Halo: Reach | پست اول تاپیک خوانده شود

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین عضو Noble Team از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    301
:))
به شما پیشنهاد میکنم یه تحقیقی شبانه روزی در حد تهیه جزوه برای دانشگاه و اینا! انجام بدی تا به جریانات پی ببری!:))=))
پ.ن:جدی فوق االعادس این بازی

منظورت رو نفهمیدم:-s
خوب چیکار کنم زبانم زیاد خوب نیست متوجه نشدم از شماره های قبلی فقط شماره 3 رو بازی کردم .طیاد اطالاعات از بازی نداشتم:)

شما ششمین عضو از تیم Nobble 6 بودید که به جای ششمین نفری که قبلا توی این تیم بوده و مرده اومدید !
آخرش :
آخرش هم که دیگه هیچی ! شما مردید و بازمانده های سیاره ریچ از سیاره مهاجرت کردند به جای امن !

آهان مرسی که توضیح دادید

دیدم اصلا قیافه شخصیت رو نشون ندادن فکر کردم آدم معروفی بوده که نمیخاستن قیافشو نشون بدن!:p

دیشب برای بار دوم بازی رو تموم کردم واقعا ً همه چیز هنوز تکراری نشده ! چقدر این بازی شاهکاره واقعا ً !
فقط یه سوال از اساتید :
جریانه این مرحله ی lone wolf یعنی مرحله ی 11 چیه !!! آخه بعد از اینکه نوشته های پایان بازی تمو میشه میره توی این مرحله ! جزو داستانه یا حالت آرکید داره !!!؟

دیشب برای بار دوم بازی رو تموم کردم واقعا ً همه چیز هنوز تکراری نشده ! چقدر این بازی شاهکاره واقعا ً !
فقط یه سوال از اساتید :
جریانه این مرحله ی lone wolf یعنی مرحله ی 11 چیه !!! آخه بعد از اینکه نوشته های پایان بازی تمو میشه میره توی این مرحله ! جزو داستانه یا حالت آرکید داره !!!؟
به خدا ما آخر تابستون در مورد این چیزا بحث کردیما! میگشتی صفحات قبل بود!
بله اونجا نشون میده که Lone wolf یا همون نوبل 6 چطور فداکاری میکنه و تا آخرین نفس میجنگه،اون مرحله هر کاریم کنی میمیری، بعد یه سکانس میاد که میگه نوبل 6 هیچ وقت فراموش نمیشه و این حرفا ؛ یه جورای 50% احساسات بازی هست!

کسی از نسخه ی بعدی سری halo خبری داره !؟
راستی یه انتقادی که به پایان بازی قسمت هیلو ریچ دارم اینه که خوب بود آخر بازی چهره ی نوبل سیکس را نشون میداد نه فقط کلاهشو ! کلا ً دموی آخر بازی رو می تونستن کمی بیشتر کش بدن و هیجانی تر تموم کنن .

گویا Remake هیلو 1 با موتور ریچ (!) رو در پسش داریم ! :دی
یا شاید هم هیلو 4 توسط 343 !
هرآنچه رسد نیکوست ! :دی

از تاریخش خبری نداری !؟
اگه هر سه هیلو رو با موتور ریچ بدن بیرون که عالی میشه !
از نظر من هیلو ریچ یکی از بهترین بازیهای تاریخ بود(:x) فقط 3 تا ایرادی خیلی کوچولو داشت :
1- راه رفتن خوب طراحی نشده بود و پستی و بلندی زمین و حرکت بدن در راه رفتن مشهور نبود .
2- کاور گیری
3- چهره ی نوبل سیکس مشاهده نشد (مخصوصا ً در مرحله ی آخر ) و زیاد در دموها و دیالوگها نقشی نداشت .

از تاریخش خبری نداری !؟
از نظر من هیلو ریچ یکی از بهترین بازیهای تاریخ بود(:x) فقط 3 تا ایرادی خیلی کوچولو داشت :
1- راه رفتن خوب طراحی نشده بود و پستی و بلندی زمین و حرکت بدن در راه رفتن مشهور نبود .
2- کاور گیری
3- چهره ی نوبل سیکس مشاهده نشد (مخصوصا ً در مرحله ی آخر ) و زیاد در دموها و دیالوگها نقشی نداشت .
اینا که گفتم شایعست :دی
اون سه تارو هم با موتور ریچ فراموش کن :دی

از تاریخش خبری نداری !؟
2- کاور گیری
کاور گیری اصلا در این بازی نباید باشه، تو باید بری تو دل دشمن و باهاش بجنگی نه کاور بگیری و تق تق بزنیشون! باید سریع باشی و هر کاریم که دوست داری میتونی بکنی و هر راهی رو میتونی انتخاب کنی تا دشمنو از بین ببری.Its Send box Game play!
چهره noble six نباید معلوم میشد، چرا؟! چون که ماکرو یه کاری کرد که شما خودتونو جای اون احساس کنید، کاراکتر نوبل 6 هم میتونست زن باشه هم مرد(طبق انتخاب شما) پس تعین چهره برای اون عملا یک عامل مزخرف هست.
به نظر من هم راه رفتن عالی بود! چطور شما حرکت بدن رو در پستی بلندی ها تشخیص دادی زمانی که بازی به صورت اول شخص دنبال میشد؟!(بجز معدودی موارد که سوم شخص میشد)
اون سه تارو هم با موتور ریچ فراموش کن :biggrin1:
مگه با موتور ریچ نمیشه چهره سازی و کاور گیری درست کرد؟!:دی کلا اگه کاور گیری بخواد باشه توی Halo بنده فحش ـــو میکشم به 343!(در آینده البته)

