Halo: Reach | پست اول تاپیک خوانده شود

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین عضو Noble Team از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    301
با فشار دادن آنالوگ چپ میشینه. اما موضوع اینه که شما اصلا تو این بازی احتیاجی به نشستن نداری! یعنی کلا نشستن تو Halo کار اشتباهیه، چون اکشن بازی سریعه و شما مدام باید در حرکت باشی. Halo با Call of Duty خیلی فرق داره...
حساب کردم 3 بار نشستم کلا :دی

2 بارش واسه دستشویی بود :دی

اگه خوابیدن بود بهتر بود ;)

دوستان چند تا سوال دارم اگه مبتدی بود ایراد نگیرید چون من تازه ایکس باکس گرفتن :
1- کاورگیری در این بازی چجوریه و با چه دکمه ای !؟
2- نشتن با کدوم دکمه است ؟
3- آیا امکان این وجود داره که با دو دسته بازی کرد به طوری که من و دوستم هر کدوم یکی از شخصیتها رو اداره کنیم ؟!
4- چجوری میشه در ایکس باکس برای هر کاربر یه پروفایل جداگانه ای ساخت تا هر کس سیو خودش رو ادامه بده !؟
5- هدفن رو به کجای ایکس باکس باید بزنم !؟ واسه من آرکید هست و جایی برای فیش اسپیکر یا هدفن نداره!!!

ممنون[/QUOTE]
1-کا.ر مثل گیرز یا بازی های دیگه نداره.خودت باید بری پشت یه دیوار واستی.
2-بیلبیلک سمت چپی را نگه دار(همینی که باهاش راه می ری)
3-حوب وقتی رفتیی تو بازی بجای single player بزن split screen.دسته ی دوم را روشن گن با یه پروفایل sign in کن
4-وقتی دستگاه روشن شد.,می ری سمت راست اونجا که سی دی را نشون می ده(که وقتی کلیک می کنی می ره تو بازی,گزینه ی آخر نوشته switch profile,اونو می زنی,بعد یه پروفایل دیگه باز می کنی.در ضمن خود شما هم یه پروفایل داری دیگه.اسمش هست player 1 که می تونی عوضش کنی.وقتی چند تا پروفایل را ساختی,می ری تو ستینگ اصلیه می زنی auto sign in.حالا هر وقت روشن کنی اون پروفایل میاد هر موقع خواستی عوض کنی می ری switch profile.

• Like
Reactions: Molana
ه رکوردهایی که ریچ برجای گذاشته است نگاهی بیندازیم:

• [*]بیشترین فروش یک بازی انحصاری در هفته‌ی اول
    [*]بزرگ‌ترین و پرفروش‌ترین بازی مجموعه‌ی هیلو
    [*]تنها عنوان انحصاری که در هفته‌ی اول چهار میلیون نسخه فروخت
    [*]تنها بازی انحصاری که در هفته‌ی اول عرضه در امریکا سه میلیون نسخه فروخت
    [*]بیش از 70 میلیون بازی در هیلو: ریچ انجام شده‌اند.
SOURCE :
http://dbazinews.com/index.aspx?siteid=1&pageid=141&newsview=1982

• Like
Reactions: Fratos
به کدوم سمت !؟
من که هرکاری می کنم نمی تونم بشینم !!!
عجیبه هااا
منحدم کردین بنده خدا رو بیل بیلک چیه اخه:d
بیا برادر این عکسو ببین

اونی که دورش خط قرمز ـه رو فشار بده یه تقی میکنه بعد زرتی به صورت گلاب به روتون میشینه

؟؟؟؟؟

دوستان من اونجا که با گروه unsc غیر نظامی هارو نجات میدیم گیر کردم اون 2تا دستگاه های که جلوی باند کوپتر هست هم تر کوندم الان نمیدونم باید چیکار کنم؟

دوستان من اونجا که با گروه unsc غیر نظامی هارو نجات میدیم گیر کردم اون 2تا دستگاه های که جلوی باند کوپتر هست هم تر کوندم الان نمیدونم باید چیکار کنم؟
باید بری روی باند فرودگاهه وایسی تا یه هلیکوپتر بیاد و سوارش بشی !

لا مصب عجب چیزیه روی Legendary !! :d
عرق از سر و کول آدم در میاد تا یه مرحله رو بخوای بری !

درجه لجندری این بازی در برابر لجندری هیلو3 خیلی خیلی آسونتره. تو نصف روز 5 مرحله رو لجندری رفتم. در حالیکه واسه تموم کردن هیلو3 روی لجندری یه هفته کامل وقت گذاشتم. آسونترین هیلو هم همین odst بود. روی آخرین درجه سختی به نرمال همین ریچ هم نمیرسه:d
راستی کسی اینجا نیست که لول60 باشه تو halo waypoint ؟؟؟ این همه فن فن میکنین هیچکی لول 60 نیست اینجا؟:-/

این یکی از بهترین بازی های شده که در طول عمرم میکنم .به قولی
-------------------------------------©Remember Reach©--------------------------------------
picture.php

درجه لجندری این بازی در برابر لجندری هیلو3 خیلی خیلی آسونتره. تو نصف روز 5 مرحله رو لجندری رفتم. در حالیکه واسه تموم کردن هیلو3 روی لجندری یه هفته کامل وقت گذاشتم. آسونترین هیلو هم همین odst بود. روی آخرین درجه سختی به نرمال همین ریچ هم نمیرسه:d
راستی کسی اینجا نیست که لول60 باشه تو halo waypoint ؟؟؟ این همه فن فن میکنین هیچکی لول 60 نیست اینجا؟:-/
آخه میدونی ؟ هیلو 3 رو که من رو نرمالش هم برام سخت بود چون تک نفر بودی و هیچکس باهات نبود !
اما این تو بیشتر مرحله هاش بقیه ی نوبل ها باهات هستن که کمکت کنن !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or