farhad_fr2
کاربر سایت
آي آي .... چرا ميزني خو حالا يه تيكه اولش ربط نداشتالآن ربط قفل به بازی و تاپیکش چیه ؟! مگه انتظار کشیدن و راجع به بازی حرف زدن ربط به قفل و این حرفا داره ؟! (کلا یه چیزی گفتی که پیشنهاد میکنم جای دیگه نگی)
آي آي .... چرا ميزني خو حالا يه تيكه اولش ربط نداشتالآن ربط قفل به بازی و تاپیکش چیه ؟! مگه انتظار کشیدن و راجع به بازی حرف زدن ربط به قفل و این حرفا داره ؟! (کلا یه چیزی گفتی که پیشنهاد میکنم جای دیگه نگی)
بابا به این حرفا توجه نکنین که کدوم مال کی بود و کدوم نسخه چه جوری بود و این حرفا . فقط ببینین که کدوم از همه قشنگ تره
به نظرم تو این 3 تا اونی که عدد 4 بیرون و سمت چپه از همه قشنگ تره
به نظرم اولی خیلی بهتره ولی اگه بتونی مثل آخر تریلرش در بیاری خیلی بهتره مخصوصا که کشیده ترش کنی به نظرم جالب تر میشهبه نظر شما کدوم رو روی قاب در بیارم..؟
برای مشاهده تصویر اصلی (756x436) روی این نوار کلیک کنید.
that's complitly right
شایعات میگه که اربیتر به نجات چیف میاد!!!ولی 343 هنوز تکذیب یا تایید نکرده!!من بیشتر منتظر تریلر جدید از Halo 4 بودم ولی خب عکساش من راضی کرد ولی واقعا منتظر تریلر جدیدش هستم نمیدونم ولی میخوام ببینم مستر چیف بعد اینکه سفینه اش نابود میشه چجوری فرار میکنه کلا فضولیم گل کرده بشدت :d (بریم پیش اوکانر مظلوم خودمون جلوه بدیم نتیجه میده؟ :d )
ولی تو عکسای که اومده حس نو بودن به آدم دست میده فکر کنم باید انتظارات برای گرافیکس بیشتر از اینا ببریم بالا هرچند تنها چیزی که برای من اهمیت نداره درواقع همین گرافیکش هست مهم تر از گرافیک داستان قوی هست که 100% خواهد داشت
شایعه یعنی چیزی که فلان منبع اعلام کنه از طریق منابع خودش از تو استودیو فهمیده :dشایعات میگه که اربیتر به نجات چیف میاد!!!ولی 343 هنوز تکذیب یا تایید نکرده!!
اتفاقا گرافیک فانتزی بازی به گیم پلیش کمک شایانی کرده!!!هیلو ریچ نشون داد که هیلو پتانسیل اینکه داستان حماسی و جذابی داشته باشه طوری که بهش خرده نگرفت رو داره حالا باید دید روند داستانی بازی چطور میشه!
اون اولی که گفتی به قول امیر علی نظر چند نفر بود و هنوز معلوم نیست سر چیف چه بلایی قراره بیادشایعات میگه که اربیتر به نجات چیف میاد!!!ولی 343 هنوز تکذیب یا تایید نکرده!!
اتفاقا گرافیک فانتزی بازی به گیم پلیش کمک شایانی کرده!!!هیلو ریچ نشون داد که هیلو پتانسیل اینکه داستان حماسی و جذابی داشته باشه طوری که بهش خرده نگرفت رو داره حالا باید دید روند داستانی بازی چطور میشه!