Halo: Reach | پست اول تاپیک خوانده شود

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین عضو Noble Team از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    301
دوست عزیز درجه سنی یه بازی رو گرافیک اون بازی تعیین نمیکنه ! ممکنه یه بازی با گرافیک کارتونی شاد بیاد که هم گیم پلی حرفه ای داشته باشه هم سر ملت توش قطع بشه ! (هرچند گرافیک Reach با توجه به وسعت محیط ها و تعداد دشمنها و اکشن عظیم بازی واقعآ عالیه)
اگه منظورتون آسون بودن خود بازی هست هم میتونین دو تا درجه آخر رو امتحان کنین بعیده نظرتون همین بمونه !

من به سختی یا اسان بودن بازی یا گرافیگ بازی زیاد برام مهم نیست ولی یجورایی لذت بازی کردن رو نداره دیگه راندن ماشینها یکمی سخته...ولی دیگه چه کنیم اخرش یه بازی فضائی میمونه پس طبیعیه که زیاد قشنگ نیست

من به سختی یا اسان بودن بازی یا گرافیگ بازی زیاد برام مهم نیست ولی یجورایی لذت بازی کردن رو نداره دیگه راندن ماشینها یکمی سخته...ولی دیگه چه کنیم اخرش یه بازی فضائی میمونه پس طبیعیه که زیاد قشنگ نیست

خوب هر کس سلیقه ای داره !
شاید باور نکنی ولی من زیاد اهل کنسول نبودم (به خاطر گرافیک کمتر نسبت به کامپیوتر و راحتی ام با ماوس و کی برد ) و فقط به خاطر این بازی x360 خریم . وقتی بازی رو تموم کردم یکی از بهترین و کاملترین بازیهایی بوده که تجربه کردم چه از نظر گیم پلی و چه از نظر داستان بسیار زیباش البته انصافا ً با توجه به اکشن فوق العاده ای که در چنین محیطهای گسترده ای داره گرافیکشم خوبه .:x

داره گرافیکشم خوبه .:x
خوبه؟ همین فقط؟ شما دوتا بازی FPS کنسولی با این گیم پلی تقریبا Snadbox که 4نفر Coop لوکال و Online + شلوغی محلکه ها هوش مصنوعی قوی + تنوع مراحل و ... داشته باشه معرفی کن که گرافیکش نزدیک به این بازی باشه.
یه مشت عنوان خطی اسکریپ شده (از A.I گرفته تا .... ) که نمیدونم چرا اینقدر سنگش رو به سینه میکوبن!.

دوستان من نمیدونم شماها از این بازی چه دیدید خیلی مزخرفه گرافیگش هم زیاد جالب نیست واقعا به جرئت میدونم بگم یه بازی خیلی خیلی مزخرفه این بازی واسه 10+ به پایین ساخته شده
من همیشه از Halo Hater ها یه سوال داشتم که هیچ وقت جواب درستی هم نگرفتم:دی

یه بازی خوب دقیقا باید چه مشخصاتی داشته باشه که Halo اون مشخصات رو نداره و باعث شده تا به یک بازی مزخرف تبدیل بشه؟ شما اون مشخصاتی رو که هیلو فاقدش هست رو بگید، من سعی میکنم حتما به گوش سازندگانش برسونم:دی
البته شما ظاهرا دلیل مزخرف بودن هیلو رو گفتید:دی چون بازی فضاییه!:دی
ولی دیگه چه کنیم اخرش یه بازی فضائی میمونه پس طبیعیه که زیاد قشنگ نیست

شما اون مشخصاتی رو که هیلو فاقدش هست رو بگید، من سعی میکنم حتما به گوش سازندگانش برسونم:دی

1. بخش Campaign ش زیر 5 ساعت باشه.
  2. هوش مصنوعی از ضعیف و پیش تعیین شده.
  3. داستان و نوع مراحل کاملا خطی باشند (رسیدن از نقطه A تا B، بدون کشتن یا نکشتن دشمن).
  4. وجود نداشتن واژه Call در نام بازی.
  5. نداشتن Bossـهای در قالب مخلوقات شگفت انگیزه Blizzard Entertainment.
  6. عدم وجود سیستم اچیومنت دهی آسان.
  7. نبودن اشخاص nub و Idiot و Moron در قسمت مالتی پلیر.
  8. عدم نیاز به انگشت اضافه !!.
  9. نبودن غول های 90 فوتی اسکریپت شده.

