Halo: Reach | پست اول تاپیک خوانده شود

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین عضو Noble Team از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    301
اقا الان من یک خبر شندیم که استودیو جدید بازی HALO گفته تا 3سال آینده ممکن خبری از این بازی نباشه به نظرتون خبرش چقدر راسته =(( :((
چیز غیر منتظره ای نبود!
Halo از شماره اولش تا الان، هر 3 سال یک بار داره میاد. فقط ODST بود که پارسال اومد (اون استثنا بود، چون شماره اصلی هم نبود، Expansion Pack بود).

Halo 1 = 2001
Halo 2 = 2004
Halo 3 = 2007
Halo: Reach = 2010

ان شاءالله در سال 2013 در Halo 4 با رئیس ملاقات میکنیم:دی

چیز غیر منتظره ای نبود!
Halo از شماره اولش تا الان، هر 3 سال یک بار داره میاد. فقط ODST بود که پارسال اومد (اون استثنا بود، چون شماره اصلی هم نبود، Expansion Pack بود).

Halo 1 = 2001
Halo 2 = 2004
Halo 3 = 2007
Halo: Reach = 2010

ان شاءالله در سال 2013 در Halo 4 با رئیس ملاقات میکنیم:دی

این فرق داره این دفعه :d
Bungie هر 3 سال یه بار زد ! اما این 343 خودش از 3 سال پیش شروع کرده ، 3 سال هم الآن بهش اضافه کنه میشه 6 سال :d

========
بعد ریچ جو گرفت دوباره 3 رو قسمت Campaign رو رفتیم ! این رییس واقعا هنوز هم یه چیز دیگس :d

این هم لینکش کلیک به هر حال امیدوارم تا 2سال اینده بیاد بخدا نمیشه که 3سال یکبار حالا بانجی 3سال یکبار میداد دیگه :d دیگه 343 Industries که نباید انقدر نامرد باشه من کلی دلم صابون زدم 2012 ماد الان دیگه بشت ناامید شدم دلم بشدت برای مسترچیف نگ شده چی بود که دوباره وقتی REACH تموم کردم رفتم سراغ HALO 3 تا با مسترچیف تجدید پیمان کنم :d

این فرق داره این دفعه :d
Bungie هر 3 سال یه بار زد ! اما این 343 خودش از 3 سال پیش شروع کرده ، 3 سال هم الآن بهش اضافه کنه میشه 6 سال :d
نه بابا 3 سال کجا بود؟:دی
343 تازه پارسال آگهی استخدام تو سایتش داده بود که شروع کنه به ساخت بازی.

ولی اصلا هیچیشون معلوم نیست:دی من الان خیلی دوست دارم بدونم موتوری که میخوان استفاده کنند از این آماده هاست (مثلا UE 3.0) یا مثل بانجی خودشون موتور مینویسن؟:thinking:
در کل فکر کنم E3 2012 بازی رو آنونس کنند برای 2013

کسی اینجا halo waypoint رو دانلود کرده؟ من امروز دانلود کردم. یه بخشی داره که هرچقدر گیم اسکورت تو بازیهای halo3 و halo wars , halo odst و halo reach بیشتر باشه زره های بیشتری تو reach بهت میده. من از هرکدوم از این بازیها یه 600 گیم اسکور دارم. کسی اینجا به level 60 رسیده(تو waypoint) اگه کسی هست میشه توضیح بده چه چیزایی میده؟؟؟
ممنون:x

نه بابا 3 سال کجا بود؟:دی
343 تازه پارسال آگهی استخدام تو سایتش داده بود که شروع کنه به ساخت بازی.

ولی اصلا هیچیشون معلوم نیست:دی من الان خیلی دوست دارم بدونم موتوری که میخوان استفاده کنند از این آماده هاست (مثلا UE 3.0) یا مثل بانجی خودشون موتور مینویسن؟:thinking:
در کل فکر کنم E3 2012 بازی رو آنونس کنند برای 2013

نخیر استاد :d از روز اول کلا اینا رو به شدت دنبال کردم
3 سال پیش اون همه آدم خفن از ID و Gearsbox و Kojima و ... آوردن و گفتن با همکاری Firebird (استودیو کیفیتی First Party ها از همون موقع) شروع به ساخت موتور برای بازی هاشون کردن. بعد هم خود بازی
چند وقت قبل هم آگهی استخدام برای چند تا طراح و Level Designer بود :d این یعنی بازی حداقل 2 سال در حال ساخت بوده که به Level Design رسیده !
اما برخلافت فکر می کنم E3 2011 بازی های 343 و Firebird معرفی بشن و 2012 هم عرضه کنن

آپدیت: البته تو پست قبلی 6 سال یعنی ساخت موتور از پایه و بعد ساخت بازی که فکر کنم کاملا جور در میاد

