Halo: Reach | پست اول تاپیک خوانده شود

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین عضو Noble Team از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    301
وای که بدبخت شدم وای که بیچاره شدم !! امروز بعد از مدت مدیدی که Halo Reach رو برای اولین بار گذاشتم دستگاه و جزو اولین نفرات بودم که تمومش کردم دیدم پروفایلم Sign In نمیشه به هر بدبختی Recover کردم دیدم بله !! Achivement ها مثل مرد صفر !! و کلهم هر چی جمع کرده بودیم پرید !!!جالبه Save هام تو هاردمه ولی مراحل رو بسته نشون میده
یعنی باید از اول بشینم خودمو دوباره تو Legendery پاره کنم ؟!!
پ.ن : بابک نفرینت دامن گیرم شد خدا بگم چیکارت کنه !!:d

مرسی ولی من از این بازی خوشم نمیاد این پک مال داداشمه 300 تومن خرید از همین یزد خودمون....پک Call of duty ops هم که ماشین کنترلی داره رو پیش خرید کرده .کلا ادم خسیسیه ولی واسه این جور چیزا پول زیاد میده قیمت اصلیه پک فکر کنم 150 دلاره
سرت کلاه رفته منم اینو از DC پیش خرید کرده بودم شنبه رسید برام شد 245 تومن... :d بازی ارجینال لذت مضاعف داره...حیف که روزی یه مرحله بیشتر نمیتونم برم...
راستی رو بازی نوشته UNSC ولی دستگاه من پاله!!! و اجرا میشه! ریجن بازی فری هست و اون نوشته ماله عمه ی مایکرو سافته؟! :d
بچه ها دسته ی بازی تو ایران پیدا میشه ؟ کسی دیده ؟ قیمت دارین ؟
اون روز که بازی رو تحویل گرفتم DC (فروشگاه نیما) داشت ولی قیمت نکردم. میتونید یه تماس بگیرید بپرسید

ها اینقدر عقلم میرسه!
منظورم NTSC بود! جو بازی گرفته منو مخصوصاً اتفاق آخر مرحله سفینه سواری...
راستی این اچیومنت kill the zelot elite خیلی راحت گرفته شد! داشتم میرفتم دیدم یه الیت گنده اومد جلوم یه نارنجک پلاسمایی کردم تو حلقش :d مرد بهم اچیومنت داد!

آخرین ویرایش:
برای بار دوم بازی رو شروع کردم اینبار به صورت split screen الان تا مرحله ی 5 رفتم واقعا ً این بازی اصلا ً تکراری نمیشه !!! ولی دونفرش با اینکه صفحه نمایش نصف میشه حالش بیشتره !

این حالت invasion توی مولتی چجوریه میشه توضیح بدید ؟؟؟
کلا برنده و بازنده توش چجوری معلوم میشه؟؟؟
توی Invasion ‏12 بازیکن به دو گروه 6 تایی تقسیم میشن، که یه طرف Elite ها و یه طرف آدم ها (اسپارتان ها) هستند. بعد (بستگی به مپی که توش بازی میکنی)، اسپارتان ها باید در یک مدت مشخصی از دو منطقه محافظت کنند. الیت ها هم باید بیان به هر شکلی شده یکی از اون 2 منطقه رو بگیرند (باید به مدت 20 ثانیه توش بایستند). اگر گرفته شد، بازی میره تو Phase بعدی! حالا محل Spawn الیت ها میاد جلوتر و اسپارتان ها هم عقب نشینی میکنند. دوباره الیت ها همین کارو برای دو منطقه جدید که نزدیک Base اسپارتان هاست باید انجام بدند. بعد که دومین قسمت هم گرفتند، باید Core رو از Base آدم ها بردارند و ببرند به سفینه شون!
نحوه امتیاز گیری هم این طوریه که هر باری که الیت ها یه منطقه رو بگیرند، یه امتیاز براشون حساب میشه، و وقتی Core هم دزدیدند و بردند میشه 3 تا و راند تموم میشه. مثلا اگه فقط بار اول تونستند منطقه رو Capture کنند و توی قسمت دوم نتونستند، براشون یک امتیاز حساب میشه! یا اگه دو منطقه اول رو کپچر کردند و Core رو نتونستند بدزدند براشون 2 امتیاز حساب میشه!
حالا این قضیه توی هر مَپ فرق میکنه! مثلا تو مَپ Boneyard اسپارتان ها باید از Core محافظت کنند، توی مَپ Spire الیت ها باید از Core محافظت کنند و اسپارتان ها بدزدنش:دی

Invasion بهترین مُده بازیه! من خودم همیشه Invasion بازی میکنم:دی

توی Invasion ‏12 بازیکن به دو گروه 6 تایی تقسیم میشن، که یه طرف Elite ها و یه طرف آدم ها (اسپارتان ها) هستند. بعد (بستگی به مپی که توش بازی میکنی)، اسپارتان ها باید در یک مدت مشخصی از دو منطقه محافظت کنند. الیت ها هم باید بیان به هر شکلی شده یکی از اون 2 منطقه رو بگیرند (باید به مدت 20 ثانیه توش بایستند). اگر گرفته شد، بازی میره تو Phase بعدی! حالا محل Spawn الیت ها میاد جلوتر و اسپارتان ها هم عقب نشینی میکنند. دوباره الیت ها همین کارو برای دو منطقه جدید که نزدیک Base اسپارتان هاست باید انجام بدند. بعد که دومین قسمت هم گرفتند، باید Core رو از Base آدم ها بردارند و ببرند به سفینه شون!
نحوه امتیاز گیری هم این طوریه که هر باری که الیت ها یه منطقه رو بگیرند، یه امتیاز براشون حساب میشه، و وقتی Core هم دزدیدند و بردند میشه 3 تا و راند تموم میشه. مثلا اگه فقط بار اول تونستند منطقه رو Capture کنند و توی قسمت دوم نتونستند، براشون یک امتیاز حساب میشه! یا اگه دو منطقه اول رو کپچر کردند و Core رو نتونستند بدزدند براشون 2 امتیاز حساب میشه!
حالا این قضیه توی هر مَپ فرق میکنه! مثلا تو مَپ Boneyard اسپارتان ها باید از Core محافظت کنند، توی مَپ Spire الیت ها باید از Core محافظت کنند و اسپارتان ها بدزدنش:دی

Invasion بهترین مُده بازیه! من خودم همیشه Invasion بازی میکنم:دی
این مپه forge world وقتی elite باشی خیلی نامردیه چون اسپارتانا با اسنایپ پدر آدمو در میارن.:d

من هم امروز بازی رو تموم کردم و بازی خیلی خیلی قشنگی بود

فقط زیاد از داستانش متوجه نشدم میشه یکی بگه این شخصیتی که باهاش بازی میکردیم اصلا کی بود؟آخر بازی چی شد؟

فقط زیاد از داستانش متوجه نشدم میشه یکی بگه این شخصیتی که باهاش بازی میکردیم اصلا کی بود؟آخر بازی چی شد؟
:))
به شما پیشنهاد میکنم یه تحقیقی شبانه روزی در حد تهیه جزوه برای دانشگاه و اینا! انجام بدی تا به جریانات پی ببری!:))=))
پ.ن:جدی فوق االعادس این بازی

شما ششمین عضو از تیم Nobble 6 بودید که به جای ششمین نفری که قبلا توی این تیم بوده و مرده اومدید !
آخرش :
آخرش هم که دیگه هیچی ! شما مردید و بازمانده های سیاره ریچ از سیاره مهاجرت کردند به جای امن !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or