به نظر من بازی ارزش اینقدر تعریف رو نداره من که با هاش حال نمی کنم
خيلي مسخره شده بود حتيODSTاز اين باحال تر بود
اه ه ه ه ه ه ه ه ه ه
خيلي مسخره شده بود حتيODSTاز اين باحال تر بود
اه ه ه ه ه ه ه ه ه ه
در مورد تعریف نداشتن بازی باهات موافقم. این سیو کردن ما رو بیچاره کرد. یه کله نصف بازی رو رفته بودم بعد همینجوری از بازی خارج شدم. دفعه بعد همه رو از اول رفتم.اون وسیله ای که میگی هم اگه یواش راه بری هم درست نمیبیننت!به نظر من بازی ارزش اینقدر تعریف رو نداره من که با هاش حال نمی کنم
بگذریم می خواستم بدونم هر بار که می خوایم بازی قطع کنیم باید بازیو pause کنیم بعد save and exit (حالا دقیق نمی دونم چی بود)باید بزنیم؟
اون وسیله ای که مارو نامرئی می کنه وقتی وایسیم فقط نامرئی میشیم؟
(اسپویل کردم دو دقیقه دیگه حرف پشتمون در نیاد!)
HALO : REACH
منم اونو بیشتر دوست دارم! یعنی هیلو واقعی اونه.هیلو واقعی CE هست! شروع طوفانی و گیم پلی نفس گیر تا آخر بازی! بعدشم هیلو قرار نیست که واقعی باشه.اما من بر خلاف شما گیم پلی 3 که از اولش تقریبا جنگ حماسی بود (به قول شما) رو بیشتر دوست دارم :d
یکم جو بازی رو آروم تر کرده بودن که البته به واقعی تر شدن گیم پلی خیلی کمک کرد
اما خب من از اون بزن بزن 3 بیشتر خوشم اومد :d
از نظر شخصیت پردازی هم خیلی خوب بود ، اما واقعا حس Master Chief رو به من یکی نداد :d
بقیه موارد هم از نظر من خیلی خوب بود
منم اونو بیشتر دوست دارم! یعنی هیلو واقعی اونه.هیلو واقعی CE هست! شروع طوفانی و گیم پلی نفس گیر تا آخر بازی! بعدشم هیلو قرار نیست که واقعی باشه.
در مورد رئیس هم که گفتم، لا مصب وقتی آدم جای رئیس بازی میکنه حس یه قهرمان واقعی رو داره.
داستان و شخصیت پردازی هم ضعیف ترین قسمتهای بازی هست به نظر من.
--------------------------------------------------------
یک نکته در مورد داستان که از legendary commentary بدست اومده:
شاید Jorge زنده باشه! چطوری؟ همونطوری که مستر و کورتانا تو آخر هیلو3 زنده موندن!
خوب . اول از همه یه قسمت توی منو هستش که همه ی زمانی که بازی رو انجام دادی ضبط کرده برای همین اون دمو یا کات سین هم توش ضبط شده برو اونجا ببین .دوستان من اشتباهی یه قسمت از بازی رو دمو یا فیلمشو یا کات اسکرین یا هر چی که اسمشه رو زدم رفت حواسم نبود.بعد که دوباره اومد تو بازی فهمیدم انگار اتفاق های خفنی افتاده.کلی دارم حرص میخورم نفهمیدم چی شد.ممنون میشم اگه کسی بهم بگه آیا میشه کاری کنم که اون تیکه دوباره بیاد یا اگه نمیشه بهم بگه چی شد.تو اسپویلر میگم کجا. یه سوال هم داشتم.اینکه این چیزای نورانی تو بازی که مثلا علامت یه مرد ایستاده یا .. هست تو رنگهای سبز . قرمز و ... برای چیه؟!! اون نوار قرمز رنگ بالای صفحه زیر مقدار shield چیه؟ اما اونجای داستان رو که ندیدم تو اسپویلر
در ضمن. چند وقت پیش در مورد بازی نظر داده بودم.میخواستم نظرمو اصلاح کنم. سیستم نشانه روی بازی خوبه.اون موقع گفته بودم بده.تنوع عالیه.گیم پلی خوب.آهنگ عالی.گرافیک معمولی.کنترل وسایل نقلیه همه عالی جز ماشین هاش.داستان خوب.یه مرحله هستش که بعد اون جنگ های تو فضا آخرش میگه که باید ار سفینه دفاع کنیم.دفاع که میکنیم تموم میشه دمو شروع میشه که من یهو زدم رفت. وقتی بازی دوباره اومد مارو نشون میده که تو شهر هستیم و کلی آدم مرده. تنها هم هستیم.پلاک 2 تا از دوستامونم که احتمالا مردن تو دستمونه. یکی به من بگه تو دمو چی شد و آیا ارزش داره به خاطرش مرحله رو از اول برم؟!!
دوستان من اشتباهی یه قسمت از بازی رو دمو یا فیلمشو یا کات اسکرین یا هر چی که اسمشه رو زدم رفت حواسم نبود.بعد که دوباره اومد تو بازی فهمیدم انگار اتفاق های خفنی افتاده.کلی دارم حرص میخورم نفهمیدم چی شد.ممنون میشم اگه کسی بهم بگه آیا میشه کاری کنم که اون تیکه دوباره بیاد یا اگه نمیشه بهم بگه چی شد.تو اسپویلر میگم کجا. یه سوال هم داشتم.اینکه این چیزای نورانی تو بازی که مثلا علامت یه مرد ایستاده یا .. هست تو رنگهای سبز . قرمز و ... برای چیه؟!! اون نوار قرمز رنگ بالای صفحه زیر مقدار shield چیه؟ اما اونجای داستان رو که ندیدم تو اسپویلر
در ضمن. چند وقت پیش در مورد بازی نظر داده بودم.میخواستم نظرمو اصلاح کنم. سیستم نشانه روی بازی خوبه.اون موقع گفته بودم بده.تنوع عالیه.گیم پلی خوب.آهنگ عالی.گرافیک معمولی.کنترل وسایل نقلیه همه عالی جز ماشین هاش.داستان خوب.یه مرحله هستش که بعد اون جنگ های تو فضا آخرش میگه که باید ار سفینه دفاع کنیم.دفاع که میکنیم تموم میشه دمو شروع میشه که من یهو زدم رفت. وقتی بازی دوباره اومد مارو نشون میده که تو شهر هستیم و کلی آدم مرده. تنها هم هستیم.پلاک 2 تا از دوستامونم که احتمالا مردن تو دستمونه. یکی به من بگه تو دمو چی شد و آیا ارزش داره به خاطرش مرحله رو از اول برم؟!!