Halo: Reach | پست اول تاپیک خوانده شود

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین عضو Noble Team از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    301
دوستان این moaها رو (اگه درست گفته باشم اسمشو) رو به چه روشی میشه کشت؟

هم میتونی تیر بزنی بهشون هم با Melee

خب برادر این که معلومه منظورم این بود تکنیک یا استراتژی خاصی داره کشتنشون؟

نه باو اون حیوون زبون بسته استراتژی میخواد چی کار :d به راحتی میشه با تیر زد یا بُدوئی دنبالش بزنی تو سرش بمیره . فقط با نارنجک نمیشه کشتشون چون حساب نمیشه ظاهرا . همین

آخرین ویرایش:
دقیقا بگو کدوما منظورم اسمشون نیست بگو چه شکلین
از دوستانی هم که کمک کردن ممنونم ولی به نظر خودم بهترین راه پیچوندنشون بود نمیدونم چرا از اول به فکرم نرسید

واقعا خیلی بازی قشنگی بود:x:x:x:x:
دوستان که آنلاین بازی کردن، لگ آنلاینش چطوره؟
خوبه ولی خب بازی Hostـیه مثل BFBC2 نیست که Dedicated server داشته باشه ولی باز خوبه لگ خیلی کم ولی وسط بازی یه زده حلی میزنه Host یهو عوض میشه شبیه MW2 ولی خیلی سرگرم کنندست و بسی Addictive:d

آمار فروش هفته اول در اروپا اعلام شد :

950000 عدد فروش در هفته اول فقط در اروپا
طبق آمار فروش بازی های قبلی هیلو ، اصولا فروش آمریکا سه برابر اوپا هست یعنی فکر کنم وقتی آمار آمریکا هم اعلام شه یک رکورد خیلی خوب از خودش به جا میزاره .

http://www.vgchartz.com/game.php?id=35024

من بازی رو تو هارد نصب کردم . ولی تو مرحله ی که تو فضا هستم وقتی مرحله رو تموم میکنم بازی errorمیده و میگه سی دی رو نمیتونه بخونه. سی دی گیم رو عوض کردم و دوباره نصب کردم بازم همینطور شد

من بازی رو تو هارد نصب کردم . ولی تو مرحله ی که تو فضا هستم وقتی مرحله رو تموم میکنم بازی errorمیده و میگه سی دی رو نمیتونه بخونه. سی دی گیم رو عوض کردم و دوباره نصب کردم بازم همینطور شد
وقتی سی دی عوض می کنی , بهتره کلا از یک جای دیگه بری بگیری ...
ممکنه فایل اصلیشون بد دانلود شده باشه ...

منم همین مشکل رو داشتم،از یه جای دیگه خریدم حل شد.

اقا الان من یک خبر شندیم که استودیو جدید بازی HALO گفته تا 3سال آینده ممکن خبری از این بازی نباشه به نظرتون خبرش چقدر راسته =(( :((

راست میگی !اینجوری که خیلی بد میشه.اگه از جای خوندی منبع بده ما هم یه نیگاه بکنیم.
امید وارم اگه این خبر واقعیت داشته باشه مثل مافیا بعد از گزشت چند سال گند نزنند تو بازی:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or