آخرین ویرایش:
کاور گیری اصلا در این بازی نباید باشه، تو باید بری تو دل دشمن و باهاش بجنگی نه کاور بگیری و تق تق بزنیشون! باید سریع باشی و هر کاریم که دوست داری میتونی بکنی و هر راهی رو میتونی انتخاب کنی تا دشمنو از بین ببری.Its Send box Game play!
چهره noble six نباید معلوم میشد، چرا؟! چون که ماکرو یه کاری کرد که شما خودتونو جای اون احساس کنید، کاراکتر نوبل 6 هم میتونست زن باشه هم مرد(طبق انتخاب شما) پس تعین چهره برای اون عملا یک عامل مزخرف هست.
به نظر من هم راه رفتن عالی بود! چطور شما حرکت بدن رو در پستی بلندی ها تشخیص دادی زمانی که بازی به صورت اول شخص دنبال میشد؟!(بجز معدودی موارد که سوم شخص میشد)
مگه با موتور ریچ نمیشه چهره سازی و کاور گیری درست کرد؟!:دی کلا اگه کاور گیری بخواد باشه توی Halo بنده فحش ـــو میکشم به 343!(در آینده البته)

یه جورایی با حرفات موافقم ولی همونطور که گفتم این ایرادها خیلی کوچولو هستند و اصلا ً میشه اسم ایراد رو روش نذاشت .
در کل هیلو ریچ به قدری شاهکار هست که جای بحث نداشته باشه .
با نظرت در مورد عدم نمایش چهره ی نوبل سیکس قانع شدم ولی اون دو مورد دیگه از نظر من جای کار بیشتر رو داشت .
من اگه بخوام به این بازی نمره بدم 98 از 100 میدم !
البته نمی دونم میانگین نمرات این بازی چند شده !

کاور گیری اصلا در این بازی نباید باشه، تو باید بری تو دل دشمن و باهاش بجنگی نه کاور بگیری و تق تق بزنیشون

/:) خب حالا کاور گیری میزاشتن مشکلی ایجاد میکرد؟
با اصلا اگه یک نفر دوست داشته باشه از دور با دشمنا بجنگه و نخواد بره نزدیک مشکلی داره؟

/:) خب حالا کاور گیری میزاشتن مشکلی ایجاد میکرد؟
با اصلا اگه یک نفر دوست داشته باشه از دور با دشمنا بجنگه و نخواد بره نزدیک مشکلی داره؟
آره مشکل ایجاد میکرد.

برای جنگ از راه دور هم تا دلت بخواد اسلحه های دوربین دار وجود دارد. دیگه؟:دی
بهانه های بهتری بیارید:دی آخه اینا که به ضررتون است:دی
پ.ن: من نمیدونم چرا این مسخره بازیها و بهانه گیری ها فقط سر Halo به وجود میاد! 90% بازیهای اول شخص کاور گیری ندارند. Crysis, Call of Duty, Bad Company, Medal of Honor و ... هیچ کدوم کاور گیری ندارند، حالا نمیدونم چرا واسه هیلو یهویی شده نقطه ضعف!!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: capitanrayan
آره مشکل ایجاد میکرد.

برای جنگ از راه دور هم تا دلت بخواد اسلحه های دوربین دار وجود دارد. دیگه؟:دی
بهانه های بهتری بیارید:دی آخه اینا که به ضررتون است:دی
پ.ن: من نمیدونم چرا این مسخره بازیها و بهانه گیری ها فقط سر Halo به وجود میاد! 90% بازیهای اول شخص کاور گیری ندارند. Crysis, Call of Duty, Bad Company, Medal of Honor و ... هیچ کدوم کاور گیری ندارند، حالا نمیدونم چرا واسه هیلو یهویی شده نقطه ضعف!!

1. حالا کسی که نگفت که این نقطه ضعف بازیه ! ( نداشتن کاور گیری )
2.خوب دیگه دقیقا ! چقدر خوب میشد اگه پشت کاور بودی و از این اسلحه های دوربین استفاده میکردی !
3. ''اخه اینا که به ضررتون است '' . ؟؟؟ تهدید میکنی ؟! (شوخی کردم ) ولی من منظورتو متوجه نشدم !

1. حالا کسی که نگفت که این نقطه ضعف بازیه ! ( نداشتن کاور گیری )
2.خوب دیگه دقیقا ! چقدر خوب میشد اگه پشت کاور بودی و از این اسلحه های دوربین استفاده میکردی !
3. ''اخه اینا که به ضررتون است '' . ؟؟؟ تهدید میکنی ؟! (شوخی کردم ) ولی من منظورتو متوجه نشدم !
کاور گیری تو هیلو = نابودی سری هیلو:دی اصلا نمیشه همچین چیزی! بیخیال این یه مورد بشید:دی مثل این میمونه که بگید تو Forza یا Gran Turismo مثلا نیترو بزنیم:دی

اون رو منظورم بهانه هاتون بود:دی آخه یه سری که اینجا از هیلو خوششون نمیاد، همیشه سعی دارند یه بهانه ای جور کنند تا بگند بازی خوب نیست!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or