آخرین ویرایش:
نخیر استاد :d از روز اول کلا اینا رو به شدت دنبال کردم
3 سال پیش اون همه آدم خفن از ID و Gearsbox و Kojima و ... آوردن و گفتن با همکاری Firebird (استودیو کیفیتی First Party ها از همون موقع) شروع به ساخت موتور برای بازی هاشون کردن. بعد هم خود بازی
چند وقت قبل هم آگهی استخدام برای چند تا طراح و Level Designer بود :d این یعنی بازی حداقل 2 سال در حال ساخت بوده که به Level Design رسیده !
اما برخلافت فکر می کنم E3 2011 بازی های 343 و Firebird معرفی بشن و 2012 هم عرضه کنن

آپدیت: البته تو پست قبلی 6 سال یعنی ساخت موتور از پایه و بعد ساخت بازی که فکر کنم کاملا جور در میاد
اومدم همون جمله آخرت رو بگم که دیدم آپدیت کردی:دی به هر حال موتور نوشتن هم الکی نیست، تو این 2 سال احتمالا داشتن رو موتور کار میکردند.

ولی من غیرممکن میدونم بازی 2012 بیاد، حداقل میره رو 2013. چون مایکرو باید از همین Reach کلی پول دربیاره:دی (منظور همین Map Pack ها و گلد و اینجور چیزها) بعد بره سراغ شماره جدید. توی این خبر آخری هم به 3 سال دیگه اشاره کرده.

کلا Halo مثل COD نیست که هر سال بیاد، خیلی دووم میاره. مطمئن باش همین Reach تا سه سال آینده همیشه توی 3 رده اول لایو میمونه. اون Forge با اون عظمت رو بانجی الکی درست نکرده:دی

دوستان یه سوال:

این شرکت 343 که فقط مشغول ساخت ادامه HALO نیس؟؟منظورم اینه ممکنه درآینده نزدیک ip جدید اول شخص دیگه ای رو معرفی کنه؟؟

چون یکی از مسیولای مایکرو هم گفته بود که ما قرار انحصاری های FPS بیشتری داشته باشیم......

دوستان یه سوال:

این شرکت 343 که فقط مشغول ساخت ادامه HALO نیس؟؟منظورم اینه ممکنه درآینده نزدیک ip جدید اول شخص دیگه ای رو معرفی کنه؟؟

چون یکی از مسیولای مایکرو هم گفته بود که ما قرار انحصاری های FPS بیشتری داشته باشیم......
اتفاقا 343 منحصرا روی Halo کار میکنه:دی
کلا 343 فقط کارش با بازیهای هیلو نیست، با همه چیشه!
مثلا انیمه Halo Legends رو اینا به چند تا شرکت ژاپنی سفارش دادن ساختن. یا کلی رمان و کتاب از Halo منتشر کردن. مایکروسافت کلا Halo و اداره کردن فرنچایز Halo رو داده دست 343 .
انقدر دستشون بازه که اصلا میتونن با یه استودیو دیگه قرارداد ببندن تا براشون Halo بسازه!!

یعنی همه چی ممکنه، جز اینکه 343 روی بازی غیر از Halo کار کنه:دی اصلا اسم 343 هم مربوط به هیلو است و از توی داستان خود بازی برداشتند!

اومدم همون جمله آخرت رو بگم که دیدم آپدیت کردی:دی به هر حال موتور نوشتن هم الکی نیست، تو این 2 سال احتمالا داشتن رو موتور کار میکردند.

ولی من غیرممکن میدونم بازی 2012 بیاد، حداقل میره رو 2013. چون مایکرو باید از همین Reach کلی پول دربیاره:دی (منظور همین Map Pack ها و گلد و اینجور چیزها) بعد بره سراغ شماره جدید. توی این خبر آخری هم به 3 سال دیگه اشاره کرده.

کلا Halo مثل COD نیست که هر سال بیاد، خیلی دووم میاره. مطمئن باش همین Reach تا سه سال آینده همیشه توی 3 رده اول لایو میمونه. اون Forge با اون عظمت رو بانجی الکی درست نکرده:دی

موتوری که برادران Doom و Gearsbox روش کار کردن از الآن معلومه چه چیز عالیی هست :d
در مورد نمایشگاه باهات شرط میبندم 2011 بازی ها رو معرفی کنه چون مایکروسافت فعلا انحصاری تعطیله !

مورد سوم هم :d که دیگه معلومه :d هیچی کم نداره Reach ! فوق العاده هست

بازی تمام گشت ! ای خدا .....

یه چیزی
صدای cpt.keyes صدای اون یارو سیاهه نبود که تو شماره ی سه پوکید؟؟ اصلا کیز که انقد سیاه نبود :دی .
بعد شماره ی یکه بازی در چه تاریخی شروع میشه؟ چون با این سفینه که رفتن میخوام ببینم چند وقت دیگه مستر چیف رو بیدار میکنن؟ که بعد ماجرا ها پیش بیاد و ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or