1. بخش Campaign ش زیر 5 ساعت باشه.
  2. هوش مصنوعی از ضعیف و پیش تعیین شده.
  3. داستان و نوع مراحل کاملا خطی باشند (رسیدن از نقطه A تا B، بدون کشتن یا نکشتن دشمن).
  4. وجود نداشتن واژه Call در نام بازی.
  5. نداشتن Bossـهای در قالب مخلوقات شگفت انگیزه Blizzard Entertainment.
  6. عدم وجود سیستم اچیومنت دهی آسان.
  7. نبودن اشخاص nub و Idiot و Moron در قسمت مالتی پلیر.
  8. عدم نیاز به انگشت اضافه !!.
  9. نبودن غول های 90 فوتی اسکریپت شده.
کاملا حرفات درست بود!به نظرم باید به عنوان تایپیک اضافه کنیم که: ورود افراد نوب و هیلو ندیده ممنوع!
پ.ن: آخه کدوم بازی در حد هیلو هست؟ لامصب همش باید خلاقیت بریزی تو بازی هر کاری هم دوست داری میکنی توش! به این میگن Game play sendbox ! خیلیه! واقعا باید هیلو ریچ رو فهمید هماننند مساثل ریاضی!

اگر کسی تو هیلو شاخ بشه اونوقته که معنی هاردکور رو میفهمه! هرچی از این بازی بگم کم گفتم!
پ.ن 2!: Reach از Gears بیشتر حال میده بهم! اینقدر هیلو بازی کردم دیگه سمت Gears نمیتونم برم! واقعا آدم با Reach میفهمه شاهکار و به معنی واقعی Game& Gameplay: Run&Gun+sendbox+Story یعنی چی! گرافیکشم که میتونم بگم شاهکاره با این همه وسعت!(گرچه گرافیک برام مهم نیست!)

کاملا حرفات درست بود!به نظرم باید به عنوان تایپیک اضافه کنیم که: ورود افراد نوب و هیلو ندیده ممنوع!
پ.ن: آخه کدوم بازی در حد هیلو هست؟ لامصب همش باید خلاقیت بریزی تو بازی هر کاری هم دوست داری میکنی توش! به این میگن Game play sendbox ! خیلیه! واقعا باید هیلو ریچ رو فهمید هماننند مساثل ریاضی!

اگر کسی تو هیلو شاخ بشه اونوقته که معنی هاردکور رو میفهمه! هرچی از این بازی بگم کم گفتم!
پ.ن 2!: Reach از Gears بیشتر حال میده بهم! اینقدر هیلو بازی کردم دیگه سمت Gears نمیتونم برم! واقعا آدم با Reach میفهمه شاهکار و به معنی واقعی Game& Gameplay: Run&Gun+sendbox+Story یعنی چی! گرافیکشم که میتونم بگم شاهکاره با این همه وسعت!(گرچه گرافیک برام مهم نیست!)
شما بايد به نظر ديگران احترام بزاريد;)

همونطوري كه من طرفدار GeOW هستم و به نظر شما احترام ميزارم:|

شما بايد به نظر ديگران احترام بزاريد;)

همونطوري كه من طرفدار GeOW هستم و به نظر شما احترام ميزارم:|
مگه بی اخترامی کردم به طرفداران Gears? چیزاییی میگیدا! گفتم این بیشتر بهم حال میده و این یک نظر شخصی است و هیچ کاری هم به بقیه نداره!

آخرین ویرایش:
هالو از نظر من این چیزا رو فاقد هست

1_تنوع اسلحه و دشمن در ان کم است

2_لذت بازی کردن رو نداره

3_با تفنگ ها نمیدونی دید کنی

ولی در کل هر بازی رو که لذت بازی کردن رو نداره بدرد نمیخوره

منم بازی رو تموم کردم. باید بگم واقعا زیبا و فوق العاده بود. از همه نظر... واقعا انتظاراتم رو برآورده کرد. بانجی خداحافظی باشکوهی با هیلو داشت...:(
خلاصه که بازی فوق العاده بود.

فقط تو نظر سنجی اومدم به Noble 6 رای بدم اشتباهی به Carter دادم نمیدونم چرا:دی رای من رو اول Noble Six و بعد Emile حساب کنید...:دی
هالو از نظر من این چیزا رو فاقد هست

1_تنوع اسلحه و دشمن در ان کم است

2_لذت بازی کردن رو نداره

3_با تفنگ ها نمیدونی دید کنی

ولی در کل هر بازی رو که لذت بازی کردن رو نداره بدرد نمیخوره
مستفیض شدیم مخصوصا با مورد اول نوشته ـتون. واقعا باید گفت |000000000| !:)

بازیش که عالی بود....
خوب هم gs میداد(چون تکنفره روی لجند تموم کردم 275 تا gs بهمون داد}
ولی در مورد پایان بازی
مرگ هم تیمی هامون اونطور که باید منو متاثر نکرد.....انگار یه جورایی زود مردن و زود هم از یاد رفتن.....(نظر شخصی!!!)
خداییش لجندش خیلی خوف بود(هیلو odst روی حالت نرمال رو من یه مرحله هم نتونستم برم،حالا نمیدونم اون سخت بوده یا چون با دنیا و سبک هیلو آشنا نبودم و ازش خوشم نیومد نتونستم برم)
خیلی وقت بود عنوان انحصاری به این شاخی روی 360× ندیده بودم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or