از Halo 3 که خیلی بیشترند (به هر حال گرافیکش از اون بالاتره)، ولی خُب بازم به صورت کلی کمن
کلا اینجا همه Modern Camper بازن...
خُب وقتی حرفت اشتباهه، چرا گیر ندم؟
343 به هیچ وجه کوچکترین دخالتی در انجین بازی نداشته! اونا خودشون استودیو جدا دارن و اتفاقا دارن روی انجین خودشون هم کار می کنند انجین Reach مال بانجی است.
http://halo.wikia.com/wiki/Halo:_Reach
این هم توضیح کامل درباره انجین بازی در هیلوپدیا:
ضمنا من گفتم عملکرد سلاح ها بهتر شده، با گرافیکشون کاری ندارم
خب مگه اون بابا (مسئولین مایکرو:d) تو مصاحبش نگفته بود که 343 کمکشون کرده ؟ :d جدی من فقط Feature های اضافه شده موتور و کلا ساختارش رو میدونم و راجع بش خوندم و تحقیق کردم. اما نحوه ساخت و افرادی که روش کار کردن رو نمیدونم واسه همین حرف اون بابا رو گفتم
خب کارکرد اسلحه ها هم جزء انجین میشه دیگه ! انجین که کارش فقط گرافیک نیست
اون بالایی رو اما من نمیدونم و فقط حرف اون بابا رو خونده بودم. اما از اونجایی که تو بیشتر تو خطش بودی حرفت رو کامل قبول می کنم.
البته اونم نگفته بود انجین مال Bungie نیست ! گفته بود که 343 خیلی بهشون کمک کرده :d
آپدیت : پیداش کردم :d
Source343 is working really hard with Bungie to get Halo: Reach out the door, then they'll probably take a few days break to celebrate what's set to be an incredible launch and game of the year for 2010. What happens next? Well, they're not going on holiday away too far, so with Halo: Waypoint already on Xbox 360 and coming to Windows 7 mobile phones, we'll be keeping you up to date with lots of Halo information and news etc. So, watch this space!
مشکل اینجاست که Bungie ، داستان پردازی و ساخت گیم پلی و این حرف ها هیچی کم نداره ! تنها موردی که 343 میتونه باهاش کار کرده باشه همین انجین هست
آخرین ویرایش: