نه :d بازی یک سال بیشتر دیگه میاد هنوز زوده واسه این حرفا تا E3 2012 فکر نکنم گی پلی بازی نمایش بدن تا اون موقع تیزر فقط میاد :dشما بمیر
دوستان عکسی چیزی از گیم پلی نیومده هنوز نه ؟
نه :d بازی یک سال بیشتر دیگه میاد هنوز زوده واسه این حرفا تا E3 2012 فکر نکنم گی پلی بازی نمایش بدن تا اون موقع تیزر فقط میاد :dشما بمیر
دوستان عکسی چیزی از گیم پلی نیومده هنوز نه ؟
VGA امسال 90% مثل Reach معرفی میشهنه :d بازی یک سال بیشتر دیگه میاد هنوز زوده واسه این حرفا تا E3 2012 فکر نکنم گی پلی بازی نمایش بدن تا اون موقع تیزر فقط میاد :d
صفحه های اولیه بابک یه لینک داده بود درباره سایتی که ادعا کرده بود یسری اطلاعات لیک شده از Halo 4 داره. امروز اونو که خوندم از این رو به اون رو شدم!سایته از یه منبع آگاه تو بانجی اطلاعات رو لیک کرده بود.گفته بود که 343 یه ویدئوی کامل برای بانجی فرستاده که داستان و گیم پلی کاملا مشخص شدن! اونطوریکه توی اون سایت گفته بود داستان درباره فوررانرز های افسانه ایه!!!یعنی یه داستان حتی پرمحتوا تر سه گانه بانجی!درباره دشمنان هم گفته آخر ویدئو مستر چیف جلوی یه غار وایمیسه بعد یه صدائی از غار بیرون میاد که میگه:اونا برگشتن.تعدادشون هم بیشتره... یا این که امکان داره این ها فقط توهمات ذهن مریض کارکنان بانجی باشه(!)ولی فکر میکنم قسمت زیادیشون واقعیت داشته باشه! فقط من الان حسابی برای Halo 4 هایپ شدم...
راه انداختن که آره اما الآن پوشش کامل و احتمالا زنده پخش کنه :dآره بخش Halo Fest رو که IGN خیلی وقته راه انداخته و توش یه چندتا مقاله جالب راجع به هیلو هم نوشته
عکس پنجم از پایین تنهایی رو ظاهرا از یه جایی از بین میبره :dتک و تنها در Legendary Planet.