Halo: Reach | پست اول تاپیک خوانده شود

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین عضو Noble Team از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    301
یکی یه جایی رو بگه من برم بازی سالم رو بخرم (تهران نو یا جمهوری باشه بهتره) :d
رفتم بازی رو عوض کردم ولی بازم گیر می کنه !!!

توپخونه - پاساژ لباف - طبقه زیر زمین - فروشگاه نیما و سایتک ( هر دو تاشون خوبن ولی فروشگاه نیما همه ی بازی هاش sleath patch دارن ) ;;)

من امروز میخواستم بازی کنم دیدم سیوم پریده نمیدونم چرا موقع سیو کردن هم کنسول رو خاموش نکردم اصلا چه سیو مزخرفی داره تا سیووخروج رو نزنی بازی سیو نمیشه نمیشه کاری کرد از اول بازی کنم؟ اخراش هم بودم:((

من امروز میخواستم بازی کنم دیدم سیوم پریده نمیدونم چرا موقع سیو کردن هم کنسول رو خاموش نکردم اصلا چه سیو مزخرفی داره تا سیووخروج رو نزنی بازی سیو نمیشه نمیشه کاری کرد از اول بازی کنم؟ اخراش هم بودم:((
خوب شما بدون اینکه بیای تو من و سیو و خروج رو بزنی یوهویی رفتی بیرون .
تازه از خداتم باشه می خوای یه بار دیگه بازی کنی .:d

خوب شما بدون اینکه بیای تو من و سیو و خروج رو بزنی یوهویی رفتی بیرون .
تازه از خداتم باشه می خوای یه بار دیگه بازی کنی .:d

نه حواسم به این بود بعدم اگه یادم رفته بود باید از اون جایی که سیو اخر بود میومد نه اول بازی!
بابا وقت ندارم یه بار دیگه برم تازه این بازیو خیلی دوست داشتم تا اخرش میرفتم

نه حواسم به این بود بعدم اگه یادم رفته بود باید از اون جایی که سیو اخر بود میومد نه اول بازی!
بابا وقت ندارم یه بار دیگه برم تازه این بازیو خیلی دوست داشتم تا اخرش میرفتم
ببینم شماها اصلا حتی یه بار هم به منوهای بازی سر نزدید؟:دی

اول بازی چیه دیگه؟! شما برو تو لیست مراحل Campaign ، آخرین مرحله ای که باز کردی رو اجرا کن، کی گفته باید از اولش شروع کنی؟

ببینم شماها اصلا حتی یه بار هم به منوهای بازی سر نزدید؟:دی

اول بازی چیه دیگه؟! شما برو تو لیست مراحل Campaign ، آخرین مرحله ای که باز کردی رو اجرا کن، کی گفته باید از اولش شروع کنی؟
خوب میگه از اول شروع میشه . ینی ریسم می کنه از اول شروع میشه . پس قاعدتا تو قسمت Campaign هم نیست . اگه حرفشون درست باشه . دیگه ما کل منو رو درو کردیم دیگه :d

خوب میگه از اول شروع میشه . ینی ریسم می کنه از اول شروع میشه . پس قاعدتا تو قسمت Campaign هم نیست . اگه حرفشون درست باشه . دیگه ما کل منو رو درو کردیم دیگه :d
بابا باید بری تو قسمت Campaign و بعد select mission یا همچین چیزی آخرین مرحله ای که رفتی رو انتخاب کنی !

دوستان چند تا سوال دارم اگه مبتدی بود ایراد نگیرید چون من تازه ایکس باکس گرفتن :
1- کاورگیری در این بازی چجوریه و با چه دکمه ای !؟
2- نشتن با کدوم دکمه است ؟
3- آیا امکان این وجود داره که با دو دسته بازی کرد به طوری که من و دوستم هر کدوم یکی از شخصیتها رو اداره کنیم ؟!
4- چجوری میشه در ایکس باکس برای هر کاربر یه پروفایل جداگانه ای ساخت تا هر کس سیو خودش رو ادامه بده !؟
5- هدفن رو به کجای ایکس باکس باید بزنم !؟ واسه من آرکید هست و جایی برای فیش اسپیکر یا هدفن نداره!!!

