Halo: Reach | پست اول تاپیک خوانده شود

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین عضو Noble Team از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    301
کاور گیری تو هیلو = نابودی سری هیلو:دی اصلا نمیشه همچین چیزی! بیخیال این یه مورد بشید:دی مثل این میمونه که بگید تو Forza یا Gran Turismo مثلا نیترو بزنیم:دی

اون رو منظورم بهانه هاتون بود:دی آخه یه سری که اینجا از هیلو خوششون نمیاد، همیشه سعی دارند یه بهانه ای جور کنند تا بگند بازی خوب نیست!

1.به به ! خود سازنده های بازی انتظار نداشتن کسی همچین فکری بکنه !
2. :)) چه مثال به جایی بود ! ( چقدر ربط داشت ! )

دوستانی که خواهان کاور گیری تو بازین اینو بدونن هیلو خودش صاحب سبکه نیازی نداره توش کاورگیری اضاف شه بع علاوه سرعت اکشن انقد بالاس که کاورگیری توش معنایی نداره ... یعنی کاورگیری یه چیز زایئد میشه ... بازی هم خطی نیست که تعداد معدودی کاور بخواد تو یه مرحله ...

یه سری که اینجا از هیلو خوششون نمیاد، همیشه سعی دارند یه بهانه ای جور کنند تا بگند بازی خوب نیست!
خداییش اینو راست میگه
من فقط به دو دلیل بازی رو خریدم
اول اینکه ببینم چه جور بازیی هست
دوم اینکه ازش ایراد بگیرم....ولی لا مصب هیچ مشکلی نداره....هیچ....همه چیز حساب شده و دقیق
از یه چیزش خیلی خوشم اومد
همه تفنگ ها بدون استثنا کاربرد دارن
یعنی طوری نیست که فرق نکنه با چه تفنگی بازی رو پیش میبری
یا مثل بعضی بازی ها {اولا:منظورم cod 6 بیشتر دوما:نظر شخصی،جنگ راه نندازید} نیست که دستت رو بزاری روی تریگر و فقط شلیک کنی و بری جلو.همه چیز حساب شدس
مثلا روی درجه لجند من هر تفنگی رو که نمیخواستم بدون شلیک یه تیر اضافه مینداختم رو زمین چون میدونستم دوباره به دردم میخوره
اما cod 6 چی؟ اولا نیازی نیست تفنگت رو عوض کنی{مگه اینکه برای لذت بردن باشه} دوما هیچ وقت به خشاب و تیر و این چیزا نیازی نداری
یا آزادی که توی صحنه نبرد واسه حمله داشتی،توی هیچ بازی نبود{البته من ندیدم!!!}
مولتی هم که تست نکردم تاحالا ولی اینو دیگه همه میدونن چقدر فوق العادس
خداییش اگه پول داشتم حتما اورجینال میخریدم (خداییش آدم وسط بازی عذاب وجدان میگیره)
پ.ن: خداییش cod 6 هم خیلی خیلی خوب بود،اما قابل مقایسه با هیلو نیست

آخرین ویرایش:
من ار فنهاي 2 اتيشه سري killzone و gears of war بودم
اما اين لامروت :d نابودم كرد :d
اكشن بازي فوق العاده بالا و هوش مصنوعي هم كه ... شخصت پردازي و داستان كه بي نظيره
من گرفتمش كه ازش ايراد بگيرم اما عاشقش شدم ...
جدا كسي رو legendry تمامش كرده؟

دوستان یه سری کاونانت گنده ای هستن که یه اسحله بزرگ دارن که خیلی قویه و اتش سبزی هم داره,میخواستم ببینم راه کشتن سریعشون چیه خصوصا تو درجه های سختی بالاتر ادم رو پیر میکنن.:(

دوستان یه سری کاونانت گنده ای هستن که یه اسحله بزرگ دارن که خیلی قویه و اتش سبزی هم داره,میخواستم ببینم راه کشتن سریعشون چیه خصوصا تو درجه های سختی بالاتر ادم رو پیر میکنن.:(
منم رو legendry اينا داغونم كردن
فكر كنم بهترين راه استفاده ار سلاحهاي قوي ار راه دور باشه

/:) خب حالا کاور گیری میزاشتن مشکلی ایجاد میکرد؟
با اصلا اگه یک نفر دوست داشته باشه از دور با دشمنا بجنگه و نخواد بره نزدیک مشکلی داره؟
میتونین این رو درک کنین که کلا همه چز هیلو از جمله گیم پلی بازی متفاوته با بازیهای دیگه؟!
الان مثلا cod کاور گیری داره یا داشته که دارین خودتونو میکشین براش؟!
یکم کلاس بزارم!:دی
من و بابک تمومش کردیم!:دی

میتونین این رو درک کنین که کلا همه چز هیلو از جمله گیم پلی بازی متفاوته با بازیهای دیگه؟!
الان مثلا cod کاور گیری داره یا داشته که دارین خودتونو میکشین براش؟!

یکم کلاس بزارم!:دی
من و بابک تمومش کردیم!:دی
تو و بابک باهم تموم کردین ؟!
من و مرتضی هم تموم کردیم ! :دی

تو و بابک باهم تموم کردین ؟!
من و مرتضی هم تموم کردیم ! :دی
خیر من تنها تموم کردم بابک هم تنها!:d
مهم تنهاییش هست که پیر ادمو در میاره!#:-s
965 تا هم ازش گیمر سکور گرفتم!:d
اقا بي زحمت گيمر تگتون رو بديد يا ما رو ادد كنيد تيليتشون كنيم :d
من persianthrone
اگه بخوای co-op بری 150 تا اچیومنت رو نمیگری.سعی کن خودت تنهایی بری.خیلی فاز میده.:d
خواستی Add کنی گیمرتگم توی پروفایلم هست.

آخرین ویرایش:

اگه میخوای سریع بکشیشون باید از Melee attack استفاده کنی که واقعا 3/4 HP تشون رو میپرونه :دی
این بیشتر تو Co op به کار میاد یکی سرشون رو گرم میکنه اون یکی Melee میزنه :دی
اما اگه تکی بازی میکنی یه نارنجک بنداز سمتشون سریع بدو به سمت پشتشون Melee بزن اگه هم جت پک داری از از بالا راحت میزنیشون اما اگه سخته برات Melee زدن و جت پک نداری یه نارنجک بنداز (از نوع چسبون) به سپرشون بخوره بعد برو پشتشون تیر بزن هی باید بری پشتشون این کارو کنی و گرنه نمی شه :دی

آره....تنهایی
اگه دقت کنی و بفهمی دشمنها چه نقطه ضعفی دارن خیلی هم سخت نیست{مثلا من مراحل آخر رو دیگه خیلی راحت تر از هیرو رد میکردم،آخه اولین بار روی هیرو رفتم}
تنها برو و 275 تا گیمراسکور نوش جونت....دیگه چی از این بهتر و راحت تر؟>:d<

آره....تنهایی
اگه دقت کنی و بفهمی دشمنها چه نقطه ضعفی دارن خیلی هم سخت نیست{مثلا من مراحل آخر رو دیگه خیلی راحت تر از هیرو رد میکردم،آخه اولین بار روی هیرو رفتم}
تنها برو و 275 تا گیمراسکور نوش جونت....دیگه چی از این بهتر و راحت تر؟>:d<
مرسي حتما امشب تست ميكنم :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or