarded at 375,000 cR
Major Grade 3 - Awarded at 400,000 cR
Lt. Colonel - Awarded at 450,000 cR
Lt. Colonel Grade 1 - Awarded at 480,000 cR
Lt. Colonel Grade 2 - Awarded at 510,000 cR
Lt. Colonel Grade 3 - Awarded at 540,000 cR
Commander Grade 1 - Awarded at 650,000 cR
Commander Grade 2 - Awarded at 700,000 cR
Commander Grade 3 - Awarded at 750,000
Colonel - Awarded at 850,000 cR
Colonel Grade 1 - Awarded at 960,000 cR
Colonel Grade 2 - Awarded at 1,070,000 cR
Colonel Grade 3 - Awarded at 1,180,000 cR
Brigadier - Awarded at 1,400,000 cR
Brigadier Grade 1 - Awarded at 1,520,000 cR
Brigadier Grade 2 - Awarded at 1,640,000 cR
Brigadier Grade 3 - Awarded at 1,760,000 cR
General - Awarded at 2,000,000 cR
General Grade 1 - Awarded at 2,200,000 cR
General Grade 2 - Awarded at 2,350,000 cR
General Grade 3 - Awarded at 2,500,000 cR
General Grade 4 - Awarded at 2,650,000 cR
Field Marshall - Awarded at 3,000,000 cR
Hero - Awarded at 3,700,000 cR
Legend - Awarded at 4,600,000 cR
Mythic - Awarded at 5,650,000 cR
Noble - Awarded at 7,000,000 cR
Eclipse - Awarded at 8,500,000 cR
Nova - Awarded at 11,000,000 cR
Forerunner - Awarded at 13,000,000 cR
Reclaimer - Awarded at 16,500,000 cR
Inheritor - Awarded at 20,000,000 cR
خیلی خیلی خیلی بیشتر از اونیه که فکرش رو میکردم!! اما نکته اینه که Inheritor قشنگ دو سال طول میکشه بهش برسی (در صورتی که شبانه روز بازی کنی). من تا الان هیچکس رو ندیدم از Lt. Colonel Grade 3 بیشتر شده باشه!

ولی انصافا عجب اسم هایی برای اون آخریا انتخاب کردن:دی

آقا من اون تنظیماتی که میشه زره و ... رو آپگرید کرد رو پیدا نمی کنم !!! تو کدوم منو و گزینس !؟
ضمنا ً پول در این بازی در پایان هر مرحله به یک اندازه داده میشه یا نه با توجه به نوع پایان مراحل کم و زیاد میده !؟ کلا راه پول در آوردن بیشتر در بازی چیه !؟ من یه زره رو دیدم که 200000 قیمت داره ولی من 40000 بیشتر پول ندارم !؟
بازی چند ساعت گیم پلی داره و چند مرحله است !؟

آخرین ویرایش:
آقا من اون تنظیماتی که میشه زره و ... رو آپگرید کرد رو پیدا نمی کنم !!! تو کدوم منو و گزینس !؟
ضمنا ً پول در این بازی در پایان هر مرحله به یک اندازه داده میشه یا نه با توجه به نوع پایان مراحل کم و زیاد میده !؟ کلا راه پول در آوردن بیشتر در بازی چیه !؟ من یه زره رو دیدم که 200000 قیمت داره ولی من 40000 بیشتر پول ندارم !؟
بازی چند ساعت گیم پلی داره و چند مرحله است !؟

کسی نیست جواب بده ؟

دوستان این در حد اسپویلر شدید هست!:
مرحله Pillar of Autumn زمانی که Lone wolf بالای اون لیزر مانع از گلس شدن میشه یک صحنه داخل سفینه خودی رو نشون میده ، یعد از اون باید جوستیک سمت راست رو داد پایین بعد میبینیم که:
مستر چیف رو نشون میده!
و خواب بوده ،البته این روش در Co-op جواب میده
برای این حرکت کاملا فضایی اعتبار بدین :دی

آخرین ویرایش:
مرحله Pillar of Autumn زمانی که Lone wolf بالای اون لیزر مانع از گلس شدن میشه یک صحنه داخل سفینه خودی رو نشون میده ، یعد از اون باید جوستیک سمت راست رو داد پایین بعد میبینیم که:
مستر چیف رو نشون میده!
و خواب بوده

اینو یکی دیگه از بچه ها گفته بود !

دوستان من نمیدونم شماها از این بازی چه دیدید خیلی مزخرفه گرافیگش هم زیاد جالب نیست واقعا به جرئت میدونم بگم یه بازی خیلی خیلی مزخرفه این بازی واسه 10+ به پایین ساخته شده

دوستان من نمیدونم شماها از این بازی چه دیدید خیلی مزخرفه گرافیگش هم زیاد جالب نیست واقعا به جرئت میدونم بگم یه بازی خیلی خیلی مزخرفه این بازی واسه 10+ به پایین ساخته شده
برای این بازی اول باید داستانش رو بدونی تا برات لذت بخش باشه و از سری قبلی های بازی هم اطلاعاتی داشته باشی .

دوست عزیز درجه سنی یه بازی رو گرافیک اون بازی تعیین نمیکنه ! ممکنه یه بازی با گرافیک کارتونی شاد بیاد که هم گیم پلی حرفه ای داشته باشه هم سر ملت توش قطع بشه ! (هرچند گرافیک Reach با توجه به وسعت محیط ها و تعداد دشمنها و اکشن عظیم بازی واقعآ عالیه)
اگه منظورتون آسون بودن خود بازی هست هم میتونین دو تا درجه آخر رو امتحان کنین بعیده نظرتون همین بمونه !

مستر چیف رو نشون میده!
و خواب بوده ،البته این روش در Co-op جواب میده

خسته نباشید:دی

http://forum.bazicenter.com/showthread.php?p=1136717#post1136717

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or