ممنون

دوستان چند تا سوال دارم اگه مبتدی بود ایراد نگیرید چون من تازه ایکس باکس گرفتن :
1- کاورگیری در این بازی چجوریه و با چه دکمه ای !؟
2- نشتن با کدوم دکمه است ؟
3- آیا امکان این وجود داره که با دو دسته بازی کرد به طوری که من و دوستم هر کدوم یکی از شخصیتها رو اداره کنیم ؟!
4- چجوری میشه در ایکس باکس برای هر کاربر یه پروفایل جداگانه ای ساخت تا هر کس سیو خودش رو ادامه بده !؟
5- هدفن رو به کجای ایکس باکس باید بزنم !؟ واسه من آرکید هست و جایی برای فیش اسپیکر یا هدفن نداره!!!

ممنون

الآن اینا سوال های مربوط به Reach هست دیگه ؟ :d
مورد اول که کاور گیری به اون صورتی که شما فکر می کنی نداره !
2) این دیگه سوال کردن نداره ! دو دقیقه بازی رو انجام بدی این چیزا رو میفهمی !
3) بله !! اینا جزء بدیهیات بازی هست :d
4) از پروفایلت بیا بیرون ، یه پروفایل دیگه بساز :d (اینم واقعا سوال نداشت ها ! یه امتحان می کردی خودت میفهمیدی !)
5) دسته رو میگیری دستت ، این طرفی که رو به خودت هست یه جا داره ، هدست رو می کنی اونجا ! البته اگه منظورت هدست خود دستگاه بوده باشه

الآن اینا سوال های مربوط به Reach هست دیگه ؟ :d
مورد اول که کاور گیری به اون صورتی که شما فکر می کنی نداره !
2) این دیگه سوال کردن نداره ! دو دقیقه بازی رو انجام بدی این چیزا رو میفهمی !
3) بله !! اینا جزء بدیهیات بازی هست :d
4) از پروفایلت بیا بیرون ، یه پروفایل دیگه بساز :d (اینم واقعا سوال نداشت ها ! یه امتحان می کردی خودت میفهمیدی !)
5) دسته رو میگیری دستت ، این طرفی که رو به خودت هست یه جا داره ، هدست رو می کنی اونجا ! البته اگه منظورت هدست خود دستگاه بوده باشه

دوست عزیز من تازه خریدم هنوز باهاش آشنا نیستم اگه مشکل نداشتم که نمی پرسیدم !!!
من همه ی دکمه ها رو امتحان می کنم ولی نمی تونم بشینم !
با چه گزینه ای می تونم دو دسته بازی کنم ؟
من اصلا پروفایل نساختم که بخوام بیام بیرون !!!
نه منظورم هدست یا اسپیکر کامپیوتره !
--- ببینید دوستان من ساختن پروفایل رو برای این می خوام که در گیم نت هر کدوم از مشتریهام بتونند سیو خودشون رو برن جلو !

من همه ی دکمه ها رو امتحان می کنم ولی نمی تونم بشینم !
با فشار دادن آنالوگ چپ میشینه. اما موضوع اینه که شما اصلا تو این بازی احتیاجی به نشستن نداری! یعنی کلا نشستن تو Halo کار اشتباهیه، چون اکشن بازی سریعه و شما مدام باید در حرکت باشی. Halo با Call of Duty خیلی فرق داره...

با فشار دادن آنالوگ چپ میشینه. اما موضوع اینه که شما اصلا تو این بازی احتیاجی به نشستن نداری! یعنی کلا نشستن تو Halo کار اشتباهیه، چون اکشن بازی سریعه و شما مدام باید در حرکت باشی. Halo با Call of Duty خیلی فرق داره...

ببخشید منظورتون از آنالوگ چیه !؟
برای زوم کردن دوربینهای اسنایپر کدم دکمه رو بزنم !؟
لطفا ً به سوالات قبلیم هم پاسخ بدید .
ممنون:">

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or